Murphy si na MS nezahraje

25.05.2002, 00:50
Aktuality
Mistrovství světa ještě ani nezačalo a kouč anglické reprezentace Sven Göran Eriksson musel udělat další změnu v sestavě. Po Stevenu Gerrardovi z týmu kvůli zranení vypadl také jeho spoluhráč z Liverpoolu, Danny Murphy. Ten si v tréninku zlomil nártní kost a ze hry ho tak vyřadilo naprosto stejné zranění, které stálo účast na šampionátu Garryho Nevilla a málem také Davida Beckhama.

Místo Muphyho se do týmu vrátí Trevor Sinclair. Záložník West Hamu už s týmem v Asii byl, nastoupil i v přípravě proti Koreji. Pak ho ale na pozici náhradníka odsunul uzdravující se Kieron Dyer a Sinclair odletěl zpět do Anglie. Po pár dnech doma ho čeká další dlouhá cesta zpět do dějiště mistrovství.

"Danny je samozřejmě velmi zklamán, vždyť přišel o mistrovství světa, pozitivní pro něj ale je to, že bude fit do startu nové sezóny," řekl kouč Eriksson. Pro středovou řadu anglického týmu je to další velká ztráta, otazníky navíc stále visí nad dalšími třemi záložníky - Davidem Beckhamem, Nickym Buttem a hlavně Kieronem Dyerem. "Nevím, jestli je to jen smůla, nebo osud, nebo něco jiného. Nevěřím ale, že by byl tým zakletý, toto se ve fotbale prostě stává," dodal Eriksson.

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele