Můj výkon byl stejně nevýrazný jako ten týmový, řekl Dočkal

16.02.2020, 10:15
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (138)

Přidat komentář
Recoba Inter

Dočkal! Neválej se v tom vápně!

Reagovat
Zark

výborná reklama pro kapitána české repre no

Reagovat
Recoba Inter

jojo, ikona

Reagovat
smazaný uživatel

S Vorackem je lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

Z mého hlediska je Sparta Praha ostudou ČR, kde jsou ty časy, kdy za éry komunistů Sparta Praha byla Evropský TOP klub. Dnes je to jen banda nagelovaných, přeplacených hráčů, kteří hrají na úrovni 2. České národní ligy. Absolutně si nezaslouží nosit dres Sparty Praha, hrají jen pro peníze, mají smlouvu, daný plat a víc je nezajímá. Křetinský celou Spartu poslal do hnoje.

Reagovat
smazaný uživatel

Odraz dnesni CR.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
jk

Jojo, za komoušů bylo líp. Hlavně pokud si byl sparťan

Reagovat
Uwe háže buly

Nejlíp bylo po revoluci, dokud to nekoupil Dan a pak před komarem.

Reagovat
Kiwi-21

A není to třeba i tím že rozhodčí Spartě už tolik nepomáhají a píská se víceméně rovina?

V době kdy získávali tituly se docela často stávalo že když Sparta nemůže rozhodčí pomůže a trvalo to opravdu dlouhá léta

Reagovat
ACSeRw!n

ted se tlaci Slavije s Plzni

Reagovat
Kiwi-21

Asi i jo

Je blbost že rozhodčí vždy někoho tlačí a hlavně ty silnější v lize, kdysy to byla Sparta i když v posledních letech už tomu tak není

Ale v minulosti jsem měl pocit že některé tituly ji získaly více rozhodčí než kvalita, teď mi přijde že i bez rozhodčích by hrála Slavia i Plzeň nahoře

Pro Spartu se penalty už moc nepiskají ale proti nim se rozhodčí většinou taky bojí

Ideál by bylo kdyby se opravdu pískala rovina bez toho kdo hraje a nebo chce svaz ať zůstane v lize a nebo nezůstane

Reagovat
smazaný uživatel

Kanga měl snad 10 golů z penalt minulý rok ne?

Reagovat
Kiwi-21

To možná ano ale nezdálo se mi že by to byly samé vymyšlené

Reagovat
smazaný uživatel

To já neříkám, že byly vymyšlené. Pouze říkám, že i Sparta kopala celkem dost penalt. Letos asi ne tolik jak minulou sezonu, ale taky něco měla.

Reagovat
Kiwi-21

Nejspíš máš pravdu nějak jsem na to pozapomněl tak to bylo spíše předloni kdy Sparta kopala minimum penalt? Už fakt nevím ale vím že byla sezóna kdy jich i v Karviné kopali víc

Reagovat
Josifek

Reagovat
Rarášek

Tak to bys możná měl zas někam zdrhnout za prachama, ne?

Reagovat
Selänne

2/10

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Josifek

Reagovat
rufus

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Ač Spartu zrovna moc v lásce nemám, tak už mi ta její neschopnost začíná lézt krkem. Tyvole, vždyť na to se nedá dívat. Dejte nám zpátky Spartu, na kterou se soupeř bojí přijet, z které je cítit respekt a ne tohle. Největší extrém je Jílek, tady je fakt někdo, kdo věří jeho práci? Někdo, kdo si myslí, že z toho do budoucna může něco být? Mám pocit, že on se bojí sám sebe, stačí mi pohled na něj. Děs

Reagovat
martin.b

Jílek zatím pozitiva nepřináší, ale nemyslíš si, že by už bylo na čase někomu konečně dát alespoň 2 roky ? Přesně za takovou dobu např. Vrba vybudoval mistrovskou Plzeň. V kádru jsou finanční břemena Kaya, Kanga, Ben Haim a další. Těch je potřeba se zbavit a začít v týmu vytvářet nějakej duch a identitu. Otázka je, jestli to je při současným vedení reálný.

Reagovat
Selänne

A k čemu dva roky? Za půl roku tam není posun ani o centimetr, prostě nic. Jeho fotbal nemá hlavu ani patu. Co přesně tam jako buduje, když Sparta hraje tím stylem, že je roztažená na 80 metrech? Ten jeho fotbal je tak naivní, že si ho dvakrát povodil i Hoftych nebo Horejš.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně, není čas čekat..lepší to prostě už nebude, svůj potenciál (nikdy žádný neměl) už vyčerpal začal bych výměnou Kotal / Jílek a začal bych hledat trenéra, který oplývá s přívlastkem, který minulý trenéři Sparty neměli tím přívlastkem jsou nějaké úspěchy a kvalitní práce v jeho životopise

Reagovat
martin.b

Za posledních 5 let se vystřídalo 8 trenérů. ani jeden nedostal čas. Zkusil se zahraniční trenér, zkusil se srdcař z akademie, zkusil se poměrně renomovanej Hapal. Problém je uvnitř klubu, ne v trenérovi, a proto tam nechtěl ani Vrba, ani Guľa, ani Trpišovský.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
žrout

Předpokladem pro to, aby ty 2 roky měly smysl, by měl být kvalitní trenér. Neumětelovi, který na to prostě nemá, můžeš dát klidně i 5 let a stejně se to samo tím časem nezlepší. Sparta poslední dobou angažovala diletanty a pak je zase po chvíli vyhodila. A teď angažovala diletanta s tím, že ho nevyhodí hned, ale dá mu čas. To je celý a jediný rozdíl.

Nutno podotknout, že tam měla v posledních letech taky 2 zajímavé trenéry:

Holoubek, kterého vyhodili kvůli pseudohvězdám v kabině (příklad, jak na tom vedení Sparty je a kdo tam vlastně rozhoduje).

Rada, který jim nebyl dost dobrý, protože měl přijít megatrenér z Itálie, kterého si vybral sám Dr. Křetínský (příklad, jak na tom je majitel Sparty).

Tvrdík rozuměl a stále rozumí fotbalu asi jako koza petrželi, ale co je jeho největší zásluhou? Nechal si poradit a svěřil svou důvěru a sportovní kompetence právě vysoce kompetentním lidem, což za nevím kolik let Křetínský nedokázal. A taky se Tvrdík dokáže poučit ze svých chyb a ustoupit (např. Nezmarovi), protože má sebereflexi a uvědomuje si, že bez těch sportovních expertů by neznamenal vůbec nic a všechno by se mu zhroutilo.

Reagovat
IkerCasillas

Rada by byl dobrej, ten si alespoň srovná kabinu a na druhou stranu si do toho taky moc nenechá kecat od vedení (či tlaku fanoušků) co se týče nějaké té nastavené koncepce, která by se měla očividně měnit po každém dílčím neúspěchu.

Holoubek by určitě byl o něco lepší než Jílek co se týče trenérských kompetencích na hřišti, na druhou stranu bych se bál, že se mu bude kabina sypat a vedení s ním opět manipulovat.

Ale oba určitě patří k tomu lepšímu co tam za posledních pár let bylo.

Reagovat
IkerCasillas

Problém je, že nemají jakoukoliv dlouhodobou vizi, vnitřně nastavená pravidla. Někteří trenéři nebyli špatní, ale tohle je stálo flek. Pak jsou tu jiní, kteří mají vidinu angažmá ve spartě a už se moc netáží jak to vlastně budou fungovat a řeknou si když tam budu já, tak si poradím stejně jako na té vesnici kde jsem právě trénoval. Vrba, Trpiš i Gula si řeknou jasné podmínky jak by si to představovali, které jednoduše Sparta splnit v současnosti nedokáže.

Reagovat
Jirka3811

Přesně tak.Včera jsem už po deseti minutách viděl ,že během tý pauzy se tým herně nijak neposunul.Konkrétně v tom ,že místo toho aby se pokusili o něco dopředu tak si přihrávaj dozadu.Jako by se každej hráč bál aby něco nezkurvil. .Ale s tím ,že to není jenom v trenérovi a hráčích naprostý souhlas.Jenom doufám ,že Hložek bude mít rozum a brzo uteče jinak se dostane do tý kategorie promrhaných talentů..

Reagovat
smazaný uživatel

Jilkovi určitě nedávat dva roky! Ten traged ten tým nic nenaučil. Jo a finanční břemena nemají na výkon a výsledek vliv

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
exse

Vrba budoval z nuly, ne z nejdražšího kádru v lize. Navíc jeho rukopis byl jasně viditelnej hned od začátku.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Už ti víceméně odpověděli na všecko, takže tak.

Reagovat
ratusek

Joo prosím aspon ještě 4 roky

Reagovat
fabec1222

Nesmí chybět pro veterány EF: Dočkal neumi 1 na 1

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Jirka3811

Reagovat
smazaný uživatel

Pro veterány, kteří se na něj chodili koukat na Kladno, to byla vždycky velká blbost.

Reagovat
smazaný uživatel

mně se líbí jak každej, včetně Mozarta řeší prodlužování smluv Kangy, Mandjecka atd..., že si musí vše vyhodnotit atd.. ale to přehlížení NEkvality Lischky, Trávníka, Frýdka je až do oka bijící jako s Lischkou na stoperu, Hečou v bráně, Frýdkem v nominaci Tettehem v útoku se opravdu někam neposuneme Jinak, že tělocvikář musí skončit je snad jasné

Reagovat
smazaný uživatel

Jako Lischka je opravdu tragicky. Nechápu, jak takový hráč může být ve Spartě a ještě k tomu hrát v základu

Reagovat
IkerCasillas

Hráč to je dobrej, ale potřebuje vedle sebe frajera co ho potáhne. V Jablonci byl vedle Hovorky nadstandartní. Být teď ve Slavii mluví se o něm úplně jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

Když se nedokáže prosadit sám a vedle sebe musí mít někoho, kdo ho povede, tak je to hráč k ničemu, co by ve Spartě být neměl

Reagovat
IkerCasillas

To bych za každou cenu netvrdil, je ještě mladý a potenciál má.. on by mohl takhle vyrůst a k tomu právě rok či dva navíc potřebuje. Jak v lize tak v pohárech, jednoduše to nebude lídr v té obraně zatím.

Jenže pokud budeme polemizovat o tom, že ve Spartě nemá co dělat, tak kdo tam má tedy být. Český rybníček bohužel není tak velký a x lepších hráčů tu také nemáme.

Jeho výkony jsou v tuhle chvíli zapříčiněné mizérii sralty, špatným systémem, velkým tlakem a právě i tímto, plus ještě tam může hrát roli v ruku v ruce ta pauza. Rozhodně bych ho neodsuzoval.

Reagovat
žrout

Jsou to Češi a Frýdek je syn legendy. Jak se opovažuješ zpochybňovat tuto jejich nedotknutelnou pozici? Cizáci musí dostat přes prsty, aby věděli, že tady nejsou vítáni

Reagovat
smazaný uživatel

Ten tým je prostě jen průměrný a k tomu je plný hráčů, pro které je bojovnost sprosté slovo. A když se k tomu přičte fakt, že je trénuje jeden z nejhorších trenérů v historii Sparty, navíc ještě totálně posranej, tak tady máme výsledek.

Stadion se rozpadá, mizerné občerstvení, ucpáné hazly, vside samé frotny, kvalita hry mizerná, hráči průměrní, trenér zoufalec, vedení nekompetentní a majitele zajímá jen hotel. Tohle je teď pražská Sparta.

Bliju.

Reagovat
PISTOLERO

Dokonale shrnuto

Reagovat
Selänne

Reagovat
Alan_Shearer

Ja si myslim, ze spousta kluku by na to ve Sparte za normalnich okolnosti mela, akorat u vas z nejakyho nepochopitelnyho duvodu funguje opacna aura nez ve Slavii. Tam dost kluku brzy dosahuje svyho maxima, ve Sparte jdou naopak rychle do prdele. Skoda ze neprisel misto Jílka Vrba, Kretinsky mu mel nasypat nesmysl. V mych ocich to byl jedinej trener, kterej by se Spartou relativne brzy dokazal neco udelat. Aktualne vubec netusim, kdo by Spartu mohl pozvednout. V lete zas bude dalsi cistka, zmena trenera, a tohle cely zas bude prohlubovat ze strany fanousku zmar a frustraci. Je mi lito Hlozka, pro nej by snad aktualne bylo nejlepsi, kdyby ho prodali do Salcburku nebo spis nekam do Holandska.

Reagovat
smazaný uživatel

Spartu může pozvednout jen majitel, který sám nemusí být fotbalový nebo sportovně-manažerský odborník, ale je schopen takovým dát pozici.

Rosický

(O KOtalíkovi dříve ani nemluvě)

Problém Sparty č.1 je JUDr. Křetinský

Reagovat
Alan_Shearer

Rosickymu jsem veril, bohuzel to zatim nevypada vubec dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Velký jméno jako hráč, ale...

V tomhle je třeba Nezmar úplně jiná liga.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože Rosa je kluk z plakátu, toho má Křetínský na vytahování v ruských gay klubech.Mám fotbalový klub a sportovního ředitele mi dělá Rosický z Arsenalu.Mě stačej ty tiskovky, tam kuňká, jak když se stydí.Nezmar je vysokoškolsky vzdělaný ekonom.Co má za vzdělání Rosický nechci ani vědět, ale víc, jak základka to nebude

Reagovat
r.mrazik

Tady je to zase další internetový odborník

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty seš dement. Ty si tu základku taky nedodelal vid kokote?

Reagovat
Puskas

Ale jo, nedávno. Pak sundal lešení a šel na gympl.

Reagovat
lubik

Reagovat
Olen, Tomi Hohuluk

Reagovat
Pablos

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, k čemu?Mám přirozenou inteligenci.Do školy musej chodit pitomci,aby se naučili biflovat a papouškovat hovadiny, které v životě nebudou potřebovat, čůráku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš toho uplakanyho Nezmara, co pořád hrozí výpovědi a strašně rád se nechává utěšovat a plácat po zádech?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím toho Nezmara, který společně s realizákem dostal Slavii na výsluní a myslím toho Rosu, který spolu s realizákem a ruským švábem Křeténem dostal Spartu do sraček.o kom asi myslíš, že mluvím, když napíšu Nezmar?,

Reagovat
Selänne

Nezmar přebíral úřadujícího mistra, zatímco Rosický přebral tým v totálním rozkladu. Srovnáváš dvě rozdílné věci.

Reagovat
Puskas

S tím, do čeho šel Rosa, by měl pořádné problémy třebas jen zpomalit úpadek o protřelý manažér, ne tak nováček.

Reagovat
Olen, Tomi Hohuluk

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť je to kokot, co má v palici nasráno

Reagovat
smazaný uživatel

Rosický společně s Jilkem by měli skončit. Na pozici Rosy bych přivedl Martina Vozabala a na post kouče I. Haška, možná bych se nebál ani M. Haška staršího

Reagovat
Kiwi-21

Ty by si chtěl mladšího Haška zpátky v Áčku?

Nebo myslíš že by ho otec jako syna opravdu jen nechal trénovat z Béčkem?

A navíc představa jak otec vrací syna do Áčka by si myslím že atmosféře klubu nepomohla

Reagovat
wjillm

Starej Hašek, který byl odejit z Bohemky? V čem by byl lepší, než Jílek?

Reagovat
Josifek

Přesně, ten tým až tak špatnej není, jako Slavka má kádr lepší, ale třeba Plzeň ne. Jinak je to přesně s tou aurou, která u nás hráče sráží a ve Slavii naopak. Typicky Hovorka. U nás je ta atmosféra šílená..

Reagovat
Kiwi-21

Upřímně já myslím že i než Plzeň která má rozhodně lepší obranu a možná i útok

Nepíšu že ten rozdíl je nějaký velký ale z mého pohledu je Plzeň pořád lepší, chápu že to někdo může vidět jinak

Reagovat
Aldeano

Reagovat
irik

Reagovat
ratusek

Ale návštěvy slušné, to se divím. Až se na to vyserou fans a bude chodit 5 tisíc, tak už se tsm třeba proberou

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli jsem na něco u nás v současné situaci pyšný, tak jsou to návštěvy. Píčuje se tam teda dost, ale stejně ty samé tváře člověk potkává zápas co zápas, rok co rok a doma i venku.

Reagovat
ratusek

je vidět, že potenciál mít vyprodáno je, až se bude dařit, tak z hlediska fsnoušků to bude super. Což ale na tu.bídu je i teď

Reagovat
Mr.Mike

Reagovat
ACSeRw!n

je potreba si zalozit vlastni tym, neco jako United of Manchester.. tohle nikam nevede..

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
smazaný uživatel

no shrnul jsi to parádně

Reagovat
TheMally11

A lepší to nebude, flusáku

Reagovat
Kiko12

Příští zimu bych jim dal sraz týden před zápasem, bez nějakého zbytečného soustředění.. vyjde to nastejno

Reagovat
smazaný uživatel

Velmi dobrý hráč, ale typově 20.století.

Reagovat
Selänne

To nic nemění na tom, že je pořád platnej. A to nemluvím jen o Spartě, ale i o repre. Jen nás teda nesmí trénovat génius, který ho bude cpát na pravou stranu (wtf).

Reagovat
smazaný uživatel

jo, systém týmu musí počítat s jeho pomalostí

Reagovat
smazaný uživatel

Proti těm slabým soupeřům jo, ale na Euru to bude katastrofa. Mít tak atleticky zaostalého hráče v záloze bude obrovský handicap proti kvalitním týmům.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty máš handicap v hlavě

Reagovat
smazaný uživatel

Můžeš tu nastínit, v čem konkrétně je platnej?To, že se nacpal ke všem stabdardkám a všechny je kopnul tak blbě, že je v pohodě hráči Liberce odehrály pryč?když mu to nejde, jelitu nafoukanýmu, tak ať to nechá zase Kangovi.Ta šaškárna s páskou, to byla taky síla.On se tam vrátí po roce, hned musí bejt kapitán, poak ji poředá Sáčkovi, ten si ji natáhne a za pár minut ji má Frýdek, největší prase a simulant na hřišti???Oni ani nevědí, kdo je tam kapitán?

Reagovat
Stannis Baratheon

Vážně bys ho ještě chtěl cpát do repre?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano. Toho by doporučil i Radek Klier

Reagovat
Stannis Baratheon

Co máš doprdele s tím Klierem?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Selänne

Proč by ne? Kreativní hráče nemáme, on je jeden z mála. Rok zpátky to ukázal v Lize Národů.

Reagovat
Stannis Baratheon

Ano, rok zpátky. Mezitím ale prodělal další těžké zranění a předběhl ho i Hybš. A z místa! Na EURO se prostě nezvládne dát dohromady a do formy a bylo by to i nefér vůči ostatním. Po Euru už by se měla dávat šanci jiným, mladším.

Dočkal už nikdy nebude tem hráč, který nás dostal na EURO do Francie.

Reagovat
Blasphemer

Přesně. Čekat od Dočkala výkony, jaký podával v kvaldě na minulé Euro by bylo hodně pošetilé. Navíc ten střed je teď konečně nabušený - Král, Souček a Darida - každý z nich jasný základ. Ani jeden z nich by neměl na úkor Dočkala sedět.

Reagovat
Stannis Baratheon

Ještě se zvedá Barák, Jankto taky může hrát na středu, při tom nedostatku křídel bychom to mohli hrát jako Lipdko 4-2-2-2

Reagovat
Selänne

Bohatě bude stačit, když bude hrát jako rok zpátky. Momentálně v repre nemá co dělat, ale za 4 měsíce může být všechno jinak. Nemá cenu ho odepisovat, všichni totiž víme, čeho všeho je schopnej. Podstatný je, aby zůstal zdravej a nabral kondici, pak se uvidí.

Reagovat
Mr.Mike

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
IkerCasillas

Reagovat
smazaný uživatel

repre,.... ještě k němu Hušbauera a budeme mít natuty nejrozvážnější zálohu na Euru

Reagovat
PaYaB

Na 90 % se bude hrát Šilhavého defenzivní styl se zálohou

Král-Souček-Darida.

Reagovat
smazaný uživatel

jasně

Reagovat
Selänne

Srovnávat Hušbauera a Dockala, to jako vážně?

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Kiwi-21

Tak co se týče atletičnosti i způsobem hry tak by se srovnávat dali

Dočkal byl před zraněním ale o level lepší teď po roce co nehrál bych řekl že to je spíše naopak a uvidí se zdá se rozehraje či ne

Reagovat
JeséRodriguez

Hübschman, Zavadil - Dočkal, Hušbauer, Kovařík pls

Reagovat
smazaný uživatel

A kam ho má dát? Lepší než Kanga není

Reagovat
r.mrazik

No je fakt, že má nabehano málo km...největší to ukazatel Číňanů

Reagovat
smazaný uživatel

U něj je problém, že ty kilometry má nachozený.

Reagovat
r.mrazik

U něj je problém že rok nehrál

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, to beru. Velká nepříjemnost pro něj.

Ale on nikdy moc neběhal...

Reagovat
r.mrazik

Stejně jako mnoho jiných...zrovna tohle bych jako problém neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

Když to máš v noze, tolik běhat nemusíš

Reagovat
smazaný uživatel

Jj odplivnul si akorát 8x, to je hodně podprůměr.

Reagovat
smazaný uživatel

kopal málo trestňáků,. s nima má hodně spojenej ten tik

Reagovat
smazaný uživatel

Vás ještě nenapadlo, že je to označení signálu? Jak se někdy zvedá levá ruka, pravá, obě, tak Dočkal u toho plivne vlevo, vpravo, za sebe...

Reagovat
Puskas

A když plivne na sebe, tak to znamená, že to bere na sebe a střílí. A spoluhráči mají počítat s případnou dorážkou.

Reagovat
PlackaSKS

Což občas kazí vítr..

Reagovat
Puskas

Rok nehrál, to ztratíš návyky.

Reagovat
FCSL

Neměli by tolik panikařit, tekhle s náma dopadne na jaře každej Tohle jsou hrozně super body, ted jen 4b na 4. místo a příštích 5 zápasů máme doma Bohemka, venku Teplice, doma Opava, venku Budějky a doma Slovácko.. Utekli jsme 11. místu a kluci si vybojovali dobrou motivaci i dál, fakt paráda. Byt jsem teda dál na zemi, protože i ty domácí zápasy budou bez golů Musy a Potočnýho hodně těžký. Ale dostali jsme se do nadějný pozice

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alan_Shearer

Zustat nam Musa a Oscar, celkem bych nam veril na pohary. Nicmene tenhle scenar jsme se Slovanem uz mnohokrat zazili, vyslapnuti si na giganta a nasledny darovani bodu nekomu slabsimu. Od takovyho Mikuly ocekavam, ze bude proti Bohemce klasicky naprosto prisernej.

Reagovat
FCSL

Já se spíš bojim offenzivy do takových zápasů no. Křídla ted máme vyloženě do brejků a musíme doufat v Rondiče, protože Kuchta, ikdyž ho Hoftych chválil za přípravu, tak slabota. Trochu jsem doufal, že nám Slavie pošle Jusúfa a my ho rozehrajem a pár golů u nás dá, nevim. Ještě bych bral to křídlo, ale asi bych to úplně nečekal no

Reagovat
mayday

Tak když "trenér" sundá v 60. minutě Kangu a ví, že Dočkal asi nevydrží celej zápas a sundá ho v 70. minutě, pak to tam zkoušel tvořit kdo, Sáček?

Takovej tah neudělá ani trenér v okresu, Jílek je ve Spartě neskutečně slabej a už první jarní zápas ukázal, ze tři měsíce přípravy byly úplně k hovnu, nikam se to neposune a v létě se začne znova.

A potom první kolo a zase 1-2 doma třeba s Jabloncem.

Reagovat
JeséRodriguez

Se inspiroval urbisem, takže čekal, že to potáhne Trávník a bude v tom zbytku zápasu o parník nejlepší hráč ligy.

Reagovat
ratusek

Nejslabší trenér za poslední roky

Reagovat
mayday

To střídání mi nikdo nijak nevysvětlí, to je prostě na vyhazov hned po zápase.

Reagovat
ratusek

Já jsem se tomu taky hned divil a myslím,,že i celá fotbalová veřejnost.

Buď toho Kangu odstřelím hned když s nim nechtějí pracovat nebo ho nechám hrát celé zápasy a vymáčku z něj maximum. Tenhle kočkopes s jeho stažením po 60.minutách nebude nikdy fungovat

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

se z toho tlaku hroutí a pak dělá píčoviny

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele