Musíme se z vyřazení oklepat a udělat ligový titul, řekl slávista Lingr

15.04.2022, 09:32
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (12)

Přidat komentář
Pablos

No co stane se i tak je to úspěch ...jen škoda, že se to zahodilo tím druhým poločasem, ten byl fakt špatný, ale jede se dál... pořád určitě si přeji, ať má titul Slavia, ten fotbal je pořád úplně jidne atraktivitou než ostatní. Jen prosím už to načasovat na ty předkola s formou líp.

Reagovat
Pablos

A ještě bych dodal trošku se zamyslet nad přestupy více, ta kvalita dalších hráčů, když se někdo zraní je upadající.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Úspěch, ale i zklamání. Předkola se nepovedla. Jak říkáš, tak kvalita dalších hráčů je asi problém. Ale zase ten program byl celkově náročný a měli hodně zraněných.

Reagovat
Pablos

Já ty zraněné chápu... a proto i teď s odstupem času to beru, že to holt nevyšlo včera... moc jsme si zvykly, že i tak to něják Trpiš vykouzlil i přes všechny strasti (i když si myslím, že ty zranění nejsou jen tak a je to i vina klubu, ale když to holt mají na fyzičnosti postavené co se dá dělat no) tak to včera nevyšlo, nejde to pořád... ale Talovjerova a Kacharabu, nevím do té doby jsem je moc nemusel, ale stačil včera jeden zápas a už je fakt vyloženě nemám rád.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Ta rekordní neporazitelnost, pak euro a pak hned předkola. Hodně náročné. Třeba kdyby tu neporazitelnost tak nehrotili, tak mohl byt Provod ok ( ale stejně by jel na euro a mohl se zranit později). Talovjero myslím spolupracuje s 11hacks a je hodně pracovitý. Věřím, že příští sezonu bude dobrý. Kacharaba dobrý v lize, ale hrozný v evropě. Už mu je 27. Jako stoper číslo 3-4 asi ok.

Reagovat
Pablos

Psal jsem to včera jinde, já Talovjerovi něják nevěřím, nevidím v něm nic... ale já něják sebe nepovažuji za znalce, jsem jen fanda fotbalu, takže, že se zmýlim v pohodě uznám kdyžtak... ale to ukáže až čas. Jen teda je sice blbost dávat soudy po jedné situaci, myslím ten výstup s Traorém včera, ale prostě to ve mě něják je, že ve mě strašně klesl a už mi bude hodně dlouho nesympatický. Kacharaba plaval neskutečně včera, oká to ale dokážu i pochopit, že na to nemá na tuhle úroveň v takové důležitosti zápasu, ale co nedokážu pochopit ty jeho křižný nákopy celý zápas, jednou to vyšlo 5x né, tak mrd udělá to po šestý a po sedmý ...to je prostě hloupost hráče, která mi vadí.

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Mandous v Olomouci takový kiksy dělal furt Byla otázka času, kdy to předvede na evropské scéně

Reagovat
lampas

To je ještě víc bůh ví kým tlačený mamrd, než Kolář. Neskutečný průměrák, ale asi má dobré agentské krytí. Škoda, že to teď stálo český fotbal další ostudu.

Reagovat
clinger

starej se o ty svoje ostudy

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim, ze i kdyz ted tocime golmany jako na bezicim pase, tak rozhodne nedelaji takovy faily jako ty vase Date tam kolare - udela kiks, dalsi zapas Mandous a taky udela kiks Mozna by mel udelat Trpis nejaky svuj oblibeny majstrštych a dat tam treba Kovare Mozna by vas podrzel vic

Reagovat
smazaný uživatel

Jn, taky me prekvapilo, ze po nem Slavka sla

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele