Musíme být trpěliví, brání Aulas brazilskou dvojici Sylvinho, Juninho

23.09.2019, 13:09
Aktuality
Rozpaky po úvodních kolech nové sezony panují mezi fanoušky Lyonu. Olympique skvěle začal a zvládl první dva ligové duely, od poloviny srpna ovšem čeká na soutěžní výhru a nedočkal se ani včera večer. Pod tlak se tak dostávají sportovní ředitel Juninho a trenér Sylvinho, jichž se rychle zastal prezident Jean-Michel Aulas...

Oba bývalí brazilští reprezentanti k týmu přišli letos v létě a Lyon začal sezonu triumfy v Monaku (3:0) a doma nad aktuálně druhým týmem tabulky Angers (6:0), z dalších pěti utkání ovšem vydoloval jen tři body za stejný počet remíz.

Olympique padl v Montpellieru, následně se rozešel smírně s Bordeaux, Amiens a Zenitem Petrohrad a včera večer nestačil na stále oslabené PSG, mistr vyhrál 1:0 a soupeři na jeho trávníku nepovolil ani jednu střelu přímo na branku.

"Musíme být trpěliví. Dlouhodobá stabilita klubu je nejlepší ochranou před rozkolísanými výsledky. Důkazem toho je fakt, že v čele klubu stojím už 33 let. Začali jsme dobře a vyhráli první dva zápasy, v dalších utkáních se pak vyskytly chyby a vypadalo to, jako kdybychom dva duely hráli v deseti lidech," nechal se slyšet Aulas.

"Následně se nám nepovedlo najít znovu sebevědomí, ale to, stejně jako cílevědomost, mají naši hráči v žilách. Juninho a Sylvinho představují dobrou dvojici, stále teprve začínají svůj pracovní život jako sportovní ředitel a trenér, jejich budoucnosti budou světlé," nepochybuje šéf Lyonu.

Autor: Tomáš Pavlík / getfootballnewsfrance.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
krisa

vypadá trochu jako Verner Lička

Reagovat
Hiko

to není Verner?

Reagovat
Bucky

Kombinace Vernera a Oleho z United.

Reagovat
Frantszek

mně přijde jak Joker z Batmana

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele