Musíme se probudit ze snu a žít realitou, řekl Vrba po debaklu

31.07.2019, 09:01
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (96)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Musíme si promluvit Pavle.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

při večeři

Reagovat
smazaný uživatel

Žádný brečení nebo výmluvy a tak to má být.

Reagovat
Mirek na tenisu

Po takovém klepci? Ale Krkovička přeci jen nezklamal. Na poznámku že nevystřelili na branku opáčil že Řekové v prvním špílu taky ne on je zkrátka nepoučitelný. Má nějaké osobní problémy že je k médiím tak arogantní? Je pravda, že mezi novináři je řada troubů kteří vědí o fotbale kulový, sami ho hráli maximálně za barákem, ale jako skvěle placený profesionál by se měl Vrba umět ovládat.

Reagovat
FC-RUBRIKA

"Neumím řecky, takže nevím, jestli na nás křičeli taková nějaká hesla, jak to občas slyšíme v Česku. Spíš myslím, že se věnovali pouze svému mužstvu a povzbuzovali ho,"

Fans Olympiakosu vzdy krici hesla na Panathinaikos i kdyz hraji proti jinym tymum.

Reagovat
kilobyte

Ten Vrba je, ale ubrečenej. Musí si za každou cenu postěžovat, že na pár fanoušků křičí nadávky. Přitom tohle ve fotbale docela normální, pokud se nepřežene hranice. Ale aby skandovali hráči hanlivé pokřiky, to už tak časté není a u funkcionářů je to hodně ojedinělé. Přitom v Plzni je to asi normální. Možná by se Vrba měl spíš zaměřit na to, co dělají oni, než brečet, že jim to ostatní vrací.

Reagovat
Pablos

četl si to vůbec ten článek ?

Reagovat
kilobyte

Jo četl a nevím proč má pořád potřebu řešit fanoušky ostatních klubů.

Reagovat
Zephyr

Asi proto, ze se jej na to ptali...???

Reagovat
kilobyte

Oni se ho na to ptají skoro po každém zápase?

Reagovat
exot12

Jediný ufňukánek si ty! Fňuk...

Reagovat
kilobyte

Proč jsem podle tebe ufňukánek?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejspíš budeš blbej spartan a ufnukánek. To co Vrba dokozál tak mu nikdo nesahá ani po kotníky

Reagovat
kilobyte

Za to ty budeš genius. Vrba toho dokázal hodně, ale že by mu nikdo nesahal ani po kotníky je odvážné tvrzení.

Reagovat
dinss

Ty jsi dement.

Reagovat
anarchochuligan

Příště ať si nechají ty kecy před odvetou, že mají šanci Kdyby uznali že nedostat pětikorunu bude v Řecku úspěch, jen samý kecy....

Reagovat
Pony Slaystation

no vidíš, stejně, jako kdybys napsal na začátek každého svého příspěvku, jsem kretén, brali by tě lidé s rezervou...

Reagovat
Vsadim gule

Aneb jak někoho poslat do prdele

Reagovat
ttopi

Myšlení

Reagovat
anarchochuligan

Ano, jsem kretén jelikož jsem na prohru Plzně vsadil málo jen 5 táců že padne tři a více branek, měl jsem vsadit aspoň 100 táců a pak se ti smát doma z gauče, že chodíš otročit za pár šupů do systému.

Reagovat
Al Capone

Tvl

Reagovat
Pony Slaystation

tak to bys mi to teda nandal, čekam na Antverpy za barák

Reagovat
Kocour Klapuška

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Y.N.W.A

ano, jistě, správnej sportovní přístup... "jedeme tam prohrát, na víc nemáme, o postup se nepokusíme, protože mají lepší tým, vlastně vůbec nevíme, proč tu jsme, jsme dřeváci"

Reagovat
anarchochuligan

To jsem nemyslel co píšeš. Mají ti dřeváci napsal "Pokusíme se o zázrak ale nic neslibujeme, budeme se snažit být důstojným soupeřem a ztížit Řekům postup".

Reagovat
Y.N.W.A

no a to je snad něco jinýho, než "máme šanci na postup" ...hele, chyba není v hráčích, výjimečně ani v novinářích, který ty jejich rozhovory upravěj... chyba je v tvým vnímání světa, že jsi nabyl domněnky, že postoupěj a teď jsi zhrzenej, že ty nemakčenka ti tu tvou domněnku, na kterou jsi přivykl, prostě rozkopali..."takže jim půjdu na diskuzi zanadávat a ukážu, jak jsem vostrej"

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
anarchochuligan

Já jsem předpokládal že nepostoupí, jinak bych to nesázel. Ted je na řadě Boule, taky z kola ven, J.ude z Číny taky out v LM, jediný kdo dle mého názoru postoupí budou Jablka z předměstí Liberce.

Reagovat
Y.N.W.A

Tak to jses borec, vsichni ostatní totiž po těch plzenskych vyjádření chsazeli na Plzen

Reagovat
Mirek na tenisu

Mistr Sudet TSV Gablonz.

Reagovat
pantondavo

Reagovat
Jirka3811

...od začátku jsme tahali za kratší konec ........ za upřímnost

Reagovat
Selänne

No, hodně štěstí proti Antverpám, tam to taky nebude žádná procházka růžovým sadem. A teď čumím, že za Antverp hraje Mbokani a Refaelov. Aby to fakt neskončilo tak, že poháry bude hrát jenom Slavia.

Reagovat
r.mrazik

Antverpy uz daji...

Reagovat
Mirek na tenisu

Antverpy budou favoritem. Každy špíl ale začíná od státu 0:0.

Reagovat
Mirek na tenisu

...stavu.

Reagovat
Andis

Tohle neni nahoda to je proste Vrba styl. Velky beton a nic k tomu. Vsak vzpomenme Dinamo 3:0 FCSB 1:4, Plojest 1:4 a vcera pireus. Staci lepsi souper(nekdy ani,to ne) a Plzen tim svym nestylem betonarskym ceka na popravu. Jenom jednou za repre proti Spanelsku to malem Vrbovi vyslo 1:0 na ME

Reagovat
monty25

S Ploještí trénoval Uhrin ml.

Reagovat
Andis

Sorry tak to se omlouvam, to je pravda

Reagovat
naheCZ

Vrba styl úplně no

Reagovat
Shevchenko

No větší hovno si tady asi nemohl napsat. Jde vidět že tomu buď nerozumíš, nebo to sleduješ jen okrajově.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to nechapu, proc jako nehrali jak doma? Aktivne, presing, sebevedome. To musi byt Vrbova chyba, ze jim naordinoval hrat takovou sracku.

Reagovat
eder

To spíš bylo o tom, že Olympiakos hrál doma úplně jinak. Do Plzně jeli skoro jenom na výlet...

Reagovat
Y.N.W.A

Vrba ...skvělý pohárový úspěchy v kariéře, v tomto prohlášení upřímost (jasně, jindy je opravdu arogantní krkovička)... a stejně se tu najdou tací, u kterejch je to zase špatně a vytahujou jeho dosavadní jedinou prohru v předkolech LM, bez ohledu na jeho jinak skvělou bilanci.... ale tak co se divím, od toho diskuze jsou, aby si hateři zanadávali a lidi bez života cítili, že nějakej maj (třeba i 4x do týdne s přítelkyní)

Reagovat
Andis

Y.N.W.A .....skvely poharovy uspechy 4x tydne s pritelkyni. Presto ignorantsky prehlizi to co se nepovedlo a sleduje jen uspech aby citil ze jako clovek bez zivota nejaky ma

Reagovat
Y.N.W.A

uf... myslíš, že Vrba přehlíží, co se nepovedlo?... myslíš, že proto se stal nejlepším českým trenérem posledního desetiletí?... že s provinční klubem dokázal do ušmudlaný Plzně dotáhnout Barcelonu, Real, AC, Atlético, Bayern, City, Villarreal, AS, Sporting? (ano vím, něco z toho bylo v Edenu) ... ale bohužel, vypadl se Steauou a s Olympiakosem, takže veškerý úspěchy se zapomenou, protože pak je to ingorant, skvělá

Reagovat
pantondavo

Vrba a Plzeň žádnou lítost nezasloužej

Reagovat
OranžováKarkulka

this was my sen and now it's realita

Reagovat
doshcz

no s trochou štěstí budeme mít příští týden 4 zápasy v EL v jeden den.. to bude spousta koeficientových sebevražd

Reagovat
dave30

Od 1. minuty odvetného zápasu bylo jasné, kdo touží více po postupu (a to se nebavím o kvalitě). Přišlo mi, že domácí přesně věděli, co by je čekalo v případě vyřazení (loni majitel vyházel 2/3 týmu a dohrál sezónu s juniorkou). Naši hráči mají své jisté. A když se nedaří, tak se vyhodí trenér... Z včerejší Plzně obstál sned jedině Kalvach (i můj oblíbenec Hrošovský mě zklamal). Je obdivuhodné, jak se během 2 sezón vypracoval. Ještě nedávno putoval po hostovačkách (NL, ČFL), nyní výrazně nadprůměrný hráč nejvyšší soutěže. Poučení pro trenéry mládeže - nikdy nelam hůl nad hráčem, který není v dorostencích hvězda. Myslím, že v Olomouci nikoho před 5 - 7 lety nenapadlo, jak může Kalvach hrát...

Reagovat
ttopi

"touží více po postupu..." Tohle jsou hrozný kecy

Reagovat
dave30

Jj, asi špatně forulované... Ale jak napsat, že od začátku vypadali motivovaněji? Jak je možný takový rozdíl mezi 2 zápasy během týdne? To mám věřit tomu, že domácí hráli před týdnem na půl plynu? Proč takový rozdíl?

Reagovat
ttopi

Jen se projevilo, že hrát doma a venku je opravdu rozdíl. Proto taky nejsem pro zrušení pravidla o away gólu, protože dát gól venku je prostě objektivně složitější, to jen naokraj.

Možná to zní jako klišé, ale může hrát roli i cestování, ovzduší, aktuální forma a pohoda, prostě všechno. Já jsem přesvědčen o tom, že kdyby Plzeň doma vyhrála třeba 1:0, že by postoupit klidně mohla, ale i tak by musela hrát včera lépe.. Ale včera po gólu na 2:0 už nebylo co řešit, možná proto padly i ty další, ta mysl už tu koncentraci tak neudrží.

Plzni fandím, ale když už to nevyšlo, tak to zklamání přeju alespoň blbovi Krmenčíkovi (asi všichni vědí za co)

Reagovat
Lof

Tyhle "kdyby". Plzeň mohla včera postoupit i tak, ale normálně se z toho posrali. Už od začátku. Věřil jsem jim na postup, ale jak by řekl Csaplár, bylo to pro mě celoživotní zklamání.

Reagovat
vanGomm

Na standartky se pečlivě připravovali a to tam při nich mají ještě jako bránící tým 2 hráče v přesile a přesto z nich 3x inkasují Jenže když je soupeř o třídu lepší,tak ten si poradí i proti té přesile.O tom to totiž celé je.Plzeň jde výkonostně dolů a po odchodu Hrošovského to bude ještě horší.Ano na naší ligu to zatím stačí,ale na jak dlouho?

Reagovat
ttopi

Hlavně je blbý, že teď není moc kde brát. Žádnýho dalšího Horvátha, Daridu ani Hrošovskýho tady nevidím.

Reagovat
smazaný uživatel

To je v podstate problém celého stredoeurópskeho futbalového trhu, že pre mužstvá majúce také vysoké ambície ako má Plzeň proste momentálne nie sú domáci hráči, dosahujúci patričnú výkonnostnú úroveň. Tí ktorí ju majú uprednostnia pôsobenie v zahraničí ako to urobil Hrošovský. Alternatívou sú cenovo dostupní legionári z Balkánu či Afriky..

Reagovat
smazaný uživatel

Ako to ale robia Gréci? Počtom obyvateľov takmer to isté ako ČR. HDP tiež takmer to isté. A v klubovom futbale sú úspešnejší...

Reagovat
vanGomm

Tady se cpe hodně peněz také do hokeje,tak to možná bude tím

Reagovat
Mirek na tenisu

V Řecku je stejně populární jako u nás hokej basketbal.

Reagovat
smazaný uživatel

možná to bude movitejšími majiteli řeckých klubů, lákavější destinace pro hráče(moře). Jen zraněný kapitán olympiakosu bere ročně stejně jako je celý rozpočet fotbalové plzně.

Reagovat
vanGomm

Asi to tak bude,jak pišeš v tom má Řecko velkou výhodu.Na druhou stranu ten hokej toho u nás také hodně spolkne.Možná,že dokonce víc jak fotbal.Bez hokeje a kdyby se ještě fotbalová liga snížila na 12 týmů.Potom bychom se Řecku hodně příblížili.U nách chceme být dobří jak ve fotbale tak i v hokeji,ale takových zemí co na to mají na světě moc není.Doba,kdy kluci od jara do podzima hráli na každě vesnici fotbal a v zimě hokej je pryč.Dnes jsou děti až na vyjímky na sport velmi pohodlné.Kdyby to šlo,tak by je rodiče vozili auty až do třídy. Nedávno mě učitel tělocviku říkal,že na tyči ke stropu z 28 žáků vyšplhají pouze dva!! Když jsem chodil do školy já tak ten počet byl přesně opačný.Jak se říká my honíme dva zajíce a nemáme na to.Ve fotbale toho naše týmy v Evropě moc nesvedou a repre se na MS dostala z posledních 7 pokusů pouze jednou!! No a s hokejem to už jde také pomalu ale jistě s kopce.Zatím se držíme mezi nejlepší osmičkou,ale medaile na které jsme byli zvyklí už nevozíme.Klidně se může stát,že za 5 -10 let vypadnem i z té osmičky.

Reagovat
smazaný uživatel

Tiež si to tak pamätám. Keď sme na základke mali na programe šplh na tyči, lietali sme hore za pár sekúnd. Keď si učiteľ odbehol a nedíval sa, šplhali sme na tú tyč vysoko nad vyznačenú pásku, až kdesi k stropu telocvične. Vyšplhali sme to všetci, až na dvoch - troch neduživých či vrodene obéznych lemplíkov

Reagovat
Mirek na tenisu

Hlavně že děcka na školách teď hlavně šmrdlaji florbal. Ten směšný sport nesport s uměhmotnými párátky a balonkem co skoro nikdo nevidí. Florbal protěžuje ČT hlavně Záruba. Kdysi kluci hrávali na každém volném plácku fotbal. Dneska tohle vidět je svátek. To si ksakru přiznejme!

Reagovat
smazaný uživatel

V Grécku tú latku dlhodobo držia štyri kluby - Olympiakos Pireus, Panathinaikos (ten je však v posledných rokoch v útlme), AEK Atény a PAOK Solún. Ich rozpočet je však podstatne vyšší, než rozpočet českých klubov a o tom to je... Keď už kúpia nejakého legionára, je to osvedčená kvalita, nákupy niekde na úrovni do 5 miliónov Eur pre nich nie sú problém a v tomto sa im nikto z Čiech a tobôž nie zo Slovenska nemôže rovnať. V dlhodobom klubovom rankingu UEFA je však grécka liga aj tak už nejaký piatok až za českou, DAC hral nedávno vyrovnanú partiu s ich pohárovým zástupcom Atromitos FC, takže úplne ružové to nie je ani tam. A to ani nehovorím o dlhodobom úpadku, ktorý majú na repre úrovni a ktorého následkom je neustále prepad v rankingu FIFA (momentálne 54. priečka).

Reagovat
Bakary3

Tyhle alibistický řeči

Sakra, přeci nešli do toho dvojzápasu s tím, že udělaj jen bod, kdy oni hráli, co jim stačilo, a pak dostanou čtyřku.

Je mi jasný, že jsou trochu jinde, ale Plzeň i šanci měla, jen je doma porazit, promrhala to.

A pak dostanou čtyřku a Vrba alibisticky prohlásí, že je to realita, jak kdyby dostali nasypáno od Barcy.

Reagovat
Lof

Reagovat
smazaný uživatel

berbr ma na evropu kratky prsty tak sou za komedianty rok co rok

Reagovat
smazaný uživatel

Musíme si promluvit o Pavlu Vrbovi.

PS: Na jeho fotografii je cosi znepokojivého.

Reagovat
Pinturicchio

Noční můra v Štruncových sadech : Probuzení ze sna

Reagovat
smazaný uživatel

Musime si promluvit!

Reagovat
Pinturicchio

Jj, sequel k jedničce.

Reagovat
Losinho

Lol, tohle nebyla Barcelona omg. Doma měli vyhrát a v odvetě bejt aktivnější, šíleně jim to usnadnili.

Reagovat
Lof

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Liquid

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
shitcool

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
lichna.

Kdyby ses poradil s fantomasem, tak jste mohli postoupit.

Reagovat
smazaný uživatel

HA HA HA

Reagovat
smazaný uživatel

Keby mal fantomas právo hovoriť do súpisky Plzne, tak by na nej neboli dvaja Afričania ale piati...

Reagovat
capaccio

A na hrote Mayorga

Reagovat
smazaný uživatel

To by teda bol "hrot"

Reagovat
dantetomas

to by mal Olympiakos po prdeli

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Každého jenom zajímá, když něco někdo posere, ale nikdo nevidí to co Pavel Vrba nejen s Plzní dokázal. Každý zápas nemusí vyhrát a navíc proti takovému týmu jako je Olympiakos. Vrba toho dokázal tolik, že si zaslouží aspoň nějakou úctu. Ti, co dávají negativní komentáře, jsou jen ubožáci, kteří nikdy nic nedokázali a ani nedokážou.

Reagovat
Bakary3

O tom to není, myslím, že Vrba všeobecně respekt má.

Kritiku schytává za to, že než aby řekl, že propadli šíleným způsobem, podá to tak, jako že je to realita a dostat od nich čtyřku je normální.

Což je prostě blbost, Plzeň nakonec z toho dvojzápasu vyšla nedůstojně.

Reagovat
verv

Reagovat
smazaný uživatel

Ale,notak pavlepavloviči,už ste zase v p...

Reagovat
smazaný uživatel

chacha, ještě pár dní a budeme se moc zasmát spartičce

Reagovat
Rišan

Snad dá Plzeň gól aspoň ve 3. předkole EL

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele