Mourinho jako budovatel? Fotbalový svět se zatím zdráhá uvěřit

02.05.2014, 12:00
Názory a komentáře
Předsevzal jsem si, že hodnotit Josého Mourinha budu až po sezoně. Dva ligové zápasy už však patrně jen stěží změní pohled na hodnocení pomalu končícího ročníku a jedno je jasné: věční kritici si na portugalském manažerovi smlsnou již nyní. Jsou ovšem v právu?

Ve středu Atlético Madrid ukončilo letošní pouť Chelsea Ligou mistrů, kde měla Mourinhova družina poslední reálné vyhlídky na zisk jediné letošní trofeje. Stále je sice ve hře o ligový titul, ale to by ze sebe musely Manchester City a Liverpool udělat naprosté nazdárky, aby putoval pohár pro vítěze Premier League do Londýna.

Po vypadnutí z Ligy mistrů se začaly ozývat názory, že José Mourinho zklamal a jeho první sezona po návratu na Stamford Bridge se nemůže bez trofeje v žádném případě rovnat úspěchu. Toto tvrzení je však minimálně diskutabilní a můžeme si být jisti, že právě José Mourinho s ním souhlasit nebude.

Na druhou stranu můžeme Portugalci jen stěží věřit, že letos žádnou trofej získat nechtěl. Ve skrytu duše jistě doufal, že by se na některé z front mohlo zadařit, nicméně svůj tým celých deset měsíců stavěl do pozice, kde Chelsea vypadala jako mužstvo naprostých zelenáčů, které nemá co ztratit a letos pouze pouští kořeny pro nadcházející sezony.

A právě ono zapouštění kořenů je zcela klíčové. Sám Mourinho na přestavbu kádru a nutně proběhnuvší transformaci myšlení celého klubu často upozorňoval a zatímco jeho kolegové v jiných klubech čas od veřejnosti - a teď nepočítáme příznivce daných klubů - většinou dostali, Mourinho schytával kritiku po každém sebemenším zaváhání.

Často si může Mourinho za reakce tisku sám, k novinářům nikdy nebyl zrovna přátelský a pokud nemá svůj den, může říct na tiskovce během dvaceti minut jen čtyři slova. Po svém návratu do Chelsea však dvojnásobný vítěz Ligy mistrů zvolil odlišnou rétoriku, než u něj bývalo zvykem. Mourinho totiž nepřišel s okamžitou účinností vyhrávat, ale zejména budovat. To je u Portugalcových angažmá výrazná změna, ale pokud by snad někdo nechtěl věřit jeho slovům, stačí se podívat na skutečnosti. Chelsea je v přestavbě a kdo tvrdí, že ne, lže si do kapsy.

S kým že to vlastně letos Mourinho prohrál? V domácí soutěži před ním pravděpodobně skončí Manchester City i Liverpool (druhá varianta je, že se Blues vklíní mezi ně; s titulem žádný soudný fanoušek nepočítá). Manchester City, kde rovněž prvním rokem staví mužstvo Manuel Pellegrini, avšak mnozí odborníci přesto říkají, že by Citizens měli letos nad ostatními mnohem výrazněji čnít, protože kádr má Pellegrini na mnoha frontách nejlepší v lize; a Liverpool, který loni skončil daleko za těmi nejlepšími. Právě u řeky Mersey dostal Brendan Rodgers čas, provedl přestavbu a letos s proměněným kádrem uvádí Anglii v úžas.

Nutno nicméně podotknout, že Mourinho dokázal hned ve své první sezoně oba dva celky porazit, navíc rovnou dvakrát, což je úctyhodná statistika. Nakonec Chelsea zlomí vaz často zbytečné ztráty se slabšími celky, ale to jen potvrzuje Mourinhovu teorii, že jeho mužstvo ještě není na úspěchy připraveno.

V Lize mistrů pak José Mourinho padl s Atlétikem Madrid, letos naprosto dokonale šlapajícím strojem, který uvedl do pohybu Diego Simeone. Právě on je přirovnáván k současnému lodivodovi Chelsea a jeho letošní sezona skutečně minimálně Mourinhovo tažení s Portem z před dvanácti let připomíná. Navíc oba trenéři vyznávají velice podobný herní styl.

Nakonec to byl Simeone, kdo se po semifinále radoval, a Mourinho si v novinách mohl okamžitě přečíst, jak je možné, že ho vyřadil tým, který má k dispozici jen zlomek jeho finančních prostředků. Jenže tady se pro změnu nabízí paralela s Rodgersem. Také Simeone nevybudoval dnešní Atlético za pár měsíců. Byť úspěchy - a ne zrovna malé - dokázal na Estadio Vicente Calderón přinést již v minulých sezonách, až letos vypiplal své ovečky takovým způsobem, že na světě není soupeře, kterého by se musel bát.

Energický Argentinec v Atlétiku poskládal zcela výjimečný tým, který pravděpodobně pohromadě čekají již jen čtyři zápasy, jež však rozhodnou o nesmrtelnosti celého souboru. Kritici by měli porovnávat zejména aktuální výsledky a s ohledem na ně Chelsea rozhodně jako favorit do dvojzápasu nešla. Atlético tři měsíce nenašlo přemožitele, Ligou mistrů až do finále prošlo bez jediné porážky. S minimální šíří kádru útočí Atlético na v posledních letech zcela nevídaný úspěch, který zřejmě nebude mít šanci v následujících ročnících zopakovat. Mourinhův portský scénář se tu nabízí jako máloco.

Ať si lidé kritizují Mourinha, jak chtějí, Chelsea má na rozdíl od Atlétika všechno před sebou. I přesto však dokázali Blues dojít až do semifinále Ligy mistrů (opět zdaleka nejdále ze všech anglických mužstev) a do posledního kola bojovat o ligový titul. Co se bude dít příští rok, až bude mít Mourinho od začátku sezony k dispozici Nemanju Matiće, svého nejlepšího středního záložníka, a také zbrusu nové útočníky, kteří se nebudou ostýchat střílet branky? Anglický fotbal se může po právu obávat.

Zatím všichni dělají, že je Mourinho příliš nezajímá, protože nemá úspěchy, ale ve skutečnosti se na Stamford Bridge po delší odmlce buduje tým, který má potenciál dominovat jako před deseti lety. Pak bychom se jistě dočkali výroků ve stylu "Já to čekal, vždyť je to přeci Mourinho..."

V tom, že se výše zmíněný scénář naplní, ovšem žádná záruka není. V celé rovnici Mourinho + Chelsea může sehrát důležitou roli mnoho proměnných. Netřeba zastírat, že už letos to mohlo být často od Mourinhových svěřenců mnohem lepší. Bývalý kouč Interu Milán či Realu Madrid zatím udělal - řečeno hodně zjednodušeně - poloviční práci, když na Stamford Bridge vrátil téměř neprostupnou defenzívu. Nyní ho v létě čeká tvrdá práce na ofenzivní části, kde bylo během celé sezony jasně vidět, že často tápe. Mourinho potřebuje najít ideální mix svých ofenzivních hvězd a zapojit k nim nového útočníka, který mu zaručí, že nebude muset v nejtěžších duelech sahat po maximální obranné strategii.

Nechci u Mourinha používat výraz "doba hájení", ten už ve fotbalovém světě totiž vyvolává pomalu nevraživé reakce, ale na hodnocení Mourinha je zatím stále brzy. On sám hodlá na Stamford Bridge zůstat do konce života, odejde prý jen na popud vedení. Chelsea tedy nebere jen jako akci na dva roky, kdy z ní vyždíme maximum, a pak použitou odhodí. Právě za dva, možná za tři roky bude čas na bilancování. Progres je nicméně třeba jednoznačně doručit už v příští sezoně, která může hodně napovědět, kam bude celý klub směřovat. A také to, zda dokáže být José Mourinho schopný a úspěšný budovatel.

Autor: Ondřej Holzman

Komentáře (970)

Přidat komentář
smazaný uživatel

totální sci-fi

Reagovat
PhilipS

"Co se bude dít příští rok, až bude mít Mourinho od začátku sezony k dispozici Nemanju Matiće, svého nejlepšího záložníka"

nejlepší záložník je bez diskuze Hazard, i když se mu poslední zápas nepoved....

Reagovat
terry

Už tam máš "nejlepšího středního", ať je klid.

Reagovat
PhilipS

hned jsem klidnější....

Reagovat
db18

Hazard je moc ofenzivní, takže pro Moua bude Matić asi důležitějším hráčem...

Reagovat
minoLFC

Posledný zápas? Túto sezónu sa mu podaril len január-február

Reagovat
C-M@ster

Ten odejde do PSG, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Těším se, až zaseje novou trávu a zbaví se starého plevele. Držím mu palce Třeba jednoho dne i řeknu, ano, tahle Chelsea mi vůbec nevadí a vážím si jí.

Reagovat
Miguel19

Co myslíš tím "starý plevel"?

Reagovat
smazaný uživatel

torres, etoo, cole...

Reagovat
db18

Terry, Cole, Abramović, Mourinho...

Reagovat
smazaný uživatel

Hm i jako vtip to není směšné.

Reagovat
db18

Však to taqky nemá být vtip nebo směšné...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak potom hatere

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne ten tretí a štvrtý menovaný

Reagovat
smazaný uživatel

eště Lampard

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybych tu na plnou hubu řekl všechna ta jména, tak mě vynesete v zubech

Reagovat
db18

Reagovat
Miguel19

Svoboda slova...zkus to

Reagovat
smazaný uživatel

Nechám ty odpadky v koši

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ne. Tady se dá čekat takových jao ty spousta

Reagovat
smazaný uživatel

Hele puso, co si myslíš zrovna ty je mi volný jako Homerovi guma u trenek. Čest práci, soudruhu

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě nedáváš včerejší zápas? O.k. chápu šmudlo. Ahoj.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, moje auto jezdí na mléko, které se mění na šlehačku vycházející z výfuku, a tu si pak dávám na kus jablkového koláče Ještě něco k věci?

Reagovat
Joe.Cole

.kde se dá takové auto pořídit?

Reagovat
smazaný uživatel

tipuju tu mlékárnu

Reagovat
smazaný uživatel

No řeknu Ti,že ty budeš asi Miško Vtipkár nebo nějaký (jak se tady říká) troll bo takový koment? Radši toho nechme....

Reagovat
smazaný uživatel

troll bo takový koment

Reagovat
SunFells

Vždyť to použil překvapivě správně

Reagovat
smazaný uživatel

Troll je člověk, koment je příspěvek, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

škoda,žes to nepochopil

Reagovat
Chazy

No, takže to dává smysl, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Njn, to sou ty myšlenkový pochody vyjádřený smajlíkama a podobně

Reagovat
Chazy

Hovno, jen nevíš, co je bo a to ani nejsi pražák

Reagovat
smazaný uživatel

Vím.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo on tam má "bo", fajn. Asi mám problém chápat tyhle výlevy

Reagovat
Chazy

spíš jsi hloupý

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
SunFells

A "bo" je "protože", nazývá ho trollem či Miško Vtipkárem kvůli jeho komentáři.

Reagovat
SunFells

To je v prdeli, krleš posral hrubase

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

nejhorší je,že se o to nesnažil

Reagovat
smazaný uživatel

tak nějak BO je mi u řiti.

Reagovat
Chazy

Seš pyšnej, že se objevilo něco, co umíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Pyšnej? Na co probůh? Nech toho

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

překvapivě=jako vždy. Jen to nemůžeš tak napsat,abys nepotěšil čukotkáře. Chápu a rozumím

Reagovat
SunFells

A už jsi zas tam, kde jsi, vesmír je stabilizován

Reagovat
smazaný uživatel

Frankie ho zase někdy rozbije něčím ze svýho facebooku

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

nasrat a rozmazat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

chápeš občas dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

po našemu ... až na to,že před BO měla být čárka,ale já to nějak neřeším. Nepíšu dopis

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Chazy

To snad dává smysl, ne?

Reagovat
SunFells

Třeba jej fakt chválí, krleš dávající smysl je něco nového.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

no daj

Reagovat
smazaný uživatel

Chybí jen pár kousků do skládačky, příští rok to bude válec.

Skvělý článek, Ondro!

Reagovat
maxton

asi tak 11 kuskov este chyba

Reagovat
smazaný uživatel

Já Muřenínovi věřím,že příští rok budeme ještě daleko lepší

Reagovat
smazaný uživatel

To je budovateľská misia... Nakúpiť to naj čo bude k dispozícií do útoku a bude hotovo... Mourinho je uplakánek ktorého nikto nemá rád, má svoj štýl, ale mať takého suseda v dedine tak si to hodím...

Všetko je to o peniazoch čo Atletiko proste nemá a kde sú? Pravda je tá že on tam na budovanie nie je ako minule podotkol, on je na víťazstvá a trofeje (aj keby sa na to dívať nedalo) a tie nie sú... To je celá veda...

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho budovatel ? tak tojo, nikdy nedokázal zapracovat do základu žádnýho mladíka, možná Varana, ale to je všechno

Reagovat
Kvooca

Varan, Mikel i Balotelliho nez s nim ztratil trpelivost. Ale hold veri starsim hracum, kdo to vicital Ancelottimu v AC?

Reagovat
Civers

Máš tam hrubku jak Brno

Reagovat
smazaný uživatel

I ty češtináři, vim že bys rád známkoval diktáty po večerech, ale v první řadě si zapamatuj, že se na konec každý věty vráží tečka.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Didier Drogba

Lynčován by měl být Kvooca. Napsat "vičítat" je zvrhlost. A lidi by se už měli naučit rozdíl mezi hold a holt.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Kvooca hm. Ten nick navrhoval tomasinho?

Reagovat
smazaný uživatel

Měl jsem úplně stejnou asociaci

Reagovat
tomasinho

Vypadá to hodně podobně no.

Reagovat
Kvooca

Netusim kdo je Tomasinho . Tak bych poprosil o vysvetelni.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kvooca

Tak se omlouvam no

Ale netusim co mas spolecneho s Nickem, ktery jsem si vybral

Reagovat
tomasinho

To ti osvětlí jiní.

Reagovat
Chazy

Tomasinho neumí psát na klávesnici, protože má moc tlustý prsty a ještě mu sklouzávaj, jak je z toho všeho zpařený. Výsledkem jsou hrozný paskvily a tvůj nick vypadá přesně jako jeho tvorba.

Reagovat
Kvooca

Diky no

Reagovat
Chazy

Napsal kcoourkvo místo kocourkov, tak si to přeber

Reagovat
Kvooca

Tak tady se o preklep nejedná. Ač to dneska muze tak vypadat. HOLD a VIČÍTAT už mi asi nikdo neodpáře.

asi vratim titul

Reagovat
tomasinho

Zmrde.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kvooca

Jsem ochoten podstoupit tento proces. Sam se divim co jsem to napsal.

Reagovat
Kvooca

N o tvl, diky. Tak tohle nechapu. Pritom s tim problem nemam. Asi trest jak jsemvcera kroutil hlavou a smal se slovu "prič" . Tim to ovsem neomlouvam.

Reagovat
smazaný uživatel

prijde ti to dost na to v jakych klubech byl a jak dlouho trenuje?dokazal jsi napsat tri jmeno a s jednim hracem ztratil trpelivost a nedokazal ho uklidnit.mikel nenaplnil potencial.a varaneho mu pritahnul zidane

Reagovat
kvasha16

ze nenaplnil potencial by som nepovedal, na DM bol TOP, len skoda (pre neho) ze v sucasnosti uz musi DM vediet dobre zahrat aj dopredu, nie len do vyborne odbranit

Reagovat
Kvooca

Tak pri prichodu do Chelsea dostaval sanci Robben, Johnson a Kalou.

Co v Interu treba Santon? Pokousel se zabudovat Marigu. Jenze oba v sezone 2009/10 hold nedosahli jeho takticke pripravenosti. Santon se rad splasi a coura dopredu. Mariga je kapitola sama pro sebe. V Realu krom Calleona a Varaneho nikdo. To jsou mladici, ktere stavel docela casto. Uznavam, ze to neni moc. Ale v Chelsea a Realu se neresi penize a honi uspech a finance jsou neomezene, takze se rozhodl pro "lehci" cestu. A v Italii mladici nikdy moc prostoru nedostavali (nedostavaji).

Reagovat
Joe.Cole

ty tomu hold nějak holduješ

Reagovat
Kvooca

Dneska nemam svuj den

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, že se Mou prezentuje takovým arogantním způsobem. Patří to k němu a jako fanoušek Chelsea to miluju, ale u ostatních to způsobuje přesný opak. Kdyby proti němu nebyli už předem všichni zaměřený, třeba by viděli, že si zaslouží spíš pochvalu. První sezona, asi nejhorší kádr Chelsea za 10 let a přesto semifinále LM a jistá první trojka. Já ho prostě mám rád a snad tam vydrží ještě hodně dlouho.

Reagovat
Kvooca

Mourek je král.

Reagovat
puji

komediantů

Reagovat
smazaný uživatel

najhorší káder za posledných 10 rokov?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhorší kádr za deset let???????????

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoznačně. Torres, Eto'o, stárnoucí (jakkoli je mám rád) Lampard a Terry, Willian co nedokáže přihrát.. Na lavičce van Ginkel, Salah, Ba, Mikel. A říkám schválně 10 let, protože je to přesně 10 let, kdy za Chelsea hráli borci jako Robben, Makelele, Drogba, Mutu, Duff, Joe Cole, Carvalho.

Reagovat
Creespoo

Jo, ale Benitez s ním vyhrál EL a Eto'o, Willian, Ginkel, Salah si přived Mourinho..

Reagovat
smazaný uživatel

však to se nijak nevylučuje. Já věřim, že vyrostou do super fotbalistů, ale ještě jima zdaleka nejsou.

Reagovat
smazaný uživatel

Semifinále LM je víc, než vítězství EL!!!

Reagovat
papos182

Z financniho hlediska urcite.

Reagovat
kvasha16

no o tom by sa dalo polemizovat

Reagovat
Fairplay

Nedalo, je to jednoznačně mnohem výše.

Reagovat
smazaný uživatel

kebyze si dal ty trkvas , namiesto toho idiotskeho smaila nejaky link podla coho prezentujes svoj nazor , nemal by som ta za takeho trkvasa akeho ta mam

Reagovat
kvasha16

z akeho pohladu? z financneho hladiska hej, ale neviem ci by som bral 3 vitazstva EL alebo 3 konce s semifinale LM, zisk EL sa ti navzdy zapise do historie, ale kto si o 10 rokov spomenie na ucast v semifinale LM?

Reagovat
SIRBRANIKE

Ide o prestý ž, o nič iné. EL nemá taký kredit. To je celé...

Reagovat
SIRBRANIKE

A veľké kluby hrajú LM a nie EL.

Reagovat
Al Capone

No ještě že od nás táhl. A to jsem ho měl rád...

Reagovat
smazaný uživatel

autor clanku si najprv poplakal po nevydarenej sezone a nasledne mal za potrebu si ulavit, tak o tom napisal ostatnym, aby ho trochu polutovali...

Reagovat
stuff

Reagovat
kiwwi

to je fakt smiesny clanok...autor si s nim dal fakt zbytocnu robotu, ale chapem, je treba si uz dopredu ospravedlnit Mourinhov neuspech...od zaciatku sa Mourinho staval do role ja nic, tento rok nic nevyhrame a fanusikovia Chelsea mu to zozrali aj s navijakom. Ti by isli za nim a zobali mu z ruky aj keby skoncil mimo top 4.

Samozrejme buduca sezona bude ina, mozno lepsia, ale mozno aj horsia a nastava otazka...da Abramovic Mourinhovi sancu aj ked nevyhra dalsiu sezonu ziadnu trofej? Na toto som strasne zvedavy a pri tom pretlaku v kazdej sutazi to vobec nie je nerealne.

A co sa tyka Mourinha ako budovatela a manazera ktory tam chce ostat cely zivot, no nenechajte sa vysmiat

Reagovat
smazaný uživatel

Tvoje vystupování tady je dlouhodobě směšné...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Reagovat
tomasinho

Od tebe to zní fakt vtipně

Reagovat
smazaný uživatel

Ty zastupuješ tábor, který přijde po prohraném semifinále LM spílat Mourinhovi. Ani si nevidíte do huby.

Reagovat
tomasinho

WTF

Reagovat
icka

Jake wtf ..zas delas jakoby nic ?

Reagovat
tomasinho

Co že? Absolutně nevím, co tím frankie myslel a proč reagoval zrovna s tímhle na mě a na to, co jsem napsal já.

Reagovat
fff

Presne to ma napadlo

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

a zrovna na kiwwiho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Není smysl toho příspěvku jasný?

Reagovat
smazaný uživatel

nepochopil som, že si napísal zrovna na kiwwiho, kedže sa to na kiwwiho hodí a je úplne jedno, že to napísal podľa niektorých "smiešny" SuperFrankie...

Reagovat
Chazy

Tak to napiš hned a nesmajlíkuj jak retard nebo bublina. Podle mě nehodí.

Reagovat
smazaný uživatel

krleš ma fascinoval

Reagovat
homeles8

Reagovat
kubys

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ano presne k veci !!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
madridcan

Mna by zaujimalo, ze kde by viedla jeho cesta po pripadnom konci v Chelsea. Mam pocit, ze v tych vacsich ligach(Spanielsko, Anglicko, Taliansko a da sa povedat aj Nemecko kedze tam by hral iba Bayern) ma dvere uz vsade zatvorene. Uz by to bola iba repre alebo PSG s Monacom...

Reagovat
kiwwi

v taliansku beru vsetok odpad vzdy a vsade

Reagovat
madridcan

Dvere zatvorene narazam aj na situaciu tam. Juventus sa Conteho nezbavi. Nostalgia v Interi? Inter uz nema take prostriedky a hracov ako tomu bolo, ked tam prisiel prvykrat. To iste sa da povedat aj o AC. Najma tam nema neobmedzeny financny tok penazi. AC s tym pristupom moze byt rado, ze urvalo Hondu. Neapol mozno by zilou pustil, ale zas tam sa mu nepohrnie kazdy hrac na ktoreho si ukazal, ako tomu bolo v Reale. AS musi byt s Garciom na vysost spokojne.

Suma sumarom-v CHelsea by sa mal drzat zubami nechtami, lebo lahko sa moze stat, ze si pojde zarabat niekde do Ciny.

Reagovat
kiwwi

to by bol fantasticky scenar

Reagovat
shafto

Do Interu urcite dvere zatvorene nema.. Aj sam Thohir povedal,ze este rok, dva s Mazzarim a potom Mourinho, ak bude chciet

Reagovat
madridcan

Myslene to bolo tak, ze ci tie dvere zavrel Mourinho alebo klub. V pripade oboch klubov z Milana to bude sam Mourinho. Z Interom by bolo neskutocne vela prace. uz tam nie je Ibra, Etoo, Stankovic v plnej sile, Milito v plnej sile a celkovo zlata generaciu, ktoru casto spominas. Vieme vsetci velmi dobre, ze Mourinho k svojej praci potrebuje hracov, na ktorych ukaze prstov a nech stoja, co stoja. Toto by mu uz Inter nemohol poskytnut a hlavne by ho cakal kopec roboty. Jose potrebuje prist do hotoveho a nie budovat tim od podlahy. Neviem na kom by v sucasnom Interi vstaval. S vynimou Palacia, Hernanesa a Handanovica. Podla hodnotenia fanty zjavne aj Ranocchiu

Reagovat
smazaný uživatel

Moyes tam má někoho přebrat?

Reagovat
smazaný uživatel

Inter nejspíše

Reagovat
valloire

směšnej je max United letos. Už máte podanej inzerát na managera?

Reagovat
smazaný uživatel

Argument

Reagovat
valloire

Jakej argument? Na píčovinky píčovinka.

Reagovat
smazaný uživatel

Kiwwi napsal názor, tys napsal sračku. Přeber si to, jak chceš

Reagovat
valloire

Kiwwi napsal sračku,nechápu v čem je článek směšný. Je to názor autora a směšný mi nepřijde. Naopak to,že je letos směšnej jeho United,je fakt. A směšnej byl kdysi i ten inzerát.

Reagovat
patas92

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
papos182

Proc stacis diskuzi jinam, kdyz je rec jasne o Mourinhovi a Chelsea

Reagovat
valloire

protože chci

Reagovat
smazaný uživatel

Ach

Reagovat
kvasha16

akokeby sa to tu bezne nerobilo

Reagovat
papos182

Bohuzel. Nemam argumenty, tak aspon zautocim na klub, kteremu fandis.

Reagovat
TopinB

Tak úplně běžně se to dělá fanouškům Chelsea když mají nazor a hodně často od fandů LFC

Reagovat
papos182

Je to mozne, nedelam si statistiky. Ja reagoval na tuto konkretni situaci.

Reagovat
vitasrp

Jak říkám, ty nás ani nenecháš se vyjádřit, vysvětlit situaci, nemůžeme předložit argumenty, protože ty máš ten jedinej správnej názor.

To, co předvedli letos United a Moyes, to je neůspěch, selhání.

Co předvedl Mou s náma nemám proč jako neůspěch považovat, protože splnil předsezónní plány.

Ale klasika, my jej jen bezhlavě obhajujem, přitom to letos spíš bylo nastavený tak, že od něj fotbalovej svět čekal zázraky.

A sorry za ty kroužky na u kde nemaj bejt, píšu z mobilu.

Reagovat
kiwwi

ale vsak ste nazor vyjadrili, ja som si ho cely precital a pisem na to svoj nazor...

ano, Moyes naprosto zlyhal, to ja o Mourinhovi nikde nepisem, nemyslim si ze zlyhal, predsezonne plany mozno splnil, ale ten sposob ako si dopredu pripravoval cely cas podu na to, ze ak nic neziska tak je to vlastne vporiadku, aby keby ziskal tak by bol za boha, to je ciste pokrytectvo a nechutnost z jeho strany

Reagovat
vitasrp

Z jeho strany je úplně všechno nechutnost..

Reagovat
vitasrp

Nehledě na to, že zase na druhou stranu ho média tlačila do pozice, kdy prostě musí, proto s nima v tomhle ohledu pořád soupeřil a tvrdil, že nejsme favoritem na nic..

Reagovat
terry

Ano, pokrytectví to dost možná z jeho strany je. Na druhou stranu vy byste nás sežrali, i když bychom jako teď tu LM neudělali, nebo i kdybychom ji udělali. Tam by to zase pro změnu byla těžká kritika za autobusy, co bychom postavili. Přitom ten kádr na vítězství v LM papírově absolutně neměl. Hráli jsme bez útočníka (prakticky bez jakýkoliv ofenzívy), bez nejlepšího středního záložníka, nakonec jsme neměli ani brankáře. Já si nedokážu představit, co by se dělo, kdybychom teď ještě vyhráli ligu.

Reagovat
kiwwi

keby nebol Mourinho debil a nevyhlasoval jak na to nemate a jak nieste pripraveni a vsetky tie bullshity okolo toho a tu ligu by ste vyhrali, tak by som vam pogratuloval a ide sa dalej...on si vyslovene vytvaral podu nato, aby ked to vyhra, bol za genia ze s timom co na to nemal to aj tak dokazal...to mi pride u neho neskutocne vychcane, ale snad ho uz vsetci prekukli jaky je to egocentrik a vsetci by ho zato skritizovali

Reagovat
terry

Mně občas přijde, že vy mu ty kecy žerete víc, než všichni fanoušci Chelsea dohromady.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Chazy

Reagovat
kvasha16

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
icka

Reagovat
Lof

Reagovat
Talker

Tak je to pokrytecké, je to alibismus, ale je to něco, co jako trenér CFC dělat musíš, abys nebyl vykopnutý.

Reagovat
Chazy

Aha, takže neúspěch je to proto, jak se chová a že ho nesnášíš. Konečně se to vyjasňuje.

Srandovní fakt

Reagovat
TopinB

Reagovat
valloire

Reagovat
homeles8

neůspěch

Reagovat
homeles8

''A sorry za ty kroužky na u kde nemaj bejt, píšu z mobilu. ''

Reagovat
kubys

Reagovat
papos182

To je strasne zajimave, ze kdyz je u kormidla Mourinho, tak jsou predsezonni plany nejnizsi za poslednich 10 let. Jak si jinak vysvetlit, ze jini treneri byli za podobne vysledky v Chelsea propusteni.

Reagovat
vitasrp

Ano ano, tohle je hrozně moudrej přístup.

Protože ten klub dělal v minulosti chyby, bude je muset dělat donekonečna..

Reagovat
papos182

Nejde o klub, jde o Abramovice. Toho prave zajimaji trofeje. Nebo se tedy Abramovic poucil a odted bude davat kazdemu trenerovi 3 roky?

Reagovat
vitasrp

Řeknu ti to úplně jinak..

Abramovič strávil 10 let hledáním dokonalýho kouče.. Nenašel ho..

Strávil taky 6 let tím, aby našel kouče lepšího než Mourinho. Získal jej? Nikoliv.

Trenéři se nedají točit donekonečna, něco takovýho je prostě nemožný. POkud tahle Chelsea něco v posledních 3 letech už zoufale potřebovala, byla to stabilita.

Teď tu má Abra manažera, o kterém zjistil, že je ze všech těch borců, co jsme tady měli, nejlepší, takže má nejlepší předpoklady k tomu, aby tým udržel nahoře, přinesl úspěch a pracoval s celou Chelsea. Je dokonalej? Ne. Ale ze všech těch trenérů má k tý dokonalosti nejblíž.

Pokud se i tak Abra rozhodne Moua za rok, dva odstřelit, bude to totální kravina, protože nic lepšhío neseženem - ale ukázal jsem tady fakta, který maj naznačit, že by se něco takovýho stát nemělo/je to nepravděpodobné.

Reagovat
papos182

Tenhle scenar je mozny. Ale ja naopak vychazim z chovani Abramovice poslednich 10 let. Navic treneri se daji tocit donekonecna, proste to mozne je.

V poctu trofeji za pocet dni je nejuspesnejsi vas trener DiMatteo, takze bych cekal, ze na dlouhodobou praci vezme jeho. Ale porad Abramovic nevyzkousel jine. Treba Guardiolu, Blanca, Van Gaala atd. Proto si myslim, ze Abramovic bude delat stale ty chyby.

Reagovat
vitasrp

Nejde vyzkoušet všechny trenéry světa.. A Mou se prostě vyhazovat bude sakra těžko..

Reagovat
papos182

S Abramovicovym jmenim uplne v pohode Vyplatil Boase, vyplati jine. S Mourinhem se taky tehdy nesral.

Reagovat
vitasrp

Aha, tak takhle se nikam neposunem, já nechci donekonečna obhajovat svoje myšlení, aby tys donekonečna obhajoval svoje argumenty..

V podstatě asi všechno podstatný, co jsem sdělit mohl, jsem tu napsal..

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Talker

Tak zrovna terry se nedá za nějakého Mourinhova podkuřovače nedá považovat. Tohle je relativně objektivně napsaný článek, který smysl prostě má.

Mourinho nezklamal, ale ani nezazářil. Není důvod ho vyhazovat nebo něco podobného. Prostě očekávané výsledky. Samozřejmě slovo "budovatel" je použité nesmyslně, protože za jednu sezonu nedokážeš nic vybudovat. Takový článek se může psát za 2-3 roky, pokud tady tak dlouho vydrží.

Reagovat
terry

Však já taky píšu o Mourinhovi jako potenciálním budovateli, to snad každý vidí. I to, že se bude moci hodnotit za dva roky.

Reagovat
Talker

Tak jasně, spíš že to je zbytečné hodit do nadpisu, protože ve výsledku to absolutně nic neříká a hodnotit se nedá.

Reagovat
vladis271

Reagovat
vladis271

a nielen to. Abra bude chcieť úspech, a to taký FA Cup v jeho mafiánskom pokrivenom svete nie je. O ligovom pohári nehovoriac. Ak nedá ligu alebo LM, tak neviem neviem.

Reagovat
Chazy

Strašná sračka hele

Reagovat
Chazy

A nejvtipnější je to od člověka, co tak hrozně brojí proti hejtu Guardioly. Dyť děláš to samý, si naprosto slepej jen proto, že Mourinha nemáš rád a sám se přesvědčuješ o tom, že boj o titul v PL a SF v LM je neúspěch v první sezoně.

Stejně tak oni se takle chovaj, protože nemaj rádi Pepka.

Reagovat
vodka

ale Guardiola neúspěch bere na sebe, Mourinho říká, že nemá vyspělý tým. Říkal to celou sezonu. kiwwi nepíše, že by jeho současná sezona byla neúspěšná a měli by ho vyhodit, ale jde o ten přístup, kdy si fakt celou dobu omlouval případnou nevýhru trofeje. a ty kecy o vajcách, hříbatech, selátkách, nebo co to plácal, byly fakt debilní.

Reagovat
terry

Guardiola sice udělal titul, ale nakonec možná bude muset kvůli tomu, že je zřejmě fanatik na držení míče, skončit. Tak nevim, co je lepší.

Reagovat
vodka

po vzájemné dohodě. to si nevybereš, ale nemyslím si ,že by ho vyrazili, protože nemají náhradu.

Reagovat
terry

Ale jsem na to zvědavý, to pnutí tam určitě bude.

Reagovat
Svatej

mezi Bayernem a náma je docelarozdíl, kdyby to samý, co Mourek, říkal Pepe, tak by byl už vůbec za blázna.. José ještě minimálně dva posty zalepit musí, zrovna dost důležitý posty

Reagovat
Chazy

"autor si s nim dal fakt zbytocnu robotu, ale chapem, je treba si uz dopredu ospravedlnit Mourinhov neuspech"

Jak ty si vykládáš to slovo "neúspěch"?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

to ako chces porovnavat Pepkov pravdepodobny double s Mourinhovym velkym nic?

Reagovat
Chazy

Ano chci tyvole. Ty tady mluvíš o nějakým Mourinhově pokrytectví a sám si debilní pokrytec.

Psal si věci ve smyslu, že jako kdyby Bayern vyhrál posledních 10 LM a Pepek to posral. A co Chelsea? Jak dlouho nebyla reálně v boji o titul? Nebyla schopná se kvalifikovat do LM, pak nebyla schopná projít skupinama, v boji o titul nebyla, přijde Mourinho a budou mít pravděpodobně i v posledním kole šanci na titul a hráli SF v LM, kde prohráli s nejpravděpodobnějším mistrem PD a nejlepším týmem letošní sezony. S týmem, co vyřadil Barcu.

Vyhrál většinu velkejch zápasů v PL a měl v nich nejlepší bilanci ze všech, dostal CFC po letech zas do boje o PL a v LM udržel vysokej standard, když vyřadil top tým v QF a prohrál s dalším top týmem v SF.

Guardiola dostal mistra BL, obhájil BL, dostal mistra LM a dostal ho do SF. Za mě úspěšná sezona. Mourinho dostal mistra EL a tým, co ztratil na titul 14 bodů loni a 25 bodů předloni.

Pod ním bojují o titul do posledního kola a dali v LM SF.

Úspěch. Ale ty si z těch lidí, co Mourinha nesnášej, naprosto jsou tím zaslepení a furt čekaj na příležitost, jak si na něj zanadávat. A když vám ji nedá, protože se mu ve všem daří, tak najdete nějakou absurdní píčovinu, jak ho zas shodit. A tak jeden den říkáš A a druhej den říkáš B, protože se to zrovna hodí. To je pokrytectví.

Reagovat
fantomas

(Ale neignoruj mě, dík.)

Reagovat
Chazy

Pardon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Bodově to už teď je nejsúpěšnější sezona od roku 2009/2010, kdy naposled vyhráli titul. Čistej neúspěch. Maj k tomu nejlepší obranu za ještě delší dobu a i ve střelenejch gólech je to jedna z těch lepších sezon.

Neúpěch jak svině tyvoe.

Reagovat
kiwwi

najhorsie je, ze si si z toho celeho vybral najmenej podstatnu vec ale pointu s jeho alibizmom si prehliadol

Reagovat
Chazy

Podle mě je dost podstatná věc mluvit o neúspěchu u úspěšnýho manažera.

Reagovat
Chazy

A podle mě je v tom duchu celej příspěvek, mluvíš o tom, jestli další sezona bude lepší nebo horší, o vyhození.

Celej ten příspěvek má nádech toho neúspěchu v letošní sezoně.

Reagovat
kiwwi

o uspechu nehovoria ani samotni fanusikovia Chelsea...

Reagovat
Chazy

Což je dost zapříčeněný tím, jak by to tady schytávali od lidí jako jsi ty, co budou nadávat na Chelsea při úspěchu i neúspěchu, při každý příležitosti a jakýmkoliv chování jejich fandů. Podle mě letos Mourinho dokázal kurva hodně v Chelsea. Už roky neměli stabilní sezonu, jeden rok vyhráli LM, zároveń posrali PL, další rok nic moc PL a k tomu zesraná LM, Mourinho přijde a o titul ho připraví demence proti outsiderům, o finále pak neskuteční Atleti.

Já sem rád, že ten titul nedaj stejně jako seš ty, ale prostě po letech zas měli celkově solidní sezonu.

Reagovat
kiwwi

nerozumiem ako sa to prie s mojim komentarom...

nechapem co ta to posadlo ze mi tu musis vypisovat taketo veci, pointa bola, ze Mourinho si predpripravil podu na pripadny neuspech a zarovan na svoju pripadnu genialitu

pozri, medzi uspechom a neuspechom je tak tenka hranica a zvlast co clovek to iny nazor, ale tvoje porovnanie s mojim nazorom na Guardiolu je uplne mimo...ten hned na zaciatku povedal, ze hocico ine ako treble bude pre neho neuspech, nepodarilo sa mu to a vzal to na seba...Mourinho odzaciatku tliachal o tom ako je nepripraveny a proste bludy rozumies, len aby to nebola jeho chyba...nakoniec mali obaja celkom solidnu sezonu, ale o uspechu by som fakt hovoril len u Guardiolu, pretoze u takych timov je uspech len a len titul - a pozri, ono to je presne naopak...Guardiola tu skurvil cely Bayern a Mourinho chudacik s tymto kadrom nemohol viac...komedia toto

no a zvysok mojho prispevku patri k buducnosti, takze tam uvidime

Reagovat
Chazy

Není, mně je jedno, kdo co říká. Prostě to není to, co mě v tom příspěvku zaujalo - beru to, chápu to, vím, čím vás Mourinho irituje a nepotřebuju o tom diskutovat a vysvětlovat to.

Já řeším od začátku jen komentáře na adresu Mourinha ve smyslu nesúpěchu v letošní sezoně. Protože to je pro mě podobně nesmyslné jako s Guardiolou. A hodně lidí s tebou souhlasí, takže to není tak, že tady z něj někdo dělá chudáčka. Prostě jsou lidi mimo jak u Pepka, tak u Mourinha. Jeden vzal mistra a udělal s ním další titul + dostal je v LM tam, kam asi chtěli minimálně jít, takže úspěšná sezona. Mourinho vzal tým, co poslední roky nebyl schopnej dobrý sezony a zahrál víc než dobrou, zabojoval o obě velký trofeje, takže úspěšní seozna. Letošní vítěz je prostě Simeone, ale Guardiola ani Mourinho špatnej rok neměli.

Reagovat
vitasrp

On se totiž přesně dá srovnávat kádr Bayernu a ambice Bayernu pro tenhle ročník s ambicema Chelsea a kádrem Chelsea.

Aneb Guardiola vyhlásil, jaký jsou ambice klubu, a protože tu LM nesplnil, vzal to na sebe, je chlap..

Mou vyhlásil, jaký jsou ambice klubu, vesměs je splnil, ale nepostoupil do finále LM ani nevyhrál PL - neúspěch na sebe nevzal, i když ten neúspěch prostě neexistuje..

Reagovat
Chazy

já fakt vůbec nechápu, co se tu řeší a proč má Mourinho hodnotit solidní sezonu jako špatnou a ještě ten neúspěch házet na sebe, však by to byla facka hráčům, co budou ještě hrát o titul a kterým o jeden zápas uteklo finále LM

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
icka

Reagovat
Bayern +

Samozrejme, že sa dajú zrovnávať. Ešte napíš, že vaše ambície po príchode Mourinha boli 3. flek v PL, osemfinále LM a semifinále domácich pohárov a už to celé len korunuješ.

Reagovat
Chazy

Omg kecy o 3. fleku sou největší kokotina. Když skončej 2 body za titulem, tak je snad jedno, jestli 2. nebo 3., ne? Prostě šance do posledního kola na zisk PL, to je velmi dobrý. Unikátní sezona, vyrovnaná a oni z toho vyjdou asi nejhůř, ale i tak stačí málo a získaj titul. V LM stačil jeden zápas a měli finále. A to tak nějak asi byla jejich reálná ambice, bojovat o titul do posledního kola, uhrát SF v LM.

Samozřejmě každej tým chce vyhrát všechno, jinak by ani nemělo smysl to hrát, ale podle mě zhruba maj, co mohli reálně chtít, aby to šlo klasifikovat jako úspěšná sezona. A já teda doufám, že jako vítěz LM a BL jste měli větší ambice jak 3. tým PL a vítěz EL.

Reagovat
terry

Takže mu ty kecy vážně skáčete víc než my.

Reagovat
Chazy

Jeho kecy prostě jsou občas naprosto debilní, to nemůžeš popřít

Reagovat
smazaný uživatel

naopak, občas nie sú.

Reagovat
TopinB

Reagovat
terry

Však já mu nevěřím prakticky ani slovo. A jelikož už do týhle hry dokázal naočkovat i Čecha, což mi ještě před pár dny připadalo jako naprostá fantasmagorie, tak se nedá nic dělat, než jenom sledovat tu předváděnou hru a výsledky. Na druhou stranu dneska měl zase celkem plodnou tiskovku.

Reagovat
Swarley

proti mufanovi obhajuješ Mourinha? to je na doživotní vyloučení ze členství "bývalých mufanů"...odsuzuju tě k deseti ranám tenisovým míčem

Reagovat
Swarley

hned porušení prvního bodu z přikázání...

1. Prašivého Mourinha proti bývalým bratrům nikdy obhajovati nebudeš.

Reagovat
Chazy

Však on se mi snad vrátí Wigan a já zas přestanu řešit všechny kolem

Reagovat
Swarley

ale však v pohodě, počítej i s variantou, že by to trvalo trošku dýl

Reagovat
Chazy

Ten tenisovej míč mě děsí

Reagovat
Chazy

I když ne tolik jako vladis

Reagovat
smazaný uživatel

crazy

Reagovat
Swarley

aspoň vidíš, kam jses přidal

Reagovat
Swarley

tenisové míče a tenhle trest je z Rychlých šípů, ale to už ani neznáte

Reagovat
vladis271

haha, jemu to môže byť u prdele, on už je pod našou ochranou.

Reagovat
Swarley

dostane slevu nebo co?

Reagovat
vladis271

Reagovat
papos182

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vladis bude naveky bičovaný za to

Reagovat
smazaný uživatel

to nie, tá jeho úchylka na šablozubé jednoočky už tiež celkom odoznela.

Reagovat
smazaný uživatel

ale neodoznela, keď bude príležitosť, pripomenieme to, neboj

Reagovat
kvasha16

naco?

Reagovat
kvasha16

nikto nic?

Reagovat
smazaný uživatel

Vladis raz pisal, ze sa mu pacia zeny s medzierkou medzi zubami a mierne ocami dalej od seba

Reagovat
kvasha16

dik

Reagovat
smazaný uživatel

+ ešte tuším ženy s predkusom či čo, nepamätám si to presne

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

prave si jej dal znova zivot

Reagovat
TopinB

Za co to?

Reagovat
smazaný uživatel

joj, zabudol som si uložiť tú diskusiu, mohol by to sem niekto dať

Reagovat
papos182

vladis271

27.04.2014 17:13

lenže ja si fakt nerobím pcu. Ak by na tom záležal titul, tak to spravím. Videl som cigáňa, čo vyfajčil mojho kamaráta za 15 éčok. Ako nechápal som to, nechápem to doteraz, ale fakt sa to stalo. :D A nebolo to tak strašné.

http://www.eurofotbal.cz/clanky/premier-league-souhrn-36-kola-254393/?forum=1#forum

Reagovat
TopinB

Děkuji

Reagovat
smazaný uživatel

"A nebolo to tak strašné."

Reagovat
kvasha16

uz na zaciatku komentu na to pozeras ze wtf?! a on to este takto zabije

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
Eric_The_King

Reagovat
Ritchie

Reagovat
TopinB

Reagovat
bandwagoner

Reagovat
risk je zisk

Nevim treba ma Mourinho uz dost toho, aby se o nem rikalo, ze u jednoho klubu nevydrzi byt dele jak 2-3 sezony.

Lide se meni a jejich nazory s nemi. Mozna chce Mourinho uz vazne zustat u jednoho klubu, u klubu ktery miluje a ten miluje jeho. Abramovic ma finance a maji spolu dobry vztah, co ty vis, treba chce z Chelsea vybudovat svuj tym podle sebe. Privede si presne ty hrace o ktere vazne stoji a Roman mu to klidne zaplati.

Pokud si myslis, ze z pohledu Chelsea je takhle sezona neuspesna, tak si sulin. Obmena kadru udelala sve a dalsi odchody budou urcite i v lete. Ted si mozna i rypnu, ale Chelsea je v poslednich sezonach jedina kdo drzi PL v evrope jakz takz nad vodou. SF v Lize mistru beru jako obrovsky uspech, ikdyz to finale bylo vazne hodne blizko.

Reagovat
smazaný uživatel

dám ti palec

Reagovat
M0rb1D4S

A to budeš říkat zrovna ty, který bys SAFovi sežral cokoliv?

Reagovat
Darren Fletcher

simeone a mourinho vyznavaju velmi podobny herny styl

... no jo

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Kde jsou ty časy, kdy znamenal čerstvý vítr. Dnes hnusný fotbal a arogance anavic ještě portugalec, to je společně s řekama nejhnusnější národ... žádné positivum

Reagovat
mesyas

Ty kecy od budování kádru mu taky moc nevěřím, leda "budování" nemyslel zbytečné nákupy hotových hráčů. Co se týče je první sezony od návratu mám smíšení pocity. Působení Evropě, tam jsem maximálně spokojený(opět nejúspěšnější anglický klub), ale PL tam některé zápasy byly přímo k pláči a i hráči působili dost, že to mají na háku...

Každopádně musí přijít/návrat kvalitní útočník, protože hrát 4 rokem bez útočníka nebo s 10 hráči už je moc, druhá varianta je dát šanci Lukakovi(jsem pro), ale tady se obávám, že JM udělá podobnou chybu, jako prodej Maty do MU a prodá Romela, aby měl finance na vysněného Costu...

Reagovat
El-Pistolero-68

Mouřenín je všechno, jenom ne budovatel. Tři roky bude sklízet úspěchy, ale až odtáhne, zůstává po něm paseka a předražení hráči za zenitem.

Reagovat
C0br

Mourinho dokáže vybudovat tak maximálně cihlovou zeď.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
kvasha16

vtipek

Reagovat
homeles8

Reagovat
kvasha16

ironia

Reagovat
risk je zisk

Kolikrat ta cihlova zed v letosni sezone byla? 5?

Reagovat
kiwwi

takze ju dokazal vybudovat?

Reagovat
risk je zisk

Tak ja mel zato, ze se tomu mezi vama rika "autobus"...

Reagovat
Chazy

Autobus je pohyblivější jak zeď, to je potřeba rozlišovat

Reagovat
smazaný uživatel

navíc když hodíš cihlou na slávistickej autobus, rozbiješ leda tak okno, když hodíš slávistickym autobusem na cihlovou zeď, polámeš minimálně jedenáct polen

Reagovat
smazaný uživatel

Nene, to dokázal akorát Moyes, Chelsea hraje slabší odvar.

Reagovat
tulen

Len nech neutopí Edena. môže byť, že práve má mierny výpadok formy a to nie je nič nezvyčajné, stane sa, ale keď to je spôsobné nejakou taktickou viazanosťou tak nech to Mou prestane robiť alebo nech Eden uteká kade ľahšie, strašná škoda by ho bola. Taký hráč potrebuje voľnosť, ako Bale, dostal v tej útočnej trojke voľnosť, mohol si zbiehať do stredu a podobne a hneď ťahal sám Spurs.

Reagovat
Talker

Ha, terry napsal článek o Mourinhovi, to si přečtu To nebude onanie jako normálně, ale snad normální, kritický článek.

Reagovat
kiwwi

tak to budes sklamany

Reagovat
terry

Asi budeš zklamaný, ale já to vzal dost obecně a snažil jsem se na to celý podívat trochu jinak. Kdybych měl napsat podrobnější analýzu uplynulý sezony, určitě bych byl kritičtější, ale snažím se dívat dopředu. Oni se tu všichni smějí, ale povíme si za dva roky.

Reagovat
pobody's nerfect

chápu tě, že se snažíš dívat se dopředu a snažíš se být pozititní, ale já tam fakt nic budovatelského nevidím, já tam pořád vidím snahu kupovat ty nejlepší hráče za přemrštěné pálky a to nepovažuju za budování, jo pravděpodobně bude mít aspoň krátkodobě úspěch, ale ten bude mít jen a pouze díky bezedné romanově kapse

Reagovat
terry

A co asi tak mohl za 10 měsíců vybudovat?

Reagovat
Talker

Tak pod slovem "kritický" beru to, že je objektivní. Ne negativní.

Reagovat
terry

A jak ho teda hodnotíš?

Reagovat
Talker

Viz níže, shrnuto dolarem. Adekvátní sezona, se kterou může být spokojenost. Ne nadšení, ale něco, co se očekávalo.

Titul uteče asi o kousek. Jestli ho vyhrajeme, tak to bude nějakým šíleným štěstím, kdy nám pomůžou 2 týmy najednou. Což bych nebral jako nějak větší úspěch než když ho nevyhrajeme. Samozřejmě, nadšení by bylo větší, ale jestli bude "darovaný" za nějakých 84 bodů, to mi nepřijde jako nějaká paráda. Je to jenom o 9 bodů více, než jsme získali loni. To není žádný obrovský rozdíl, spíš očekávaný posun.

V LM to beru jako relativní úspěch. Čtvrtfinále povinnost, semifinále trošku nadstavba (i když PSG bylo marné). Finále by byla paráda a velký úspěch.

Reagovat
vitasrp

Darovaný titul, neskutečný..

Reagovat
Talker

Tak beru to z dvou pohledů

1) Za současné situace by musely 2 týmy prohrát a ten titul nám vlastně přenechat. Ve dvou zbývajících kolech. Což je prostě nepravděpodobné.

2) Za poslední dekádu (od příchodu Abry) byl titul pod 85 bodů jen jednou. A to 10/11, kdy měli náskok 9 bodů na 2. a 3.

Reagovat
vitasrp

Já ty statistiky znám, ale doprdele..

Jakej rozdíl by byl v tom, kdyby to ty kluby ztratily 5. kol před koncem? Taky by to byl darovanej titul?

Já si neumím představit, že bych titul slavil míň jenom kvůli tomu, že jsme získali pouhých 84 bodů - což by stejně bylo nejvíc od double sezóny.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
terry

Už to čtu dole.

Reagovat
drussbarb

Napsal jsi to dobře

Reagovat
pobody's nerfect

sorry ale co je budovatelského na tom hrát s obranou, která je už vesměs za zenitem? co budovatelského je na tom si nechat útočníky podle výše jejich platu a toho nejschopnějšího poslat pryč?

Reagovat
kiwwi

Pep just said he's "sad" he needs to use a striker at Bayern. Lewandowski must be super-excited about his transfer.

Reagovat
C0br

to je klaun

Reagovat
kiwwi

mohol by ist k nam

Reagovat
C0br

no, k tomu už se nebudu popáté vyjadřovat

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Moc rád bych se jednou dočkal toho, že by "budování" v Chelsea nevypadalo jenom tak, jak vypadá teď. "Matič začal hrát dobře, šup, dáme za něj 20 mega, jé, Willian, bum, 30 mega, támhle nějakej Zouma ve Francii, rychle tam pošlete 12 mega, potřebujeme rychle náhradníka, šup 20 mega za Schürrleho, potřebujeme útočníka, rychle připravit 40 mega, nezájem, že nám suprovej útočník běhá po hostovačkách, aniž by dostal šanci..." Chápu, že každej klub musí hráče i kupovat, ale Chelsea si vybudovala jednu z nejlepších akademií v Anglii, navíc má ten klub už pořádnej zvuk ve světě, výbornou strategickou pozici tím, že sídlí v Londýně, z toho logicky musí vyrůst každej rok někdo, kdo si tu šanci zaslouží. Už teď na tu šanci čekají snad desítky hráčů a výsledkem je, že Kalas dostal jeden start, jinak nikdo nic. Tohle by bylo mnohem větší "budovatelství", než kupovat talentovaný hráče za desítky mega a tvářit se jako největší budovatel

Reagovat
terry

Pochopitelně, i to k tomu patří, možná víc než cokoliv jinýho, a na hostovačkách nám rostou víc než zajímaví hráči. Nicméně ještě teď v létě asi velký zázraky čekat nemůžeme, to si nebudem nic nalhávat.

Reagovat
smazaný uživatel

tez bych si podobnou strategii v chelsea pral, na druhou stranu to tebou zminene budovani je "trochu" stizene, kdyz mas za zady nevypocitatelneho magora, co te posle do haje pri sebemensim zavahani

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím, však mně je jasný, že on je kromě největšího spasitele i tím největším problémem. Ale právě to, že se dali znovu dohromady s Mourinhem, ve mně evokuje představu, že mu asi opravdu důvěřuje a při první příležitosti ho znovu neodstřelí. Nevím, kdo by mohl mít v CFC silnější pozici jako manažer, než Mourinho, proto bych místo tady toho alibismu rád viděl, že opravdu začnou fungovat nějak normálně. Pořád se bijí do prsou, jak snižují náklady na platy, ale kdyby se víc zaměřili na práci s vlastním hráči, ušetřili by třeba 10x tolik a pochybuju, že by tím přišli o postavení v nejužší UK i LM špičce. Chápu protiargument, že by se jim snížila šance vyhrávat trofeje, ale za posledních 8 let mají stejně jednu PL, jednou LM, kde stejně peníze a kvalita kádru nehrála zrovna velkou roli, a úspěchy slavili max v FA Cupu, kterej se dá vyhrát i s relativně nižší kvalitou kádru.

Reagovat
smazaný uživatel

vsak taky ty "uspechy" v poslednich 8 letech se odrazi v permanentni fluktuaci manazeru pokud letos mourinho neuhraje nic a zustane, tak bude myslim prvni manazer pod abramovicem, ktery nebyl vykopnut prave pri "prvni prilezitosti", pri druhe prilezitosti (nevyhrat nic i pristi rok) by uz ale myslim abra nezavahal ani u mourinha, coz je prave presne ten problem v podstate tu ani nevidim prostor, jak ty mlade zabudovavat, posles mladsi sestavu wenger styl, vypadnes nedej boze treba z ligoveho poharu a uz musis jit zrejme na koberecek vysvetlovat, proc jsi tam neposlal poradnou sestavu; zlaty sejk u city nebo psg, ktery nechava jine lidi, co do toho vidi, premyslet

Reagovat
kiwwi

ale zapracovanie mladych nerovna sa posles mladu zostavu...co keby ste to skusili pre zaciatok s jednym, ktoremu budete davat sancu? aspon polovicku zapasov za sezonu...trebars ako my s Januzajom, Liverpool s Flanaganom atd.?

vy ste nezapracovali naprosto a to nielenze nie zo svojej akademie, ale ani z tych co ste nakupili do U21

Reagovat
smazaný uživatel

jsi me asi nepochopil: chtel jsem tim rict, ze kdybys v cfc poslal treba prave dva, tri mlade, nevyzkousene hrace a v danem zapase by se ruplo, napr. v ligovem poharu, tak uz budes pod tlakem vedeni (abry), co to zkousis, kdyz oni se muzou vyhrat na hostovani nebo v juniorce...

jinak dik za info, ze cfc zapracovala do zakladu z akademie naposled terryho, to jsem si uz za ty roky stacil vsimnout, taky to tady kritizuju, co jsem na ef

Reagovat
kiwwi

ale ja som sa pytal, preco ste nevytiahli aspon jedneho mladika ktoremu by ste davali v lige sancu? nie dvoch troch, s ktorymi uz ten rozdiel na ihrisku je asi citelny...ale jedneho mladika ostatni pokryju a zaucia, pomozu...v poharoch mozes poslat mladikov, aby si videl ako su na tom v konfrontacii s muzskym futbalom, ale zapracovat mladika musis dlhodobo, cize ja o koze ty o voze

Reagovat
smazaný uživatel

proc je chelsea neposlala? protoze je tam na trenera tak obrovsky tlak, ze si to nikdo nedovoli, no. ja uz nevim, jak to mam napsat a zaroven jeste ti potreti rict, ze ja bych byl mnohem radsi, kdyby ti mladi hrali a ted tam treba mela chelsea stejne odchovancu v sirsim zakladu jako ma napriklad bayern nebo barcelona

Reagovat
kiwwi

takze v podstate hovoris, ze v Chelsea nie je mozne kvoli Abramovicovi zapracovat mladeznika?

Reagovat
smazaný uživatel

trochu se toho doopravdy bojim, byt bych byl opravdu rad, kdyby se to casem zmenilo a abra mi ukazal, ze jsem se v nem spletl

Reagovat
terry

S Mourinhem je to poslední šance, pak už nám nebude pomoci.

Reagovat
Talker

Já s tím souhlasím a něco takového bych chtěl do budoucna vidět - každý rok někdo z juniorky v kádru, kdo dostane více než 1 zápas a 2x1 minutu.

Jenže tohle se těžko v CFC zavádí, když máš tlak na to, abys dal nějakou trofej nebo letíš. A to už v listopadu (RdM, Mourinho mladší) nebo v únoru (Scolari, AVB).

Tohle by chtělo změnu mindsetu celého klubu, kdy tohle bude jeden z požadavků Abramoviče, respektive vedení. Kouč sám o sobě to neudělá, pokud na něj nebude tlak nebo nebude junior, který by nebyl slabší, než hráč, kterého máme/můžeme koupit.

Reagovat
smazaný uživatel

No na to už sem asi odpověděl Frankiemu Prostě to tak nemůže být donekonečna s tím tlakem, vždyť klubu (a tím pádem i Abrovi) by to ve výsledku ušetřilo/vydělalo dost peněz. Kolik let už vyhráváte všechno možný v mládežnickejch kategoriích a pořád z toho nic nevzešlo. Navíc stači, aby tohle pochopil jeden jedinej člověk, a změnilo by to fungování celýho klubu

Reagovat
Talker

Jako jo, za posledních 5 let je minimum semifinále FAYC tuším a to jenom jednou, jinak samé finále, které jsou 2x vyhrané a na 3. výhru můžeme dosáhnout letos To je v prdeli, že ještě žádný mladík (mimo Bertranda) neprorazil téměř vůbec. A to Bertrand odejde.

Mě to samozřejmě strašně sere a každý rok někoho do toho Ačka tlačím a až se tam někdo prosadí a začne hrát, tak bouchnu asi šampáno.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych z toho byl taky nadšenej, protože těch hráčů, co by měli dostat šanci, je dost. Generace Manciennů a Ben Haimů je pryč, vždyť vám tam stojí ve frontě Kalas, Chalobah, Aké, Bamford, Piazon, Wallace, vlastně i ten Lukaku...

Reagovat
Svatej

Reagovat
papos182

Ake uz byl ale na lavicce. Takze staci zraneni 4 stoperu a dostane se do hry.

Reagovat
Joe.Cole

ještě Isaiah Brown.Viděl jsem ho ve Zlíně proti Itálii a spolu s Taylorem Moorem byli nejlepší hráči Anglie.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, Ben Haim

Reagovat
Chazy

to je fakt zajímavá myšlenka

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Al Capone

Mourinho jako budovatel? To určitě, proč si pak vybírá týmy jako Real, Chelsea, Inter kde hrají ty největší hvězdy, kde si stačí ukázat koho chce a taky ho dostane.

Reagovat
smazaný uživatel

Pouze na základě článku bych si myslel, že Atletico má kádr plný třicátníků, kteří hrají 6 let spolu a Chelsea je naopak soubor mladíků, kteří navíc přišli před sezonou. Ale to není pravda. A útočníci -to že s nimi žádnej trenér v Chelsea včetně Mourinha neumí pracovat je jasný. Kdyby chtěli mmohli mít gólovou dojku Sturidge, Lukaku. A Eto'o, Torres dávali všude kde byli mraky gólů, v Chelsea ne.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to není pravda.

No samozřejmě, když sis to takhle vyložil jen ty sám. To mám rád. Někdo si něco interpretuje úplně špatně, význam textu nadnese a pak do komentáře napíše, že to není pravda

Reagovat
kiwwi

Reagovat
valloire

a to byl z něho hrdina

Reagovat
smazaný uživatel

ja si rikal hned, ze takovej zmrd neni schopnej podobnyho gesta..

Reagovat
smazaný uživatel

a kto potom dostal ten doživotný zákaz? nejaký zamestnanec reklamnej agentúry?

na ďalší zápas by som im tam hodil celý strapec s banánmi nech sa nažerú všetci...

Reagovat
valloire

nikdo,napsat můžou co chtěj

Reagovat
smazaný uživatel

Prý nějaký zaměstnanec Villarrealu, co pracuje s mládeží.

Reagovat
madridcan

trapas

Reagovat
C0br

Reagovat
smazaný uživatel

mne bylo hned divne, ze takovy jednoduchy clovek jako Alves by byl schopny udelat tohle gesto sam od sebe

Reagovat
smazaný uživatel

tak zase, ja si rikal, ze v tak jednoduchem cloveku se proste projevily jeho opici pudy..

Reagovat
papos182

Reagovat
cristiano.K.

tak to by neměl platit ten gol ted

Reagovat
db18

...očekávám pokutu

Reagovat
smazaný uživatel

Jako za co?

Reagovat
db18

Gómezovi třeba hrozila pokuta, když si svaz a média jednu jeho oslavu spojili s Red Bullem

Reagovat
smazaný uživatel

A jakou to má souvislost s tímhle? Alves na hřišti akorát snědl banán (to snad zakázaný neni), zbytek rozjel Neymar ve svym volnym čase.

Reagovat
Masi

A Say No To Racism není kampaň? Nevidím rozdíl nebo důvod proč ubírat na váze.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v podstatě lidi obelhávali, a přestože původní idea byla pozitivní, vyzní to celý dost debilně. Teď mají rasisti docela slušný argument pro shození tematicky podobných akcí. Kdyby to od začátku prezentovali jako součást kampaně proti rasismu, udělali by líp.

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

Zase si nás někdo vodí, to nesnáším.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Však na tom byla zdaleka nejlepší ta (hraná) spontaneita.

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

aj som sa čudoval, keďže ten banán bol už ošúpaný a naporciovaný.

Reagovat
db18

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Plánovaná byla ta kampaň potom, ne ten hozený banán.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže jak teda?

Reagovat
smazaný uživatel

Čekali na to, až ten banán někdo hodí, byli připravený ho sníst a pak rozjet to focení. Ztratilo to sice to kouzlo spontánnosti, ale jinak na tom nevidim nic špatnýho. Podle mě to pojali hodně dobře a to, že se jim povedlo něco takovýho naplánovat a do měsíce zrealizovat, je trapas jenom pro Španělsko a idioty na stadionech.

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm.. Promyšlený až do posledního detailu ale, nutno říct. Udělat to fakt Neymar, tak to lidi prokouknou okamžitě, protože ten kluk je chodící reklama.

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, kdyby se k tomu ta agentura nepřiznala, tak to nikoho ani nenapadne. Dani to zahrál fakt dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Bez tý kampaně na sociálních sítích by se totiž zametlo pod koberec jako všechny incidenty předtím. Takhle ten tlak způsobil, že ve Vilarealu toho blbce našli, zakázali mu přístup na stadion a prý s ním i rozvázali smlouvu. To je na ty poměry docela úspěch.

Reagovat
smazaný uživatel

btw uz chybi jenom oslavnej clanek o Mourkovi od Talkera..

Reagovat
smazaný uživatel

Holzman je asi velký fanda Mou a Chelsea....já mám Mou také rád, idkyž poslední dobou mě některými výroky štval a to především že nejde po trofejích to kněmu nejen že nejde, ale hlavně to nebyla pravda.....pak je tady ta věc s přestavbou......možná mě pan pisálek může říct co má přesně namyslí???? O proti tomu jak je vedl Benitez tam nevidím v sestavě žádnou vyraznou změnu (a neargumentujte mi Kalasem, to je přece jeden zápas, michodem také mu přeju ať se chytí v A týmu)......sestava minulý rok Petr Čech, Ashley Cole, Gary Cahill , Branislav Ivanović, David Luiz, César Azpilicueta, Frank Lampard, Ramires, Eden Hazard, Oscar , Fernando Torres....sestava letos tr Čech, Branislav Ivanović, David Luiz, Gary Cahill, César Azpilicueta, Frank Lampard, Oscar, Eden Hazard , Nemanja Matić, Willian, Samuel Eto'o....náhodně vybráno 3 změny které se hodně točí

Reagovat
Talker

Jinak souhlasím s článkem. Se současnými výsledky můžeme být spokojení, je to to, co se od takového mužstva čekalo. Boj o titul do konce, semifinále LM, to je něco, s čím nemůžeme být po předchozích (ligových) sezonách nespokojení. Ale je to něco naprosto očekávaného, žádná (velká) přidaná hodnota s Mourinhem nepřišla. Body, které jsme získali navíc byly proti velkým týmům, ale proti těm menším je to víceménně to samé, co loni.

Takže sezona v konečném součtu adekvátní, mých očekávaných 85 bodů byla adekvátní meta, která byla téměř splněna. A z mého pohledu naprosto adekvátní, protože ten tým je mnohem silnější a širší než loni.

Ale příští rok to musí být jasný titul, protože s takovým kádrem je prostě cokoliv méně zklamáním. LM a domácí poháry rozhoduje štěstí a maličkosti, ale liga je to, co mluví o výkonech týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi bych to cely shrnul do slova "adekvatni"

Reagovat
Talker

Jo, tohle je něco, co se dalo očekávat. Sice jsem doufal v titul, který by mi připadal jako přidaná hodnota, ale nevyšlo to. No nic, nevadí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste porad vyjit muze

Reagovat
Talker

Za 84 bodů mi přijde celkem "darovaný". Ale furt by to byl titul a byla by to paráda, no.

Reagovat
Talker

Jinak "budovatel" můžeme hodnotit za 2 roky, teď je to naprosto zbytečné, protože se to vyvíjí stejně, jako kterékoliv jeho angažmá. Rozhodující není první sezona, ale následující 2 nebo 3. Ted nemůžeme hodnotit nějakého budovatele.

Reagovat
vladis271

jasný titul. Lebo Mansúr a Pelle sa budú len kukať a tlieskať CFC. Lebo my s naším futbalom (kde nevidím dôvod, prečo by nemal dalej zbierať body a ničiť súperov. Samozrejme poriadne posilnený kvôli LM). MU s LvG. Ktovie, či niečo nevypáli Wenger po dlhej dobe, už túto sezonu min. v prvej polke najväčší favorit na titul.

Ale vy musíte mať jasný titul. A to nie si prvý modrák od ktorého niečo podobné čítam.

Reagovat
smazaný uživatel

"kde nevidím dôvod, prečo by nemal dalej zbierať body a ničiť súperov. Samozrejme poriadne posilnený kvôli LM"

tomu sám nevěříš

Reagovat
vladis271

ja ani nič nepíšem o jasnom titule, že. Len vidím daľších min. troch kandidátov, ktorý sa o titul pokúsia. Z toho jeden ešte finančne viac za vodou ako Abra. A v takomto prostredí si myslieť, že môj tím (k tomu vyznávajúci ultradefenzívnu sračku) vyhrá s prehľadom ligu?

Liga je niekde inde, než bola pri prvom Mourkovom angažmá. Omnoho súťaživejšia. Posledných 5 rokov nemal majster viac ako 89 bodov.

Sezona pred Mourkom a prvé jeho sezony. 03/04 až 06/07 mal majster 90, 95, 91 a 89 bodov. To prostredie je od jeho prvej éry vyhrotilo.

Tento rok bude majster pravdepodobne na 86 bodoch.

Reagovat
kvasha16

to snad neni mozne, zabetonujeme 3 zapasy za sezonu a uz hrame komplet total defenzivnu sracku

Reagovat
vitasrp

Takže už ani nemůžeme mít ambice pro příští ročník, že cokoliv kromě titulu bude zklamání..

To je neuvěřitelný, tak už si vyberte, co máme tvrdit, ať jste spokojení..

Reagovat
vladis271

vole, jasné, že môžete mať ambície, ale už dobré 2 mesiace tu čítam niečo o jasnom titule. A to je proste mimo. Nvm, kde ste to zobrali, alebo mu len žerete tie budovateľské kecy, že v 2. sezone zvalcuje ligu a vy mu nekriticky chcete veriť.

Reagovat
smazaný uživatel

nikdo netvrdi, ze v pristi sezone chelsea zakonite vyhraje titul; jen ze pokud ho nevyhraje, jde to ciste na triko mourinha, protoze dostane zrejme veskery mozny prostor pro to, aby se mu to podarilo

Reagovat
vitasrp

To je zajímavý, tohle je totiž první komentář, kde se zmiňuje nějakej jasnej titul.

Jednou jsem napsal, že nás příští rok budu považovat za hlavní kandidáty na titul a taky si po mě neskutečně vyjel, jak si to můžu dovolit, když okolo bude Man City, Liverpool, MU atd...

Je to prostě normální - příští sezónu budeme s největší pravděpodobností mít hotový tým a budeme mít jako primární cíl vítězství v lize..

Reagovat
vladis271

no to teda neni. O titule v budúcej sezone tu čítam v podstate len od vás.

Reagovat
vitasrp

No jasně, ale však říkáme, že to bude náš cíl, co je na tom proboha nepochopitelnýho/hroznýho/namyšlenýho?

Reagovat
kvasha16

aha, takze na jednu stranu sme boli tento rok na ligu favoriti, ale na druhu stranu je na smiech ak ocakavame na dalsiu sezonu titul

Reagovat
vladis271

áno boli ste v top 2 favoriti na titul. budete v TOP3 aj teraz. Ale preboha trocha sa miernite. Ak by ste písali, že očakávate určite účasť v boji o titul, alebo dokonca, že sa považujte za možno najsilnejších kandidátov naň fajn. Ale mne príde, že vy už dopredu čakáte, že ligu vyhráte.

Reagovat
Miguel19

Že ty někomu budeš nařizovat, aby se mírnil

Reagovat
TopinB

Reagovat
TopinB

Takže říct, že náš cíl další sezónu bude titul v lize je špatně, ale považovat se za "možno najsilnejších kandidátov" je dobře?

Reagovat
Svatej

NEuvěřitelný

Reagovat
Miguel19

Léto bude překvapivě zajímavé a docela se zase bojím, co vyvedeme.

Otázek bude hodně okolo 4 postech.

1. Jaké bude brankářské složení? To bude hodně těžké. Snad to ale nedopadne tak, že tu zůstane jak Čech, tak Courtois.

2. Kdo přijde na kraj obrany? Shaw, Luis, Rodriguez? Zde doufám, že vyplázneme max 15 mega.

3. Za jakého útočníka vyhodíme dalších 50 mega? Costa, Cavani, Falcao?

4. Přijde někdo další do středu hřiště? Já doufám, že ano. Nebráním se odchodům Mikela i Ramirese. Zbyl by tam Luiz, Matič, Ginkel, Lampard (?) + posila.

Reagovat
Manik...

Tak na Showa zapomeň pokud se chceš vejít do 15 mega

Útočník přijít musí (minimálně 1) a odejde Torres, Ba i Eto'o...

Reagovat
kiwwi

One Man Show

Reagovat
smazaný uživatel

*shoe

Reagovat
kiwwi

teraz sa mi tu hodi show

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Miguel19

Složení kádru:

Brankáři: Čech/Courtois, Schwarzer, to je jedno.

Kraje: Azpi, Ivanovič, Cole, Luis/Rodriguez

Stopeři: Cahill, Terry, Zouma, Christensen/Omeruo, popřípadě Ivanovič

Střed: Luiz, Matič, Ginkel, Lamps, Ramires (popřípadě posila, ale tam mě fakt nikdo nenapadá. Moutinho?)

Křídla+podhrot: Hazard, Oscar, Willian, Schürrle, Salah, Piazon/Atsu

Hrot: Cavani/Costa, Lukaku, to je jedno.

Reagovat
Honza Matoušek

Moutinha v Chelsea bych nepřežil

Reagovat
fajdax

Brankáři: Courtois a klidně Schwarzer

Kraje obrany: Azpilicueta,Ivanovič,Shaw

Stopeři: Terry,Cahill, Zouma, Kalas popřípadě Luiz

Střed: Luiz,Matič,Mikel,Lampard, Ginkel

Křídla a podhrot: Oscar,Hazard,Willian,Schurrle, Salah popřípadě jeden z dvojice Piazon/Hazard mladší

Hrot: Costa,Lukaku

Ideální základní sestava:

Courtois - Azpilicueta, Terry, Cahill, Shaw - Matič, Luiz - Willian, Oscar, Hazard - Costa

A v březnu budeme slavit titul.

Reagovat
cristiano.K.

až v březnu?

Reagovat
smazaný uživatel

Čech > Courtois

Reagovat
terry

Vážně nezávidím tomu, kdo tam u nás letos tu volbu provede.

Reagovat
smazaný uživatel

Normálne by som kvôli tomu najal nejakú Sofiu, aby to ona vybrala.

Reagovat
SunFells

Puchýř na patě > fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

řekni mi co je na tom co sem napsal, tak špatnýho..

Reagovat
SunFells

Tady ani tak nic, to je obecné

Reagovat
cristiano.K.

ted když poslední měsíc byl vcelku normální do něj šiješ

Reagovat
SunFells

Abych nevypad ze cviku

Reagovat
papos182

Myslim, ze se to s tebou tahne od onoho osudoveho slapadla.

Reagovat
Swarley

na to už jsem úplně zapomněl

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Nene, za potomka Krlešovo už jsme ho měli dávno předtím, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

na tom je môj trademark, sa mi zdá, a bolo to určite ešte pred šlapadlom.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

alebo tvoj?

Reagovat
smazaný uživatel

pamätám si, že som v tom nejako zaangažovaný aj ty, aj ja.

Reagovat
fajdax

Podle mě tvůj.

Reagovat
smazaný uživatel

a ty jsi fakt krlešův syn nebo synovec?

Reagovat
papos182

No je to jeho syn. Prece by si takovou blbost nikdo nevymyslel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

vtipek

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
Svatej

akorát základka bez Shawa a Williana... a Čecha

Reagovat
Svatej

s tou čtyřkou absolutní souhlas... Ale koho tam zakoupit ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak on asi fakt přijde Paulinho.

Reagovat
smazaný uživatel

Je otázka, jestli Mourinhovo budování, resp. budování celé Chelsea, které spočívá v nákupu nejlepších a často drahých hráčů, se dá vůbec budováním nazvat. A srovnávat to se Simeonovým Atléticem, kde udělali z "bezcenného" Diega Costu vysoce ceněného kanonýra? Nebo s Rodgersovým Liverpoolem, kde jsou nejlepší hráči často ti, kteří byli v minulosti odepisování a např. z nepotřebného hráče Chelsea dokázali udělat druhého nejlepšího střelce soutěže?

Ne, opravdu zatím nic nenasvědčuje, že by Mourinho byl dobrým budovatelem.

Reagovat
vladis271

YEAAAAAAAAAAAH to bude diskusia.

Reagovat
r.mrazik

tak jako novy manazer ma za prvni sezonu dost velky plus...semifinale a boj o titul je proste dobra sezona...

ne vsude to dopadlo tak dobre s novym manazerem...ehm ehm....

jen...to,ze by tam zustal do konce kariery a dlouho...to je trochu usmevny

Reagovat
r.mrazik

a k tomu budovani...zalezi,jak se mu podari nakupy...asi se neda cekat zadna jina koncepce fungovani modraku

Reagovat
smazaný uživatel

třeba Ancelotti

Reagovat
Talker

Jinak hodím tu ještě otázku sem, i když je pod Oscarem - je tu někdo z Blavy/Malacek? Z těch známých, se kterými se dá bavit? Jsem tu do neděle, tak bychom mohli skočit případně na pivko a pokecat, abych si mohl přiřadit obliček (pokud je kiwwi z Blavy, tak asi dost ošklivý) k té přezdívce.

Reagovat
terry

Thibaut Courtois hostuje z Chelsea v Atléticu Madrid, od příští sezóny by ale mohl chytat za jiný španělský klub. Podle listu Sport je pro belgického brankáře první volbou Barcelona.

Ať si přichystají 30 mega.

Reagovat
smazaný uživatel

ter stegen

Reagovat
Talker

V librách

Reagovat
kvasha16

krat 2

Reagovat
smazaný uživatel

za 30 mega mit jistotu v brane na minimalne dalsich 10-12 let by bylo slusny.

Reagovat
smazaný uživatel

slušný by to bylo, ale ono to tak jistě a zároveň tak dlouho v realitě nefunguje

Reagovat
smazaný uživatel

no u brankaru bych tomu veril.navic ted uz patri ke spicce,zna spanelsko a nechybi mu sebevedomi.ale vzdycky zalezi jak se bude vyvijet klub atd.ale u velkoklubu se brankari drzeji dlouho pokud maji kvalitu

Reagovat
Miguel19

Deník Sport přišel s nabídkou 50 mega.. To bych jim ho i osobně přijel zabalit..

Reagovat
smazaný uživatel

Ter Stegen bude lepsi

Reagovat
Tomoro

Chapu, ze pred sezonou by fans CFC todle brali jako uspesnou sezonu, byt byli spolecne s City povazovni za nejvetsi aspiranty na titul. Nicmene momentalne bych to jako uspech rozhodne nebral, diky zpusobu jakym o ten titul prisli. V zapasech se slabsimi stejne jak to promrdalo LFC v 08/09. LFC pak bylo na smich, jak o ten titul prislo a Rafa byl pranyrovan za to, ze furt hral jen na jednoho hrota i proti slabsim a ne a ne tam toho gola dotlacit. Mourinho prakticky taky vzdy zacinal na jednoho hrota, proti slabsim poztraceli a jeste tu bude za hrdinu. To, ze si pred sezonou nechal utect nejlepsiho utocnika a to, ze se totalne vyprcal na zapracovani genialniho Maty, to uz je jen tresinka na dortu. Zkratka vzhledem k tomu, jak se sezona vyvinula, bych ji rozhodne bral jako neuspesnou tak jako jsem tehdy kritizoval Rafu a vinil jeho za to, ze to projel a to nemel ani zdaleka tak siroky kadr jako Mourinho. A vest reci o nejakem budovani v kontextu Chelsea a Mourinhem jako takovym??!! Dovolte, ale nenechte se vysmat ! Predrazene nakupy hvezd a nezapracovani jedineho mladocha pro me rozhodne budovani neni!

Reagovat
smazaný uživatel

je to tvuj nazor, a i kdyz je mourinho jeden z mych nejmin oblibenych lidi ve fotbale, tak s vetsinou souhlasim.ten tym potrebuje prestavbu a doplneni.a mourinho s nim dokazal dost a urcite nebude tahle sezona zklamani,az na predvedenou hru ve trech poslednich zapasech.lampard,cole,terry starnou a je potreba vyresit nahradu.terry jeste rok vydrzi a pak ho pravdepodobne nahradi zouma.torres a etoo musi v lete odejit a bude zalezet jakyho utocnika koupi.nekolik let se jim to nedarilo a nevim jak jisty je costa ale byla by ho tam skoda.rozhodne je utocnik priorita protoze si myslim ze lukaku na prvniho utocnika jeste nema.bude asi zajimavy jak si v lete doplni kadr a jestli odejde hazard nebo ne.ale na druhou stranu me mourinho nikdy nepresvedcil ze umi pracovat a davat sanci mladym hracum.ale treba to konecne zmeni a bude si delsi dobu pripravovat tym a ne kupovat hotovy hrace.taky neverim ze by dokazal pracovat dlouhodobe v jednom klubu.vzhledem k nemu a k majiteli tomu verim asi nejmin z toho co jsi napsal. co me na nem tuhle sezonu nejvic stvalo jsou jeho neuctivy vyroky ktery byly casto na hrane.nejdriv si hrozne stezuje na defenzivni taktiku soupere atd a pak predvede jeste vetsi beton a je to perfektni taktika a zaslouzeny vitezstvi.predvadenou hru musi taky zlepsit ale to souvisi i s kadrem. ale za nejhorsi povazuju to jak se pred jubilejnim zapasem wengera do nej pustil kvuli neuspechum atd.ferguson mu pogratuloval i kdyz to byli nejvetsi rivalove ale furt je tam citit vzajemny respekt.nevim proc si to mourinho nemohl odpustit a radeji nemlcel.

Reagovat
smazaný uživatel

jeste jsem zapomnel ze pristi rok bude v lize jeste narocnejsi.city si jeste doplni kadr a manager si zvykne.taky united se vrati do hry o titul a arsenal snad konecne poradne rozsiri kadr a treba bude mit stesti na zraneni.

Reagovat
smazaný uživatel

Uf, chtěl jsem, aby postoupila Chelsea, ale když Atletico jde do finále, aspoň, že vyhráli o 2 góly. Jsem myslel, že mne vomejou, když tvrdili, že za stavu 1:1 postupuje Madrid. Co to je za sra*ku? "Atletico Madrid postupuje do finále LM, aniž by Chelsea porazilo!" Tohle pravidlo nikdy nepochopim.

Reagovat
smazaný uživatel

Dokázalo dát na hřišti soupeře gól, zatímco Chelsea to nedokázala (jak by taky mohla když celý zápas betonovala). Hold už je to tak, že kdo chce postoupit, tak musí hrát útočně oba dva zápasy a né si myslet, že jeden si odbetonuje a doma vyhraje. Je to jedno z nejlepších pohárových pravidel.

Reagovat
Fernando_Torres

Konečně někdo, kdo nad timhle podle mně zcela správnym pravidlem jen nebrečí

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Wickham hráč mesiaca... to je v piči , tento rok je možné všetko.

Reagovat
nani92

to preto,že v tom mesiaci bol ešte Moyes pri kormidle..teraz sa už všetko vracia do správnych koľají

Reagovat
smazaný uživatel

pěkná hovadina. Moyese měli vyhodit dávno a vyhodí ho, když už je jistota, že jsou bez LM. Jako chválím trpělivost vedení, ale toto nemá logiku.

Reagovat
nani92

to ho mali vyhodiť už v decembri?

Reagovat
smazaný uživatel

v auguste

Reagovat
ElectrickMann

ještě že před sezónou mourek řekl, že letos se nic nevyhraje a bude se budovat

snad příští sezónu řekne něco jako "vyseru se na trávník" a na konci sezóny si tady přečteme, že to bylo v plánu a je to cajk, další sezóna bude jiná, lepší atd...

Reagovat
smazaný uživatel

Za kolko by bola Chelsea ochotna predat Torresa svojim priatelom z Barcelony ?

Reagovat
Miguel19

Klidně grátis..

Reagovat
smazaný uživatel

Aky ma plat ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak uz to mam. £175,000 A-week, to je dost. Keby siel s tym aspon trochu dole, tak by som ho skusil.

Reagovat
smazaný uživatel

170

Reagovat
fajdax

Tak za 15..? v eurech

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hm, vlastne v eurách, to nie je tak moc, no, to je možné.

Reagovat
papos182

30 let, naprosto tragicke posledni sezony. Max tak 10 milionu.

Reagovat
smazaný uživatel

stále je to hráč s obrovským menom a množstvom vavrínov, tých 15 je tak maximálna cena zaňho.

Reagovat
minoLFC

Lol aj 10 bude moc...rok do konca zmluvy, t4aged, negolovy, 30 rokov, vysoký plat....toho neudate za viac

Reagovat
papos182

Smlouvu ma jeste na 2 roky. Do 2016.

Reagovat
TopinB

Jako klidně aj za 15 eur, né nutně 15 miliónů

Reagovat
smazaný uživatel

O to nemaj strach . Fanusikovia Realu Madrid by to radi zaplatili

Reagovat
smazaný uživatel

za 3 banány

Reagovat
spider_8

Za odvoz.

Reagovat
nani92

Reagovat
SunFells

Reagovat
Swarley

taková klasika

Reagovat
cristiano.K.

přesně , mám tu starou ledničku, co za ní chceš? Za odvoz a pivo v hospodě je tvoje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
kvasha16

Reagovat
TopinB

Reagovat
Wat

Reagovat
Bayern +

Reagovat
valloire

José by ho svým přátelům z Barcelony dal i zadarmo.

Reagovat
terry

Tak je to pravda, v létě skutečně koupíme útočníka.

Mourinho on Diego Costa signing: "Chelsea will be quite quiet in summer. We are going to do some critical signings. A striker? Yes."

Reagovat
db18

Snad to bude Costa, dalším kandidátem totiž je Mandžukić...

Reagovat
spider_8

V Telegraphu dneska psali, že by mohl být za 32m liber. To by byla naprostá paráda.

Reagovat
Miguel19

Dyť to už říkal před několika měsíci ne?

Reagovat
spider_8

Výborný článek

Jinak já nepochybuju, že pod Mourinhem velké úspěchy přijdou a myslím, že to bude už příští rok, protože už progres během letošní sezony byl opravdu velký. Obávám se spíš toho, co přijde v dalších sezonách a jestli se Mouovi podaří prolomit tu třetí sezonu, kdy šel zatím pokaždý výrazně dolů. Pokud by se mu podařilo dodržet tu čtyřletou smlouvou, kterou tu má, tak bych to považoval za úspěch a byl spokojený.

Reagovat
El Fáňos

článek o ničem... Mourinho je trenérská hvězda a patří do nejlepších 5 už 10let, uniká mi smysl týhle obhajoby

Reagovat
bayern987

Reagovat
cristiano.K.

Otázka pro všechny, bude neúspěch pokud s Costou příští rok nezíská CFC titul?

pro mě to bude neúspěch, Costa je poslední díl puzzlí

Reagovat
smazaný uživatel

to závisí od toho, či dokážeme my doplniť posledný kúsok puzzle do neporaziteľnej mašinérie z Emirates.

Reagovat
smazaný uživatel

vlastne dva, keďže Sagna odíde.

Reagovat
spider_8

Pro mě určitě.

Reagovat
vitasrp

Rozhodně to neúspěch bude..

Reagovat
smazaný uživatel

To se říct nedá, to nezávisí jen na něm, že jo.

Taky se mně zdá, že se tu z něj dělá nějaký spasitel nebo co. Španěl po pětadvacítce, jít do PL, nebyl by první ani poslední, kdo by vyhořel, zvlášť při tom očekávání...

Reagovat
Patys1989

Taky nevěřím, že to bude jejich "spasitel"...

Reagovat
papos182

Ale tak nezustane jen pri nakupu Costy.

Reagovat
Patys1989

Takže koupí útočníků víc? Nebo snad už konečně dostane šancu i Romelu?

Reagovat
papos182

Jde o to, ze prijdou i dalsi hraci.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Neuro

Brazilec

Reagovat
smazaný uživatel

když se sere do španělské repre, tak ho už tak beru

Reagovat
kiwwi

to uz by nemohli ani mysliet vazne, aby to nebol neuspech

Reagovat
smazaný uživatel

Ked sa clovek pozrie, s akymi zdrojmi pracuje Diego Simeone...

Reagovat
valloire

V roce 2004 bys to samý asi napsal i o Mouovi. Simeone tak nějak začíná. Za 10 let někdo napíše tohle o něm. Jestli bude tedy v té době ještě tak úspěšnej jako je Mourinho teď.

Reagovat
kvasha16

neuspech to bude (pokial teda nevyhrame LM), ale nebude to zalezat len na nom, zalezat bude aj na CM, ci tam ostane Luiz alebo pojde na stopera, ci sa niekto kupi, v akej forme sa po zraneni vrati MvG

Reagovat
smazaný uživatel

"vrati"

Reagovat
kvasha16

tak ukaze no pointa je jasna, to je podstatne

Reagovat
smazaný uživatel

Jakoby zalezelo jen na kvalite Chelsea... Muze ziskat 95 bodu a na titul to nemusi stacit. To by byl neuspech? Mne se mnohem vic zamlouva teorie - stanovit si bodovej cil v lize a podle toho pak urcovat, jestli sezona byla dobra nebo nebyla.

Reagovat
Chazy

LOL, ok, tak to vypadá, když člověk nečte reakce

Reagovat
smazaný uživatel

Neva, i tak za sdileni myslenky. Ve mne to plne probudil Bob, mozna te tim kdysi taky naockoval. Ale takhle se mi to zda proste nejrozumnejsi, ten rozdil trofej/ne-trojej je strasne malej a i kdyz muzes mit super sezonu, nekdo porad muze mit jeste mnohem lepsi a vsechno ti sebrat...

Reagovat
cristiano.K.

jo, já to chtěl taky psát,ale věděl jsem,že to napíše dalších pět lidí. Cokoliv nad 85 bodů bude určitě bráno jako úspěch, vždy se někdo může trhnout aspon nemusím číst sloh chazyho

Reagovat
Chazy

Nejspíš ano. Ale je to stejně stupidní. Já bych to vytyčil spíš tak, že získ míň jak 85 bodů bude neúspěch. Pokud se nějaký City zblázní a dá 90+ a Chelsea jim jako jediná bude konkurovat, tak to nebude neúspěch Chelsea, ale veleúspěch City. Nejde to prostě brát jen na trofeje.

Každopádně by měli mít takovej vysokej počet bodů, nějakejch 28 výher je podle mě to, co musí Chelsea dokázat + aspoň zas SF v FA Cupu i LM, spíš dát jedno finále.

Maj teď fakt našlapanej tým a je potřeba držet už ten nejvyšší standard. Ale samotná trofej není jen o nich, co když někdo dá nejlepší sezonu v historii PL např. Třeba Pulis s MU.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono to záleží na více věcech. Píše to tu owny, Costa není žádný spasitel, i když si myslím, že se svojí povahou se prosadí tak to pořád nemusí stačit.

Reagovat
Talker

Takhle, když to vezmu komplexně...

Pokud nezabudujeme (alespon 1500 minut) žádného mladíka (a tím nemyslím Lukaka, který měl hrát za nás už letos a Zoumu, který přišel za 12 mega) do týmu, pokud přitáhneme jenom Costu, Filipeho nebo jiného RB a podobné hráče, pokud budeme hrát stejnou sračku jako letos , pak ten titul chci. Protože to není potom koncepční práce, ale jenom honba za tituly s tím, že Mourinho se alibisticky vymlouvá.

Samozřejmě, že pokud získáme 90 bodů a stejně titul nebude, tak se s tím nic nenadělá a zlobit se nebudu, protože to bude posun. Ale 85 bodů mi přijde na další sezonu prostě málo.

Pokud uvidíme koncepční práci, pokud uvidím nějaký vývoj herního stylu (Rodgersovi to zabralo kolik? 8 měsíců změnit herní styl, aby se na to dalo pořádně koukat?), pokud zabudujeme do kádru nějaké mladíky, tak ten titul oželím rád.

Reagovat
papos182

Diskriminace bilych

Reagovat
smazaný uživatel

som vedel, že za tie peniaze nemohol prísť len jeden Willian.

Reagovat
fajdax

Ty už mě nemáš v ignoru?

Reagovat
smazaný uživatel

mám, je len ignorujem tvoje reakcie na niekoho a na mňa (zrovna teraz nie) alebo dlhé vlákna, v ktorých vystupuješ, nové príspevky si pozerám od každého z ignore listu, až na krleša, tam je jasné, že to nič zaujímavé, ani prevratné nebude.

Reagovat
fajdax

Ale jako je tam vidět nějakej pokrok. Už jen to, že mě stavíš před Krleše..

Reagovat
smazaný uživatel

tak pod ním už sú len prvoky a vírusy.

Reagovat
fajdax

Virusy

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Swarley

400

Reagovat
Swarley

výborně chlapče, ten zájem byl obrovský, ještěže jsi to takhle odvrátil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
M11

Reagovat
drussbarb

Já Josého beru jako největší mor dnešního fotbalu. Ale letošní sezóna rozhodně není neúspěch! I kdyby nevyšel titul v PL, semi v LM nemůže být neúspěch. Bohužel má Chelsea obrovský potenciál a věřím tomu, že i tu LM nakonec vyhraje. Potom puknu vzteky, ale dobře mi tak. Mimochodem, jako fanda Barcy bych v případě finále LM Real-Chelsea přál pusinkám, až tak moc Josého nemusím. Ale jsem objektivní. Za článek dávám

Reagovat
Chazy

Reagovat
Miguel19

Pusinkám

Reagovat
drussbarb

co jsem napsal špatně?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho neplánuje zůstat na SB do konce své kariéry. Naopak, chce vést ve své kariéře ještě Portugalský nároďák.

Reagovat
R22

Mourinho: 'Eden is not 100 per cent ready to sacrifice himself for the team. I'm not happy about that.' už se perou

Reagovat
vladis271

toto nemohol povedať.

Reagovat
vladis271

tak povedal, len doplním:

"I'm not happy that a player does not sacrifice himself. I've spoken to him all season and tried to improve him."

Reagovat
smazaný uživatel

mal by ho predať ako predal Matu

Reagovat
Swarley

můžeme vynechat spekulace, stačí nám říct, kolik to bude

Reagovat
fajdax

80 a je váš.

Reagovat
Swarley

co? heh, 50 vám bude stačit, Mourek bude ještě rád

Reagovat
fajdax

No cenu má minimálně tak tech 80. Kdyby byl v třeba v takovým Realu, tak má statistiky jak Ronaldo. A to myslím vážně.

Reagovat
Swarley

nevěřil bych, že to někdy napíšu, ale zavolej tátu krleše, s ním se domluvím líp

Reagovat
papos182

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
R22

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Klasika

Reagovat
smazaný uživatel

Jesteze Hazard nehraje za Everton, to by teprve byla prehanka.

Reagovat
13

Teď se na tebe vrhne ten Zaschrona...

Reagovat
Mindas

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
papos182

*Zachrona.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Tyvole

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
vladis271

ale ja to nechápem. Hazard je ich najlepší hráč sezony, a taký sa do médií nekritizujú. Podľa mňa Mourek (napriek tomu, čo povedal do médií) pochopil Hazardov výrok o tom aký futbal hrajú, ako urážku. No a jeho ego to nezniesol, opôť, a musel reagovať.

Reagovat
kvasha16

ten vyrok je k tomu, ze dvakrat sa vyjebal na nabehy supera a dvakrat z toho padol gol.. za toto ho proste pochvalit nemoze

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak, boli to Hazardove chyby, po ktorých Chelsea dostala góly. Ďalšia vec je, prečo Hazard vôbec v takomto zápase hral

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, treba veriť médiám, ktoré si to napíšu aj tak po sovojom

Reagovat
smazaný uživatel

jedna dvě PSG jde

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ten pude, paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

... chcem ho, Arséne!

Reagovat
papos182

Pro-dat! Pro-dat! Pro-dat!

Reagovat
Whitemedia

pošleme ho pryč a nahradíme dalším Hazardem

Reagovat
smazaný uživatel

ak pojde niekde do psg tak z neho nikdy nic svetove nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Bude. Svetový kokot.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl by jít konečně k nám. Záloha Hazard-Eriksen-Lamela, hm hm hm.

Reagovat
Error

A za nimi Bentaleb.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
SunFells

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Mindas

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pokud jim bude kvalitně posouvat balony, tak klidně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Everton manager Roberto Martinez is keen to notch up 75 points for the season, even if it fails to secure his side Champions League football next season. (SkySports)

Honba za rekordy.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Everton letos skvěle... podle mě daj možná i Citizens... škoda, že sem na ef už nechodí ten Zachrona

Reagovat
smazaný uživatel

ale zdá sa mi, že nejakým spôsobom je tu stále s nami

Reagovat
smazaný uživatel

Hned jsem si vzpomněl na kiwwiho a Lampardicka the best

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
papos182

Podle me se Evertonu dari, protoze tu neni.

Reagovat
smazaný uživatel

tak třeba čte fórum, ale nepřihlašuje se nebo má jinej nick

Reagovat
smazaný uživatel

iný nick? prečo, preboha?

Reagovat
smazaný uživatel

už se přihlásil, trouba

Reagovat
Chazy

Je to von.

Reagovat
Chazy

To se mi nezdá... proč by někdo měl víc nicků?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť ty tu máš taky dva nicky, toho Crazy-ho, ne? nebo to je atrapa, parodie? nebo někdo jen nemá kreativitu vymyslet vlastní unikátní nick...?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Atrapa zní podle mě vcelku přesně.

Reagovat
smazaný uživatel

::bigrinn::

Reagovat
smazaný uživatel

kua

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

*

Reagovat
smazaný uživatel

No, kdyz se to veme celkove, od te doby, co Zaschrona zmizel, tak to s Evertonem jde z kopce. Vysledky na houby, LM pryc, mistni evertonska komunita = obcas sem neco Evertonian hodi s dresama. Uz aby se vratil, chybi mi tu.

Reagovat
papos182

Uz tu nebyva ale celkem dlouho, tak rok tipuju. Takze to bude tim. Je takove antististko. Melo by to takto zustat, pokud chce Everton v LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Nastesti uz bude starej dobrej Zasch v plne parade za par dni zpatky a ta LM klapne i tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Error

Reagovat
SunFells

Od té doby, co Everton marně stíhá Ligu Mistrů se úplně vypařil

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

Reagovat
smazaný uživatel

takže nakonec to fórum přeci jen čteš taky jsem to někdy projel bez přihlášení

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle je ale podpasovka.

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
papos182

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Kowe

To je tím, že konečně pochopil, že Rodgers>Martinéz

Reagovat
smazaný uživatel

Mas tam chybu.

Reagovat
Kowe

Pardon.

Reagovat
Chazy

To sis tak moc Rodgerse zamiloval, že už ho nedokážeš vidět bez srdíčka?

Sladké.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak lepsi, nez ho nemoct videt vubec, ze.

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť Martinéz je taky solidní kouč, i když (zatim) ne kouč možného anglického mistra

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je falesnej.

Reagovat
smazaný uživatel

proč myslíš?

Reagovat
smazaný uživatel

To poznas dle toho jeho slaveni, dela to jen tak na oko a jeste jako teplous. Aspon teda Oliver to tu propagoval.

Reagovat
fajdax

fakt to dělá jak teplouš ale

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, aspon bude mit Zachrona nejake sance mozna.

Reagovat
fajdax

*s

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Oliver je teda asi taky liverpoolskej

Reagovat
smazaný uživatel

Docasne, on jeste rad pujde zlanarit na modrou stranu Merseyside.

Reagovat
smazaný uživatel

.. toto bola sranda, ponúkol som aj argumenty ale je to strašne hnusný, teplý, falošný debil ale ak získate aspoň bod a budete sa snažiť zajtra, odpúšťam mu :-*

Reagovat
papos182

Odpoustis mu, nebo zavolas vladisovi, ze ma praci?

Reagovat
smazaný uživatel

Vlado sa ponúkne aj sám a Martínez by sa podľa mňa aj potešil Vladovej spoločnosti

Reagovat
papos182

To je win-win situace

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam, ze ten bod neziskame, tohle by mi chybelo. :-*

Reagovat
smazaný uživatel

ty vôl !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Rikam, tak jako tak, driv nebo pozdeji, udelam z tebe fandu Toffees. Nejakej Liverpool...

Reagovat
smazaný uživatel

kedy si mi to hovoril pred tym? Ty blaznis snad, ale Toffees su mi celkom sympaticki, to hej

Reagovat
smazaný uživatel

Uz minule jsem ti pak odpovidal, ze ve skutecnosti je tahle tvoje hra na falesneho Martineze prevlecna laska k jeho EFC. Taky aby nebyli, kdyz jsme posledni nadeje LFC.

Reagovat
smazaný uživatel

Tu odpoved som si nevsimol, prepac..:) Nejde tu o nadej, aj pred tym ste mi boli a aj budete, ved Merseyside United aj ked to vypustite, tak budem na vas dlho nasrany, ale to opadne :-) Martinez si to odnese

Reagovat
smazaný uživatel

No vidis, kdyz tam jsou uz sympatie, tak ten prestup nastalo zase nebude tak tezkej.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebude ziadny

Reagovat
papos182

Falesny Martinez

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bakary3

Mně spíš zaráží Vaše vnímání úspěchu a neúspěchu.

Ža uhrál SF LM a skončí do 3. místa v Anglii je přijatelný.

Ale že je Atlético naprosto přejede, TO je k zamyšlení, druhou půli odvety z nich udělali šašky.

S tím, co má Mourinho k dispozici, by měl dominovat, ale on těžký zápasy jen vyčkává.

Z tohohle důvodu je pro mě Mourinho žumpa, nic jinýho.

A řeči o budování ? No tak... O tom můžou mluvit v Dortmundu například, ale v souvislosti s Chelsea je to výsměch.

Budování u Chelsea je jen "nakoupit to nejlepší za těžký prachy", a kdo tvrdí něco jinýho je idiot.

Reagovat
kvasha16

Atletico je jediny neporazeny tim v LM, tolko k tomu

Reagovat
Bakary3

Jo, přesto, že má daleko omezenější možnosti, užší kádr i míň kvalitnější hráče.

Podle obrazu hry toho druhýho poločasu bych řekl, že hrají s nějakým průměrným týmem La Ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

tak Chelsea už v prvním zápase ukázala, že o sobě vůbec hráči nevědí na hřišti. To samé včera Juventus. Sbírka individuálních bohů, kteří improvizují

Reagovat
TopinB

Uvědomuješ si, že Chelsea musela dat gól, teda musela mět balón a to vyhovuje stoprocentně Atletům, kteří hrajou na soupeřovo držení?

Reagovat
smazaný uživatel

92 - Demba Ba (92) has a better minutes/goal rate across the league and Champions League this season than Diego Costa (98). Replacement?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

tys tu taky chyběl

Reagovat
Chazy

Paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
papos182

Ted tu chybi uz jen mamka Padme.

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

feat Piers Morgan

Reagovat
smazaný uživatel

stare ale supe

Reagovat
Swarley

http://www.youtube.com/watch?v=U9_nDDa5oCA

to je stejně legendární I am like a boomerang !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Atlético de Madrid

http://www.youtube.com/watch?v=vfZ6TpGM87A

docela drsně se Mou do Hazarda opřel..

Reagovat
smazaný uživatel

Simeone ho těžce ztrapnil v tý odvetě, hořeli víc jak Bayern ve druhym poločase

Reagovat
DieFohlenBMG

Srazil je ten gól do šatny. Kdyby ho nedostali, tak postoupili

Reagovat
technecium

Pořád a pořád mě zaráží jedna myšlenka. Od té doby co do Chelsea přišel Abramovič má Chelsea neomezený finanční možnosti. Na tom se asi shodneme. Ale proč proboha Mourinho využil ty neomezené finanční možnosti k tomu, aby vytvořil mužstvo s defenzivní filosofií? Proč nevytvořil bombastické ofenzivní mužstvo, které by soupeře roznášelo na kopytech úžasným fotbalem a vzpomínalo se na to desetiletí? Něco jako se teď vzpomíná na loňský Bayern nebo na Barcu 2008/09. A hlavně nechápu, proč si toto ti fanoušci neuvědomují. vždyť ten klub má na víc, než jen na špinavou obrannou hru.

Reagovat
smazaný uživatel

by tam musel přijít Pellegrini.... postupně začínám díky němu sledovat i PL, protože jeho fotbal, kterej postupně učí Man.City je krásnej a koukatelnej, ale chce to čas jako s Guardiolou, to jsou zkrátka koncepční trenéři

Reagovat
kvasha16

v prvom rade, sleduj viac zapasov Chelsea ak chces hovorit o jej hernom prejave.. dalsia vec, kazdy trener ma svoj styl, niekto si zaklada na ofenzive, nechapem preco to vobec riesis... to je akokeby som sa ja navazal do Rodgersa ze si dost mozno preserie titul velkym mnozstvom stupidne inkasovanych golov

Reagovat
technecium

No očividně slávu získávají lidé co se starají o góly. Viz lidi co získali zlatý míč v historii. To samé bude logicky platit i o týmech. Které se starají o góly budou slavné. Fotbal je o tom gól dát, ne gól nedostat. Myslím, že si to neuvědomuješ. A pokud jako fanoušek hledíš čistě na to, jestli jste vyhráli a herní projev je pro tebe vedlejší, tak jsi něco jako ti fanoušci, co fandí tomu, kdo vyhrává.

Reagovat
drussbarb

Reagovat
valloire

City 2-1,1-0 FCL 2-1,2-0 Arsenal 6-0, 0-0

semifinále LM

těžkej provar...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

za ty prachy chci fotbal jako dělá Real a ne nudu

Reagovat
smazaný uživatel

Kolko stal ten káder? 400-500mil?

Reagovat
kvasha16

co si tym chcel povedat?

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
papos182

Nakupy za: £109,659,000

Pocet trofeji: 0

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

nepochopím, jak někdo může obětovat tolik času a energie na ohajobu toho umělohmotného fotbalového vředu

Reagovat
technecium

Reagovat
kvasha16

sice som si povedal ze na teba nebudem reagovat, ale jednu vec ti napisem, ja zas nepochopim ako niekto moze obetovat tolko casu a energie na ten hejt

Reagovat
CHONG

Ta kořalka ti evidentně nedělá moc dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já zas nechápu, jak si někdo mohl udělat tolik času na vystříkání se do tvé šimpanzí matky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SIRBRANIKE

dobre mu tak...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

tiez nechapem co si od toho Chazy slubuje

Reagovat
Chazy

popravdě ani já ne

Reagovat
avicii

v tom clanku sprostost nadvezuje na este vacsiu sprostost...

"Chelsea je v přestavbě a kdo tvrdí, že ne, lže si do kapsy." - to je potom CFC v prestavbne uz par rokov, toto sa stale opakuje kazde leto, asi na obhajobu tych milionovych nakupov...

"Navíc oba trenéři vyznávají velice podobný herní styl."

no a este to zranie jeho pokryteckych blabolov, staci aby povedal ze LM aj tak nechcel vyhrat a CFC fans to zoberu za svoje...

Reagovat
smazaný uživatel

oni ale velice podobný herní styl vyznávají, respektive Simeone dost pochytil od Mourinha

Reagovat
avicii

no to sa mi teda fakt nezda, i ked je pravda ze Simeoneho obrana je tiez pevna....

Reagovat
SIRBRANIKE

Ja som si nevšimol, že by Chelsea hrala brutálny presing na hranici sebaobetovania sa pre mužstvo ako AM

Reagovat
TopinB

Nechat soupeřovi balón, napadání a protiútoky

Reagovat
avicii

Reagovat
TopinB

Inteligentní reakce

Reagovat
smazaný uživatel

Dr. Steve Peters has had numerous offers from other Premier League clubs but has rejected them. he gets on well with Rodgers and they see this as being a long-term arrangement. He wont work for any other club while he works for Liverpool

Podpis roka. Ten človek je neskutočný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Mark Schwarzer: "Cítím se velmi dobře a ve velmi dobré kondici. Doufám, jsem si svými výkony řekl o nový kontrakt."

idealna dvojka

Reagovat
Kenneth

bude Courtois.

Reagovat
smazaný uživatel

Schwarzer bude jednička jen stěží

Reagovat
Kenneth

Jednicka bude Cech.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Už se tady někde řešilo to, že to Alvesovo gesto bylo předem domluvený s nějakou reklamní agenturou?

Reagovat
DieFohlenBMG

to mi přijde hodně pravděpodobný

Reagovat
smazaný uživatel

nebolo, oni chceli robiť kampaň, ale to gesto nebolo pripravené. Spravil to spontalne. Ten týpek čo hodil ten banán šiel za mreže.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasně, že to nehodil nikdo z tý agentury Ale to gesto jako reakci měl vymyslet někdo z nějaký reklamní agentury proti rasismu...

Reagovat
DieFohlenBMG

moc pohotový a chytrý, to by Alves sám nevymyslel

Reagovat
smazaný uživatel

Co sem pochopil, tak už někdy v jiném utkání po nich házeli banán a potom se rozhodli, že příště ho snědí. Jakože né, že by někdo z nějaké agentury po něm hodil banán, to hodil prostě nějaký blbeček, ale Alves už měl zafixované, že udělá tohle. Myslím, že původně to měl udělat Neymar, který to projednával s nějakou reklamní agenturou, ale pak se k tomu dostal i Alvés. Prostě si řekli, že jestli po nich příště hodí někdo banán, tak ho sní, aby tím upozornili na rasimus. Ale nevím, jestli to je přesně takhle.

Reagovat
smazaný uživatel

No právě, že si to sami říct neměli... Ten popud k tomu gestu byl spontanní a fanoušek byl potrestanej, ta druhá část už spontánní být neměla..

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
kvasha16

Reagovat
DieFohlenBMG

Jestli se mu podaří během 1 sezony vyštvat dva nejlepší hráče Chelsea, tak klobouček

Reagovat
smazaný uživatel

When the comments come from a player like Eden it's normal because he's not the kind of player to sacrifice himself for the team," said Mourinho.

"He's not mentally ready to look to his left-back and leave his life for him.

"Normally you get these kind of comments from players like him, from players that can't resolve a problem like we had with the first goal.

Play media

Jose Mourinho criticises Eden Hazard's 'sacrifice'

"If you see Atletico's first goal, you completely understand where the mistake was and why we conceded that goal."

Podle fanoušků Chelsea určitě taky vytrženo z kontextu. Jako ten shitstorm, co se tu strhl, když tu někdo postnul Hazardovy výroky po zápase s Atletikem.

Reagovat
smazaný uživatel

To řekl sám Mourinhona tiskovce, že je to bylo vytržené z kontextu.

José Mourinho o rozhovoru Edena Hazarda po zápase s Atléticem, kde mluvil o taktice Chelsea: "Slyšel jsem ten rozhovor a mohu říct, že jeho slova byla vytržena z kontextu."

Reagovat
kvasha16

a? je nasraty bo vypustil pokrytie superovych nabehov a padli z toho dva goly... parkrat sa to uz stalo, ale Jose to nechal tak, lebo neislo o tak vela

Reagovat
smazaný uživatel

dnes lfc man utd u21 semifinale

Reagovat
stiflerovamama

Reagovat
smazaný uživatel

na semifinale medzi city a chelsea na etihade bolo 4 tisic ludi

Reagovat
stiflerovamama

Reagovat
smazaný uživatel

12:21 Mourinhův asistent u fotbalistů Chelsea Rui Faria byl potrestán zákazem vstupu na lavičku v šesti utkáních a pokutu 30 tisíc liber. Důvodem je jeho chování vůči sudím v závěru utkání duelu se Sunderlandem.

Kdyby někdo přehlédl

Reagovat
ElectrickMann

Trenér Chelsea José Mourinho se pustil do slovní přestřelky se záložníkem Edenem Hazardem. Portugalský kouč o belgickém reprezentantovi, který ho zkritizoval po vyřazení v semifinále Ligy mistrů, prohlásil, že není týmovým hráčem a nedokáže se obětovat pro spoluhráče. Třiadvacetiletý Hazard po středeční prohře 1:3 v semifinálové odvetě s Atléticem Madrid uvedl, že Chelsea neumí hrát fotbal, protože je stavěná jen na brejky. A Mourinho, který sám nikdy nešel pro jedovaté slovo daleko, si kritiku líbit nenechal. "Když něco takového řekne někdo, jako je Eden, je to naprosto normální, protože on je přesně typ hráče, který se nedokáže obětovat pro tým," citovaly bývalého kouče Porta, Interu Milán a Realu Madrid internetové stránky BBC. "Ještě není duševně natolik vyzrálý, aby se podíval na levého beka a položil za něj na hřišti život," přidal jednapadesátiletý Mourinho. "Podobné komentáře mají vždy hráči jako on, kteří nedokážou pochopit problém předcházející prvnímu gólu Atlética," dodal. (ČTK)

Tak za chvilku pláchne díky Mourkovi další oblíbenec z týmu

Reagovat
avicii

kiez by to ich milovany Mourinko cele rozobral

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně článek a názor o Chelsea a Mourinhovi, který je objektivní a má hlavu a patu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reporter: "Is it your last home game as Arsenal boss?"

Wenger: "There's a chance - no one knows how long I'll live!"

https://pbs.twimg.com/media/BmoRQHFIgAEWBy-.jpg

Reagovat
Fenri

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Geniální

Reagovat
SunFells

Z toho obrázku ve mně zamrazilo.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
Swarley

prostě frajer

Reagovat
papos182

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Fenri

Letošní Emirates cup - Benfika, Monako, Valencia

Na to se těším, parádní výběr.

Reagovat
SunFells

Hezky pěkně

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Hodně dobře vybráno.

Reagovat
Chazy

To je strašný fakt

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Pozitivni posun videt nas v tehle tabulce.

Reagovat
kvasha16

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1.0-9/10246616_634760756600791_8374922147058791994_n.jpg

Náš velký fanoušek Jeremy Clarkson je obviňován z rasismu, protože svého psa (na obrázku) pojmenoval 'Didier DOGba'.

Reagovat
Joe.Cole

ježiši, už zase?

Reagovat
mithro

ehm, nie preto

Reagovat
smazaný uživatel

Confirmed #LFCU21s team to face @ManUtd: Fulton, McLaughlin, Smith, Paez, Jones, Williams, Lussey, Peterson, Teixeira, Brannagan, Dunn

Reagovat
smazaný uživatel

Rossiter je zraneny? Velka strata

Reagovat
smazaný uživatel

neni zraneny... len ma zaracha od rodicov.

Reagovat
smazaný uživatel

mensi knock...nic vazne

Reagovat
smazaný uživatel

... Diego Simeone. Právě on je přirovnáván k současnému lodivodovi Chelsea a jeho letošní sezona skutečně minimálně Mourinhovo tažení s Portem z před dvanácti let připomíná. Navíc oba trenéři vyznávají velice podobný herní styl.

To snad ani nemožú mysleť vážne...

Reagovat
smazaný uživatel

CO konkrétně?

Reagovat
pytlerLFC

Herní styl?

Reagovat
SIRBRANIKE

AM nie je z malej ligy ako Porto a nehrajú rovnako, že by to bolo v tom?

Reagovat
smazaný uživatel

wow tolik lidí si tu nepamatuje jak hrál s Portem?

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne je to napísané štýlom že uznávajú rovnaký herný štýl teraz, čo sa nedá chápať nijako inak než ako trolling..

Reagovat
smazaný uživatel

zrejme neumis cist dildo

Reagovat
Godwinson

Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Ne že bych byl TEAM Mourinho, ale poslední dobou se na něj pořádá mediální hunt jak na Bartošovou...

Reagovat
smazaný uživatel

Mou to ma narozdiel v hlave v poriadku

Reagovat
smazaný uživatel

S Polarem jsme psychicky vyrovnaná osobnost, ale objevovat se takhle často v denním tisku, tak jsem buď v protialkoholní léčebně nebo ležím na chodníku dole v Nuslích.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to proste nechapem . Oni maju vsetko penazi ako sraciek , Rodinu , karieru a talent . A pre ten medialny tlak spachaju nieco tak hlupe ? Miliarda ludi by si ten zivot snimi vymenila . Miliarda ludi zije v chudobe a s chorobami ale ZIJU . Toto riesenie je totalne trapne a nasmiech tak som aj rad ze si s takych ludi , robia ludia srandu .

Reagovat
smazaný uživatel

Já to neobhajuju, ale říkám, že to má svojí logiku. Dělal jsi maturitu? Pamatuješ ten psychickej tlak, ten stras, tu odpovědnost vůči rodině? Oni to mají 10000x horší a každej neni psychicky odolnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Maturitu Hej mal som dost velke nervy ale keby som sa sklamal tak nevadi postavim sa na nohy a urobim druhy krat . Ja uz mam maturitu za sebou a teraz som na VS tak ked sa pozrem na uroven maturity tak si poviem ze asi by som chodil kanalmi keby nespravim

Reagovat
smazaný uživatel

No vidíš s těma kanálama a ty lidi maj kolikrát stejný pocity hned.

Reagovat
Joe.Cole

já si to ještě pamatuju.nejdřív obrovské nervy a po maturitě zjištění, že je to vlastně hrozná komedie.

Reagovat
Joe.Cole

No ono není zas tak těžké pochopit, že se neléčená alkoholička žijící s psychopatem vrhne pod vlak.

Mě její smrt nepřijde k smíchu, ale rozhodně bylo celé její působení v "showbyznysu", tak proč teď přestávat

Reagovat
smazaný uživatel

ved hej aale vsetko sa to dalo liecil ci uz psychologom , psychiatrom alebo liecenim

Reagovat
smazaný uživatel

aj tím chlastem, když je s mírou

Reagovat
Chazy

Reagovat
Chazy

Tak tohle je asi největší sračka, co jsem tu čet, minimálně teda za hodně dlouhou dobu největší.

Reagovat
smazaný uživatel

výborný článok, vďaka zaň. Teším sa na budúcu sezonu a túto aj keď zrejme bez trofeje som si užil taktiež. je skvelé byť až do konca v hre o ligu majstrov a anglický titul. a keď titul nebude? no a čo. kedysi som neúspechy svojich obľúbených klubov a reprezentácii znášal ťažšie - teraz som už nad vecou

Reagovat
smazaný uživatel

Lussey nenechaj sa vylúčiť a všetko bude v poriadku

Reagovat
stiflerovamama

link ?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

fuu ešte že je Wilson drevo

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Owen: If you hit the target you dont score so many times

Tak určite skoruje viac krat ako keď netrafi branu

Reagovat
vladis271

zaberte leemry

Reagovat
smazaný uživatel

musíš počkať kým sa rozbehnú nehráme ani na 20% zatiaľ

Reagovat
smazaný uživatel

owen si mýli Smitha s McLaughlinom

Reagovat
smazaný uživatel

Texeira je vynikajúci

Reagovat
smazaný uživatel

ale tak přejme to Carlovi

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
vladis271

to je slabšé jak corgoň liga.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne okrem texeiru tam nie je smerom dopredu nikto ochotný spraviť niečo viac

Reagovat
vladis271

Ibe má asi hosťovačku, a Rossiter je zranený, že?

Reagovat
smazaný uživatel

ibe je v birminghame na hosťovaní, rossiter má menší knock z tréningu - nič vážne

Reagovat
smazaný uživatel

ale nedristaj...Chýba tomu tempo ale inak je to celkom fajn...Niektoré narážačky a nábehy sú super.

Reagovat
vladis271

ja už som nejaklé zápasy našej akadémie videl, ale ttoto je slabé aj na pomery U21 futbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je to slabé no, neviem prečo nehráme lepšie. Chýba nám Rossiter v zálohe, nemá to kto rozpohybovať...

Reagovat
stiflerovamama

je to slabe, zaloha okrem Texeiru nic, utok odrezany ...... kto je na lavicke ?

Reagovat
smazaný uživatel

Wilson/Maguire...Inak nič moc

Reagovat
smazaný uživatel

neee Jones

Reagovat
smazaný uživatel

Damn, taký gol už v živote chlapec nedá

Reagovat
mithro

take goly on dava viac menej bezne

Reagovat
smazaný uživatel

hej hej. Dobre

Reagovat
mithro

njn, ja som zabudol, ze ty to mas vsetko nasledovane a si expert na akademie celeho sveta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně má nasledovanýho Matu na kraji zálohy!

Reagovat
I am Mancunian

krasny gol, liverpool vobec nevie..

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

vy teda viete no. Obidve mužstvá hrajú hrozne. Jediný rozdiel je v tom, že vy vyhrávate

Reagovat
vladis271

Nebol nejak zbytočne moc vybehnutý? Kedy naposledy sme vyprodukovali golmana aspon pre Championship? Pamätám si, že chvílu sa tam niekde ponerieval Gulaczsi. Inak nič.

Reagovat
smazaný uživatel

Futton je náš najlepší brankár za posledné 10ročie. Ako jediný vyzerá, že vie chytiť loptu

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, že je večene zranený

Reagovat
vladis271

IP brankár? no to by sme dopadli.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak najprv si zlomil prst, potom neičo s kolenom. Polovičku sezony premarodil

Reagovat
mithro

klasicky Pereira

Reagovat
smazaný uživatel

Nudááá, ale stále môžme vyhrať, stačí to rozhýbať, začať hrať náš klasický futbal. Jediný kto nám robí problemy je to nemehlo Rothwell...O neho sa postarať a je to v pohode

Reagovat
smazaný uživatel

mclaughlin...to ma byt ta future star? mozno tak, jeden, dvaja (texeira a ta 5 na stoperovi) sa chytia...zvysok rozpredame podobne ako morgana aspol do nizsich sutazi..

Reagovat
smazaný uživatel

Je jasné, že vačšina sa rozpredá, ale McLaughlin medzi nimi nebude

Reagovat
smazaný uživatel

čo je na nom super akože? chytil sa vobec na tom hostovani? mne pride ako dost onicom krajny obranca..

Reagovat
smazaný uživatel

Si robíš srandu? Bez neho by sme nekopali žiadnu penaltu v tejto sezone. On ke´d sa rozbehne dopredu tak ho nikto nezastaví. Dneska ale nehrá dobre, hrá po zranení, takže to zrejme nie je ono...Ale určite je to talent. Jeden z najvačších čo dnes hrajú...

Reagovat
smazaný uživatel

počítám, že ho vidíš poprvé v životě

Reagovat
smazaný uživatel

morgana som videl trikrát na to aby mi stačilo usúdiť, že si za áčko nekopne a áno, ryana vidím po 5krát možno tak

Reagovat
smazaný uživatel

možno ked ho budem častejšie vidieť zmeniť názor, ale toto čo vidím, nula bodov

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Morgan bol do 18tich výborný, potom narazil na strop a už to nešlo. Mclaughlin hra celú sezónu skvelo. Jeden zápas na tom nič nemení. Popravde nikto dneska nehrá dobre

Reagovat
tomasinho

Ryan McLaughlin ‏@RyanMcL2 5m

Bad day, So so gutted, had to come off due to illness which makes it worse, thanks for all your support this season.

Reagovat
smazaný uživatel

Peknej článek

Reagovat
smazaný uživatel

Tá 6tka Manchestru je strašne slabá, cez neho by sme mohli viac chodiť

Reagovat
mithro

to bude tym, ze to nie je obranca ale to ty urcite vies

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

a? To nič nemení na tom, že hrá zle

Reagovat
mithro

no az take hrozne to nie je, taka vasa prava strana hori viac.

Reagovat
smazaný uživatel

800. Pre LFC

Reagovat
smazaný uživatel

Boo diver

Reagovat
smazaný uživatel

wooo Harry Wilson

Reagovat
13

Docela nás dávají.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hráme hrozne, s takým futbalom by si nás dával aj Newcastle. Nechápem čo sa deje. V dôlezitých zápasoch nikdy nezapneme....

Reagovat
smazaný uživatel

nás k ničomu nepúšťajú

Reagovat
smazaný uživatel

A hovorim, niečo iné? A tak popravde MU, dostali len 18 golov, takže obranu zrejme majú premakanú. Ale aj tak sme mali hrať lepšie...Naši dosť sklamali. Ale podľa jedného zápasu nebudem súdiť celú sezónu

Reagovat
smazaný uživatel

píšeš, že by nás dával aj newcastle..nemyslím si, že by bol newcastle schopný nás k ničomu nepustiť

Reagovat
smazaný uživatel

Ach Peterson škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Bijeev omg prazdna brana

Reagovat
Swarley

jak psal kiwwi u Beckse, zimomriavky mám u tohohle videa...musíme si přes léto někoho v tomhle stylu pořídit...bez toho to nepůjde

http://www.youtube.com/watch?v=XArw93oX3Ko

Reagovat
Darren Fletcher

wilshere

Reagovat
I am Mancunian

nema na nas sa obavam

Reagovat
Darren Fletcher

takych tam mame viac

Reagovat
Darren Fletcher

ide o to, aby to bol DM, co necha na ihrisku dusu, skope vsetko naokolo, ale cisto. a svojim nasadenim potiahne cely tim. a brit :)

Reagovat
SunFells

Máš hloupé obavy.

Reagovat
smazaný uživatel

Chazy sice nesuhlasil, ale ja si za tym stojim...legenda

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
nani92

ach Alan

Reagovat
I am Mancunian

Varela

Reagovat
smazaný uživatel

namachrovaný Mou letos utře nudli

nikdy nehrál fotbal a dělá ze sebe boha

ne že by něco nedokázal to musím uznat ale je to arogantní člověk a škodí každému mužstvu ka přijde

v čínské lize by ho asi milovali ať se zbalí a odjede trénovat tam

Reagovat
valloire

jsi blbec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Nevadí. Nezaslúžili sme si vyhrať, ale ani prehrať, taka nudná remiza by tomu slušala viac. Ale MU bolo takticky lepšie prirpavené. Gratulujem im k výhre, nech si ju užijú

Reagovat
SunFells

Už i chelsea-fc.cz

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

wow, a je to oficiální

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

2 dni od vypadnutia v LM a uz "maju" 2 posily . Kto pride zajtra ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

Bejt náma, jsem ticho.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo . Ale mi to je strasne vtipne

Reagovat
smazaný uživatel

*Oprava uz maju 3 posilu Gotze je nestasny .

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle alibismus je tak neskutečně trapný. Nejtrapnější část je asi S tím Pellegrinim. Je to úplně stejná situace ale "odborníci" tvrdí blablabla a proto by to měl drtit, kdežto mourek ve stejný situaci že si pře sezonou moh koupit kohokoli jako Pelle má přece ještě čas....holt tady je vidět že se "správným" pohledem na věc si jde obhájit absolutně cokoli, stejně jako to funguje v politice, v níz by to měl autor článku zkusit. Jako redaktor na fotbalové weby totiž absolutně nepatří

Reagovat
smazaný uživatel

cože? myslím, že při probíhající přestavbě je semifinále LM a boj na špici PL sakra dobrou vizitkou

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

KFC

Reagovat
smazaný uživatel

To taky neni marnej podnik.

Reagovat
cristiano.K.

jdu si dát domácího utopence

Reagovat
smazaný uživatel

Mi takhle na noc delas chute, to neni uplne sympaticky.

Reagovat
smazaný uživatel

hm, blbečku, já je mám naložený a ještě jim zbývají asi 4 dny, tak jsi tou nejapnou poznámkou osvobodil 2 dřív

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
papos182

To by chtelo fotku falesneho Martineze v tom tricku. To by si Ol'o pochutnal

Reagovat
smazaný uživatel

idealne by v tom triku mohl podepisovat novou falesnou smlouvu

Reagovat
smazaný uživatel

Lolkáč jako obvykle čekal demolici, a jako obvykle prd. Škoda že jsem to neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Klasika, jinak neznáš Lawrence? Včera jsem se chvíli díval a byl jeden z nejlepších a dobrej 1vs1.

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=jQYFzt45c18

mam rad tohle interview s Josem

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas naprosto se vším...pěkný článek

Reagovat
kvasha16

http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/chelsea/10805397/Jose-Mourinho-I-abandoned-stylish-football-because-I-feared-for-Chelseas-Champions-League-place.html

som zvedavy na dalsiu sezonu, bo po tych vypraskoch v decembri sa nas herny prejav fakt dost zmenil, a som rad ze to nema Jose problem uznat (hlavny tunajsim kvoli debilkom) ... teraz ked nad tym uvazujem, mozno aj preto Oscar cez jesen ziaril a po novom roku siel herne dole

Reagovat
smazaný uživatel

Co se mi na Josem vzdycky libilo je, ze se tohle neboji otevrene priznat.

Reagovat
smazaný uživatel

900. pro Jose Mourinha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Uz aj ty?

Reagovat
fff

Panike je tuto sezonu najlacnejsia predajna stetka

Reagovat
Chazy

Reagovat
kvasha16

si rad ze to nevyslo na teba?

Reagovat
Chazy

Ono by to bylo neprávem taky

Reagovat
smazaný uživatel

Na tebe mělo vyjít vrchní moralista

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Jooo

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

preto aby Liverpool nemal titul som ochotny urobit vsetko

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinha respektujem no, nemam voci nemu taku nenavist ako ty

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kdo to je?

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
nani92

Reagovat
Bayernista18

Za jeho betonářskou taktiku ...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele