Muamba během zápasu zkolaboval a bojuje o život

17.03.2012, 19:49
Aktuality
Hrůzostrašná situace předčasně ukončila dnešní zápas anglického FA Cupu mezi Tottenhamem a Boltonem. V závěru první půle bez cizího přičinění padl na zem záložník Fabrice Muamba, který ztratil vědomí a v současné chvíli bojuje o život...

23letý fotbalista zůstal ležet na zemi ve 41. minutě utkání a přivolaní lékaři se ho pomocí dýchání z úst do úst snažili deset minut přivést zpět k vědomí. To se jim bohužel nepodařilo a hráč byl následně rychle převezen do nemocnice.

Utkání bylo za stavu 1:1 přerušeno a následně také po dohodě rozhodčího Howarda Webba s oběma manažery předčasně ukončeno.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (1)

Přidat komentář
blade115

Bojuj !!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele