Musíme proti Stuttgartu reagovat, vyhlásil Stöger

06.04.2018, 15:54
Aktuality
Borussia Dortmund naposledy utrpěla ostudnou porážku s Bayernem Mnichov, načež ztrácí čtyři body na průběžně druhé Schalke. Kouč Peter Stöger potom proti VfB od svého týmu očekává reakci...

Vestfálský celek v očekávaném střetnutí s bavorským rivalem od samého začátku tahal za kratší konec provazu a nakonec odcházel ze hřiště s ostudným debaklem 0:6.

Po vítězství Schalke nad Freiburgem (2:0) si tak gelsenkirchenský soused na druhém místě drží na BVB čtyřbodový odstup, Borussen si navíc musejí hlídat na pronásledovatele.

Nyní čeká Dortmund nedělní zápas se Stuttgartem, ve kterém se chce svým fanouškům revanšovat za předchozí nezdar. "Žádný zápas nehrajeme bez tlaku," řekl Stöger. "Porážka s Bayernem byla neobvyklá, ale nemá tak zásadní rozdíl, protože s body z Mnichova jsme před zápasem nepočítali," uvedl. "Musíme proti Stuttgartu ukázat reakci," nabádá své ovečky Stöger.

pověstnou vzpruhou je pro dortmundský tým návrat Ömera Topraka a Marca Reuse, kteří se shodně vrací po svalových problémech. "Oba tento týden trénovali bez úlev a měli by být v nominaci na Stuttgart," potvrdil Stöger, jemuž by se mohl vrátit i Kagawa (koleno).

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
YNWA__MSN

Vyhodí ho v létě?

Reagovat
smazaný uživatel

Pravděpodobně

Reagovat
YNWA__MSN

Reagovat
smazaný uživatel

Péťo, hlavně tu LM zvládni. Víc od tebe už nechceme...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten ksicht, klasickej nemeckej hnusak

Reagovat
smazaný uživatel

Vídeňák jako poleno

Reagovat
Rudnevs

Jj, presne, ein echter Wiener. Si pamätám ako zmeškal tréning Kölnu kvôli tomu, že mu meškal let a následne hráčov pozval na Wiener Schnitzel. Mimochodom, žiaden hnusák, ale veľký sympaťák a srandista... Nechápem ako ho môžu niektorí hodnotiť podľa výzoru, pripúšťam že nie je zrovna najkrajší, ale aspoň za to nemôže a nie je to o tom, že by mal naschvál výstredný výzor len preto, aby na seba upozornil...

Reagovat
smazaný uživatel

Peter je v pohodě

Jinak Fortuna nějak začíná hazardovat s náskokem a zase prohrála...Fürth urval bod v Sandhausenu,ale stáli tam při nich všichni svatí...

Reagovat
Rudnevs

Dnes som to síce nevidel, uprednostnil som Kobru 11, ale v súvislosti s tou Fortunou som si hneď spomenul na tlačovú konferenciu po Darmstafte, kde Schuster (ten už sa mimochodom snažil vyvolať rozruch i v FCK nepravdivými prehláseniami o Moritzovom predlžení) už pomaly gratuloval k postupu a Funkel sa len smial, držal za hlavu a potom povedal, že je to nezmysel. Som zvedavý, ako to dopadne, podľa mňa by im to tiež už nemalo uniknúť, Düsseldorf by som v BL uvítal.

Celkovo 2. BL je teraz veľmi šialená, Lautern minule vyhral 4:1 v Duisburgu (celkom zo šťastím - predsa len, keby v prvom polčase Stoppelkamp netrafil dvakrát tyč ale bránu a keby mierili presnejšie i ostatní strelci MSV, tak by ten výsledok kľudne mohol byť opačný), získal tri body, ktoré však vďaka ostatným výsledkom v boji o záchranu zaručili pre Lautern akurát tak to, že sa od ostatných tímov ešte viac nevzdialili.

Bude to teraz veľmi ťažké, ostáva ešte 6 zápasov a strata na baráž je 6 bodov, pričom všetci súperi pravidelne bodujú - po minulom kole som si pozeral tabuľku aktuálnej formy na Transfermarkte a tam boli dokonca na prvých dvoch miestach Fürth a Aue.

Inak ešte jedna vec, čo som si všimol počas minulého kola - v nedeľu som si zapol Konferenz a pri tých záberoch na tribúnu som zahliadol, že na Millerntore majú už i “St. Pauli Music School”... Tam musia pracovať veľmi kreatívny ľudia, je sranda pozerať, čo všetko vymyslia a aké rôzne aktivity a zaujímavosti na štadióne i mimo neho majú.

Reagovat
smazaný uživatel

No konkurence boduje,doplatil na to i Heidenheim,který je tam teď namočený taky.Osobně bych přál záchranu Lauternu,Dynamu a Aue,ale to je asi jen utopie

Reagovat
stas87

Aue si podla mna uz mozes vyskrtnut. Videl som ich proti Fürthu a aj proti Regensburgu a oba zapasy zvladli naprosto suverenne. A hlavne maju vynikajuceho trenera. Ten podla mna o taky rok bude klopat na dvere nejakeho BL timu.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím,Aue má momentálně asi nejlepší formu z týmů ve 2.polovině tabulky,společně s Fürthem,který je silný především doma,ale dokáže přivézt body i z venku,i když tam jsou tam herně horší.

Reagovat
Rudnevs

Nebyť na tom tvojom zozname ten Lautern, tak je to naopak pravdepodobný scenár... Inak súhlas, tiež by som to prial najviac týmto tímom, plus teda ešte Union, ale tam sa mi stále nejak nechce veriť, že by mohli reálne spadnúť, hoci momentálne majú toľko bodov ako Aue.

Naopak ten Heidenheim by kľudne spadnúť mohol, tí mi nikdy neboli nejak extra sympatickí. Čo sa týka Darmstadtu - ich som mal veľmi rád tú ich prvú sezónu v Bundeslige, naťahali tam zadarmo nepotrebných hráčov z iných BL a vytvorili z toho parádny manšaft, navyše to bol taký návrat do minulosti s tým ich retroštadiónom a celkovo ten klub na mňa pôsobil tak nejak čarovne. Predvádzali síce hrozný futbal, ale i tak ma bavilo sledovať ich zápasy a vyhľadávať si rôzne zaujímavosti o tom ich štadióne, vtedy som ich mal tu na Eurofotbale i v obľúbených.

Darmstadt mohol oveľa lepšie využiť tú šancu na etablovanie sa v prvej alebo druhej lige, potrebovali športového manažéra, ale neurobili správny krok s Fachom, ktorý k tímu nesedel a navyše si priviedol ešte svojho “parťáka” Meiera... Fritsch následne oboch odvolal, ale ďalšieho manažéra nechcel, pretože vraj “darmstadtský svet je na to primalý”, prestupy preto robil tréner Frings, ktorému sa moc nepodarili. Momentálne by mi ich zostup z 2. BL nevadil, už pre mňa nemajú to sympatické čaro ako kedysi v Bundeslige.

Reagovat
smazaný uživatel

No kvůli tomu Lauternu to asi bude utopie

Docela mě překvapilo,jak hluboko spadnul ten Union,ale ten podle mě nebude mít se sestupem potíže...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak může říct, že nepočítal, že uspěje proti Bayernu? To jako motivoval tým slovy, no můžete jen překvapit, a když prohrajete, tak se nic neděje?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele