Musím střílet více gólů, uvědomuje si Bent

25.12.2011, 16:14
Aktuality
Útočník Darren Bent zatím neprožívá úplně ideální sezónu, čehož si je sám moc dobře vědom. Pesimismu ale nepropadá a doufá, že v nadcházejících zápasech půjde jeho forma opět nahoru. Velmi nerad by totiž přišel o místo v nominaci na nadcházející mistrovství Evropy.

Anglický reprezentant doposud odehrál v dresu Aston Villy čtrnáct ligových duelů, ve kterých zaznamenal vcelku solidních pět branek. Se svou produktivitou však spokojený není.

"Během své kariéry jsem si skoro vždy udržoval průměr jednoho gólu na dva zápasy, jenže teď na přesný zásah čekám téměř tři utkání," prohlásil Bent, který se trefil naposledy na začátku listopadu do sítě Norwiche.

"Bez problémů jsem přitom mohl vstřelit dvakrát tolik branek, ale z nějakého neznámého důvodu se to nepovedlo. Dokud však budu mít dostatek šancí, jsem si jistý, že góly mohu střílet pravidelně," pokračoval Bent.

Ten byl sice v posledních měsících častokrát povoláván na srazy anglické reprezentace, i přesto ale cítí, že stále nemá jisté místo v letadle na červnové Euro. "Za Anglii jsem nehrál ani na jednom z posledních dvou světových šampionátů, ale teď věřím, že díky dobrým výkonům ve Ville zůstanu součástí týmu," dodal 27letý kanonýr.

Autor: Tomáš Honajzer / skysports.com

Komentáře (349)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele