Mpenza odmítl jít na hostování

27.03.2008, 20:32
Aktuality
Emile Mpenza - útočník anglického Manchesteru City - odmítl jít do konce sezóny hostovat do druhé nejvyšší anglické soutěže League Championship. Místo toho se hodlá porvat o místo v sestavě Citizens.

Mpenza sice nastupoval od začátku sezóny pravidelně, jenže po hromadném nákupu útočníků v zimě se začala zhoršovat jeho pozice a od začátku února nenastoupil. Proto se o belgického reprezentanta začaly zajímat některé kluby League Championship. Nejvíce pak Leicester City.

Přesto však prý chce Mpenza o své místo v klubu bojovat. "Emile prozatím neodchází. Měl sice několik nabídek, ale projevil zájem v klubu zůstat a porvat se o místo v sestavě. Navíc je pod smlouvou," prohlásil Sven Göran Eriksson - manažer Manchesteru City.

Eriksson také reagoval na dohady o možných letních odchodech brankářů Schmeichela a Isakssona. "Zatím jsem ani s jedním z nich nemluvil o tom co bude v létě, ale počítám, že alespoň jeden z nich odejde. Je to pochopitelné, když u nás nehrají," prohlásil. Schmeichel je momentálně na hostování v Coventry City a Isaksson dělá dvojku v Citizens Joemu Hartovi.

Autor: Marko Savilević / teamtalk.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dufam ze Mfenza sa dostane do zostavy ale to bude velmi velmi tazke

Reagovat
smazaný uživatel

nevím, proč ho tam eriksson nedává, při té střelecké bídě útočníků city, by se tam místo pro mpenzu určitě našlo.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele