Musíme poctivě pracovat, uvědomuje si záložník Celty Oubiña

25.12.2013, 20:48
Aktuality
Spoustu práce před sebou v roce 2014 mají v Celtě Vigo a moc dobře si toho je vědom například záložník Borja Oubiña. Galicijskému celku se podzimní část sezony příliš nepovedla a hrozí mu sestup z Primera División...

"Všichni jsme doufali, že budeme mít více bodů, ale realita je taková, jaká je a my musíme bojovat. Teď si odpočineme a příští čtvrtek se znovu vrhneme do práce, musíme poctivě pracovat na každém tréninku," uvědomuje si Oubiña.

Celta zakončila rok domácí remízou 1:1 s Osasunou, celkem jí v tabulce patří se šestnácti body patnáctá pozice, z níž má na aktuálně sestupující Osasunu k dobru jenom jeden bod. Klíčem k záchraně by mělo být zlepšení v zápasech před vlastním publikem, celek z Viga z devíti pokusů zvítězil jenom jednou, naopak ze hřišti soupeřů si přivezl hned tři výhry.

"Chtěli jsme více bodů, abychom mohli hrát v klidu, což mělo platit především o domácích zápasech. La Liga je hodně vyrovnaná a není jiné cesty, než poctivě pracovat. Přežijí ti, kteří budou pokračovat a mít hlavy nahoře. My mezi takové chceme patřit," ujišťuje fanoušky.

Autor: Tomáš Pavlík / insidespanishfootball.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
tulen

ahoj santi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
santini

čaute hoši

Reagovat
aurelio

Dlhé roky som si nevedel predstaviť La Ligu bez Celty, ale teraz sú takí nemastní-neslaní, asi by mi tam nechýbali

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele