Müller se na zápas s Českem ještě necítí

04.06.2008, 18:29
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (13)

Přidat komentář
fantomas

To je supr, to tam bude děravej Senderos sám...možná vedle něj nezkušenej Djourou, to by bylo ještě lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

ty si ale fanusik Arsenalu co mas proti tomu Senderosovi? v tejto sezone mu nevysiel len jeden jediny zapas(asi vies ktori myslim) ale v ostatnych zahral vzdy dobre

Reagovat
fantomas

Asi máš holt jiná měřítka než já.

Jo a ještě něco ti doporučim - zkus sundat ty růžový brejličky, prý škodí zdraví tvých očí.

Reagovat
herbage

Senderos hrál dobře, nevím proč ho všichni kritizujou, ani v tom zápase s Poolem nezklamal, tu hlavičku při rohu podcenil, ale ta Thorresova otočka nešla při nejlepší vůli zastavit

Reagovat
smazaný uživatel

konecne niekto so zdravym rozumom ludia si vzdy musia najst obetneho baranka... (to druhe je pre fantomasa)

Reagovat
fantomas

To neni obětní beránek, já nevinim konkrétně z neuspechu proti Poolu Senderose. Za ten muže bezpochyby celý mančaft, to bych se neodvážil. Ale dovolim si nesouhlasit s tim, že po celou sezonu zahrál dobře. Zda to bylo špatnou komunikaci s Tourem, popř s Gallasem, do takových rozboru se pouštět nebudu, nicméně pokaždé mi přišel Senderos zbrklý a nervózní. Rozehrávka nejistá, u jeho malých domu sem se vždy třásl. O jeho technice a rychlosti se asi bavit nemusíme. Je ot zkrátka ten řezník, co se samozřejmě v PL, jakožto fyzické soutěži, neztratí, v technickém Arsenalu, kde hrají i techničtí beci jako Toure nebo Song je to do očí bijící. Kdyby on ale byl aspon jistotou jako např dříve Campbell, podle mě prostě nemá kvaltiy na Arsenal. Na lavičku ano, ale do základu musí ještě zatraceně vyspět.

Ani popravdě nevím, co bych u něj vyzdvihnul ta vlastnost, krom te příkladné tvrdosti. Ale to přece umí i Gallas a Touré, kteří jsou navíc v rámci možností konstruktivní ale i rychlí beci (to ale je pro Gallase, Toure je jinak rychlý bez debat). Senderos je pomalý až ouha, rozehrávka nulová, výběr místa špatný (což se ukázalo i při akci Live z prvního zápasu, když šel pas před bránu na Kuyta, kterého měl mít právě Senderos).

Nevim chlapci, o tomto hráči nejsem přesvědčenej. Ale to sem dřív nebyl ani u Clichyho, a jak mě ted překvapuje. Zkrátka já mu v tuto chvíli dám čas, stejně jako Clichymu, počkám si, je přec ještě mladý, ale v tuto chvíli ho opravdu jako vy velebit nehodlám, i kdybych se měl smažit v pekle.

Reagovat
smazaný uživatel

správný to popis, jednouho z největších dřeváků v pl, ale stejně koller bude mít co dělat, myslim že se možná přes něj neprosadí, senderos je totiž magor k pohledání.

Reagovat
smazaný uživatel

ty si magor k pohledani

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Tak to zas přeháníš.

Reagovat
smazaný uživatel

aspon si vystihol senderosove kvality on je presne tym tipom obrancu co dokaze po celôy zapas udrzat takeho utocnika ako je Koller! pochybujem ze by ho napr. nejaky djourou alebo toure dokazali tak dobre spacifikovat ako to vsetkym ukaze v sobotu prave senderos

Reagovat
fantomas

To se řikalo i o Metzelderovi a Mertesackerovi jak ho zpacifikujou a každy vi, jak ot tenkrát v Mnichově dopadlo.

Reagovat
smazaný uživatel

haha..prave tu vysiel clanok ktori sa dost ztotoznuje s mojim komentarom

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele