Musa se hodlá prosadit v Leicesteru, o návratu do CSKA nejedná

15.12.2016, 15:51
Aktuality
Leicester před letošní sezonou zaplatil devatenáct milionů eur za Ahmeda Musu a tato investice se mu zatím nevyplácí. Nigerijský útočník jenom složitě hledá cestu do základní sestavy a ruská média už spekulují o jeho návratu do CSKA Moskva formou hostování, tato varianta ovšem podle agenta není ve hře...

"Informace o Musově návratu do CSKA Moskva představuje pouhou spekulaci. Nejednáme s žádným klubem, ani s CSKA," řekl jasně agent Tony Harris.

Zatímco v Rusku měl Musa jisté místo v základní sestavě a pravidelně střílel branky, v Anglii je jeho pozice jiná. Celé utkání do této chvíle odehrál jenom jednou a dal pouze dvě branky, od poloviny listopadu navíc plní roli náhradníka.

"Ahmed hodlá zůstat v Leicesteru a nadále bojovat o místo v základní sestavě. Chce se prosadit do sestavy a zlepšovat se zde," dodal agent.

Autor: Tomáš Pavlík / sport-express.ru

Komentáře (17)

Přidat komentář
smazaný uživatel
Reagovat
WienArsch
Reagovat
Filipow

Nejlepší FIFA hráč tenhle rok.

Reagovat
smazaný uživatel

Je neskutečnej no S Remym nejlepsi utočné duo

Reagovat
Honda

Nejlepší hráč pro dementy no.

Reagovat
Taiger

Akinfenwa

Reagovat
smazaný uživatel

To je taky nas Oumar Niasse 2 :D

Reagovat
Han střelil první

Musa aspoň občas dostane šanci.

Reagovat
smazaný uživatel

tak jak to bude poslal bych ho hostovat, u Lišek se opravdu asi neprosadí... (hostovat spíše někam do Anglie nebo Španělska)

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa mňa sa časom presadí, nech len ďalej bojuje..

Reagovat
vilp

Dají se na YouTube nějak najít svoje staré komentáře?

Reagovat
Taiger

YouTube neposkytuhe uživatelům nějakej seznam jejich starých komentářů. Jediná možnost je to prostě dělat pracně, pokud víš, jaký video si komentoval, ale do toho se ti hádám nechce.

Reagovat
vilp

Právě na základě komentu hledám video.

Reagovat
Csaplárova past

V ruske lize hraji looseri. Dalsim skvelym prikladem je Doumbia. Tito hraci nemaji na to pusobit v elitnich evropskych soutezich.

Reagovat
smazaný uživatel

Rafa ve středu odkoučoval své jubilejní 1000. utkání

Reagovat
cristiano.K.

kdo by to byl před deseti lety řekl, že to bude v druhé lize

Reagovat
smazaný uživatel

jako jasně, že jsem neobjektivní, ale pořád si myslím, že se Newcatle v pohodě vejde do top 20-30 destinace pro koučování ale jasně, u něho by se očekával klub v top 5 - 10

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele