Moyes bude pokračovat v Evertonu

15.10.2008, 10:08
Aktuality
Manažerem Evertonu bude i v následujících letech David Moyes. Jednomu z nejlepších kormidelníků v anglické Premier League měla na konci sezony vypršet v Goodison Parku smlouva, včera večer ale podepsal nový pětiletý kontrakt...

"Byla zde řada rozdílných názorů na spoustu věcí. Ale vše jsme vyřešili. Pro mě je důležité, že zůstávám v Evertonu dalších pět let," prohlásil Moyes.

Moyes se kormidla Toffees ujal v březnu roku 2002 a počíná si velice dobře. Everton se dokázal přiblížit k anglické špičce a v posledních letech bojuje o evropské poháry. Letos mu to ale zatím nejde, po sedmi odehraných kolech je s osmi body až na patnácté příčce tabulky, v prvním kole Poháru UEFA navíc nestačil na Standard Lutych.

"Mou prací je udělat tým ještě lepší, než byl. Jsem nadšen a potěšen," těší se Moyes na další práci.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele