Musíme si dát záležet i proti Hullu, zdůrazňuje Ancelotti

02.02.2010, 10:53
Aktuality
Chelsea dnes může odskočit Manchesteru United na rozdíl čtyř bodů, potřebuje k tomu porazil v dohrávce předposlední Hull. Manažer Carlo Ancelotti svým svěřencům klade na srdce, aby se na utkání obzvláště soustředili. Média věnují velkou pozornost aféře kapitána Terryho, o víkendu hostí Chelsea Arsenal.

"Jakmile se na utkání nebudeme dostatečně soustředit, můžeme mít problém," uvědomuje si Carlo Ancelotti. "Na myšlenky na Arsenal je zatím čas, nejdříve musíme zvládnout dnešní zápas."

V Anglii je velký humbuk kolem Johna Terryho a jeho záletu s přítelkyní Wayna Bridge, obránce Manchesteru City a Terryho spoluhráče z anglické reprezentace. Bulvární listy dávají kapitánovi Chelsea co proto, opustila ho manželka a reprezentační trenér Capello se bude rozhodovat, zda mu vezme kapitánskou pásku.

Ancelotti se odmítá v Terryho problémech pitvat, spolu s klubovým vedením mu poskytl plnou podporu a mluví pouze o utkání s Hullem. "V Hullu je to vždycky těžké, diváci vytvoří dobrou atmosféru a hostující tým si musí body vybojovat. Domácí nejspíš budou hrát hodně vysokých míčů, my rozhodně chceme být připraveni a hlavně hrát svoji hru," prohlásil manažer Chelsea.

Autor: Radim Šantrůček / fifa.com

Komentáře (777)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele