Premier League - souhrn 36. kola

26.04.2014, 15:38, aktualizováno 28.04.2014, 22:52
Komentáře a souhrny
Chelsea dál zamotává boj o titul, vyloupila Anfield a na Liverpool ztrácí už jen dva body. Dotáhlo se i ManCity, které si splnilo povinnost. Sunderland přehrál Cardiff a vyškrábal se ze sestupových příček. Arsenal si pojistil čtvrté místo, když porazil Newcastle a využil zaváhání Evertonu...

Arsenal FC - Newcastle United 3:0

28.04.2014 21:00

Góly: 26. Laurent Koscielny, 42. Mesut Özil, 66. Olivier Giroud

Lehoučkou pondělní dohrávku má za sebou Arsenal, který dál míří za další kvalifikací do Ligy mistrů. Newcastle dnes na Emirates Stadium přijel převážně bránit a jeho taktické úmysly byly rozmetán šikovnými záložníky s Özilem a Ramseym na čele. Magpies si takto připisují už šestou porážku v řadě...

Pokud se někdy Gunners v tomto utkání trápili, bylo to prvních 25 minut, kdy to skoro vypadalo, že Pardewův návrat na lavičku po dlouhých sedmi utkáních Newcastle správně inspiroval. Zajímavý halfvolej v podání Podolského po Krulově rozpačitém boxu na hranu šestnáctky proskákal těsně vedle levé tyče, jinak se ale Arsenal k ničemu nepropracovali. Naopak si ještě Sissoko na druhé straně pěkně obhodil Mertesackera, pak se mu ale nepovedlo zakroutit míč do vzdálenější šibenice.

Vše protrhl až Koscielny ve 26. minutě, když prokázal potřebný drajv a záludně kopnutou standardku Cazorly ve skluzu dovedl do zdárného konce. Hned vzápětí se po křídle vedral do menší šance Podolski, ani prominutého ofsajdu nicméně nevyužil k přesnému zakončení. Tak jako tak každopádně předznamenal s blížící se přestávkou čím dál lepší projev Arsenalu.

Šňůru příležitostí pro domácí Krul neutnul ani vynikajícím zákrokem proti Podolského hlavičce z rohového kopu. Ve 42. minutě totiž Giroud prolomil ofsajdovou past, a přestože ani nadvakrát nepřekonal Krula, podruhé se už míč odrazil alespoň ke kopačkám Özila, jenž dále z postavení mimo hru neměl problém přesně zakončit. Celé prvopoločasové snažení potom Gunners završili další povedenou akcí, na jejímž konci stála tentokrát štiplavá rána Cazorly.

Druhý poločas už nic moc neřešil. Definitivně se rozhodlo chvíli po solidní šanci Gouffrana; konkrétně v 66. minutě, když Giroudův dobře načasovaný vběh do prudkého Özilova centru z levé strany pro francouzského forvarda znamenal už 21. branku v sezoně. O další gól se brzy pokoušel také Podolski, jeho přízemní technická rána levačkou si to ale namířila těsně vedle pravé tyče.

V marné snaze Newcastlu jakkoliv zkorigovat nepříznivý stav snad akorát Dummettovi ke konci nevyšel těžký volej.

Více informací k zápasu

Crystal Palace - Manchester City 0:2

27.04.2014 17:10

Góly: 4. Edin Džeko, 43. Yaya Touré

Manchester City dokonale využil selhání Liverpoolu s Chelsea a po vítězství 2:0 nad Crystal Palace nyní drží karty v boji o titul ve svých rukou. Pětizápasová séria vítězství Eagles skončila hlavně díky uzdravenému Yayovi Tourému, který jeden gól dal a druhý narýsoval pro Edina Džeka.

Po třech minutách africký záložník vykouzlil perfektní centr na Edina Džeka, jehož hlavička o zem překonala natahujícího se Speroniho. Touré byl blízko druhé branky zhruba po půl hodině, ale jeho nebezpečnou ránu zblokoval Damien Delaney.

Uspěl až krátce před přestávkou. Báječně si narazil s Džekem a Nasrim, Delaney jej pouze zpomalil a pak už Touré levačkou téměř vymetl šibenici.

Vstup do druhé půle nicméně Crystal Palace vyšel a nechybělo moc ke snížení. Puncheonovu povedenou střelu vyrazil Joe Hart na roh s vypětím všech sil. Po obrátce se diváci nicméně příliš dobrého a zajímavého fotbalu nedočkali.

Blizoučko třetí branky byl dvacet minut před koncem už jen Edin Džeko. Svou ránu opřel o Scotta Danna a tečovaný míč vychytal Speroni jen s velkým štěstím. To však Citizens nevadilo, klíčové tři body v boji o titul získali a mají nakročeno k jeho zisku.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Chelsea FC 0:2

27.04.2014 15:05

Góly: 45+3. Demba Ba, 90+4. Willian

29. prosinec a 27. duben. Co mají tyto dny společného? Ohraničují úžasnou neporazitelnou sérii Liverpoolu, která skončila v tom nejméně vhodném okamžiku. Po jedenácti vítězných zápasech v řadě Reds podlehli opět neoblíbenému soupeři ze západního Londýna, jemuž kromě dokonalého (byť neatraktivního) taktického výkonu pomohla i minela kapitána Stevena Gerrarda.

Manažer Chelsea José Mourinho sliboval, že v jeho sestavě nenastoupí žádný hráč, který bude hrát ve středu proti Atléticu v odvetě semifinále Ligy mistrů. Nakonec podle očekávání splnil své prohlášení napůl - defenziva totiž nastoupila v nejsilnější možné sestavě; tedy s jednou výjimkou. Dost možná nejlepšího stopera letošní Premier League Garyho Cahilla totiž nahradil český obránce Tomáš Kalas, který tak byl při ligovém debutu hozen do pořádně ledové vody.

Na 20letém stoperovi však nedostatek zápasové praxe nebyl vůbec znát a s nejlepším útokem v lize si věděl rady bez větších potíží. José Mourinho proti Liverpoolu nastolil očekávanou defenzivní taktiku, proti které si lídr Premier League absolutně nevěděl rady. Vždyť v prvním poločase nevystřelili ani jednou (!) na branku a kromě dvou náznaků od Coutinha a Suáreze a jednoho závaru před brankou byla jeho ofenziva nulová.

V držení míče se sice Liverpool nenechal zahanbit, jenže nedokázal jej přetavit v nic, co by Chelsea mohlo vyvést z míry. Ta se navíc neomezila jen na bránění, po pěti minutách ostatně dobře pálil zpoza vápna Ashley Cole a Mignolet se musel natahovat k tyči. V závěru poločasu pak hosté oprávněně reklamovali pokutový kop, když Salah evidentně nastřelil Flanaganovu ruku v šestnáctce.

Tomáš Kalas po rohovém kopu ve vyložené šanci netrefil míč hlavou ideálně, přesto šli Blues ještě do poločasu do vedení. Pamětníci posledního titulu Chelsea si ve třetí nastavené minutě jistě vzpomněli na předposlední kolo právě na Anfieldu, kdy kapitán Liverpoolu Steven Gerrard daroval klíčový gól Drogbovi; dnes díky jeho minele mohl pelášit sám na branku Demba Ba a zachránce Londýňanů v Lize mistrů tváří v tvář nasadil Mignoletovi housle.

Po přestávce se Liverpool pokoušel prolomit nepříznivou situaci spíše individuálními akcemi, které jedna za druhou končily na kvalitní obraně Blues. Souboje Sterlinga či Suáreze proti Azpilicuetovi, Kalasovi nebo Matićovi neměly dlouhou životnost. Mark Schwarzer se zapotil až po střele Allena z dálky, kterou vynikajícím zákrokem vyrazil.

Šance měla i Chelsea, po pěkném průniku ještě lépe vypálil k tyči André Schürrle a Mignolet zasáhl podobně výborně jako před pár minutami Schwarzer na druhé straně. Australan si k zákroku lehal znovu za pár chvil, kdy jej z dálky prověřil Allen, po němž podobně střílel i Gerrard - se stejným výsledkem.

Tlak Liverpoolu v posledních dvaceti minutách sílil, ale přes neprostupnou modrou zeď to domácím nešlo. Proto pokračovali v zaběhnutém systému dalekonosných pokusů. Gerrard svou pumelící nadělal Schwarzerovi potíže, ten musel jeho ránu krotit nadvakrát; chvíli nato mířil kapitán Reds těsně vedle a za další moment hlavou opět narazil na připraveného brankáře Blues.

V závěru ještě pokoušel štěstí Suárez, ale Schwarzer si zkrátka vybral dobrý den. Ne tak Sturridge, který nastoupil na zhruba půl hodiny a nevyšlo mu prakticky nic. V poslední minutě nastavení jej coby předposledního hráče obral Willian, který uprchl i poslednímu strážci a s Torresem uháněli sami na Mignoleta. Španěl před brankářem předal balón spoluhráči, před nímž zívala prázdná brána.

Liverpool tak ztratil extrémně důležité tři body, díky nimž je nyní situace plně v rukou Manchesteru City. Ten sice ztrácí na Reds šest bodů, jenže má dva zápasy k dobru a lepší skóre. Chelsea může do boje o titul zasáhnout jedině v případě, že oba dva hlavní kandidáti prohrají jeden ze zbývajících duelů (nebo jakkoli ztratí nejméně tři body) a Blues svá zbylá zvládnou.

Více informací k zápasu

Sunderland AFC - Cardiff City 4:0

27.04.2014 13:00

Góly: 26. Connor Wickham, 45+2. Fabio Borini, 76. Emanuele Giaccherini, 86. Connor Wickham

Ostře sledovaná záchranářská bitva má nečekaně jasného vítěze, stal se jím domácí Sunderland po výhře 4:0. Black Cats tenhle debakl přímého konkurenta z Walesu, který svým čtvrtým a pátým gólem v rozmezí tří kol pomohl potopit zapadlý talent Connor Wickham, okamžitě vynáší mimo sestupové příčky...

Na Stadium of Light se zpočátku odehrával relativně typický záchranářský souboj - sice ne tak ostrý, ovšem stále se odehrávající převážně v uctivé vzdálenosti od obou branek. Ojedinělé útoky buď zůstávaly nedotažené, nebo každopádně brankáře nijak speciálně nepozlobily. Jakmile tedy přišel ve 26. minutě další gól nevídaně rozstříleného Connora Wickhama, šlo de facto zkonstatovat první výraznější šanci utkání. Za ní stál Seb Larsson se svým parádním rohovým kopem a donedávna spící naděje anglické kopané s výborně odměřenou, sofistikovanou hlavičkou na zadní tyč.

Wickham se mohl opět prosadit ve 33. minutě, tentokrát ale Marshallovi výtečným blokem pomohl Caulker a z dobré pozice o chvíli později pálil rovněž Colback, aby pro změnu - a trestuhodně - ani netrefil prostor mezi třemi tyčemi. Bluebirds každopádně začínali odkrývat pořádné prostory poblíž vlastního vápna, aniž by sami vepředu nějak víc hrozili.

Nic na tom nezměnil ani pokles tempa utkání, když Cardiff v poslední zhruba osmiminutovce úvodní části hodně zvolnil a prakticky dohrával s balonem na kopačkách. Tehdy šlo jen o jinačí verzi bezzubosti, která se dnes zdála být s Bluebirds neodlučně spjatá.

A nebylo to o tom: do konce prvního poločasu bylo vesměs rozhodnuto ještě jinačí cestou, velmi zajímavou cestou. Totiž že se Juan Cala po vlastním ohromném kiksu pověsil na unikajícího Wickhama a donutil ho tak jít v brejku do kličky gólmanovi, o tom nebylo pochyb - co už ale překvapilo, byla sedmivteřinová výhoda a následné kombo vyloučení i penalty. Jak nicméně ukázaly opakovačky, Cala skutečně vydržel faulovat až do pokutového území, a tak o pozdějším Boriniho gólu z penalty nelze vést pořádné diskuze.

Za nervózní Cardiff pak hned v druhé půli inkasoval další hloupou kartu Fabio, i když tentokrát šlo jen o kartonek žluté barvy, zatímco o šanci se dalo hovořit teprve v 58. minutě, když se hlavička po rohu Whittinghama úplně nepovedla Mutchovi. V sílícím dešti bylo hledání odpovědi čím dál těžší a na Cardiffu to bylo znát. Další příležitost si Whittingham musel v 64. minutě vypracovat z přímého kopu (i když to se zrovna Mannone nadřel ze všeho nejvíc).

O čem debatovat tak nakonec definitivně nebylo v 77. minutě, kdy Borini fantasticky načasoval kolmici pro Giaccheriniho a italská spolupráce nesla ovoce - exjuventuský záložník podél bližší tyče prostřelil bezmocného Marshalla a zajistil pro Sunderland pohyb daleko nad samé dno tabulky. Finální skóre pak akorát v 86. minutě kosmetickou hlavičkou po rohu upravil znovuobjevený Connor Wickham.

Více informací k zápasu

Manchester United - Norwich City 4:0

26.04.2014 18:30

Góly: 41. Wayne Rooney (pen.), 48. Wayne Rooney, 63. Juan Mata, 73. Juan Mata

Ryan Giggs si pro svůj manažerský debut nemohl přát lepšího soupeře; a stejně tak příznivější výsledek. Manchester United zničil odevzdaný Norwich 4:0 a s nemalou jistotou jej tak odsoudil k sestupu. Po dvou brankách k debaklu přispěli Rooney a střídající Mata.

United do střetnutí vstoupili rozpačitě. Welbeckova pumelice z těžšího úhlu se stala kořistí Ruddyho ve 14. minutě, jinak moc odlišností oproti projevu pod Davidem Moyesem zkraje pozorovat nešlo. Kagawa například loni vsítil tomuto sokovi hattrick, dneska k němu ale měl poměrně daleko, když se pohyboval na převážně levé straně a dosti zataženě. Byl to sice on, kdo se ve 38. minutě zmohl na ojedinělý střelecký pokus, činit tak ovšem musel zády k brance a ještě ze vzduchu v poloze "jako na saních".

Na Old Trafford jednoduše v úvodních 40 minut nebylo moc co k vidění. Norwich byl spokojený s remízovým stavem a ManUtd tradičně bojovalo spíše samo se sebou než se soupeřem. Veškeré nebezpečí pocházející ze strany Red Devils nakonec musel obstarávat Welbeck. Ten ještě jednou koncem poločasu štiplavě pálil z pravé strany první půle a pak mírně přihrál pád v pokutovém území, aby se favorit skrze Rooneyho penaltu před pauzou přeci jen prodral do vedení.

Po obrátce už to bylo o něčem docela jiném. Hned ve 49. minutě hosté nehorázným způsobem umetli Rooneymu cestičku k ukázkovému "angličáku" přímo z osy hřiště a bylo de facto hotovo. Obrana Norwiche rázem začala čím dál častěji panikařit a brzy v krátkém sledu dovolila Welbeckovi střelu ze střední vzdálenosti, Vidićovi hlavičku po rohu či Rooneymu první, ještě relativně slabý pokus o hattrick.

Ten druhý, podstatně nadějnější se na scénu dostavil v 63. minutě; doslova pár sekund předtím, než do vápna okamžitě vrácený míč pohodlně zametl do sítě před nedávnem příchozí Mata. Ten se podruhé prosadil v 74. minutě, když vběhl před Hernándeze a při výzvě od Valencii se drze chopil Mexičanovy výsostní úlohy zakončovatele z malého vápna.

Norwichi se ve zbytku utkání nepodařilo ošklivý výsledek ani jakkoliv zkorigovat - na Johnsonovu dalekonosnou bombu si počíhal pozorný de Gea a Olssonova záludně ztečovaná rána dopadla akorát na břevno.

Více informací k zápasu

West Bromwich Albion - West Ham United 1:0

26.04.2014 16:00

Góly: 11. Saido Berahino

Premiérové domácí vítězství Pepeho Mela na lavičce WBA jen těžko mohlo přijít v lepší chvíli. Baggies přehráli na Hawthorns v duelu dvou stále ještě sestupem ohrožených celků West Ham 1:0 a posunuli se už na dohled pěti bodů od pásma ponoru, a to ještě stále mají jedno dohrávané utkání k dobru. O výsledku rozhodla jediná trefa Berahina už z jedenácté minuty utkání...

Daleko lépe přitom začali hosté z východního Londýna, když se už po pěti minutách hry ocitl hned dvakrát v zajímavé pozici Carroll, jenže napoprvé neustál těžký souboj s Reidem, napodruhé zase zakončoval z těžkého úhlu, a tak Fostera překvapit nemohl. Uběhla jen další minuta a Kladiváři zahrozili znovu, Jarvisův skvělý centr ale na poslední chvíli před Downingem odklidil do bezpečí Dawson.

Albion o sobě dal poprvé výrazněji vědět po deseti minutách hry, jenže z mráčku jménem Youssuf Mulumbu ještě nezapršelo. Jedenáctá minuta už však přinesla radost domácích příznivců, a jak se později ukázalo, byla to hned radost tříbodová. Po pravém křídle utekl hostující obraně Amalfitano, využil chyby McCartneyho a naservíroval míč do šestnáctky nabíhajícímu Saido Berahinovi, jenž se pak už zblízka nemýlil a otevřel střelecký účet zápasu.

Vyrovnáno mohlo být velmi brzy, po krásném centru Demela a neméně povedené hlavičce Carrolla ovšem vytasil famózní zákrok brankář Foster a uchránil vedení svého týmu. Stejná trojice se do hlavních rolí obsadila i po odehrané půlhodině, jen tentokrát se Carroll pasoval do pozice nahravače a Demel ostře pálil, konečná fáze ovšem zůstala neměnná - Foster bravurně lapil. Když pak Sessegnonův pokus zblokoval Collins a Reid, Nolan i Brunt svými ranami minuli vymezený prostor, šlo se do kabin se nejtěsnějšího vedení WBA.

Stejně se po návratu ze šaten vedlo rovněž Sessegnonovi s Carrollem, gólmani působili mnohdy přímo nepřekonatelným dojmem. Zaskvěl se totiž také strážce svatyně West Hamu Adrián, jenž si parádním skokem ke své levé tyči poradil se zakončením Jonese. Pak nadvakrát zahrozil Berahino, při prvním pokusu ho však v rozhodující chvíli zradilo zpracování, napodruhé si zase vylámal zuby na dalším famózním zákroku Adriána.

Obrovskou příležitost vyrovnat a posadit svůj tým na koně dostal v jednasedmdesáté minutě aktivní Carroll, Jarvisovu ideální pobídku ovšem zahodil hlavičkou do břevna. To však byla poslední opravdová gólová možnost West Hamu v zápase, dále už hráli pouze domácí. Sessegnonovu skákavou ránu vytěsnil Adrián na roh, střídající Morrison trefil jen prostředek brány a Dawson hlavou těsně minul. Hammers tak stále ztráceli jediný gól, na vyrovnání se ovšem nezmohli a dokonce nepřišel ani závěrečný tlak. West Bromwich tak slaví veledůležitou výhru 1:0, posouvá se před Aston Villu na patnácté místo ligové tabulky a jistotu záchrany už má na dohled.

Více informací k zápasu

Stoke City - Tottenham Hotspur 0:1

26.04.2014 16:00

Góly: 33. Danny Rose

Mark Hughes byl po závěrečném hvizdu vzteky bez sebe. Nepozdávalo se mu vyloučení Shawcrosse po sporné druhé žluté kartě, které zároveň údajně jeho Stoke připravilo o šanci na vítězství. To si tak nakonec z Britannia Stadium odváží Tottenham, který přerušil šestizápasovou šňůru bez venkovního zářezu...

Zatímco Spurs se pokoušeli utnout jednu černou sérii, Potters jinou světlou sérii obhajoval - usiloval o svou historicky první pětici po sobě jdoucích domácích výher v elitní soutěži. Za skalpem Tottenhamu potom Stoke také vykročil celkem rozhodně: Begović sice musel zpočátku likvidovat šanci Lennona, dále na sebe ovšem čím dál víc upozorňovali domácí. Těsně mimo například střílel Ireland.

Branka Dannyho Rose z 33. minuty po nádherné akci a utěšeném centru Adebayora tak leckoho zaskočila, přičemž Shawcrossovo vyloučení již po 52 minutách akorát dále nasupilo už tak nervózního Hughese.

Samotní hráči Potters se nicméně vzdát nehodlali - vyrovnat klidně mohl těsně netrefivší Arnautović (jenž zároveň ignoroval lépe postaveného Odemwingieho), potažmo vedle hlavičkující N’Zonzi. Do akce pak Lloris musel hned při dvou dalších šancích Arnautoviće, který si měl zejména napodruhé v sólovém úniku počínat mnohem klidněji.

Více informací k zápasu

Fulham FC - Hull City 2:2

26.04.2014 16:00

Góly: 55. Ashkan Dejagah, 58. Fernando Amorebieta - 75. Nikica Jelavić, 87. Shane Long

Fulham měl zápas s Hullem perfektně rozehraný. Vynikající vstup do druhé půle mu vynesl dvougólové vedení, které však v závěru utkání ztratil. Klíčové tři body do boje o záchranu tak nezískal a zadělal si do závěru sezóny na velké problémy. Hull naopak potřebný bod vybojoval a velmi pravděpodobně si Premier League zahraje i za rok.

Od úvodní minuty zápas postrádal potřebnou fotbalovou kvalitu, utkání spíše připomínalo zápas Championship - ovšem i s k ní patřící dobrou atmosférou na stadionu. Jedinou gólovou příležitost měl po centr Amorebiety Hugo Rodallega, který v jasné pozici těsně na míč nedosáhl.

Šance na Craven Cottage diváci v první půli neviděli, ale o kontroverzní situace nouze nebyla. Do videí na Youtube dost možná zapadne veskrze komický dive Elmohamadyho, který se zoufale snažil vymodlit faul na Amorebietovi, přestože ke kontaktu chyběl dobrý půlmetr. Egypťan navíc mohl být rád, že po chvíli nemazal pod sprchy, za sprosté seřvání sudího po otočeném autu mohl klidně dostat druhou žlutou.

Druhé dějství začalo o poznání více zostra. Po minutě se do míče letícího od rohového praporku opřel Rodallega, ale branku minul. Magathovi vyšly perfektně poločasová střídání, kdy poslal na trávník Dejagaha a Richardsona. Oba dva se totiž podepsali pod jeden gól.

Deset minut po obrátce Dejagah převzal míč na rohu vápna, vykoupal tam Roseniora s Meylerem a překrásnou ranou do šibenice otevřel skóre. Jen dvě minuty nato zvýšil skóre po přesném centru Richardsona hlavou Fernando Amorebieta.

Zádrhel do cesty Fulhamu ke třem bodům vyvstal čtvrt hodiny před koncem, když si Amorebieta srazil Alukům pas téměř do branky - Stockdale jej vyrazil jen na břevno a u odraženého míče byl nejdříve hbitě dobíhající Nikica Jelavić, pro nějž nebyl problém uklidit nabídnutý balón do odkryté sítě.

Hull snížení velmi nakoplo, obraz hry se poté diametrálně změnil, prakticky vzápětí mohl vyrovnat dalekonosnou ranou Aluko, jehož projektil orazítkoval břevno. Vzápětí na druhé straně odmítl rozhodnutí skvělý brankář Harper, který vychytal jasnou gólovku Dejagaha po pasu Rodallegy. S dorážkou si poté neporadil dnes velmi slabý Bent.

A tak mohl Hull pokračovat v náporu, jež div nezužitkoval Elmohamady. Střelou ve vápně rozezvonil tyčku. Rozhodující zásah Tigers uštědřili nešťastným domácím až čtyři minuty před koncem. Aluko narýsoval naprosto dokonalý centr do šestnáctky na Shanea Longa, který využil "krátkého" Amorebiety a hlavou uzavřel na konečných 2:2.

Více informací k zápasu

Swansea City - Aston Villa 4:1

26.04.2014 16:00

Góly: 10. Wilfried Bony, 26. Jonjo Shelvey, 73. Pablo Hernández, 90+4. Wilfried Bony (pen.) - 22. Gabriel Agbonlahor

Paul Lambert poprvé prohrál se Swansea - a jeho Aston Villa dál zabředává do záchranářských prací, které se jí ještě před měsícem vůbec neměly dotýkat. Potenciál nenaplňující Swansea si naopak svým prvoligovým statusem může být definitivně jisté...

Aktéry tohoto zápasu ve Walesu přivítalo pořádné sychravo, přesto se domácí diváci mohli velmi brzy radovat. Jedno z mála, co Swansea letos pravidelněji fungovalo, se totiž znovu ozvalo již po deseti minutách: Shelvey s hlavou nahoře narýsoval krásnou ulici a Bony Wilfried tváří v tvář Guzanovi s chladnou hlavou skóroval.

Aston Villa odpověděla skrze dva precizní centry Albrightona: ten první ještě všichni útočníci ve vínovém ignorovali, ten druhý už z malého vápna doklepl do sítě Agbonlahor, menší specialista na Swansea (skóroval i na podzim) čekající na ligový zásah od Nového roku.

Radost birminghamských ovšem netrvala moc dlouho; a Jonjo Shelvey ji utnul skutečně nevídaným způsobem. Když si totiž po 25 minutách kousek za půlkou zpracoval Guzanův výkop, zaimprovizoval takovým způsobem, že z halfvoleje přenádherně z 60 metrů zakroutil míč do levé šibenice hostující svatyně, až si na deštěm zkrápěném Liberty Stadium vysloužil menší standing ovation.

To Wilfried už posléze Guzana přízemní ranou příliš nevylekal, aby na druhé straně si na druhé straně za pár chvil jen o něco lépe počínal Weimann. Krátce po obrátce se k další střele prodral Shelvey, tentokrát ale pálil z větší blízkosti a místo nespoutané euforie se dostavil vztek. Něco takového se už nicméně netýkalo Pabla Hernándeze v 73. minutě. Když Španěla na zadní tyči nechal samotného Vlaar, on bez problémů po jednom krátkém záseku zvýšil na 3:1. Asistoval - kdo jiný než - Jonjo Shelvey.

Ten byl následně podepsán rovněž pod čtvrtým zářezem labutí, když centroval na Emnese, toho ve vzduchu zválcoval Baker - a Bony Wilfried se z penaltového puntíku nemýlil.

Více informací k zápasu

Southampton FC - Everton FC 2:0

26.04.2014 13:45

Góly: 1. Antolin Alcaraz (vl.), 31. Séamus Coleman (vl.)

Šance Toffees na Ligu mistrů se zdají být po dnešku mizivé. Everton ještě během prvních 25 minut svého snažení na samém jihu Anglie stihly popravit dvě vlastní branky, na což poněkud bezzubá Martínezova parta ve zbytku měření sil se Sotonem nenašla jedinou odpověď...

Everton vyrazil na St. Mary’s s touhou vylepšit své vyhlídky na milionářskou soutěž alespoň jedním bodem, tenhle cíl se mu však nedařilo plnit od samého počátku. Když po dvou minutách Lambert táhl útok po levé straně a záludně odcentroval do vápna soupeře, byl to kuriózně Alcaraz, kdo kroucený centr nešťastně odhlavičkoval do sítě.

Ihned po vstřelené brance se začalo hrát docela zběsile, stylem nahoru-dolů. Gallagher se dožadoval penalty, Lukaku ze záklonu mířil vysoko nad. A Everton vůbec tradičně ve více mužích soustavně hledal na půlce Sotonu bleskurychlou odpověď na překvapivě brzký úder soupeře; jakkoliv to všechno šlo na úkor procent držení míče, která byla v případě EFC nevídaně nízká. Po jedné z takových lehkomyslnějších ztrát se do uvolněných prostor hnal ve 21. minutě Rickie Lambert a jeho chytrá přihrávka do druhé vlny málem slavila úspěch se zakončujícím Davisem.

Southampton v úvodních pasážích vskutku vypadal dravější a cílevědomější, ačkoliv na rozdíl do Karamelek vesměs o nic nehraje, a to se na ukazatel skóre do poločasu promítlo ještě jednou - pozoruhodně opět skrze vlastní gól. Tentokrát se Clyne napravo prodral k centru a Coleman pod absolutně nulovým tlakem diagonální hlavičkou nepochopitelně rozvlnil síť za Howardovými zády. Sám se okamžitě chytal za hlavu s vědomím, jak moc zbytečně a zřejmě i fatálně na tomto místě zazmatkoval.

Fanoušci Saints okamžitě začali prozpěvovat posměšné "Kdo potřebuje Jaye Rodrigueze, když máme vaši obrannou čtyřku?", oslavy ale klidně mohly být předčasné. Southampton letos už dvakrát vedení 2:0 zahodil; na druhou stranu v jediném předcházejícím případě, kdy si Everton v rámci zápasu Premier League vstřelil dva vlastence (v květnu 2003 proti Fulhamu), inkriminovaný duel také 0:2 z pohledu Toffees skončil. Tohle utkání se každopádně ukázalo být tím z druhého kastlíku.

Rickie Lambert ostatně po hodině hry klidně mohl zvyšovat už na 3:0, když z přímého kopu pro sebe typicky zkoušel štěstí přízemní ranou, která ztroskotala na levé tyči Howardovy klece. Naproti tomu hosté zůstávali oněmělí.

Lukakuova hlavička z 64. minuty příliš nadějí na úspěch neměla, přičemž Lovren si možná dvakrát užuž koledoval o penaltu, sudí Oliver se ale nad ním pokaždé smiloval. Mimoto Toffees sice mírně probrali žolíci v čele s McGeadym, ani odtud ale nezapršelo. Everton zklamal a s největší pravděpodobností se znovu bude muset obejít bez Ligy mistrů.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Liverpool FC36255696:4680
2.Chelsea FC36246669:2678
3.Manchester City35245693:3577
4.Arsenal FC36227765:4173
5.Everton FC36209757:3669
6.Tottenham Hotspur362061052:4966
7.Manchester United351861160:4060
8.Southampton FC3614101252:4552
9.Newcastle United361441839:5746
10.Stoke City3611111439:5044
11.Crystal Palace361341928:4343
12.Swansea City361091751:5239
13.Hull City351071836:4537
14.West Ham United361071938:4937
15.West Bromwich Albion357151342:5436
16.Aston Villa35981836:5335
17.Sunderland AFC35881937:5732
18.Norwich City36882028:6032
19.Fulham FC36942337:7931
20.Cardiff City36792031:6930

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (2215)

Přidat komentář
Ferguson6

Reagovat
Ferguson6

Nie vážne, ako sa dá dať si vlastný gól už v 1. minúte?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně jako se dá dát gól, stačí k tomu jen dostatečná příležitost

Reagovat
smazaný uživatel

škoda... ale nepředvedli nic moc

Reagovat
Nikikrew

Vyborne Everton (Soton predsa gol nestrelil ) takto sa bojuje o LM. Ak v pondelok vyhrame, tak to uz bude pohodicka a LM bude nasa. Samozrejme ze chcem aby sme skoncili co najvyssie.

Myslim si, ze pre Everton je EL sita na mieru. Myslim si, ze sa mozu dostat velmi daleko v tejto sutazi

Reagovat
kmotor corleone

to by slo.

Reagovat
afc

Ak sa nic nestane,tak na Norwich pojdeme s Beckom a mozme im to pustit.

Reagovat
Nikikrew

Co ja viem, nebol by krasny pocit skoncit pred ropakmi?

Reagovat
smazaný uživatel

To už není reálné, mají o 4 body víc a ještě zápas k dobru.

Reagovat
J0EL

On myslel pred ropou z Ruska, nie z Emiratov.

Reagovat
smazaný uživatel

to by bylo super, ale ti žebráci mají o 5 bodů víc ale přál bych si vidět xicht toho žebráka Mourka, kdyby "expert na selhání" skončil výš než on

Reagovat
J0EL

Teraz dostanu "bura" od Liverpoolu a potom to uz nebude az take nerealne.

Reagovat
smazaný uživatel

To ne, Chelsea postaví autobus a bude

Reagovat
afc

To je uz nerealne,oproti poslednym dvom sezonam by to bol fajn pocit,hrat posledne kolo uz o nic a bez nervov,tak dufam,ze to neposereme.

Reagovat
Nikikrew

Podla mna to nie je az tak nerealne. Zajtra padnu v Liverpoole, my vyhrame a bude to o 2 body. A do konca sezony sa bude hrat este o 6 bodov

Reagovat
smazaný uživatel

to by bolo super, pomoct norwichu aj vidiet niektorych mladych..naposledy sme hrali posledny zapas s mladikmi niekedy davno proti sunderlandu a chudakovi randallovi nespravne neodpiskali svoj jediny gol

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Azza

Reagovat
smazaný uživatel

mohol teraz byť superstar

Reagovat
miezto

a nebo dopadnou jako Wigan :D

Reagovat
smazaný uživatel

Jahaha a Evertonek má po LM

Reagovat
smazaný uživatel

Nemôžem cítiť toho Martíneza, to je tak falošný človek

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

oľo

Reagovat
smazaný uživatel

Nemusíš to psát ale furt dokolečka.

Reagovat
Chazy

Vážně?

Reagovat
smazaný uživatel

J

Reagovat
Chazy

Pověz víc

Reagovat
smazaný uživatel

Jiřino, už som to písal Ondrovi, že kvôli tomu, čo vyhlásil na kauzu Suárez vs Evra + dalšie vyjadrenia na Luisa a jeho hru... + to, keď sa Mirallas snažil zraniť Luisa a mal dostať 3 červené karty ten zápas, nepovedal ani muk... Falošný pokrytecký človek, čo pri rozhovoroch špúli oči jak feťák

Reagovat
Chazy

Hm, to beru. Tenhle postoj vůči němu asi bude mít dost lidí časem, až víc bude vidět, jak vystupuje a co vlastně žvatlá.

Reagovat
vladis271

mne práve Martinez príde omnoho pokornejší než Rodgers. Brendan má jednoducho svoje momenty, kedy ma sere. Príklad, Hillsborough memorial. Martinez dohovoril, na rade bol Rodgers. Prečítal čítanie z písma a zadrel niečo v zmysle, že dakujem ti Roberto, viem si predstaviť, že pre teba nie je nikdy jednoduché prísť na Anfield.

Reagovat
vodka

Martinez je v pohodě. sice to jeho větší hledání pozitivních věcí, chválení, v podstatě lezení do prdele je někdy otravné, tak mi naopak nikdy nepřišel jako pokrytec. ohledně mirallase by mě vážně zajímalo, jestli se ho na ty zákroky přímo ptali, nebo ne.

Reagovat
vodka

* věčné, co sem tam kua spal

Reagovat
vodka

*psal

Reagovat
Chazy

Rodgers je určitě daleko vhodnější objekt k nesympatiím a odporu, taky mi leze na nervy daleko víc, ale debata je holt o Martinezovi. On je snílek a alibista a těžko se mu z těch snů vystupuje, hodně fanoušků Wiganu mu často nemohlo přijít na jméno, když tam byl první rok. Pak si ho všichni zamilovali a protože Wigan nikoho nezajímá, tak ho nikdo jinej neznal. Ale Martinez určitě bude sympatičtější daleko víc lidem jak Rodgers, ten je občas fakt imbecil.

Reagovat
smazaný uživatel

"Ale Martinez určitě bude sympatičtější daleko víc lidem jak Rodgers, ten je občas fakt imbecil."

to je dosť subjektívne a otázne zároveň... neviem, ale tiež chápem, ak BR nie je niekomu sympatický, lebo občas má fakt veľké reči...

Reagovat
vodka

a ono Moyes třeba byl celou sezonu docela upřímný a stejně vypadal občas na těch tiskovkách jako neambiciózní šašek.

Reagovat
vladis271

ale o tom to aj je. Z Brendana tie ambície doslova cítiť. Možno ak chce byť manažér úspešný musí byť občas aj čurák.

Reagovat
smazaný uživatel

Moyes upřímný, jo? vždyť se na těch tiskovkách pořád vymlouval, to jeho "we played well but unluckily we lost" by si mohl nechat zarámovat

Reagovat
smazaný uživatel

Pokorne sa pchal fergiemu do prdele... ešte viac ako Hodgson, keď trénoval LFC

Reagovat
smazaný uživatel

tiez mi je rodgers nesympatickejsi, pripada mi plny seba

Reagovat
dantetomas

Reagovat
papos182

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

konkurence pro Rodgerse no

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Nuze, horsi jsme nebyli, ale to moc k poteseni neni - 2x byl balon v nasi brance a to se pocita.

A coz, tak holt LM klapne treba pristi rok, EL je ale taky hezka soutez. Gratulace Arsenalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

http://www.youtube.com/watch?v=W_2eU1ykV3k

Tak už!!! Je to fakt hrozně hustý

Reagovat
smazaný uživatel

2:40, to jako vazne, takove zahnuti trajektorie? vetsina lidi rekne, ze to je frisbee je lepsi... je to husty, to rozhodne, ale u me vyhral ten basketak, na takovou dalku, i z ty trampoliny... mazec

Reagovat
Chazy

Na to frisbee má fakt šílenej cit v ruce ale, to není normální

Reagovat
smazaný uživatel

No nektery ty zakruty jsou fakt nechutny, ale to s tim basketbalovym micem, to je taky mazec.

Reagovat
smazaný uživatel

Kazdopadne drsni hosi, musim projit zbytek tech jejich videii.

Reagovat
Chazy

Ono je to hodně podobný, takže tě to pak přestane bavit

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Everton teda pěknej fail čekaj jsem, že ten boj o LM bude do posledního kola

Reagovat
Infernoqt

Everton tedkon bude padat a Moyes ještě dostane nabídku, aby přišel zpátky... ale mnohem radši bych ho viděl v Tottenhamu, už dva roky jsme Spurs neporazili a ted by byla šance na double.

Reagovat
smazaný uživatel

do Tottenhamu nepřijde Levy není prdlej na hlavu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester United nabídne 55 milionů liber za dvojici Luke Shaw a Adam Lallana ze Southamptonu.

...ako fanda Saints by som nebol nadšený z tých peňazí...

Reagovat
Infernoqt

pošleme vám v krabici překvapení v podobě Ashleyho Younga jako poděkování

Reagovat
smazaný uživatel

Younga a Buttnera

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby šli do mé kapsy tak bych byl nadšený jak sviňa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

fanda Saints

Reagovat
J0EL

Gloryhunter.

Reagovat
smazaný uživatel

od roku páne 94/95 ich sledujem (vrámci možností)

Reagovat
smazaný uživatel

uz od Le Tissiera? tak to opravdu smekam

Musi byt slusny balzam pro dusi sledovat tu aktualni sezonu, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

To ano, ale bojím sa leta (že sa to rozpredá). Soton som si oblúbil práve cez Matta.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych to pri nejhorsim videl na to, ze se zbavite nepotrebnych + teda asi pujde Shaw a bude spousta penez na to ten kadr kvalitne doplnit a pristi rok klidne hrat o pohary. Pokud pujde nekdo dalsi, tak to snad bude za opravdu velike penize, takze by mel jit nahradit.

Reagovat
smazaný uživatel

tak doplniť by trebalo - brankára, obranca min. 1 za Hooivelda, záloha aspoň 2 hráči na krídla v ľavo aj pravo a útočník za Osvalda + záloha na lavičku. Keď niekoho predáme, tak zaňho adekvátnu náhradu a budem spokojný...

Reagovat
smazaný uživatel

tak nejak by se mi to taky libilo az na zapasy s jednim klubem, vzdycky Saints v PL velmi preju

Reagovat
TopinB

Reagovat
Jardin

chudák, po roce se vrátí a taková lavina vtípků na něj

Reagovat
smazaný uživatel

ještě se právě nevrátil

Reagovat
Jardin

já počítal ten poločas za rezervu jako návrat no (holt u Diabyho musíme trochu snížit laťku)

Reagovat
smazaný uživatel

Já už bych ho taky kopnul nejradši do prdele, to ani není normalní taková skleněnka.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ma to i svoje pozitiva, ze ten boj o LM je u konce. Aspon dostanou snad v poslednich dvou zapasech sanci mladici - co takhle Ledson v zakladu proti City misto Barryho? A aspon po tehle az na vyjimky strasnych vykonech Lukakua poklesne jeho cena. Na 20 let to je ale porad skvely utocnik, velmi brzy potencialne naprosto svetovy hrac, snad to klapne.

Teda samozrejme, jestli to v pondeli Arsenal nezvore.

Reagovat
smazaný uživatel

Žádné takové, na City v plné palbě a nahecovaní jak kdyby se hrálo o život.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli s tou Chelsea neprohrajete, tak vam ten zapas muze byt uplne ukradenej.

Reagovat
smazaný uživatel

a hlavne ak city stratia na cp

Reagovat
smazaný uživatel

V tom pripade pak uz muzete pristi vikend slavit titul, bez ohledu na vysledek Citizens s nama.

Reagovat
vladis271

nj už ich vidím.

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
vladis271

Reagovat
Jardin

to bude souboj s Jackieho wonder tým gólem

Reagovat
J0EL

Reagovat
fenixLFC

skor s luisom

Reagovat
J0EL

Nie no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tomashino mal možno aj pravdu, keď tvrdil, že má Jonjo väčší talent ako Hendo, len škoda, že nie je taký pohyblivý a bojovný, čo ho najviac zráža...

Reagovat
fenixLFC

to tam tak fukalo?

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Chazy

Wigan

Reagovat
J0EL

UWE UWE?

Reagovat
Chazy

Ale jako jo.

Reagovat
smazaný uživatel

tak nakonec ani do PO sa nedostanete

Reagovat
smazaný uživatel

Everton prehral, Hull prehráva s FFC, čo by mohlo znamenať, že by ešte reálne mohol hrať o záchranu a obetovať tomu sústredenie sa na finále poháru a vonku príjemné počasie.

:))))

Reagovat
smazaný uživatel

Ta tabulka začíná bejt docela nechutná za současnejch výsledků.

Reagovat
Chazy

Hezký, Foxes budou mít po dnešku 99 bodů

Reagovat
Euphael

Reding otočil... možná pro vás ještě dobře, protože Derby je lepší než Redknapp

Reagovat
Chazy

Debilní spekulace ale, já bych teda radši QPR ve dvojzápase. Hlavní ale je, že měl mít dneska Detroit PO jistý a místo toho to ještě bude boj

Reagovat
Chazy

Wigan

Reagovat
fantomas

Dýtrojt

Reagovat
Chazy

Plete se to hm

Reagovat
nani92

ale pochybujem,že sa do Po dostaneme

Reagovat
smazaný uživatel

To sú tragédi ten Fulham. Počnúc Bentom a končiac jebnutým Heitingom. Za to Aluko parádny.

Reagovat
smazaný uživatel

SHANE LONG ♥♥♥

Reagovat
fantomas

Všim sis toho Trottera Trottera? Wondergoal z 35 metrů prej

Reagovat
smazaný uživatel

Nee

Reagovat
smazaný uživatel

zmente to na fotku shelveyho

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fantomas

Fotka redakce

Reagovat
smazaný uživatel

tom norwichovský

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Absurdní sezona, už jenom proto, že máme pořád šanci vyrovnat loňský rekordní počet bodů.

Reagovat
smazaný uživatel

To by mohl Tim zůstat

Reagovat
smazaný uživatel

bojím se, že to je možné

Reagovat
smazaný uživatel

dnes pekný zápas a skvelý Lloris . bavil som sa. škoda tej Paulinhovej šance v nastavenom čase.

Reagovat
vodka

až na Tottenham super výsledky

Reagovat
smazaný uživatel

čo dneska, budú tri body?

Reagovat
smazaný uživatel

Giggsi, ty vole, potřebuju vyhrát Fantasy a ty to hned první zápas takhle pose...š, když mi nepostavíš Matičku...fakt nechápu

Reagovat
smazaný uživatel

nakonec mata 2 goly dobrej tip

Reagovat
kvasha16

takze Everton sa na tu LM este neciti hej?

Reagovat
smazaný uživatel

ešte? lepšiu šancu už mať nebude..možno ešte budúcu

Reagovat
smazaný uživatel

ale bude

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
matZz

tak kdo teda spadne?

Reagovat
smazaný uživatel

notwich, fulham, cardiff

Reagovat
smazaný uživatel

Norwich, Aston Villa, Cardiff

Reagovat
fantomas

Tak to bych tu PL snad přestal sledovat..

Reagovat
smazaný uživatel

a nebo si prostě najdeš nové bubliny

Reagovat
Chazy

Reagovat
fantomas

Anebo ne no.

Reagovat
Chazy

Ale jo, na Bolton si taky Norwichem zapomněl, to půjde.

Reagovat
fantomas

Nezapomněl Norwich mi absolutně vyhovuje i po odchodu dvou oblíbenců-manažerů, dalšího takovýho vztahu schopnej prostě těžko budu no. To bych snad moh vědět sám nejlíp.. :))

Reagovat
smazaný uživatel

Príde Derby (dúfam teda), budeš môcť fandiť im

Reagovat
fantomas

No to určitě

Reagovat
Chazy

ee

Reagovat
fantomas

yy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Cardiff, Fulham, WBA (please)

Reagovat
13

Reagovat
fantomas

Reagovat
fantomas

I když ne, tam chybí SAFC

Reagovat
Bayern +

Nechybí.

Reagovat
matZz

WBA ještě nějakej bod určitě urvou a to jim bude stačit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ideál, ale nereálnej

Reagovat
penepi

Namiesto Cardiffu Norwich.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
fenixLFC

inak ako sa tu minule riesilo, ze pod moyesom everton v klucovych chvilach vzdy skolaboval, nie je to ZATIAL rovnake aj u martineza? prisla sanca na LM a hned dve uplne zbytocne straty

Reagovat
smazaný uživatel

aj áno aj nie. Napríklad Moyes by proti Arsenalu nevyhral By sa zrútili už vtedy. Tak mali aspoň týždeň nejakú tú nádej...

Reagovat
smazaný uživatel

Chcem tým povedať to, že je síce pravda, že sú to zbytočné straty ale nepovedal by som, že sa zrutili v kľučových chvilach...

Reagovat
smazaný uživatel

S Davem by jsme se v zivote nedostali k 7 viteznym zapasum v rade korunovanou prejetim Arsenalu. Proti CP premotivovanost, dneska velkej kopec smuly. Porad mame jen 2 body k splneni cile, o kterem Martinez pred sezonou mluvil.

Reagovat
R22

Coutinho on nutmegging Marco Materazzi in his first training at Inter: "Materazzi told me he would put me in hospital. He wasn’t impressed."

Reagovat
smazaný uživatel

celý je to lepší

When he was at Inter, he astonished everyone in training by nutmegging Marco Materazzi, a man of such standing that even Zlatan Ibrahimovic deferred to him.

The club masseur told Coutinho that if he did it again, he’d buy him a week’s worth of snacks. Materazzi informed him that, if there was any repetition, he’d be eating them in hospital.

Reagovat
R22

Reagovat
SunFells

Reagovat
DieFohlenBMG

První kolo bez Davida nostaligie

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes som bol na Spartaku a ten hral oveľa atraktívnejší futbal, než celý ManU. Musel som to po 45 min. vypnúť lebo sa na to nedalo pozerať. Nový tréner bude mať čo robiť, aby tento tím opäť zobudil a dal mu nejakú tvár. Dostať ho na takú úroveň, ako keď tam hral C. Ronaldo je v dnešnej dobe nemysliteľné. Pre ManU by bolo ideálne keby tam prišiel Klopp alebo Heynckes. Van Gaalovi vôbec neverím, môže len prekvapiť.

Reagovat
fantomas

Former Man U jersey-seller Dong Fangzhuo now sporting a double chin. Still only 29, he's playing in Chinese 2nd div. pic.twitter.com/fuq7J0LGST

Tak to docela Michael Johnson hadr

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

V tomhle světle vypadá Bebé jako kauf století

Reagovat
smazaný uživatel

to musel byt najhorsi hrac v pomere k predanym dresom ever

Reagovat
CubONE

Vie sa, kolko predal dresov?

Reagovat
fantomas

Řikalo se, že nic moc - na to, že to byl jedinej důvod jeho příchodu.

Reagovat
vodka

právže oon stojí za celou strategií s čínou...

Reagovat
fantomas

To je možný, ale samotných dresů podle všeho neprodal moc.

Reagovat
wild
Reagovat
smazaný uživatel

Messi se může jít zahrabat

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Ligter

Dobře osmnáctky!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

víťazstvo United by mali venovať Moyesovi k 51 narodeninám

Reagovat
eder

Reagovat
smazaný uživatel

Giggs

Reagovat
Ligter

175. pro Sigur Rós.

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fenri

Reagovat
niflheim
Reagovat
vodka

Reagovat
CubONE
Reagovat
smazaný uživatel

meh

Reagovat
Fenri

Reagovat
protiproudu

Reagovat
penepi

Kde je, prosím, aktuálne NHL vlákno?

Reagovat
smazaný uživatel

idnesj.cz?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tajný. Musíš hledat.

Reagovat
cristiano.K.
Reagovat
One-Real

Cats zamakat a dolů Norwich, Fulham a Cardiff.

Reagovat
vrabejka

Chelsea FC ‏@chelseafc 2 min. Zobrazit překlad.

The squad has arrived in Liverpool. Jose Mourinho travelled separately due to feeling unwell & not wanting to pass it on to players. #CFC

Tak Josemu je už dopředu špatně z toho jak dostane na Anfieldě Buraaa

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Infernoqt

se směješ a ona tam chelsea ještě udolá remízu nebo vybetonuje výhru

Reagovat
Infernoqt

jen refresh, aby bylo vidět, že jsem měl pravdu "bůůra"

Reagovat
kvasha16

Reagovat
penepi

Reagovat
13

myšlenka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

tak dneska v utkání Stoke vs Spurs fanoušci Tottenhamu zpívali text " We don't want David Moyes... asi se fakt uvažuje o jeho angažování ve Spurs, něco na tom bude Good luck chlapci

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
cristiano.K.

Shelvey nikdy neměl odcházet a měli bychom střed pole na příští sezonu krásně vyřešenej

Reagovat
smazaný uživatel

často zbytečně chybuje, dobře, že odešel...

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste ze je pryc.flakace,co chodi po hristi,nepotrebujem

Reagovat
cristiano.K.

zas bych to nepřeháněl základ by stejně nehrál, ale roli náhradníka by zvládl, stejně bychom se měli poohlednout po jednom CM/DM, on to CM splněuje.

Reagovat
Kowe

On se do tohoto systému vůbec nehodí, mímo střel z dálky nemá co víc nabídnout. Klub typu Swan mu sedí, do Liverpoolu to chce někoho uplně jinýho...

Reagovat
cristiano.K.

s tím souhlasím. Na druhou stranu je potřeba i jiné CM,co ti nabídne i něco jiného než Hendo nebo Allen,což Shelvey splnuje.

Reagovat
R22

Reagovat
vodka

blbost, k momentání hře fakt nesedí, max jako horší cover Gerrarda...

Reagovat
cristiano.K.

ježiš, to vím taky,že nesedí a do základu ho nechci

Reagovat
stiflerovamama

Anglický fotbal naprosto miluju. Fanoušky, stadiony, žluté balóny v zimě, bílé v létě, … Ve finále FA Cupu teď hraje Hull a až do semifinále se dostal i Sheffield nebo Wigan. Tohle je anglický fotbal. Fotbal, který miluju,“ uzavřel portugalský stratég.

Reagovat
smazaný uživatel

200. pre Beyonce Pretty Hurts.

Reagovat
minoLFC

Hmm takže na tom že to rooney a spol. predtým naschvál flakali asi niečo bude

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

203. PRE BIG-Z a jeho kľúčový gól dúfam :)!!! BOSTON a pre ich postup cez Red Wings...

Reagovat
wild

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

tak vies komu fandim..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Minnesota Wild?

Reagovat
wild

Red Wings

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

?

?

Reagovat
smazaný uživatel

tak nick má wild

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, krleš nás nakazil

Reagovat
smazaný uživatel

mám ho rád, je to šoumen...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

ale to nema nic spolocne s NHL vlastne ani neviem preco taky mam..to ma ako prve napadlo

Reagovat
smazaný uživatel

pritom ani v súkromní nie si nejaký divoch

Reagovat
nani92

Reagovat
wild

si ma zrusil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

BIG Z

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

MILAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

zakerak pojebany

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

N

Reagovat
smazaný uživatel

pozri lepšie, N tam je

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
Kovi81

Strasny dement, ale povedz mi, ze si mozem jedneho hokejistu z ligy vybrat do Buffala a berem asi jeho.

Reagovat
smazaný uživatel

super hráč, pre mňa najlepší útočník na svete

Reagovat
I am Mancunian

ZDENKOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

tolko smajlov v jednom vlakne.. co vam jebe ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
wild

Klitschka nepozerate? Ako si robi z toho australcana boxovacie vreco?

Reagovat
smazaný uživatel

neskutocne a ten neger na neho vyskakovat prisiel na tlacovku uz

Reagovat
smazaný uživatel

klasika

Reagovat
iamek

PR

Reagovat
smazaný uživatel

Klička*

Reagovat
wild

KO

Reagovat
smazaný uživatel

a je to, pohodicka, dominancia jak svina neskutocna

Reagovat
wild

ale toto bol jeden z najslabsich superov co si proti nemu pamatam..mi to prislo ako keby nasli dneska na ulici nejakeho nabrateho typka ze pod sa postavit do ringu proti Wladovi a dame ti pekne love.. absolutne nic, ziadna aktivita ani obrana,pohyb..nic

Reagovat
smazaný uživatel

vraj, ze taktika nechat Vladimira vybit sa a potom zautocit, tak neviem ako na to prisli, ale ist porazit Klicka na kondicku mi pride amaterske, fakt jak keby len z ulice ho niekde vytiahli

Reagovat
wild

no len tento typek by ho na kondicku neporazil nikdy lebo kondicne odisiel skor ako zacal box fakt nemal dnes v nicom sancu ho zdolat..to zas len bolo reci.. David Haye to bolo o inom..

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.facebook.com/photo.php?v=686028364771843&set=vb.130942873613731&type=2&theater ♥ kludne nech hraje aj vsetky zapasy do konca sezony, ja si ho este chcem uzit kym sa da

Reagovat
CubONE

Reagovat
cristiano.K.

ono není MOTD?

Reagovat
nani92

bude ochviľočku

Reagovat
smazaný uživatel

teď začalo

Reagovat
cristiano.K.

link, nevidím to na wiziwig

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fenixLFC

na wiziwigu su streamy vzdy az ked to zacne

Reagovat
nani92

http://www.time4tv.com/2011/06/bbc-one.php daj si do založiek a môžeš pozerať Bbc stale a nečakať na streamy

Reagovat
smazaný uživatel

Není pravda.

Reagovat
Infernoqt

jak to vidíte s tím Van Gaalem, je to jisté nebo ne? Na druhou stranu ten Giggs a Scholes jako by vnesli do United zase ten pomyslný klid... prostě hra s rozhledem... hodně mi to připomíná Fergieho kombinace... typická hra na UNited pod jeho vedením. Van Gaal by to dost přebudoval si myslím, ale na ty finanční možnosti to nevadí... jde o to, že by zavedl systém hry na 4-3-3 co jsem se doslechl v jeho interviu a jak by po třech letech to vzal třeba Giggs zpět, mohl by hrát zase s nima něco jiného... takže mě zajímá, co by pro nás podle vás bylo nejlepší... Giggs, Van Gaal a pak Giggs, nebo dokonce Van Gaal a pak někdo jiný jako Klopp... je to otázka, protože každej trenér by rád hrál jinou formaci s jinými hráči a uvedl do hry svou myšlenku... zatím se mi zamlouvá nejvíc ten první nápad... Giggsy parádně zná všechny týmy v pl, zná kluky na hřišti, tréninku, prakticky byl u všeho a ví od koho co čekat... Van Gaal je spíše charakterní trenér, zavedl by svou myšlenku, dva, tři roky by fungovala, ale co pak?

tu přikládám video kde mluví o svých plánech, taktikách a jeho způsobu vybírání hráčů a stylu hry - https://www.youtube.com/watch?v=7cgAKZkX_yE

Reagovat
66pepo66

Podla mna je skoda, ze Giggsy nema ziadne skusenosti s vedenim nejakeho timu. Velkeho ci maleho. Na druhej strane ako pises, cely zivot venoval United. Hrac, asistent, manazer. On PL pozna ako svoju dlan, timy v PL taktiez a samotny United a hracov nehovoriac. Otazka znie, ze ci by to zvladol. Ono, mne dneska prisiel na tej lavicke, ako keby mu patrila uz roky. To iste na vcerajsej tlacovke, uplne uvolneny, pokojny. Akoby si kazdy oddychol, ze Moyes je konecne prec. (Aj tak mi je Moyesa luto cez to vsetko) Dneska sa mi napriklad vykon celkom pozdaval. Ta snaha utocit, kombinovat, strielat a nezatahovat sa stale dozadu z coho potom vzdy pramenili len zbytocne kiksy a debilne goly. Otazka len znie, ze ci by to teda zvladol. Ono na vacsinu zapasov nestacia len skusenosti ako take, chce to aj nejaku tu takticku vyspelost a podobne. V podstate by to mohol Giggs zvladnut, ale musel by si k sebe este niekoho vziat do timu asistentov. Ja by som mu vsak veril a sancu mu dal. Jasne, ze jeden zapas nic nenapovie, mozno ani tie zvysne tri, ale on fakt ako jediny teraz pozna kazdeho. Ktovie ako by to vyzeralo keby dostal priestor na prebudovanie timu a ako by oznamoval jednotlivcom ,ze v United koncia. Ale tak respekt mal aj ma a aj bude mat podla mna, toho by som sa nebal. Keby zasa prisiel Van Gaal, tak by som mu viac ako 2-3 roky fakt nedaval. On by ten tim zrovnal do laty, dostp ravdepodobne by ho aj celkom dobre prebudoval, lenze netrufam si povedat v akom stave by bol po jeho odchode. Za predpokladu, ze by ostal Giggs ako jeho asistent a tie 2-3 roky sa ucil a potom to po nom prevzal, tak budiz. Ale ja by som mozno fakt skusil dat sancu Giggsovi. Tak ako tu sancu dostal Guardiola, hoci on trenoval predtym tusim barcelonske b-ckko.

Reagovat
Infernoqt

musím souhlasit, to dnešní představení mi hodně připomnělo hru pod Fergiem... kdyby mi loni někdo řekl při stejné hře, že tam Sedí Giggsy se Scholesem, ani bych nepostřehl rozdíl. Tam jde o to, že Van Gaal má svůj styl, Giggsy by pokračoval víceméně v Fergieho cestě a teď jde o to jak by se to odvíjelo, moc rád bych mu dal čas, ale kdyby se přeci jen vedení rozhodlo, že na titul to není a chtělo by profesionálního kouče, zase v průběhu sezony neseženem. Ale ty přestavby kádru a učení hráčů něco nového je hrozně náročné časově. Za tři roky může být volný i Klopp, ale to by byl zase přechod na 4-2-3-1, což se mi velmi příčí, kor u United, už i za dob Fergieho to nikdy týmu nesedělo a Moyes si v tom nějak moc liboval a jak to dopadlo. Jsem zatáncem dobré 4-4-1-1, kde je vidět zrychlení hry United, prostě taktika a ikdyž je to útok mnohdy po křídle, proč stěžovat něco, co nám fungovalo přes 20 let? A pak ovšem 4-3-3. ale to by tam nesměl být Cleverley a Fellaini a už bych pomalu Rooneyho přestal dávat na hrot, ten kluk je tvůrce.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Giggs se Scholesym by podle to mě mohli po tej taktickej stránce zvládat dobře, bylo to vidět i včera, tym nejen namotivovanej, ale i vyváženej co se týká hráčů a jejich rolí, na hřišti. Tim myslim dostatek hráčů co zamakaj dozadu a přitvrdí, dostatek hráčů co zabíhaj a ne pouze technici co nebrání a chtěj míč do nohy. Navíc ty střídání všechny super a dostatečně brzo, Cleverley evidentně musel jít, Mata idealni v ten moment, Rooney na střed taky dobrý, líbilo se mi dokonce i že tam poslal Younga právě ve chvíli, kdy by ten tým strácel rychlost v přechodu. On si to sice u nas už trochu posral, ale něco v sobě přeci jen má a hlavně to je typově hráč jakejch teď máme málo. Včera se mi libil.

Čili tohohle bych se nebál. Myslim že třeba takovej Scholes rozumí tej hře líp než spousta jinejch trenérů nebo manažerů.

Čeho bych se bál je jejich naprostá nezkušenost na fotbalovym trhu

Reagovat
Sali5
Reagovat
smazaný uživatel

BRUUUUUUUINS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

I když ono je to jedno. Redwings, Bruins, Habs.. všechno sráči.

Reagovat
Sali5

No tom východě si teďka není z čeho moc vybírat no

Reagovat
smazaný uživatel

krom Tampy a Islanders to je děs

Reagovat
Sali5

A Leafs

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhorší týmy zrovna Rangers a Maple Leafs

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ja se v tom takhle nevyznam, u me je dulezitej ten Boston, tam jsem rad, ze se orientuju. A teda mozna tymy z LA a NY, ktery nejradeji vidim nekde u dna tabulek, co se tyce tech zamorskejch lig. Takze zatim vsechno dobry.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen teda nechapu ty zmeny v NHL. Proc ma jedna konference o 2 tymy min, nez ta druha? To prijde nejake rozsireni, ci co?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to kvůli Winnipegu. Columbus a Detroit přesun na východ. Winnipeg na západ. A týmům to ulehčilo finančně co se týče cestování hrozně moc. A do NHL chce vstoupit Seattle.

Reagovat
fenixLFC

kolko bude potom zapasov?

Reagovat
smazaný uživatel

Furt stejně.

Reagovat
smazaný uživatel

aha, diky... uz by v tom Seattlu mohli s tou novou arenou konecne pohnout, na navrat Sonics se ceka i v NBA a navrat takoveho Quebecu nehrozi, aby se to hezky zarovnalo na tech 32 tymu?

Reagovat
Godwinson

Kansas

Reagovat
smazaný uživatel

Kansas? To zni hodne zajimave, basket na urovni NBA by tam misto nemel, ale NHL, proc ne, neco takoveho tam chybi.

Reagovat
Chazy
Reagovat
smazaný uživatel

Hehe

misto jednoho parkoviste.

Reagovat
smazaný uživatel

To by slo, basketbalova/hokejova arena zas tak moc mista nezabere.

Reagovat
Chazy

Hmm, Seattle. Když jako letos prolomili prokletí a konečně tam něco vyhráli, tak jdou stavět stadiony na další sporty?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak oni ten tym pro NBA si nechutne zaslouzi, jednu z nejslavnejsich franchise historie NBA museli presunout pryc v roce 2008, protoze meli starou arenu a zkrachovali jednani o nove, v te stare uz se hrat nedalo. Ten trh je tam obrovsky a NBA po nem a po te znacce urcite zase skoci, jakmile tam nekdo konecne postavi tu halu. A hokej - proc ne, v pohode se to tam utahne.

Reagovat
Chazy

Utáhne, ale bylo to tam do letoška prokletý. Ten NBA klub tam někdy něco vyhrál?

Mariners založený 77 a ještě ani nehráli WS, Hawks 74 a teď poprvý vyhráli, v college sportu taky pokud vím stojej za hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

Jednou vyhrali NBA, 2x byli ve finale a spoustu ucasti v PO. Jeden z nejlepsich hracu NBA Gary Payton za ne hraval. Ten tym do NBA proste patri.

Reagovat
smazaný uživatel

+ tam v poslednich sezonach zacal vznikat tym, ktery ted hraje pod hlavickou Oklahoma City Thunder se superhvezdou Durantem a dalsimi hvezdami Westbrookem a Ibakou.

Taky ono v tom sportu v USA je nechutna konkurence, chce to dat cas, nez se kazda franchise v tehle ligach docka, driv nebo pozdeji to pride (i kdyz u nekterych teda fakt o dost pozdeji ).

Reagovat
Chazy

Ok, vůbec sem netušil, že je v Seattlu basketbalová tradice. To bude dobře pro vás, jsou tam nejlepší fanoušci v USA

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodne patrili k tem nejlepsim, dle toho, co se o nich povida.

Uz aby byly zpatky, pak mimojine kazi takovyhle grafiky

http://d1warraxuf7xh1.cloudfront.net/wp-content/uploads/2012/06/sonicsfans.jpg

Reagovat
Chazy

Je to tradiční, v NFL maj ten světovej rekord v hlučnosti a v MLB dokážou víc než jen sedět a žrát, což z nich automaticky dělá top fanoušky. A dokážou vymejšlet hezký věci. Třeba je tam top nadhazovač, kterýmu se přezdívá King Felix, tak si tam v jednom rohu vytvořili King's Court, choděj tam v zlatý, při každý šanci na strikeout skandujou a mávaj káčkama. Maj tam i šaška a podobný blbiny, prostě skvělá fanouškovská kultura, to by vás fakt bavilo.

http://seattle.mariners.mlb.com/sea/images/ticketing/y2013/kingscourt_gallery_11.jpg

http://hawksleyphoto.com/files/2011/07/20110716_2253_JHA.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kvůli časovým zónám a větší zeměpisný přesnosti těch konferencí.

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

@SS_LFC: Eto'o, Hazard, Terry, Torres, Luiz, Willian, Ramires & Cech all not with the Chelsea team at Formby Hall. #LFC

Tomu se mi nechce verit

Reagovat
blade115

Tak nevím, jestli ani neodcestovali, ale docela jasné je, že ani jeden z nich hrát nebude.

Reagovat
fenixLFC

to sa bezne na zapasy v ramci domácej sutaze cestuje den vopred?

Reagovat
13

Já bych řekl, že ano. Teda jako Británie není malá jako ČR nebo SR..

Reagovat
blade115

Podle mě jo.

Reagovat
Miguel19

Eto´o, Hazard, Terry, Čech, Ramires stejně mimo..

Reagovat
cristiano.K.

WBA hrají hodně zajímavý fotbal,ale ta koncovka

Reagovat
nani92

hlavne Berahino

Reagovat
cristiano.K.

Osman nadskakovat ještě před dotykem

Reagovat
smazaný uživatel

ale penalta to mela byt i tak...

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
cristiano.K.

fakt si to posral sám

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl ji mít, kdyby tak debilně a okatě nespadl.

Reagovat
Erdovec

taky měla být v první poločase po té jasné ruce

Reagovat
Godwinson

300. pro wild

Reagovat
Godwinson

Juan

Reagovat
smazaný uživatel

VINCE CARTEEEEEEEEEEEEEEEEER

Reagovat
smazaný uživatel

VINCEEEEEEEEEEEEEEEE CARTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER !!!

Reagovat
Maresma

Naprosto brutální buzzer beater.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle na ty hre miluju, 48 minut se pretahuje o vedeni, 1,7 vteriny vedes o 2 a stejne prohrajes

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Cuban je skvelej, jenom kvuli nemu mam Dallas rad.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja spis fandim v te serii Spurs, ale mam hrozne rad Vincka, tak jsem z tohohle nadsenej. Ale Cubana fakt nejde mit nerad, jinej majitel to vazne neproziva takhle emotivne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jsem vylozene neutralni, na obou stranach mam oblibence a spis se kocham basketem. Celkove v PO nikomu nefandim, takze si to dokazu uzit nestranne. Teda nenavidim Hate, takze fandim vsem, kdo je muzou porazit.

Reagovat
smazaný uživatel

a Chicago, to taky nesnasim, ale to snad konci..

Reagovat
smazaný uživatel

To zavidim takovyhle nestranny pohled, ja si v kazde serii nasel vicemene tym, kteremu to preju vic z urcitych duvodu. I kdyz tam nemam Celtics, tak je to tezky nekomu opravdu fandit, ale i tak, porad to opravdu hodne preju Warriors - Curry s Klayem jsou uzasni, Iggy nehorazny sympatak navic a pak Nets - KG a PP jsou proste ♥.

Nesnasim Miami, nesnasim basket OKC a Westbrooka, nesnasim Hardena a preju to outsiderovi z Atlanty... takze snad jen tahle serie SAS/DAL a pak WAS/CHI mam takovy, ze mi to je celkem jedno. Ale i tak, zatim vesmes super playoff, bavim se moc - predevsim LaMa a DeAndre monstrozni vykony.

Reagovat
smazaný uživatel

GSW - Clippers. Tak ja mam hrozne rad Iggyho i Curry je mi sympatickej, ale na druhy strane mam rad Griffina a celkove se mi libi basket Clippers. Takze vylozene nestrannej, je mi jedno jak to dopadne, vzdycky fandim spis underdogum, takze klidne GSW.

OKC - Memphis. Nemam rad baske OKC, neda se na to divat, ale mam rad atleticnost Westbrooka a Durant je mi sympatickej lidsky. Navic Memphis nesnasim kvuli Gasolovi a neni tam pro me ani jeden sympatickej hrac. Takze OKC.

SAS - Dallas. Zase nestranny, vuci SAS citim ohromnej respekt, at vuci hracum, nebo cele dynastii, nebo trenerovi, zase Dallas ma Dirka (evropan juchu), Cartera, Cubana a Carlila (nevim jak se to pise), plus jsou vesmes sympaticky, hrajou dobrej basket, takovej vyzralej tym. Takze zase spis underdogum - Dallas. Nadruhou stranu si rikam, ze SAS by melo vetsi sanci porazit Hate.

Wash - Chicago. Tady je to jasny, Bulls vylozene nenavidim. Neexistuje osklivejsi tym s vic nesympatickyma hracema Hinrich, Noah atd. Kdyz to vidim, tak bych blil. Navic hrajou fakt hroznej basket. Washingtonu nijak zvlast nefandim, ale je to takovej peknej mix mladych a zkusenych a hrajou rychlej basket. Takze Wash.

Indiana - Atlanta. Nemam rad Atlantu, pral jsem Knicks, aby je preskocili, skoda ze to nevyslo. Indianu taky moc nemusim, ale verim, ze kdyby se dostali do formy, tak muzou porazit Hate, takze spis preju jim. Ikdyz to co ted predvadi a to hlavne Hibbert a Hill, to je na bliti.

Houston - Portland. Asi nejhezci serie vubec. Fakt uzasnej basket, plnej neskutecnych kosu. Je mi jedno kdo postoupi, oba tymy mam rad, spis preju Portlandu, nemam rad Howarda, ale nebude mi vadit ani postup Hostounu. Kazdopadne LaMa neskutecne neuveritelnej.

Nets - Toronto. Taky mi to je fuk, oba tymy pro me spis sympaticky, takze uvidime, spis asi Nets, maji vetsi sanci zlobit silny tymy.

Reagovat
smazaný uživatel

A k Hate snad nemusim ani nic psat. Bobcats fakt rad nemam, ale ted jsem jejich nejvetsim fanouskem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja Clippers nemam rad, strasne mi leze krkem CP3 v posledni dobe, teda pardon, vlastne by se mu uz spis melo rikat Mr. Flopper. Griffina taky zrovna nemusim, ten hype je kolem nej strasne velkej na to, jaky to je hrac - takovy LaMa je treba mnohem lepsi, ale v mediich minimum prostoru oproti nemu...

S OKC souhlas, akorat ted fakt nemuzu vystat celej ten tym az na sympataka Duranta, ktery ji snad po konci tehle smlouvy plachne. Memphis je fajn, libi se mi ten jejich basket "s neprilis velkou kvalitou - docela dost muziky", hrajou tam moji oblibenci Tony Allen a Courtney Lee, to je jasny.

Vitezovi SAS vs Dallas pravdepodobne budu prat na tom zapade finale, porad si myslim, ze to jsou jedine dva tymy, ktere potencialne s tim Miami neco muzou uhrat. Co se Chicaga tyce, ja mam Thibse tad, on nam vyhral 17. titul, to se nezapomina. S Rockets vs Blazers alias nejhezci serii souhlas - zatim vsechno uzasny zapasy. Ja mam hodne rad LaMu, Lillard je taky celkem sympatak, naopak v Houstone DH12 a Terorista - no strasny.

Ale Nets to asi preju nejvic, realne to je jedinej tym, ktery na vychode muze to Miami ohrozit, navic je to tam sama legenda, vcetne dvou, kterym to proste nejde neprat. Snad se dockame serie s Miami - nepreju si nic jinyho, aby se jim za vsechny ty porazky z minulych let jeste v nasem dresu Truth a KG pomstili.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak utekli z Bostnu, tak uz mi KG a Truth tolik nevadi, takze bych jim to pral. Hrozne se mi libi ta zkusenost celyho tymu. Kdy vidis, jak to KG na lavce koucuje spolu s Kiddem (kterymu to silene preju), jak vidis, ze se Truth neboji ke konci zapasu vzit balon a jit do tezkych strel. To je proste uzasny. Skoda, ze DWill uz neni to, co dva roky zpatky. Ale kdyz budou hrat ten vuj pomalej basket, nenechaji se rozbehat, tak uspet muzou.

Jinak se samozrejme ve spouste veci s tebou proste neshodnu. Ale nevadi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

Reagovat
Godwinson

Shelvey ale parádně, pěkně to zakroutil :)

Reagovat
cristiano.K.

hlavně s mokrým míčem je to mnohem těžší, fakt neskutečná střela.

Reagovat
smazaný uživatel

Trocha statistiky nikoho nezabije, navíc pro tohle se fotbal hraje... takže počet trofejí za poslední desetiletí:

14 - Manchester United

13 - Chelsea

5 - Liverpool

4 - Manchester City

1 - Arsenal, Portsmouth, Wigan, Tottenham, Birmingham, Swansea

Reagovat
smazaný uživatel

a teraz urob net spend tých tímov.

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

alebo kotul vzad ked je taky frajer

Reagovat
smazaný uživatel

zakončený podrepom a predpaženými rukami

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt nešlo reagovat rozumněji? Mně jsou vaše meziklubové hádky ukradené

Reagovat
smazaný uživatel

pritom konecne statistika, kde sa hovori o trefeji Arsenalu, väcsinou tu davaju len take, ze kolko uz su bez nej

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

a čo si tým teda chcel povedať?

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec nic špatného a není to žádné rýpání do nikoho, je to jen řeč suchých čísel a třeba to nějakého nezaujatého fanouška zaujme

Reagovat
smazaný uživatel

ja som len chcel byt ftipny, fakt si ma tym nerozhadzal, niesom taky labil ako yung

Reagovat
smazaný uživatel

ja som labil, do piče?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nejeb do mňa. Dnes ráno som si stiahol snapchat a keď ma nasereš, tak budem zle vyzerať na fotkách.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Eej

Reagovat
Swarley
Reagovat
niflheim

Připomnělo http://bit.ly/1j2YAif

Reagovat
Honza Matoušek

Tak takhle už ta sestupová trojice, hádám, zůstane.

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadá to dobře. Long to včera hodně vylepšil tím gólem. Ještě to chce výhru Villy nad Tigers a Sunderland už si to nějak ukope

Reagovat
niflheim

Tak to sestupové trio se pravděpodobně nezmění.

Reagovat
C-M@ster

Hmmm...

Newcastle - Cardiff

Cardiff - Chelsea

Solskjaere, věřím ti ♥

Reagovat
smazaný uživatel

Tyvole admini aktualizujte trochu ty hráče, u Wickhama je uveden jako klub Leeds což je dost hanba na to, že se z hostování vrátil už docela dávno

Reagovat
smazaný uživatel

liverpool si uz trochu smolu zasluzil a mourinho je genius..aspon bude ten boj zaujimavy do posledneho kola

Reagovat
ondris

čukotka mourinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Naco to rozpisovat.

Summa summarum Chelsea zasluzene.

Ostava fandit CP dnes a potom EFC, aby obrali City.

Reagovat
fff

A co som pisal minule, Suarez proti Chelsea, City, AFC bez golu. To je tiez dost dolezite.

Reagovat
fenixLFC

gol im sice nedal, ale proti city vymyslel gol sterlinga proti AFC bol skoro pri vsetkom....

Reagovat
fff

Ano, ale gol nedal. Je to top utocnik, ale v tychto zapasoch skratka nerozhoduje. Ze nahral na jeden je skratka malo.

Reagovat
Lacko_Boh

Luis je proti Chelsea vzdy slabi nie?

Reagovat
Hokaido

Občas se kousne a zabere

Reagovat
smazaný uživatel

fantazia, snad to uz nebude titul..Gerrard skvele, kto iny by to mal posrat, super

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tentokrát byl aspoň originální a nerozhodl o titulu přihrávkou dozadu

Reagovat
kvasha16

nebude sa predsa opakovat nie?

Reagovat
vodka

karma, no...

Reagovat
kvasha16

preco karma?

Reagovat
vladis271

tohto som sa bál. Tých gifov bude požehnane. Tá prihrávka na Drogbu.

Reagovat
madridcan

Dalo sa to cakat. Ked vsetci jebu na Liverpool jednotku, lebo su presvedceny o vitazstve, tak to skonci presne naopak. A ja som samozrejme medzi tymi, ktori tomu uveria a jebnu jednotku. Na druhej strane vsetko zle je na nieco dobre...snad si dneskom odjebali titul.

Reagovat
niflheim

Gerrard

Reagovat
hrundy

Gratulace mourkovi jeho desktrukce fotbalu opět vyšla... Na jeho taktiku se kouká nádherně 90 minut stát v 9 lidech na vápně umí opravdu jen on...

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem hrdej na to, že fandím LFC kterej se snaží hrát fotbal a hrajou za něj odchovanci. a ne tomu modrýmu hnusu. Dneska nám nezahráli klíčový hráči. V PL nejde vyhrát každej zápas a ta naše série byla famózníé. Furt ale věřím, že to můžem dokázat. Musíme jen věřit a k posledním 2 zápasům přistoupit maximálně zodpovědně a vyhrát je.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
vladis271

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Pššš

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dray

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte nič nie je stratené takže nechápem prečo tu všetci píšu ako keby sme prišli o titul. Nikto neveril, že vyhráme 14 zápasov v rade...Tá strata by prišla skôr alebo neskôr. Škoda len, že prišla takto blbo. Kompany daroval výhru LFC a Gerrard zas CFC...stáv sa ...

Reagovat
fenixLFC

prehrat na CP by ale znamenalo ze bojujeme iba so city, takto mame aj chelsea...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty střely z dálky možná měly přijít dřív. Přihrávkama to moc projít nešlo. Chelsea očekávanej beton, na to se prostě nemůžeme vymlouvat. Nedokázali jsme to projít, měli jsme i pech. Minimálně bod jsme mít měli, ale na to se nehraje. Teď jen doufat, že City někde ztratí, ale hlavně musíme uhrát ty poslední dva zápasy. Za každou cenu.

Reagovat
minoLFC

Presrali sme si titul samí, mali sme sa lepšie pripraviť. Každý vie, že Chelsea proti veľkoklubom vo veľkých zápasoch hraje betón, zdržiavačku, valačku s občasnými protiútokmi. Z tých šancí, striel pred alebo v šestnástke a rohov sme nejaký gól mali dať aj keď ich tam bolo pred bránou nasačkovaných permanenté 9. No a tá chyba Gerrarda bola symbolická, jemu ten titul nieje súdený.

Aspoň, že nebudeme horší ako tretí, predsezónny cieľ LM je splnený....

Reagovat
smazaný uživatel

na to že Chelsea hraje proti velkým týmům betone je až s údivem, že v zápasech s týmy z big 4 skoro všechno vyhrála

Reagovat
kvasha16

nj, aj proti Spurs sme hrali beton, aj proti aj MC, aj MU, proti Arsenalu ani nehovorim

Reagovat
Hejnak

Milionový rozpočet, volají se champions of europe, champions of ropa a hrajou takovouhle sračku a ještě vyhrajou. Ten fotbal stojí někdy úplně za píču.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea Mourinho ♥ Kalas

Reagovat
Arbiter

Chelsea FC ‏@chelseafc 4m

Every single player in blue was magnificent out there today. It's very hard to single anyway out for praise...#CFCLive

Chelsea FC ‏@chelseafc 3m

...but on his full debut Tomas Kalas deserves so much credit for his showing today against the most lethal attack in the country. #CFCLive

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Ale sranda, po 14 ci kolkych zapasoch prehra, museli sme 11 zpasov v rade vyhrat aby sme to mali vo vlastnych rukach ... a niekto tu zadrbe, ze ak by sme vyhrali, tak to bolo kvoli tomu, ze bola lahka sezona a lahki superi

Reagovat
vladis271

ak CP neprehrá vyfajčím Pulisovi vtáka,

a čukotkári ssa ku mne dúfam pripoja.

Reagovat
blade115

Já jedině pokud pak porazí i vás.

Reagovat
vladis271

lenže ja si fakt nerobím pcu. Ak by na tom záležal titul, tak to spravím. Videl som cigáňa, čo vyfajčil mojho kamaráta za 15 éčok. Ako nechápal som to, nechápem to doteraz, ale fakt sa to stalo. :D A nebolo to tak strašné.

Reagovat
blade115

Reagovat
papos182

Reagovat
vladis271

a to ešte určite príde Vader.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Reagovat
vodka

"a nebolo to tak strašné" ehm, kamarád?

Reagovat
vodka

*"kamarád"

Reagovat
kvasha16

Reagovat
hefy

Vy jste zajímavej kraj.

Reagovat
vladis271

Trnava.

Reagovat
Side

wtf

Reagovat
smazaný uživatel

magooooooooooooor

Reagovat
smazaný uživatel

Uprimne receno, obesel bych se i bez tyhle informace.

Reagovat
smazaný uživatel

To prostě nepochopíš, že tohle někdo dobrovolně napíše do diskuze. A ještě se pak diví, když ho nikdo nebere moc vážně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vladis je trochu saso ale taky roztomily

Reagovat
Didier Drogba

To zvířátko nesoudím, ale tvůj kamarád je prase

Reagovat
kvasha16

Reagovat
cristiano.K.

achjo

Reagovat
Swarley

taková ta příhoda, kteoru budeš za pár let u táboráku vykládat dětem...

Reagovat
Sandstorm

V případě vladise, dětem, které adoptoval se svým registrovaným partnerem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

skoda, ze o nic nejde Arsenalu, to by chtel vykourit Vader..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Až tak se ti to líbilo jo? "kamarádovi"

Reagovat
vladis271

jaj, vy si myslíte, že sa to stalo mne?

Reagovat
smazaný uživatel

proč myslíš že se ti všichni smějou dobytku

Reagovat
vladis271

vlastne hej " A nebolo to tak strašné." až teraz mi to doplo. Teraz si tu fakt budú myslieť ludia, že som prešiel týmto zážitkom. Ale môžem si za to sám. Natrundžený chodím na EF.

Reagovat
kvasha16

mali sme jedneho ucitela na strednej, a tiez nam pohovoril vela prihod ktore sa stali ejho kamaratom

Reagovat
Dray

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Chazy

kurvááááá už ale

Reagovat
SunFells

WTF

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Emqick

Reagovat
vodka

to Pulis radši prohraje, uvědomuješ si to, doufám?

Reagovat
smazaný uživatel

Kalas

Reagovat
Emqick

Reagovat
smazaný uživatel

No, jestli zitra vyhraje Arsenal, tak pristi vikend myslim, ze pulka Liverpoolu fandi nam, druha pulka fandi City.

Reagovat
Arbiter

8.53 - Steven Gerrard will finally score an attempt on goal from outside the area at 8.53pm this evening. Wayward.

Reagovat
smazaný uživatel

Jose Mourinho at the full-time whistle

https://pbs.twimg.com/media/BmPKfbfCUAInJO9.jpg:large

Reagovat
TopinB

Reagovat
bandwagoner

Reagovat
PhilipS

Mourinho si zas z Premier League udělal One man show. Partyzánskym fotbalem vybral City a teď Anfield. Kalas si odbyl debut z říše snů. Hlavně krajní obránci zahráli výborně, to byl základ úspěchu. Azpi jako vždy precizní a Ashley si řekl o jasnej základ na MS.

Poslední dva zápasy PL budou mít zas náboj. Liverpoolu je mi trochu líto, hlavně Gerrarda....

Reagovat
smazaný uživatel

*one man shoe

Reagovat
smazaný uživatel

Dnešní výhru je třeba věnovat vladisovi a dEstovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

neporazila nas chelsea, porazil nas mourinho. to ze zdrziavali a vdaka tomu v nastavenom case dali goly, na to sa vyhovarat nebudem, proste ich sa porazit skoro neda, iba nahodou alebo ich chybami, porazit ich mozu iba slabsi, ktori nemusia hrat. Ako som vravel uz davnejsie, brendan mourinha neporazi, ten usil proste perfektnu taktiku, ktora bola ucinnejsia nez keby hra ich Acko (az na Kalasa, ktory ale zahral perfektne, skoda ze tam nema buducnost)

NIkdy neplacem, ale po finalovom hvizde mi slza bez srandy padla, nie je cloveka, ktory by si ten titul zasluzil viac ako steven a ons a onho takto pripravi....

Reagovat
fff

Sanca stale zije, treba dufat.

Ale to asi kazdy tusil, ze proti Chelsea bude este tazsi zapas, nez bol proti City.

Reagovat
smazaný uživatel

Cyve, nesouhlasím s tím, že vás neporazila Chelasea apod, ale hlavně, proč je tu pláče, že je po titulu, vždyť se podívej na tabulku :) Trochu radosti do toho vedení :)

Reagovat
fenixLFC

doteraz sme to mali vo vlastnych rukach, teraz uz nie. city proste uz nikto nezastavi hlavne ked uz vedu s CP s ktorými mi este hrame...remiza by bola mega to by bolo o nas, takto nie

Reagovat
tomasinho

Potřetí v sezoně jsme vyšli naprázdno střelecky, pokud dobře počítám. Druhá domácí porážka teprve, první prohra v kalendářním, první po 11 výhrách. No, přijít to muselo. O to víc mrzí, že právě s tím největším hnusem, který kdy klubový fotbal splodil. A s tím kreténem na lavičce. Ten to ale připravil mistrně a jako všechna čest, i když se na to nedalo dívat, účinné to je. Drobné šance tam byly, ale nešlo to, Suárez nezahrál, Gerrard se snažil napravit chybu, ale nic. A Sturridge fakt není fit, byl úplně mimo a pak zajebal druhý gól.

Ale co, nic není ztracené, City prostě musí ještě jednou ztratit, my se zvednout a vyhrát oba zápasy. Keep calm and believe! YNWA!

Reagovat
fff

Suarez proti top timom nezahra takmer nikdy, zial.

Reagovat
tomasinho

Tak proti Arsenalu zahrál dobře, i když tam nedal gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Fanda mega diveru něco mele o hnusu? Doufám ze ten skokanský team pod vedením uruguayjsky veverky titul nezíská

Reagovat
rel7

asi se tu už někdo ptal ale co rozhoduje v PL při rovnosti bodů? skóre x vzájemný? díky

Reagovat
Liquid

José Mourinho je prostě genius, bez Hazarda, Terryho, Čecha, Luize, Ramirese, Etoa, na lavici s Cahillem, v základu s Kalasem a dokáže vyloupit Anfield, kde schytal debakl Arsenal i další týmy, respekt k Chelsea, btw už od 65.minuty jsem vyzýval Josého ať stáhne Andreho a dá tam Gerýska aby to už byl ne autobus ale double decker a pak to sólo z vlastní půlky 2 na gólmana, připomnělo mi to legendární gól Torrese na Barce

Reagovat
kvasha16

nemusel si to rozpisovat menne, stacilo napisat ze chybalo 7 hracov zakladu

Reagovat
jany kozak

ako moze niekto fandit tej modrej kope hovien to je proti bohu

Reagovat
smazaný uživatel

Ššš, použij studenou vodu, to prý pomáhá

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Ale když už nic, tak alespoň tu máme pořádný závěr PL. Tohle je fakt možný jenom v Anglii.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
mickey mouse

To je v hajzlu, fakt ...

Reagovat
kvasha16

veril som vo vyyhru aj ked po tom ako som videl zostavu prisli iste pochybnosti ale mame to, teoreticka sanca na titul stale zije, takze vyhrat dalsie 2 zapasy a verit ze superi stratia btw, Kalas

Reagovat
vladis271

to je konec, CP už dokopú, EFC im to pustí a v poslednom zápase si to nenechajú ujsť.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ďuriLFC

Hnus to vyhral zaslúžene,ten arogantný idiot zase genialne.Musime zvládnuť svoje a dúfať.

A tie Aspasove rohy do piiiiiči. a ešte aj džeko

Reagovat
stas87

mourhovno zase spoliehalo na brejk a potom uz to nejako ukopat od konca?

Reagovat
smazaný uživatel

No já nevim, místy chyběl fakt kousek, ale stejně tak tomu chyběly lepší výkony některých. Coutinho byl dneska otřesnej, Allen v první půlce směrem dopředu taky. Sterling toho proti autobusu nic nezmůže, když ten styl CFC absolutně maže všechny jeho přednosti. Lucas absolutně zbytečnej, ale od začátku zápasu nebyla jiná možnost, jak to postavit. Studge měl asi tři doteky s míčem po příchodu.

To líný ignorantský prase na pravym beku už doufám v létě potáhne co nejdál od Anfieldu, dneska mi už fakt definitivně došla trpělivost.

Tu naší směšnou šířku kádru dneska hezky vystihlo nasazení Aspase. Těžko říct, jestli je to jeho vina, když hrál zas po sto letech a v takovym zápase. Na druhou stranu asi BR věděl, proč ho tam nedává.

Nevím no, sice je to takový vystřízlivění, ale fakt prostě je, že už takhle byl ten winning streak s timhle kádrem dost obdivuhodnej, navíc poslední zápasy k tomu dnešnímu výsledku tak nějak spěly. LM jistá, já budu na konci spokojenej, ať to dopadne jakkoli.

Čekal sem, co se posere. Nejdřív, že nám to CFC vezme ve vzájemnym zápase a ligu vyhraje ona(snad ne kurva), potom zase, že se bude rozhodovat v posledním kole a Steve nedá v 90' rozhodující penaltu. Takže nakonec takhle, no.

Reagovat
vladis271

Tak s Glenom samozrejme súhlasím, len k Aspasovi. On nasstúpi po dlhom čase, má sa ukázať. A 4 z piatich situácií vyrieši na facku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zas si to vem, tady je jedno, že už není nejmladší, ale má nulovou zápasovou praxi a jde tam v 80' s tim, aby něco udělal. Podobná píčovina, jak když tam BR na SB dal Smithe, ten chudák taky nevěděl, kde mu hlava stojí.(vim, že jsou tu i opaky, jako tenkrát Flanno s Robbem proti City). A třeba s Mosesem to teď dopadá stejně, no. Každej hráč se s tim asi vypořádává jinak.

Reagovat
tomasinho

Jsi proti Coutinhovi fakt brutálěn vysazený a nevyvrátíš mi to. Z té ofenzivní vozby byl dneska nejlepší, jasně, posral pár míčů, ale jako jediný něco tvořil, první poločas byl právě dobrý, jaednou vyslal krásně Sterlinga za obranu. Podržel míč, rozehrával, jak jinak chceš hrát na beton, než zkoušet jako on. A jasně, střelba mu zase nešla, ale jako vypíchnout z tohohle zápasu jeho, když byl třeba Suárez o parník horší, to už fakt není jen tak.

Reagovat
Erdovec

Coutinho dneska nejlepší v ofenzivě, jako jediný chápal, že se to musí cpát do vápna a Suarez by měl kurva pochopit, že je útočník a v tom vápně občas být

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, zeptej se Atletů na to, jak se to vyplatí cpát do vápna.

Reagovat
Svatej

Reagovat
cristiano.K.

Suárez o parník horší stejná úroveň, ani jednomu to nešlo, ale víc triviálních ztrát měl Coutinho.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se Coutinho vždycky prostě líbí víc hlouběji, no. Na křídle a podhrotu mě prostě sere. Neřekl bych, že sem proti němu vysazenej, ale prostě tam častokrát vidim špatný řešení a zbytečný ztráty. Co tam má Suárez dělat, běhat si pro míče, aby na hrotu už nebyl vůbec nikdo?

Reagovat
tomasinho

A Suárez těch ztrát neměl taky tolik? Měl jich ještě víc, i když měl míč 3x tak méně. A postupem času Coutinho začal hrát hlouběji.

Reagovat
fenixLFC

coutinho sa sice snazil a tak to mu upriet neda, ale tych strat co mal (aj ked to vyplyva z jeho stylu) ale proste to bolo obrovske mnozstvo a vysli mu tak mozno dve veci

Reagovat
Miguel19

Parádní výhra, která nám stejně bude k hovnu, ale aspoň jsme to zamotali. Některým slovenským fans Live se vrátily ty velkohubý projevy. Taky k nezaplacení..

Sere mi, že z prvních 8 týmů tabulky nás porazil jen Everton a stejně z toho nebude titul.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
Gunnersaurus

OT: sorry že sa spýtam takú kktinu ako trvá vo fifa manageri až hráč dostane work permit ?

Reagovat
Sandstorm

Mourinho je prostě mág. S takovou sestavou vyhrát letos na Anfieldu, to chce pořádný koule.

Reagovat
vrabejka

Gratuluji zmdům z Chelsea a hlavně Bus Jose za vítězný,ale za to nejhorší zápas na Anfieldě EVER. Uznávám že Chelsea hrála v obraně skvěle. ale LFC si prostě bod zaslužili. Steve škoda jeho chyby v nejhorší možný okamžik. Ale i ptom jsme je tlačili. Chyběl nám kus štastíčka.Byt fan Chelsea stydím se za takuto výhru.Ikdyž jsou všeci autobusáci z CHelsea meli orgasmy z výhry, stjeně bude titul v Manchesteru nebo Lpoolu. Všeci Liverpoolčiania fandit teraz Crystal, ale pochybujem ze tam City ztratí. Musíme získat 6 bodů a doufat že nám Everton pomůže.

Reagovat
smazaný uživatel

Radši City než FC History :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a teď střílej Edine.

Reagovat
avicii

velka skoda, vyhral antifutbal s ktoreho sa mozu tesit len fanusikovia Chelsea...hrali sme skveli futbal, len toho priestoru v 16-ke bolo malo, branit proste CFC vie...ideme dalej, vyhrat posledne dva dueli a uvidi sa

Reagovat
smazaný uživatel

Rudé sračky dneska pěkně dostali. Žádná šance, s míčem totálně nevěděli co dělat. Rozhodčí jim to bohužel dnes nevyhrál, ač se o to dost snažil jako obvykle. No jo, bez penalty se Gerrard prostě netrefí. Chelsea zasloužené vítězství. Proti takhle slabým týmům bez myšlenky se ani prohrát nedá.

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Ty vole to je kupa hoven pod řití The Crying One tihle fans Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Koukni se ještě jednou komu fandím, ty hovado slepý. Přes ty slzy smutkovzteku asi vidíš hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

fajdax26.03.2014 22:56

Ki je neskutecnej. Liverpool smerem dopredu paradni, ale smerem dozadu hori a proti nam to budou mit kurevsky tezky aby uhaluzily bod

[reagovat]

Dray26.03.2014 22:57

uhaluzili bod prý

[reagovat]

fff26.03.2014 22:58

Ty stale zijes v tom, aky mate uzasny utok ?

[reagovat]

aragorn26.03.2014 23:00

zalez, budete rádi, když uhaluzíte 4-4

[reagovat]

vladis27126.03.2014 23:14

trasú sa mi kolená z vás normálne.

Tohle jsem si schovával a už tehdy jsem věděl proč.

Reagovat
fff

A ja si stojim za tym, ze ziadny uzasny utok nemate, tento zapas na tom nic nezmenil Zapas z vasej strany uzasny, ale v inom smere.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasné, to nepopírám. Jenom mě štvala ta arogance.

Reagovat
fff

To nebola arogancia . Podla mna je to celkom vytrhnute z kontextu, ta debata ak sa dobre pamatam bola o tom, ze niektori od vas tvrdili, ako nas vas utok roztrha, nie o tom, ze sme si isti vyhrou alebo tak .

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslel jsem zrovna tvůj komentář, spíš vladise a aragorna. A tohle zrovna nepatřilo k té diskuzi.

Reagovat
vladis271

ako písal fff, vytrhol si to z kontextu. Tá diskusia bola o niečom inom.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, já už si to nepamatuju, hádat se o tom nebudu.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Dray

Gratulujeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Věřím že titul dáme , i LM a bude to konec jak se patří. Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Neviděl jsem zápas, jak hrál Kalas?

Reagovat
Swarley

čekal jsem obrovskej průser, ale zvládl to naprosto parádně, výbornej výkon...

Reagovat
C-M@ster

A proč jako?

Reagovat
kvasha16

lebo hral prvykrat zaklad proti najlepsiemu utoku ligy?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Ale kdykoliv do té doby naskočil, tak zahrál skvěle...

Reagovat
Ligter

Básnický střevo.

Jako mamlas, hodilo by se dodat, ale ne, byl celkem dobrý.

Reagovat
Infernoqt

JÁ TO ŘÍKAL!!!

Moyes dostane padáka a ...

>> Everton se začíná vracet na sedmou příčku

>> Liverpool čeká enormní úsilí na zisk titulu a vzhledem k úzkému kádru kvalitních hráčů návrat na 6. a nižší příčku PL

>> United pod Giggsem hrají jako za dob Fergieho, fakt bych nepoznal rozdíl

No a šejkové ze City si ten titul už zaplatili, takže to pravděpodobně získají oni, ačkoliv bych to přál Mourkovi a jeho poníkům za to, že dokázal porazit všechny týmy z top desítky.

Pěkný fotbal jinak City už vedou, jen tak dál

Reagovat
Infernoqt

to s tou šestou a nižší příčkou příští rok pochopitelně

Reagovat
Arbiter

Jose's interview just now on SSN: "Ask Jamie Redknapp, he knows everything, he has a brilliant football brain." LMAO

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt horší jak ženská ty voe.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Kretén

Reagovat
smazaný uživatel

vysvetli niekto tu vetu?

Reagovat
Erdovec

mu to nandal, ze třetího místa v tabulce

Reagovat
vodka

Redknapp je ale docela blbeček v tom studiu.

Reagovat
Erdovec

Mourinho je úplný blbeček všude ale

Reagovat
vodka

to jo, ale holt většinou ví, co dělá. U Redknappa to je často plácání hovna s pískem.

Reagovat
Erdovec

jo, to já moc nevím a nerozumím tomu, je to možné, ale větší hovna než Mourinho mlít nemůže

Reagovat
Chazy

Ale za Mourinha mluví výsledky, Redknapp je jen debílek ve studiu

Reagovat
Erdovec

tak jasně, Redknapp byl zas výborný fotbalista, to zas Mourinho sotva umí kopnout do balonu, jasně, že v taktice je Mourinho někde jinde, ale to je zas jinde i proti jiným managerům, já přesně nevím čeho se ten spor týká, ale jestli Redknapp jen někdy řekl, že Mourinho je šašek, tak s tím souhlasím

Reagovat
smazaný uživatel

Redknapp několikrát letos narážel do Chelsea, jak se jim začalo dařit tak držel hubu a jak prohráli ten jeden zápas se Sunderlandem tak hrozně kritizoval Mourinha, nějak se do toho i myslím zamotal a říkal něco co nebyla pravda. Přesně nevím.

Reagovat
vodka

jako Redknappovi taktické postřehy jsou ve srovnání s Carrou a Nevillem úplně komické, takže ano, může.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

to je kokot

Reagovat
vitasrp

Není to poprvý, ty dva se fakt hodně nemusej..

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
vladis271

Kolko musíme naebt NUFC, Norwichu aby sme ich obehli na skóre?

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, Alcaraz s Colemanem uz ted natrenovali na pristi vikend... myslim, ze fakt hodne

Reagovat
smazaný uživatel

Norwichu můžete klidně najebat asi jako tvůj kámoš cigánovi, s těma už nehrajete.

Reagovat
Miguel19

Stejně mě zase nejvíc dostal Aspas, jak se přihrnul ne ten roh a krásně přihrál Willianovi...kolem nikdo v rudým

Reagovat
smazaný uživatel

Nahrával to na někoho na vápně, tušim Coutinho nebo Sterling.

Reagovat
cristiano.K.

ale stejně, v tom si musíš být jistej,že to nikdo nevypíchne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Reagovat
kvasha16

Reagovat
vrabejka

Že byla Chelsea lepší muže fakt jenom říct že K.va z CHelsea

Reagovat
Infernoqt

Chelsea byla lepší. A nejsem jejich fan. Tak prostě je máte nechat otevřít, víte, že máte breakový tým, rychlé hráče, ale obléhat je o ničem, není tam žádnej technickej, španělskej hráč, co by posílal pasy do uličky mezi stopery, žádné čtení hry při obléhání...

Reagovat
Dray

Otevřít Chelsea, celkem oříšek...

Reagovat
kvasha16

uz ste s tym fakt trapny, sak sa pozri na predchadzajuce zapasy ci s MU, ci s vami u nas, alebo hocikym inym, teraz to inak ako betonom neslo s takymi absenciami boha

Reagovat
TopinB

A teď ještě jednou a srozumitelně

Reagovat
smazaný uživatel

dest to brutalne neunasi, nejdriv Kladno, ted Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

Kde to přesně neunáším?

Reagovat
smazaný uživatel

Tím, že napíšu, že jsem na hráče LFC hrdej za takovouhle neuvěřitelnou sezonu? Pořád je to pro nás nereálná sezona a každej věděl, že Mourinho a Chelsea bude pro nás největší překážka. Nezvládli jsme to. Ale pořád jsem z tý sezóny nadšenej. A co jsem neunesl u Kladna? To, že sestoupíme bylo jasný už před baráží.

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš ser na něj, však ho znáš.

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, nevím proč se snažím. I minulej tejden jsem psal, že jsme na zemi. LM splněná, cokoliv ostatní ho je navíc už pro nás.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A náhodou první liga bude supr. Zbavíme se odpadu a v ELH furt dokolečka stejný týmy, poznáme něco novýho po letech. Benátky, Třebíč. Konečně taky budem vyhrávat

Reagovat
Erdovec

au, tak to nevyšlo

Reagovat
Arbiter
Reagovat
vodka

Reagovat
Swarley

ach jo, někdy je ten sport fakt krutej

Reagovat
smazaný uživatel

To je prostě až moc kruté.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mojmira

Reagovat
wild

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
TopinB

Já byt fotbalista na takovéhle úrovni tak radši nic neříkám

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Chazy

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Mimalu

Reagovat
SunFells

Reagovat
CubONE

Reagovat
Erdovec

a stejně, dyť Chelsea v podstatě furt nemá šanci

Reagovat
Miguel19

Tak proč to tak neunášíš? Pohoda ne..

Reagovat
Erdovec

já to neunáším, protože mě sere s jakým "fotbalem" jste nás porazili a možná nám vzali titul, ale pořád jsme v suchém triku před váma s jednou remízou a jednou výhrou, sice mě to těší asi 1865116516x míň než mě ta první věc sere, ale stejně alespoň něco

Reagovat
blade115

S takticky bezchybným fotbalem no.

Reagovat
kvasha16

s futbalom ktory eliminoval vsetky vase prednosti od zaciatku po koniec zapasu a s absentujucimi 7 hracmi zo zakladu

Reagovat
Erdovec

7 jo? tak určitě

Reagovat
Miguel19

Čech, Terry, Cahill, Ramires, Oscar, Hazard, Eto´o = 7 (slovy sedm)

Reagovat
Miguel19

Willian

Reagovat
Infernoqt

Crystal Palace dá Lpool, Everton dá City a Chelsea zbytek vyhraje

Reagovat
Spasitel

Fans Liverpoolu hlavu hore o 20 rokov možno bude daľšia šanca na titul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

Neverkusen

Reagovat
stas87

brutalne uspesny tim historicky väcsiu kravinu si fakt napisat nemohol..

Reagovat
smazaný uživatel

Iago Aspas, stacilo pozerat sa nanho 5 minut, aby som pochopil ze je to legenda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
terry

Mourinha můžu letos fakt za jedno. Jak obrovskou nenávist on do své osoby koncentruje a jak dokáže během jediných 90 minut nasrat celý fotbalový svět. Nedej bože, když těch 90 minut zopakuje ještě jednou a zdevastuje snící Liverpool. To je fakt dokonalý pak ty reakce sledovat.

Ve středu čekám všechno, jen ne 90 minut nudy.

Reagovat
Sandstorm

Mě tedy dnes nenasral. Náhodou mě náramně pobavil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mojmira

to já teda čekam 90 minut obrovský nudy s tim, že mu to zase vyjde

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Ve středu čekám všechno, jen ne 90 minut nudy.

Reagovat
kvasha16

no ja neviem co v stredu cakat, gol dat musime, ale dopredu sa nepohrnieme, beton to nebude, skor to bude nieco ako s PSG, taky opatrny vykon.. jedno je jasne, vybehnut na nich nemozeme a ani to Jose nespravi, neni debil a nastastie sa nesnazi za kazdu cenu hrat utocny futbal, tie ich brejky by nam sance na pustup zrusili do polcasu

Reagovat
terry

No hlavně to bude 90 minut (neli víc) nervů, ale asi nikdy jsem se ještě na zápas tolik netěšil. Navíc když tam s Vítkem jedem.

Reagovat
kvasha16

tak na tych nervoch sa zhodneme ... a zavist snad budete zo SB odchadzat stastny

Reagovat
Godwinson

Pekne Chelsea, moc pekne. Alespon male zlepseni nalady po te ranni blamazi. Titul Liverpoolu to stejne neohrozi.

Reagovat
terry

Oni tuhle situaci absolutně neznají. Ten obrovskej tla pro ně být v posledních kolech neunesitelnej.

Reagovat
Swarley

těžká situace být pro ně, uvidíme, jak zvládnout hned další kolo, to být klíčové pro ně

Reagovat
terry

Ty být dobrá Čech, ale jinak souhlasim.

Reagovat
terry

Ty vole, já jsem vůl.

Reagovat
Swarley

Reagovat
Kovi81

Reagovat
vodka

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Svatej

Reagovat
Godwinson

Souhlas, ale verim jim a preju jim to. Podle me si to jednoduse zaslouzi nejvic. Ale uvidime.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho

Dívat se na to nedá, ale s touhle taktikou vyhraje LM.

Reagovat
wild

Preco vlastne Mourinho vyplakaval ? Ved aj Atletico hra teraz..dokonca o 2hodiny neskor ako Chelsea

Reagovat
terry

Protože Valencia hrála EL a přeložit to nešlo. Kdyby šlo, Atlético hrálo dřív, o tom jsem přesvědčenej.

Reagovat
wild

ale vsetci mali take iste podmienky..Bayern aj Real hrali vcera a hraju v utorok..Atletico a Chelsea dnes a hraju v stredu

Reagovat
terry

Však jo, z toho pohledu, jakou výchozí pozici mají v tuto chvíli, to je vyrovnaný, takže si není nač stěžovat. Navíc Atlético nasadilo na Valencii plnou polní, což se může na jejich úzkym kádru podepsat.

Reagovat
Arbiter

Jose Mourinho: 'The best team won, in my opinion. Every player was magnificent.' #CFC

Reagovat
hefy

I když máš dneska právo, tak seš už zas strašně otravnej.

Reagovat
Arbiter

oukej Na druhou stranu sem cpu jen ty nejzajímavější věci

Reagovat
hefy

V pohodě, já to chápu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ba odvedl neskutečnou práci vepředu.

Reagovat
vitasrp

Ale hrozně mě sral technickejma nedostatkama..

Reagovat
Arbiter

hlavně těsně před střídáním, kdy jsme měli docela dobrou šanci k navýšení skóre. Ale budiž mu odpuštěno za to, jak pravidelně sbíral vysoké míče

Reagovat
smazaný uživatel

Než byl střídanej, tak tam to bylo spíš už tím, že měl dost. Podstoupil ohromný množství soubojů a pomohl vám tímhle víc než Torres proti Atleticu.

Reagovat
Arbiter

však jo, já tohle beru, dneska nemám důvod ho kritizovat

Reagovat
Kovi81

Ale zas na druhou stranu si Sakha ve vzduchu mazal na chleba, bohuzel to pak nekolikrat solidne zesral.

Reagovat
terry

Dneska se mu toho dá ale podle mě vyčíst fakt málo. Vždyť on to ani neměl komu dávat. Vyhrál 11 (!!) vzdušných soubojů. Na konci už prostě nemohl ani sedět. Jenom ležel.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, některé jeho nahrávky, které by měly být jednoduché, byly příšerné. A ta jeho patička nakonci, to jsem myslel, že mě mrdne.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
kvasha16

dal gol takze to vsetko v podstate zmazal, ale co sa tyka samotneho vykonu, Torres odohral v Atletiku lepsi zapas podal mna

Reagovat
Miguel19

Tak to (podle mě) ani náhodou...dneska co předvedl Ba byl jeden z nejlepších výkonu útočníka u nás (letos)..

Reagovat
kvasha16

tak okrem golu a par vyhranych hlavickovych subojov nepredviedol nic, mal zle nahravky, niekedy mohol lepsie/dlhsie podrzat loptu, mal tam 2 (?) naivne strely o ktorych musel vediet ze ich obranca zblokuje, taky Torres (a asi aj Etak) by to zasekol pockal na podporu, alebo nahral si myslim, Ba len zbytocne stratil loptu strelou ktora nemala sancu na uspech, ale vyuzil sancu ktora sa mu naskytla a vyborne to zakoncil a to sa rata

Reagovat
Miguel19

Jenže Torres ani Eto´o by nevyhráli jediný souboj se Sakhem..

Reagovat
kvasha16

no to je pravda, len mi vadilo to zbrkle riesenie niektorych situacii aspon ze zachoval chladnu hlavu v tom najdolezitejsom momente

Reagovat
terry

A je to tady, dámy a pánové. Ten robot se zase chystá nastoupit. Neskutečný.

Mourinho says John Terry "has a chance" of playing against Atletico on Wednesday.

Reagovat
Arbiter

nic překvapivého u Terryho Co pro jiné fotbalisty znamená měsíční pauza, pro Terryho je týden odpočinku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

kdybys aspoň věděl, čemu se vysmíváš...

Reagovat
smazaný uživatel

Tobě, na to není zas tak těžký přijít.

Reagovat
Usty

Když už chceš bejt protivnej, aspoň si vyber moment, kdy sám sebe neztrapníš.

Reagovat
smazaný uživatel

hrozny kaspar se z nej stal

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já nevím, podle toho co tady předvádíte, by si Terry přetrhal vazy v koleně a za měsíc hrál.

Navíc mi prostě přijde vtipný to onanování nad hráči za jakejkoli okolností, u Arbitera mě třeba už nakouslo, jak tady stříkal z toho, že Torres neposral situaci, ve který šli dva hráči sami na golmana.

Reagovat
Usty

za jakýchkoli okolností?...vždyť o tý Terryho neskutečný sebeobětavosti nemůžeš pochybovat ani ty. Hrál by i bez hlavy, je to magor.

Reagovat
smazaný uživatel

No ale tak obětavost moc nesouvisí se zotavením ze zranění, ne? Jasně, že někdy musíš hrát přes bolest nebo injekce. To mu nikdo nebere, jen mě to prostě v souvislosti se zraněním rozesmálo... To je jak kdyby si sám poroučel, kdy bude a nebude zraněnej.

Reagovat
Usty

Jeho zranění bylo diagnostikovaný na měsíc - on možná bude moct hrát po týdnu. Může to bejt haluz při léčení, ale pravděpodobně to prosntě jako vždycky zkousne a bude hrát přes moc. Jeho ze zápasu vyřadíš jen stylem Diaby.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Arbiter

aha, takže ses stal mým ocáskem, to potěš koště...

Reagovat
smazaný uživatel

na to si zas přišel jak

Reagovat
T44v3tt1

Reagovat
Whitemedia

Terrymu stačí mít jednu nohu v pořádku a už hraje, frajer

Reagovat
Miguel19

Máme Kalase..

Reagovat
dantetomas

Nehrali sme dobre. Dvaja hraci out a sme v prdeli. Neda sa hrat prakticky cely rok o 12 hracoch. Chelsea dnes odparkovala autobus a bez problemov si to postrazila. Nemali sme vylozene sance, centrovane lopty boli vopred odsudene na neuspech. Bohuzial. Napriek vsetkemu je tato sezona nad ocakavania a preto YNWA nech uz to vsetko skonci akokolvek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool boss Rodgers on Chelsea defeat: "I'm disappointed but I can only pay tribute to my players. The run we were on was exceptional"

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

ať si říká kdo co chce, zase se jednou potvrdilo Lamps > Gerrard

Reagovat
kvasha16

no neviem co konkretne v tom zapase to potvrdilo, akurat ze jeden vyhral, druhy prehral

Reagovat
Swarley

chudák Stevie, toho teď bude hodně

https://pbs.twimg.com/media/BmPD7EQIIAAPOYr.jpg:large

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Mimalu

Reagovat
niflheim

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
kvasha16

Reagovat
bruchy

Reagovat
wild

konecne sa mozeme aj my MUfani zabavit

Reagovat
smazaný uživatel

nechápem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

nesnáším ty poraženecký kecy, kalkulování,kde se ztratí/získá a podobně. Lidi,co sledují PL dlouhodobě se do těchto prognoz ani nepouští, protože ty zápasy zkrátka můžou skončit jakkoliv.

CFC nastoupila v nejsilnější možné sestavě až na dva hráče. Taktika skvělá, penaltu měli kopat.Dovolili nám v podstatě tři pološance (hlava Gerrarda,střela Allena a pokus Suáreze), zdržování na pěst,ale očekávané.

Naposled jsme prohráli právě s CFC, je to k vzteku no. Klíčoví hráči nezahráli, hlavně Coutinho a Suárez slabší. To, že Coutinho vymýšlí a občas mu to nevyjde, na to jsem zvyklej,ale v druhé půli minimálně tři jednouché přihrávky pokažené na tři metry,jednu teda hned napravil. Pochvalu zaslouží jen Mignolet,stopeři,Sterling a Allen.

Tony Tony Tony

Reagovat
Chazy

To je konečně slovo

YNWA, jedem dál

Reagovat
terry

Hlavně ten Aspas byl geniální střídání.

Reagovat
cristiano.K.

už jsem skoro na ten jeho roh zapomněl, nemůžeš držet hubu? Jako 4x u míče a 2x ztráta. Ono si moc nevybereš, Sturridge se opět do zápasu vůbec nedostal a po jeho chybě jsme dostali druhej

Reagovat
smazaný uživatel

Jednou to tam Steve měl dost slibně na vápně, jak to zasekl a měl čas. Zkoušel nějakej obstřel placírkou, nebo co. Doteď to nechápu, bylo tam i místo, nevim proč za to nevzal a nepustil to ránou k tyči, fakt tomu nerozumim.

Reagovat
cristiano.K.

jn,ale to nejde brát ani za šanci,když mu to pak placírkou do prostřed branky to se mu mohl ještě Mark vysmát "Steve už jsem rozchytanej"

Reagovat
Miguel19

Třetina porážek Live a City od nás

Reagovat
smazaný uživatel

doma: 3-1 United, 2-1 LFC, 6-0 Arsenal, 1-0 Everton, 2-1 City, 4-0 Spurs

vonku: 0-0 United, 0-2 LFC, 0-0 Arsenal, 1-0 Everton, 0-1 City, 1-1 Spurs

12 zapasov, 8 vyhier, 3 remizy, 1 prehra

a titul aj tak asi nebude...

Reagovat
puji

pod nejlepším trenerem hraje Chelsea velmi atraktivní fotbal,je radost se na to dívat.Konečně je pryč doba kdy mužstva jen bránila, odkopavala,zdržovala.

Reagovat
Dray

Ještě, že tam BR poslal Aspase, ten mi nakonec vykouzlil úsměv na tváři. Ten roh, myšlenka

Reagovat
cristiano.K.

ten roh byl spíš vtípek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dray

Nepochopený génius. Ale vážně mě rozesmál, ulehčilo mi to vyrovnat se s prohrou.

Reagovat
terry

Rodgers: Jose has got his result today, credit to them. Its the opposite of how we want to play. Its not difficult to coach.

To jo, to jsou prostě kecy, kterýma se akorát tak zalíbí zaslepejm fanouškům. Jestli to není těžký koučovat, tak ať si to zkusí. Neřikám, že se mi to líbí, ale jen málokdo asi umí koučovat autobus jako Mourinho.

Reagovat
Chazy

třeba RDM taktizoval skvěle, naordinoval tehdy hru dobře a tu LM vyhrál, ale byly v tom díry, neuměl každýho hráče naučit přesně, co má hrát a byly situace, kdy se prostě zmatkovalo a CFC měla inkasovat.

U Mourinha fakt každej hráč přesně ví, co má dělat, celej tým spolupracuje, zastupuje se, dokonale se to prolíná. Ale mě už to nebaví sledovat, jak říkám, je to furt dokolečka.

Reagovat
terry

Tohle je naprosto dokonalý přirovnání. RDM se do finále Ligy mistrů taky probránil, ale pokud se někdo podívá na tehdejší zápas s Barcelonou a teď na ty dva duely s Atlétikem a Liverpoolem, je to jako nebe a dudy. Proti Barceloně to bylo urvaný silou vůle, kdy Barcelona zahodila několik šancí a Chelsea to udržela jen nějakou neskutečnou neviditelnou silou. Zato Mourinho teď možná nejlepším týmům v Anglii a Španělsku nepovolil za 180 minut ani ň, gól prakticky dát nemohli, protože neměli z čeho. Jestli chce někdo kritizovat Mourinha za to, že staví autobus, kterej dokáže ukoučovat každej, je to laciný. A hlavně nepravda.

Reagovat
Miguel19

Mně nepřišlo, že by RDM nějak taktizoval teda

Reagovat
Chazy

Ale mně jo, i ten styl měníl, snažil se střídat, jen prostě nebyl schopnej ten beton tak dobře připravit. Ono to fakt není nic snadnýho, musí ten tým umět řešit spoustu situací a odvracet všechny představitelný druhy útoku soupeře. Jsi v pozici týmu, kterej musí reagovat, ale i reagovat musíš nápaditě.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby to zkoušeli všichni trenéři, tak by nebyl fotbal nejsledovanější sport světa.

Reagovat
puji

Reagovat
Chazy

Je to tak, fotbal má bejt jednoduchej, aby ho pochopil každej diletant a trotl. Když je to protaktizovaný, tak už je to jako NFL a vyžaduje to myšlení

Reagovat
smazaný uživatel

Zase ale nedělej z fotbalu nascar

Reagovat
Chazy

čistá provokace, i když to tak dost beru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
terry

Já neřikám, ať to zkoušejí. Taky řikám, že se mi to nelíbí a nechci to výhledově hrát, jenom konstatuju fakt. To, že to ti trenéři nezkusí, neznamená, že musejí lhát.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Swarley

samozřejmě je to hloupost...celou dobu se tu Liverpool buší do hrudi, jak mají nejlepšího útočníka Suaréze, hned v závěsu Sturridge, nejlepší útok v lize, atakují rekord v počtu vstřelených branek a já nevím co všechno...jako no offense, ale kde to teda bylo dneska vidět? Mourinho je dokázal smazat i s nezkušeným stoperem v základu, já myslím, že tady by měl Rodgers sklapnout ocas mezi nohy a raději se nepouštět do těchto přestřelek, který prostě nemá jak vyhrát...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Erdovec

Suarez neměl den, ale fanoušci Chelsea tady brečeli jak jim chybí hráči, nám chyběli 2 z nejdůležitějších a nic, že Sturridge nastoupil je sice hezké, ale to bylo vidět, že sotva chodí

Reagovat
Usty

Uděláš nejlíp, když budeš mlčet.

Reagovat
Erdovec

nn, promiň

Reagovat
fenixLFC

tentokrat ma pravdu

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

Reagovat
vodka

nejlepší útok založený ale na rychlém přechodu, přečíslení a rychlosti. Když bráníš s 9 lidma na vápně, tak nevyužijí z toho nic.

Reagovat
Swarley

samozřejmě, ale tak s čím jiným měl Rodgers počítat? bylo jasné, že s tímhle na Anfield Mourinho přijede a že si s tím nedokážou poradit, to už je jejich vlastní chyba...já samozřejmě ten styl fotbalu Chelsea nechci obhajovat, ale ono je to prostě neskutečně účelné a rozhodně to není nic jednoduchého, jak se snaží Rodgers naznačit...pokud je to taková ízy pízy sračka, tak proč na to nic nevymyslel?

Reagovat
vodka

protože má úzoký kádr a nic jiné hrát ani nemohl. Kdyby měl Carrolla, tak tam dá Carrolla do vápna. Jenomže má typologicky kádr, na který kvalitně zahraný beton fungovat bude vždycky, pokud nevyjde nějaká genialitka.

Reagovat
Swarley

to já moc dobře chápu, ale potom by bylo mnohem vhodnější říct a uznat něco v tomhle smyslu, než říct, že je jednoduché tohle koučovat...

Reagovat
vodka

protože ono v podstatě je. Fulham na nás třeba takticky taky nebyl nějak extra připravený, ale zalezl a čekal na centry, zdvojoval hráče před vápnem, rychle si přebírali hráče, hotovo... když nevyjde den, tak tam ten gol proste nedotlacis. dlouhodobe tak ale hrat nejde.

Reagovat
kvasha16

no vidis, a Josemu to dlodobo vychadza, ak chce aby jeho tim nedostal gol, tak ho zvacsa nedostane, a este aj nejaky da.. to nie je o tom, ze im povie zalezte do vapna a uhaluzte to

Reagovat
Erdovec

a co má vymyslet? my prostě nemám hráče, abysme úplně změnili styl fotbalu

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Usty

Reagovat
vodka

třeba Fulham proti nám. ono když tolik hráčů napereš kolem vápna, tak to vážně už je spíš o jejich kvalitě než taktice.

Reagovat
smazaný uživatel

Rodgers: Win our last two games and we finish above them, and maybe City too

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

Tak jestli váš cíl nebyl získat titul, ale skončit před Chelsea, tak obrovská gratulace teda.

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Náš cíl byla LM a ta je.Všechno ostatní je navíc.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Erdovec

Reagovat
smazaný uživatel

náš ciel bol LM...ten sme získali dík. Mám pocit, že to váš ciel tak nejak nevyšiel

Reagovat
vitasrp

Právěže vyšel, dokonce může vyjít i krásnej nadplán..

Reagovat
Kenneth

No to určitě.

Reagovat
vitasrp

Teď jsme si uvědomil, že Champions League už vyhrát nemůžeme, promiň..

Ach jo, vůbec nechápu, proč na mě reaguješ a už vůbec nechápu, proč ze sebe nejsi schopen vyplodit víc jak smajlíka + tři slova.

Reagovat
vladis271

Jj, čo si obaja nahovárate? Nezisk ligy je z vášho, aj z nášho pohľadu, vzhľadom na tabuľku posledných 5,6 kol dokonca proste fail. ASPOň SA NESCHOVáVAJTE ZA NIEčO.

Reagovat
vitasrp

Já se za nic neschovávám, ale ty si uvědom, že Chelsea může hrát finále Champions LEague, tomu říkám totální nesplnění plánu.

Btw. plán se tvoří na začátku sezóny, nikoliv v průběhu a už vůbec ne 5 kol před koncem..

Reagovat
vladis271

blbosť. Na začiatku sezóny si môžeš povedať, čo chceeš dosiahnuť, lenže liga je nepredvídateľná. Ak si 5 kol do konca ligy v reálnej hry o titul, tak to proste FAIL je. Ja sa tu nebudem za nnič schovávať, je to náš Fail, napriek tomu, že očakávanie sme predbehli svetelné roky do predu.

Reagovat
kvasha16

aj od nas to je fail, ale naozaj nas ciel vyhrat ligu nebol

Reagovat
vladis271

Ved ste boli v prvej trojke favoritov so City a MU. MU odpadlo ešte pred Vianocami, v akom vesmíre to neni fail? A ja nehovorím o LM, hovorím o lige.

Reagovat
kvasha16

"aj od nas to je fail" ... len hovorim ze skoro nikto od nas, a ani Jose o titule nehovorilo, ze nas stavkovky pasovali do role favoritov je vec ina... ale tie povazuju aj Joseho za 4. top favorita na post kouca MU a aj tak vieme ze je to blbost

Reagovat
smazaný uživatel

''Na začiatku sezóny si môžeš povedať, čo chceeš dosiahnuť'' - však právě to je ten plán, hm

Reagovat
vladis271

hm

Reagovat
vitasrp

Samozřejmě že tu sezónu nemůžeš hodnotit tak, že byla neúspěšná/fail/cokoliv na ten způsob, proboha..

Můžeš říct, že je obrovský zklamání, že se to nedotáhlo, nicméně v celkovém hodnocení bys měl dojít k tomu, že ročník jako takový byl úspěšný.

Failem je pak možná ta pasáž od 34. kola do 38., ale jako celý ligový ročník bych do toho netahal.

Reagovat
vladis271

sklamanie, fail. Podľa mňa len slovíčkaríme.

Reagovat
Usty

Nevím, mně třetí místo 2 kla před koncem a semifinále Ligy mistrů (zatím) jako neúspěch nepřijde. V každým případě tady neroníme potoky slz, který by vyplavily Anfield...

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

doufam ze to liverpool co nejvic posere

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt smutný kolo. Aspoň, že Sunderland vyhrál

Reagovat
smazaný uživatel

O to je to smutnější, že jediný, z čeho se tady my dva můžeme radovat, je výhra Sunderlandu

Reagovat
Atlético de Madrid

Mourinho je prostě skvělej. Teda kromě toho, že poslední dobou plácá neskutečný nesmysly. Ale jinak dokázal Chelsea za těch 10 měsíců přetvořit v nejlepší tým v Anglii, až dostane další léto na lavičce, tak si myslim, že tu ligu už vyhraje. Nejlepší tým v Anglii podkládám tim, že dokázal dvakrát porazit City i Liverpool, zdemoloval doma Arsenal, vyhrál vlastně všechny důležitý zápasy. V lize mistrů je v semifinále a obávám se, že má nakročeno do finále. Jemu tam prostě žádnej trenér nesahá ani po kotníky..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Slovo praveho CHLAPA s velkym CH a ne tech deticek na EF kteri ho jenom hatuji ....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
masly008

no anceloti je minimálně na stejné úrovni si myslím.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co je? Taky proti Barçe hrál dokonalej beton, kterej se prolomil jen luckem. Čili podle měřítek mnoha místních je to geniální taktik na úrovni Mourinha.

Reagovat
Atlético de Madrid

To souhlasim, ale psal jsem o Anglii

Reagovat
smazaný uživatel

ano v historii na papire budou mit jeho uspechy jiste misto

ovsem, aby si nekdo v budoucnu poustel zapasy chelsea ala atletico a dneska liverpool to teda nevim

Reagovat
smazaný uživatel

A toho ma sra.t,ze blbci z hospody se za 50 let nepodivaj na jeho hru, myslim si ze experti v budoucnu budou reprezentovat jako defenzivu na ty nejvyssi urovni stejne tak jako to bude u Guardioly(co se tyce utoku,to ze tobe se to nelibi jelikoz tomu nerozumis je tvoje hloupost nikoho jinyho.

Reagovat
7kaka7

Kdo si taky pouští celých 90min- pustí si klíčové, dramatické okamžiky a těch je díky Josemu o hodně víc

Reagovat
kvasha16

a zapasy Chelsea-Arsenal, alebo Chelsea-MC si tiez nikto nebude chciet pustit?

Reagovat
Miguel19

To mi na tom nejvíce sere. Z horní části jsme prohráli jenom s Evertonem a stejně z toho nebude titul..

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si říkám. Rád bych viděl tabulku Chelsea x prvních cca pět týmů a Chelsea x posledních pět týmů. Je to docela paradox a docela by mě zajímal názor vitasrpa na to, proč CFC je více než konkurenceschopná proti silným týmům a velmi labilní pokud má tlačit proti těm "slabším".

Reagovat
Atlético de Madrid

Já bych na zákaldě vlastního pozorování připojil svůj názor. Chelsea staví brejkovej tým a neumí moc do plnejch, neumí si poradit s hodně zataženym soupeřem a z toho to pramení.

Reagovat
fenixLFC

ako si povedal-tlacit. pretoze proti tym silnejsim im to staci vzadu zabetonovat a postavit rychle kridla ako dnes, to sa rposte kombinacne porazit da tazko. nedokazali sme to my ani city, dva najlepsie utoky v lige.

Naopak, ked oni maju hrat do plných, tak maju zas ten isty problem co velki proti nim.

Reagovat
kvasha16

proti City sme ziaden beton nehrali

Reagovat
kvasha16

ani proti vam v prvom zapase

Reagovat
smazaný uživatel

To mi přijde jako až příliš jednoduché vysvětlení (byť v něm je určitě notná dávka pravdy). Ale např. zápas s Arsenalem se této šabloně vymyká a když by to bylo tak jednoduché a obecně platné a předvídatelné, tak předpokládám, že tací trenéři, jako je např. Rodgers by neměli problém určit tu správnou protitaktiku.

Reagovat
fenixLFC

tak rodgers s tym nemal co urobit. na takyto styl potrebujes fakt nejakého silneho hlavickara, nie tim postaveny na pohyblivosti, hladani si miesta a kombinacii. to sa proste vykombinovat nedalo, jedina aka tak nadej by boli strely z dialky, ale tie stve daval fakt skroo furt na brankára alebo potom skusat nonstop centre zo stran tak ako United proti fulhamu ( ). Ono by sa to dalo porazit keby neexistuje ofsajd no, inak tazko

Reagovat
smazaný uživatel

Jen teda Rodgers ma slusne nakroceno..

Reagovat
smazaný uživatel

Snad dostane ten novej kontrakt s tím aby měl větší slovo při přestupech. Pak by to mohlo bejt ještě lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

každej by byl skvělej,kdyby měl 10x dražší tým než jeho soupeř, což je přesně příklad Chelsea vs. Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
C-M@ster

To tu ještě není, ne?

http://i.imgur.com/UPpc9EY.gif

Reagovat
kvasha16

nie

Reagovat
Infernoqt

Yaya Toure je borec... největší rozdílový faktor mezi kluby v záložních řadách. Troufám si říct, že bez něj by City byli poloviční. Totální přehled, tvůrce hry, neomylný v koncovce, vytrvalej a důraznej v soubojích, co víc si přát? Ten je ještě dotáhne k titulu.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
SunFells

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
7kaka7

A jak měli hrat ?Liverpool je nepustil k balonu. Kdyby v tehle sestavě hráli otevřeně tak v půli tečou 3-0 , naopak tenhle styl hry je mnohem náročnější a stačí jedna chyba aby se to rozpadlo, nepřišla , hlavně Kalas to zvládl skvěle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

presne tak, a cuduj sa svete, ziadna chyba neprisla

Reagovat
smazaný uživatel

mourinho je pan taktik

Reagovat
smazaný uživatel

a liverpool moze zakyvat titulu. ani som to nedopozeral, na tych debilov liverpoolskych sa nedalo pozerat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool pojďme !!! hlavně ne titul pro anti fotbal Chelsea

Reagovat
vladis271

Strašne to sere, radšej sme mali vypadnúť z boja pred mesiacom, ako takto a za týchto okolností. Okamžite po gole som vedel, že ak aspoň nevyrovnáme, tak s tými gifmi na Gerrardovu adresu sa roztrhne pytel.

Reagovat
wild

Ono to vsak este ani zdaleka neni pre vas stratene.. uz to sice nemate vo vlastnych rukach ale stale to mate rozohrate velmi dobre. City kludne moze vo zvysnych zapasoch zavahat..hlavne vyhrat na Evertone nebude jednoduche

Reagovat
vladis271

Everton im postaví červený koberec ku bránke, a nikto im to nebude môcť vyčítať. Ja som vedel prečo som chcel aby na Sotone vyhrali, presne pre toto.

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt to porad mate ve vlastnich rukou.

Reagovat
LGT

Nemáme

Reagovat
smazaný uživatel

Staci dve megavyhry a City nema narok.

Reagovat
fff

Nemame.

Reagovat
smazaný uživatel

jedine ak City prehrajú nejaký zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Fajn, maji lepsi skore, ale to prece neni neprekonatelnej problem - vyhrajete 2x o 7 golu a jste ve hre.

Reagovat
vladis271

N.A.S.E.R.S.I.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

City hrá podla predpokladov suverejne...Tích už nikto nezastaví

Reagovat
smazaný uživatel

taky nevim, proč se skloňuje Chelsea jako adept, když Man.City maj ty samé body + 2 zápasy k dobru

Reagovat
smazaný uživatel

pretože Mourinho....

Reagovat
kvasha16

suverejne

Reagovat
kvasha16

tích

Reagovat
tomasinho

Nepanikař, Everton to pro nás udělá.

Reagovat
kvasha16

nechapem preco by mali pustat titul najvacsiemu rivalovi, je pekne ze vam ho Zasch praje, ale na Goodisone asi maju iyn nazor

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud zitra Arsenal zavaha, tak takove uvazovani je naprosto mimo misu snad pro jakehokoliv Evertoniana. Dle meho teda i potom, ale dokazu si prestavit, ze nekteri dalsi nasi fandove takhle budou chtit uvazovat. Ja titul LFC nejak extra nepreju, podle meho nazoru si to zaslouzi nejvic, ale jeste mnohem vic budu radeji, kdyz ten boj o titul bude co nejzajimavejsi, coz myslim diky dnesku bude.

Reagovat
fenixLFC

neurobi

Reagovat
Darren Fletcher

mourinho je king

Reagovat
smazaný uživatel

do ďalšej sezony kým nanho nebudete zas nadávať....

Reagovat
smazaný uživatel

vidiet toho Costu kazdy tyzden od novej sezony a este v Chelsea, to bude fakt zazitok...pri nom sa aj Suarez javi ako sympatak

Reagovat
smazaný uživatel

zasponzorujte nás a mý ho v pohode kúpime

Reagovat
tomasinho

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Kovi81

Reagovat
aragorn

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
vitasrp

Pár poznatků...

Přišlo mi, že tomu Rodgers tím přechodem na diamant příliš nepomohl. Dostat na hřiště Suareze a Sturridge bylo samozřejmě logický, nicméně ta forma měla být spíš 4-3-3 než 4-1-2-1-2. Dokud hráli 4-3-2-1 se Sterlingem a Coutinhem na podhrotech, dostávali se alespoň občas v křídelních prostorech do přečíslení, a ačkoliv většinu věcí řešili centrem, furt tam byla šance, že se provede rychlá kombinace a bude z toho alespoň individuální průnik.

Fakt, že ještě zmenšili šířku, na který operovali, nám mimořádně pomohl. Mourinho tam mohl hodit Cahilla, přestat se starat o křídelní prostory, zajistit, abychom ve vápně měli pořád převahu o jednoho hráče, zálohu postavit do úzký čtyřčlenný linie a čekat na konečný hvizd.

V podstatě jediná zóna, kterou jsme nekontrolovali, byla ta, ve který se pohyboval Stevie. Nicméně pohyb hráčů v ofenzivní části hřiště jsme měli zmapovaný, takže jeho dlouhý diagónály nás prostě neměly šanci zaskočit. No a jedině při těch jeho střelách jsme potřebovali kousíček štěstí, aby ani jednu netrefil.

Od nás ale perfektně odehraný - zničili jsme úvodní dvacetiminutovku odkopama, hlubokým blokem a taky teda nechutným zdržováním. V druhý části první půle jsme už byli schopni i trochu zakombinovat, měli jsme šanci po rohu, pak ta ruka a dárek, kterej určil, jak se bude poločas druhý vyvíjet.

Přihodím ještě pár slov k Dembovi - gól supr, hra zády k bráně supr, nasazení supr, ale hra s míčem a kombinace naprostá tragédie. Podělal tam asi 3 velmi jednoduchý pasy (v první půli stačilo sklepnout Schürrlemu do běhu, abychom se řítili do kontru, místo toho sklepl k postranní lajně do hajzlu), přičemž ale vrcholem bylo, když mohl Willian běžet úplně sám na kasu, ale potřebná příhra od Demby jaksi nepřišla. Za výkon samozřejmě palec nahoru, dal branku v ligovém utkání venku (útočníci Chelsea dali v letošní sezóně celkem 4 na hřištích soupeře), ale ty rezervy jsou tam jasně vidět.

Škoda, že nás tohle neposune na první místo, škoda, že nás to ani nějak extra nepřiblížilo k titulu, protože pořád tu jsou v současnosti dva větší favoriti, nicméně ve velkých zápasech jsme jednoznačně ukázali, že příští rok budeme extrémně silní. Ten titul můžeme samozřejmě udělat už letos, ale byla by to luxusní shoda náhod.

Nakonec můžeme litovat těch celkem 86 střel v utkáních proti Evertonu venku, WHU doma a Sunderlandu doma, ze kterých jsme vytěžili celý 1!! gól..

Reagovat
smazaný uživatel

Zasadni problem pro vas je, ze jste s tim Sunderlandem neuhrali aspon ten bod. Jeden blbej bod by pro vas znacne menil situaci, takhle musite spolehat na to, ze LFC i City kazdy bud kazdy ztrati aspon 2x nebo jeden zapas prohrajou, to by byla vazne uz neskutecna haluz. I tak ale budoucnost pro vas vypada famozne, pristi rok bych se pomalu zacinal uz obavat valce.

Reagovat
vitasrp

Právě, ta dementní penalta pro Sunderland dostává teď ještě další rozměr..

Ale třeba se stane zázrak..

Reagovat
smazaný uživatel

Žádná luxusní shoda náhod. Titul se vyhrává za celou sezónu, takže záleží na tom jak se hraje celou sezónu.

Ale rozumím, jak to myslíš, ale pokud by jste vyhráli vy, tak by to momentálně bylo trochu štastný, ale z pohledu celé sezóny ani ne, prostě ten tým kdyby měl jednoho pořádnýho hrota, tak je někde jinde - o to víc pak nechápu prohru se Sunderlandem.

Reagovat
kvasha16

a na tu prehru sa spytaj Deana, bez neho by sme aspon bod brali

Reagovat
smazaný uživatel

Parádně Mourinho, neskutečnej borec... Chelsea moc pěkně, čekal jsem, že odjedou minimálně s trojkou...

Reagovat
smazaný uživatel

Vážne? Borec? Ako ja neviem, píšete ako keby ohúril nejakou dokonalou taktikou...Postavil bus rovnako ako Sam proti nemu...

Rovnaká taktika a na Sama sa nadávalo a Mourinha velebia

Reagovat
Chazy

Tyvole, jak můžete někteří bejt tak prostý a myslet si, že je to něco snadnýho hrát defenzivní taktiku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ironia? Ak nie tak si mimo

Všetci vedia, že je to to najlahšie. Ved to zvládol Moyes s rozpadnutým Manchestrom...

Ako nie je to easy ak to hráš celú sezonu ale na jeden zápas? Prosim ťa...

Reagovat
Chazy

Njn, mně vždycky přijde, že to vědí hlavně manažeři, co proti tomu nedaj gól a jsou nasraný.

Reagovat
smazaný uživatel

Ako mne nevadí, že dali beton, nič sa od nich ani nečakalo dneska...Len mi vadí, že sa za to Mourinho ospevuje ako keby vymyslel koleso...Je to obyčajný beton a nebyť Gerrardovej chyby tak ani nedajú gol...

Reagovat
Chazy

Já Mourinhovu hru taky nesnáším na sledování, ale je to prostě génius ve strategii a dneska to zas dokázal, neměli ste šanci vyhrát, i když ste měli míč a Chelsea si vytvořila dost standardek, rohů, protiútoků, ze kterejch mohli dát gól.

Lžeš, protože Chelsea mohla skórovat už dřív z penalty, která měla bejt pískaná.

Reagovat
smazaný uživatel

A my sme mohli skorovať z rohu Sakha...ak by sakho vedel trafiť branu... A ta penalta byť nemala pretože trafila Flannovu lavú ruku ktorá bola pri tele a nie pravú...

Reagovat
Chazy

Tak to mi teda najdi obrázek, gif, kde to je vidět, protože za mě to penalta byla.

Reagovat
smazaný uživatel

Ukazoval to rssa? tušim po prvom polčase.. Tam niekde si to pohľadaj ak cchceš... Ak sa bavme o tej Flannovej ruke etda...Ak nie tak neviem čo myslíš ani popravde

Reagovat
Chazy

Ano, bavíme a viděl jsem řadu gifů a obrázků, ze kterejch je evidentní, že to trefilo ruku od těla.

Reagovat
Chazy

penalta no

Reagovat
smazaný uživatel

bol dosť blízko ale jj mohla sa pískať...

Reagovat
vodka

levá ruka jak brno...

Reagovat
pajamu

Reagovat
kvasha16

Reagovat
terry

Při těle ve smyslu, že mu z něj vycházela, to jo, to jedině.

Reagovat
T44v3tt1

Dojdi si k očnímu..

Reagovat
vladis271

Reagovat
vitasrp

Jako jo, určitě je to z těch možnejch stylů nejjednodušší, ostatně i Mourinho říkal, že postavit tým skvěle defenzivně a čekat na jeden brejk, pak vyhrát 1:0 a jít domu je to nejlehčí, co můžeš ve fotbale udělat.

Navzdory tomu on tohle ovládá naprosto mistrně, přímo geniálně. West Ham proti nám sice bránil, ale trefovali jsme tyčky, břevna, měli snad 3 šance v nastavení a fakt toho strašnou spoustu zazdili.

Teď si vem, kolik a jaký šanci jste měli vy + kolik a jaký šance měli Atleti v LM..

Reagovat
Chazy

zas je na místě to srovnání Chelsea v LM pod RDM a Chelsea pod Mourinhem... RDM to prostě hořelo chvílema a soupeř moh vyhrát, proti Mourinhovi to neexistuje a ještě prohraješ.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak má to nacvičené skvelo to je pravda Veď na tom založil karieru

Reagovat
TopinB

Ano a proto je Man Utd sedmý

Reagovat
Aldeano

"Ironia? Ak nie tak si mimo

Všetci vedia, že je to to najlahšie."

Reagovat
smazaný uživatel

Taktika "čekáme na chybu soupeře" prostě žádný skvělý ohlasy mít nebude a podle mě si je ani nezaslouží teda.

Reagovat
Chazy

Asi ne, ale o to nejde. Mourinho tu hru prostě dovádí k dokonalosti, protože nehraje na 0-0 (to je to údajně snadný, ale i tak to není snadný), ale hraje na výhru. Hraje defenzivně, říkej tomu beton, ale většinou má jeho tým ve výsledku víc gólovek, gólů a ten zápas vyhraje. Je kokotina to srovnávat s Moyesem, kterej chtěl ten zápas s Bayernem přežít, protože Mourinho ty zápasy vyhrává. A zrovna on má světový uznání za tuhle hru.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhrává je psychickou hrou se soupeřem, kde ho prostě nechá vybláznit a udeří ve vhodnou chvíli.

Jo, je v tom dobrej, asi i nejlepší. Ale o tom se tu přece nebavim, jen jsem poznamenal, že za to prostě těžko bude sklízet chválu jako tým hrající aktivně útočně a střílející spoustu gólů.

Reagovat
Chazy

Za mě by měl. Ale proto jsem fanoušek NFL a vy PL no

Reagovat
terry

Jenže když řekneš A, tak dodej i B, že jo. Mourinho sice čekal na chybu soupeře, jenže ho zároveň absolutně k ničemu nepustil.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to bude tak nejak aj našou chybou nie? Ten gol nas docela .zničil....Hlavne Gerrarda ktorý odvtedy hral premotivovane..:Ak by ste ten gol nedali tak verím, že by sme v druhom polčase tam niečo dali...

Reagovat
terry

Jasně, vždycky za to může jenom soupeř, ne Mourinho.

Reagovat
Svatej

Reagovat
kvasha16

podla mna to Stevenovi pomohlo, v 2. polke ho bolo najviac vidiet

Reagovat
smazaný uživatel

Jen ze začátku chtěl všechno vyřešit sám. Pak mu došlo, že to nepůjde.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč bych měl dodávat B, o tom se tu nebavim a tohle je moje první reakce v diskuzi na téma jeho fotbalu.

Kdyby soupeř nechyboval, tak Mourinho prostě žádný gól nedá, že ho k ničemu nepustí je hezký, ale na teoretické rovině by pak všechno končilo 0-0. Jeho taktika je úspěšná, protože naprostá většina týmu ve snaze vstřelit gól prostě tu chybu udělá.

Reagovat
Chazy

Není to pravda, často SAFa porazil tímhletím i bez podobně absurdních chyb. Postavil ten vysokej a silnej tým plnej hlavičkářů a prostě to urval standardkama a rohama. Bylo to utrpení bránit tu obranu, Drogbu, Ballacka.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne vždycky hrál takový beton jako v posledních dvou zápasech ale, žejo.

Já tímhle příspěvkem končím, nemám moc co k tomu říct víc a asi mě diskuze o tom jak moc velký je to beton a jak moc si to zaslouží chvály nenaplňuje.

Btw. i roh a standartky jsou defakto chybou obrany, pokud se tohle téma chce vážně pitvat

Reagovat
Chazy

Jj, ale drtivá většina gólů padá po chybách

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Už to tady psal snad Chazy nebo kdo, ale on to nehraje na 0:0 prostě. Na 0:0 to hrál v Madridu, kam prostě ten gól vstřelit nepřijel, ale dneska to na Liverpool určitě nepřijel zabetonovat na 0:0, však by to pro nás nic neřešilo. Sice proběhly různý řeči o tom, jak na PL kašle, že už nám o nic nejde, ale když už nenasadí vyloženě béčko, musí tim něco sledovat. A že nám nakonec Gerrard nahrál na gól, to je sice pravda, ale klidně jsme mohli poslat na hřiště místo Cahilla někoho víc do útoku a ten gól dát tak či tak.

Reagovat
Fenri

No tak vidíš, má to prostě spočítaný, no. Jako já tímhle stylem pohrdám, ale nedá se mu upřít, že to umí dokonale a není to žádná haluz (kdyby ty výhry s timhle stylem byly haluz, tak neni tak úspěšnej dlouhodobě).

Já jsem naopak rád, že ve fotbale jde vidět spousta různých přístupů, který můžou vést k úspěchu. Žádnej styl není ten "pravej fotbal", všechny jsou rovnocenný, a když přijde trenér, kterej to dokáže ušít na soupeře, tak je to prostě úchvatný. I tyhlety debaty potom

Reagovat
kvasha16

"Kdyby soupeř nechyboval, tak Mourinho prostě žádný gól nedá," to mozes povedat aj o Bayerne, keby ich superi v lige nechybovali, tak ziadny gol nedaju

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nie je náhoda, že Chelsea nevie hrať proti mužstvám ktoré hrajú beton...

Reagovat
Fenri

A co tím chceš říct jako?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi to, že "Chelsea nevie hrať proti mužstvám ktoré hrajú beton..." ?

Reagovat
Swarley

tady někteří puknou, jeslti to Mourinho dotáhne do toho stylu, kterej hrál když byl v Chelsea poprvé...stejně jako jsem to tehdy nedával já

Reagovat
terry

Přesně. Já si nedokážu představit, co by se stalo, kdyby tu ligu válcoval s ofenzivním fotbalem. Takhle si lidi vždycky najdou aspoň ten beton.

Reagovat
smazaný uživatel

To by Mourinho nezvládol

Reagovat
Chazy

Jo, ale ten první rok pod Mourinhem byli úchvantí, když se kombinoval styl hry Ranieriho a Joseho.

Jak to bylo víc a víc v jeho režii, tak to bylo fakt k vzteku. Ale ten první rok, to byla dominance, jakou sem nezažil.

Reagovat
Chazy

úchvantí

Reagovat
smazaný uživatel

Vždy je jednodušší bořit, než tvořit.

Reagovat
nani92

na Sama nadával len mourinho

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool krom Suareze má tým na úrovni Basileje, takže nevím nač onanovat nad Mourinhem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je ovsem slusny jakej s takovym tymem predvadi fotbal, narozdil od mourinha kterej ty miliony liber nepusti na pulku soupere

Reagovat
vladis271

lenže Mou má výsledky. Ja to doteraz nedokážem pochopiť ako to robí, nejde mi to do hlavy. On musí v zápase bezpodmienečne vyhrať. Jeho taktika? Za stavu 0:0!!! v situácii, kedy je súperom ofenzívne zadupávaný, zdržuje. Od 5. minôty zdržuje. Ziadna zmena taktiky, snaha o prebratie kontroly, proste zdržuje. Výsledok 0:2. Ako?

Reagovat
smazaný uživatel

ty to taky slušně nedáváš

Reagovat
smazaný uživatel

já to mám u prdele, jen tady 600 lidí onanuje nad genialitou, která stála tolik, že i opice, bys za ty prachy naučil hrát fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Jak dneska zahrál Kalas?

Reagovat
smazaný uživatel

Celkom dobre, odkedy prišiel Cahill tak tam len tienoval...

Reagovat
wild

skvele..za cely zapas nespravil vyraznejsiu chybu. Vobec to nevyzeralo ako keby hral prvy krat v PL a hned taky dolezity zapas. Vela ludi sa smialo ked ho videli v zakl.zostave ale svoje miesto si plne zastal a zasluzil by si dalsiu sancu

Reagovat
Aldeano

Reagovat
7kaka7

Co rozhoduje?- skóre nebo vzájemný zápasy ?

Reagovat
wild

skore

Reagovat
Steven666

ale rovnaký výsledok ako zo sezóny 2009/2010, aj rovnaký priebeh, Gerrardova chyba ktorá viedla k vedeniu Chelsea a rovnako aj v tej ezóne to malo vplyv na týmy ktoré hrali o titul.

Reagovat
66pepo66

Odpalil titul United, tak snad sa mu to vrati a teraz ho odpalil Liverpoolu.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Erdovec

jinak si neumím představit co by se tu strhlo udělat to někdo jiný než SG a už vůbec ne, kdyby v naší situaci byla Chelsea a udělal to někdo od nich

Reagovat
smazaný uživatel

Ako nevadilo by mi ak by sme ubetovonali 3 body ako to spravil Mourinho...3 body sú 3 body ale určite by som Rodgersa nechválil, že je to najvačší geniuis na svete pretože ubránil šťastnú vyhru...

Reagovat
Erdovec

myslel jsem tu chybu Chelsea by ubyla půlka fanoušků a udělat to třeba Lucas nebo Coutinho, Skrtel tak ho rovnou upálí

Reagovat
smazaný uživatel

Carra se tenkrát v EL taky moc nepálil.

Reagovat
Erdovec

tak na Carru se nesmí sahat, dneska jsme měli vzít na amaterskou smlouvu Honzu Kollera a poslat ho tam na posledních 10 minut, by dal gola zrovna jak by se ho Kalas ptal na podpis

Reagovat
fenixLFC

tam neslo o az tak vela

Reagovat
smazaný uživatel

když jeho týmy ubránili takovejch výher desítky tak to asi není o štěstí ty šašku

Reagovat
smazaný uživatel

skrtel, lucas hm

Reagovat
smazaný uživatel

aj mňa napadli tieto mená

Reagovat
Aldeano

Reagovat
vladis271

bol by som radšej, ak by to bol niekto iný ako on. Lebo tá priamka k jeho prihrávkje na Drogbu je jasná. A kecy o karme len budú prichádzať.

Reagovat
fenixLFC

na reci o karme sral pes, ale proste stat sa toto mne tak ja neviem, aj ked to vyznie pateticky, tak mi to roztrha srdce...proste dlhe roky patris medzi naj hracov, pre ten klub dychas, urobil by si pre neho prve posledne a ked mas nakoniec po 19 rokoch kariery a 24 rocnom poste od titulu nanho sancu, tak v klucovom zapase si ten titul odpalis vlastnou chybou....napada ti nieco horsie pre hraca?

Reagovat
kvasha16

Terryho penalta ale to uz je tazko povedat co pre koho bolo horsie, z nasho pohladu Terry,z vasho Gerrard

Reagovat
fenixLFC

terry nakoniec tu LM ziskal a pri kadre chelsea je jasne, ze o tu LM budu bojovat skoro kazdy rok...u nas sa to opakovat nemusi

Reagovat
smazaný uživatel

u nas kvuli stejne chybe skoncila kariera Guthrieho a to jsme o titul nehrali

Reagovat
cristiano.K.

mít k dispozici jednoho z dvojice Sturridge/Henderson, tak bychom dneska vyhráli

Šířka kádru,šířka kádru,šířka kádru.....

fanoušci CFC se nemusí snažit, je to klasické konstatování, vím,že jste šetřili své dva hráče. Jinak samozřejmě byste měli pochválit výkon stoperů, Ivanovič nehrál strašně dlouho na stoperu, pokud mě pamět neklame a kalas na první zápas super, ještě mohl dát gol...

Reagovat
smazaný uživatel

I tak je úžasný kde s tímhle kádrem jsme prostě. Ta šířká kádru se snad v létě vyřeší. A prostě..kdo to před sezonou čekal? Dělali si z nás prdel, že nemáme na LM šanci. Teď si z nás dělají prdel, protože jsme prohráli s Chelsea a možná přišli o titul. Vždycky si něco najdou a jde o stejný lidi/blbce.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Děláme si z vás prdel protože jste měli před zápasem plnou hubu keců jak dostanem bůra..Jinak k vaší sezóně - respekt

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, uplně všichni. Mám pocit, že ty moudřejší byli před zápasem spíš při zemi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, konečně Looserpool spadl hubou na zem.

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušek Arsenalu řiká o někom Looserpool. To už mi přijde fakt hustý.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fenixLFC

pred zapasom to netvrdil nikto, raz sa tu nieco take viedlo ked ste po vyhre s arsenalom tusim cakali ze nam date sedmicku ci kolko. Vsetkym normalnym bolo jasne, ze mourinho to zabetonuje a bude hrat tak ako hral dnes. Jediny rozdiel je ze postavil kalasa.

Reagovat
kvasha16

vy sa mate s tym betonom, vsetkym to mohlo byt jasne tak akurat po zapase s Atletmi a nie vtedy co pises

Reagovat
fenixLFC

nerozumiem reci tvojho kmena

Reagovat
kvasha16

pises ze vsetkym bolo jasne ze budeme hrat beton uz vtedy, po zapase s Arsenalom, ale to je blbost, beton sa ocakaval po zapase s Atletmi

Reagovat
fenixLFC

skus si to rpecitat este raz a pomaly. vsetkym pred tymto zapasom bolo jasne, ako budete hrat, nejaky arsenal mi je ukradnuty

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

len sa bojím toho, že takáto šanca hrať o titul zas dlho nepríde + hrať ligu, dva poháre + LM zoberie veľa síl, môžu prísť zranenia, posily ktovie, aké budú.. Ale ja som už teraz každopádne spokojný so sezónou, pretože sme dosiahli nadplán...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale kdy naposled hrál o titul tým bez LM? Ta LM a zápasy s těžkýma týmama nás zlepší celkově. Ten tým co máme furt je stále hodně mladej celkově a oni potřebujou hrát co nejvíc těžkých zápasů.

Reagovat
smazaný uživatel

To máš pravdu, len musíme rozšíriť káder... Ako sa raz Henry vyjadril, ak nebudú platiť pravidlá FFP, či neplatia, nebude mať finančne na to, bojovať o titul každú sezónu, max. bojovať o top4 ako Arsenal... Som skeptický v kontexte boja o titul...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
aragorn

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud PL nevyhraje Liverpool, tak doufam, ze aspon City. Byla by to skoda, kdyby nevyhral v Anglii fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Třetí nejlepší útok v lize bez pořádnýho útočníka je fakt antifotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska fotbal nedela jenom utocnik a kdyz se podivas na ofenzivni silu jako takovou, tak si myslim, ze si nema Chelsea na co stezovat.

Reagovat
fenixLFC

je

Reagovat
smazaný uživatel

BR "Jose got his result. Its opposite of how we want to play. It's not difficult to coach 10 players in 18-yard box."

Reagovat
smazaný uživatel

Není to obtížné? To nemyslí vážně.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea tak vyhrala LM pod typkom...takže jo nemyslim si, že je to až také náročné

Reagovat
smazaný uživatel

Tak proč to tak nehrají ostatní týmy, které touží po trofejích? Možná Real (Ancelotti) už to pochopil a proti Bayernu to tak hrál taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Možno kvoli tomu, že ak by tak hral každý tak sa ani nemusí hrať? Niekto proste chce hrať útočne a baviť ľudí futbalom. Nie každý chce postaviť 10 hráčov a hrať na remizu 0:0...

Reagovat
smazaný uživatel

někdo bude po sezóně brečet bez jakýkoliv trofeje a někdo bude navždy zapsán v historii fotbalu jako vítěz

Reagovat
smazaný uživatel

VIeš o tom, že vyhrať sa dá aj s pekným futbalom?

Reagovat
smazaný uživatel

Vím, ale v konečným výsledku to je jedno... Řecko je mistrem evropy ve fotbale stejně tak jako Španělsko... Češi vyhráli olymipádu v hokeji stejně tak jako Kanada a jen blbci jako ty se to snažej schazovat a říkat, že to nemá stejnou hodnotu... Každej tým, kterej vyhrál se k tomu dostal svým stylem, který se ukázal jako vítězný.. To je strašná mentalita todle... Nevím jestli v USA řešej jakým způsobem, kdo vyhrál superbowl jestli to bylo velmi pohledný nebo strašně upachtěný..

Reagovat
Erdovec

jistě, že se to řeší

Reagovat
Erdovec

a někdo tam nebude zapsán vůbec, třeba vy

Reagovat
smazaný uživatel

asi si budu muset změnit nick na BayernFC, aby kdykoliv když něco napíšu tu nepřišla vždycky reakce a co Spurs?

Reagovat
Erdovec

měl bys počkat do konce sezony, ať víš koho si dát do nicku

Reagovat
smazaný uživatel

nebo je ještě řešení dát si nick Bristol Rovers tam snad nikdo nebude vytahovat a co Bristol?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes jsme taky hráli na remízu. Skore 0:2 tomu svědčí Jak je možné, že se nejlepší útok PL proti nám letos neprosadil?

Reagovat
smazaný uživatel

nedávaš žiadny zmysel

Reagovat
smazaný uživatel

Pod Mourinhem je ta organizace na úplně jiné úrovni. Být Rodgersem tak neříkám o něčem co bych nezvládl, že je to lehké.

Reagovat
kvasha16

si precitaj diskusia vyssie, ti napisem len tolko ze si porovnaj kolko sanci mali Barca a Bayern a kolko sanci ste mali vy a Atleti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

crying baby - takhle se manažer na výši nechová

Reagovat
Erdovec

jdeš pozdě, hned po zápase bys asi nasral dost lidí hele

Reagovat
fenixLFC

niektore timy toho manazera aspon maju...niektore holt nie

Reagovat
kvasha16

okrem toho ze sa to tu uz rozoberalo, je to este aj blbost

Reagovat
smazaný uživatel

Breaking news: Brendan Rodgers reported Kalas to the police after seeing him escaping Anfield with Suarez in his pocket

Reagovat
smazaný uživatel

HAHAHAHAHAHAA

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

z tohodle zapasu snad nemuzou mit radost ani fanousci chelsea.mourinho behem tydne 2x totalne pohrbil krasu fotbalu a predvedl ten svuj hnus.dneska bylo videt proc je chelsea nejvic neoblibeny klub v anglii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Erdovec

oni z něho samozřejmě radost mít musí, stejně jako měli radost z výhry v LM ač to byl podobný hnus, ale to se zas otočí, nemůžou mít štěstí furt

Reagovat
66pepo66

Jasne, ze ano. Tam sa pozera jednak nato, ze vyhrali ale aj nato ako vyhrali. CI uz mas v zapase taktiku urcenu na busenie a utocny futbal alebo na defenzivny autobus, tak ak to zvladnes, si rad. Ak nemas na supera herne, neostava ti nic ine nez sa prisposobit a nejako to ukopat poctivo defenzivne. (priklad) Taky ci taky sposob, vyhra je proste vyhra.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
kvasha16

fakt, dneska sme mali stastie

Reagovat
Usty

důvod k radosti je už jen to, jak to spousta z vás tak strašně nedává

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jj nadávame

Reagovat
smazaný uživatel

a ty se divis ze se tu nadava.clovek se tesi na paradni zapasy na urovni a pak mourinho predvede tuhle parodii na fotbal a je uctivanej.v tom pripade je asi neco spatne

Reagovat
Usty

Můžeš na to nahlížet takhle, anebo taky tak, že Mourinho takticky naprosto Liverpool smetl a Reds naopak vůbec nevěděli jak hrát. A že se proti tomuhle hrát nedá není výmluva. Rodgers musel vědět, že to přijde, jestli ne, je špatnej taktik.

A Chelsea mnohokrát ukázala, že umí hrát i pohledně, jako na hřišti Man City, doma s PSG, s Arsenalem, atd...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on to třeba proti betonu FFC a Cardiffu zvládl, taky bylo vidět i dneska, že místo diamantu se hrálo 4-3-3, aby se to víc roztahovalo. Přecejen prostě máme úzkej kádr a moc způsobů, jak na to reagovat, není.

Reagovat
kvasha16

my ked sme narazili v lige na beton, tak vacsina uznala ze sme si to presrali sami (pokial nas nezarezal sudi), ze je to nasa chyba, ale ty a poniektori dalsi placete aki sme zli, co tak uznat vlastnu chybu a bezzubost v utoku?

Reagovat
fenixLFC

mourinho na to nadaval tiez, vid Sam. my vsak uznávame ze sme to nemali ako porazit. Musis pochopit ze vacsina ma radsej ofenzivny futbal a tak im taketo ,,praktiky'' vadia. efektivne? ano. takticky zvladnu na jednotku? ano. pozeratelne. nie

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Maresma

Nejsme zvyklí na prohry no

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se třeba takový styl fotbalu líbí Někdo hold hraje takticky a někdo na náhodu

Reagovat
smazaný uživatel

tak nič iné ti ani neostáva že

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím no. Na to že má mít Liverpool nejlepší útok v lize toho moc až na 3 pološance nepředvedl... Suaréz? Sturridge?

Reagovat
puji

taktika a destrukce není totéž

Reagovat
kvasha16

ako ze nie? takticky sme zdestruovali utok Live

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Robochelsea

Reagovat
Chazy

fandil jsem LFC a fandím dál, ale tohle mi tu prohru ulehčuje, jak se musím smát

Reagovat
smazaný uživatel

No nezbývá nic jiného, než fandit Evertonu s Newcastlem. I FUCKING BELIEVE TILL THE END

Reagovat
smazaný uživatel

WOW WOW WOW, tohle Tomášovi hrozně přeju!

" Tomas Kalas - Fluffed one headed clearance and missed a great chance to score but, otherwise, this was an excellent debut. 8"

"Matic menaces midfield and Kalas makes dream debut as Suarez flops at wrong time "

Reagovat
Miguel19

Aspoň jednu dobrou vzpomínku bude mít na CFC. Jenom škoda, že ten Kraus se netočil až po dnešním zápase..

Reagovat
smazaný uživatel

Co tam říkál?

Reagovat
T44v3tt1
Reagovat
Mimalu

ještě bych přidal že předvedl výkon, který by mu mohl pomoct k lepšímu angažmá, respektive jeho pozice po tomto zápase je o dost lepší

Reagovat
fff

Ostava verit, ze Everton sa doma hecne.

Reagovat
R22

Tak gratulace City k titulu, ty už nikdo nezastaví teď no..I tak skvělá sezona a konečně může bejt člověk na ten tým hrdý po tolika letech útěchou je aspoň, že titul nezíská ta modrá rakovina fotbalu

Reagovat
smazaný uživatel

hele muze mi nejaky fanousek chelsea rict, kdyz maji tak genialniho trenera s abramovicem v zadech jsou porad 2 body za liverpoolem?

Reagovat
smazaný uživatel

protoze totalni beton lze hrat jenom proti urcitym souperum ale kdyz musi tvorit a nekdo to proti nim podobne zavre tak jsou taky v ........

Reagovat
smazaný uživatel

několik špatných rozhodnutí rozhodčích a neschopnost proměnit největší šance. To se vyladí a bude to super

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

lebo sme si presrali lahke zapasy a parkrat nam sudi tiez nepomohol

Reagovat
smazaný uživatel

A jeste jednou - Kalas

Reagovat
fff

A nechapem na co tu niektori maju reci nas styl, ze ako sa mozu fandovia Chelsea tesit. Hrali to na co mali zostavu aktualne, odohrlai to super a vyhrali zasluzene, ziadna nahoda, navyse mali mat penaltu. Z ich strany skratka dobry zapas.

Reagovat
vladis271

ale jednoducho, taký futbal nebude nikdy všeobecne obľubený. Je to proste tak, ja doteraz ten výsledok a taktiku nechápem, hlavne mi nejde do hlavy ako mu to mohlo vyjsť.

Reagovat
fff

Mourinho ma vysledky skratka. V prvom zapase, kde mali silnejsiu zostavu ako dnes, boli tiez o dost lepsim timom a takmer do nicoho nas nepustili, nevedlei sme proti nim hrat, presadit sa. Skratka to nie je nahoda, ako niektori tvrdia, ze postavil autobus a ide sa. Takticky vycvicil nas a vo vzajomnom zapase aj City.

Reagovat
fenixLFC

to nebolo iba o tom ze tam postavil beton (ako RDM) ale o tom ze presne vedel co na nas bude platit. ze nemame ziadneho vysokého utocnika ktory by dokazal ich obranu pretlacit ako Carroll vo finále, tym ze to zavrel nedal priestor sterlingovi a vlastne celemu timu na ten ans bleskovy prechod do utoku, medzi líniami ten priestor bol minimalny tak ho nemal ani suarez. Sturridge mu pomoct nemohol. NAvyse, nasou slabinou je obrana halvne jej kraje. Sposob? rychle kridla (ktore boli podla mna uzitocnejsie nez hazard) a utocnik ktory sa so stopermi dokaze pobit. u nas tym ze tam bol lucas bol jeden hrac navyse pretoze proti tomu trojlistku co branil si ymslim ze stacili aj steve s Allenom, ale zas nebolo koho dat (ja by som skusil Alberta). Strucne-znicil nase prednoti a porazil nas cez nase slabiny

Preto ako som vyssie pisal- neporazila nas chelsea, ale mourinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

a navíc furt není nic ztraceno, City může s EFC ztratit

Reagovat
smazaný uživatel

pre EFC je lepšie, aby vyhral titul MCFC, nie LFC, falošný debil im to pustí...

Reagovat
Chazy

To on nikdy neudělá.

Reagovat
smazaný uživatel

navic si tohle vetsina nasich fandu ani nepreje, v ankete co k tomuhle na nejvetsim EFC foru byla, 75% lidi hlasovalo pro to, aby jsme vyhrali zapas, i kdyby to melo LFC ten titul prihrat... u hracu to je myslim nemyslitelne uz naprosto, u Boba tim spis...

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Roman Abramovič bude příští týden hostem Top Gearu. Vlastník nejdražšího autobusu na světě.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby ten TG momentálně vysílali, tak by to možná bylo vtipný.

Reagovat
smazaný uživatel

tak AMR, když už tam berou i Renault kamiony a srovnavaj je s S třídou Merckem

Reagovat
puji

FC DOUBLE DECKER

Reagovat
Il Architetto

Dnes prohrál fotbal.

Reagovat
TopinB

Mourinho o Kalasovi:

Tomas Kalas made his full debut this afternoon

'It was beautiful. Before the match we were laughing about it because big guys like Lampard and Cole had their debuts in the Premier League against small teams. This kid's was Liverpool at Anfield.

Reagovat
smazaný uživatel

Vidět nadávající a plačící fanoušky FC History? Pocit k nezaplacení

Reagovat
smazaný uživatel

:D

Reagovat
smazaný uživatel

Tak když je porazí FC No History škaredým fotbalem, tak se není čemu divit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Jose Mourinho: West Ham play football from 19th century

Reagovat
smazaný uživatel

The David Moyes Effect. The Bin Dippers not laughing quite so hard now though are they?

Reagovat
fff

ten chlap bol skratka talizman s okruhom posobnosti na celu ligu

Reagovat
nani92

1000. pre Bisexuálky

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Proč?

Reagovat
kvasha16

lahsie ich nahovoris na trojku?

Reagovat
CHONG

To je fakt, ale na druhou stranu je taky dvojnásobná šance, že ti zahne

Reagovat
mojmira

a tobě by vadilo kdyby ti holka zahnula s holkou? s timhle bych se já asi smířil

Reagovat
CHONG

Samozřejmě, že by mi to vadilo, podvod je podvod.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mindas

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
r3

Reagovat
SunFells

To teda řádně borci domrdali.

Reagovat
smazaný uživatel

už jenom za ty fanoušky Liverpoolu tady na EF nejde tomu týmu dnešní prohru nepřát

Reagovat
nani92

presne, keby sme nemali internet, tak by sme im to všetci priali

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

no aspoň ten titul vyhrá ofenzívne mužstvo a mie mourinhov hnus alebo mrdky

Reagovat
nani92

mrdky? pekná sebareflexia

Reagovat
minoLFC

ty vieš kto ste, tak to nehraj

Reagovat
nani92

v pií*i, ja viem

Reagovat
nani92

jaj kto..tak potom sme sympatické perspektívne mužstvo

Reagovat
fenixLFC

vy ste sympaticke perspektivne muzstvo asi ako ze VOSR bola velka, bola oktobrova, bola socialisticka a bola to revolucia....

Reagovat
R22

Reagovat
kvasha16

3. najlepsi utok, najlepsia obrana, hnusny hnus

Reagovat
Erdovec

Everton to dá, je třeba věřit

Reagovat
smazaný uživatel

doufám

Reagovat
Erdovec

snad to nepustí

Reagovat
Woods

dufam, ze Everton dostane na hubu a City uz titul nepustia

Reagovat
Dawon

Ja nevim, moc bych tomu uz neveril...tady uz bude hrat obrovskou roli hlava...CIty ted budou neskutecne na koni, everton naopak uz relativne bez motivace...a do toho na tom asi nebude nejlip ani liverpool a vubec bych se nedivil, kdyby pristi tyden ztratili naopak oni

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

everton porad hraje o top4.ale netusim co je pro ne prijatelnejsi,jestli pomoci k titulu liverpoolu a nebo prohrat s city a rozhodnout v jejich prospech

Reagovat
smazaný uživatel

chceme uhrat co nejvic bodu jde, to, ze to vypustime, samozrejme nehrozi

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fff

Ale tento zapas opat ukazal, ze Glen je hadam naprecenovanejsi hrac v lige, ja nechapem odkial sa ta jeho aura akoze solidneho hraca berie, ale dozadu v polovici pripadov vyklusava a vpredu skratka 99 zo 100 pripadov vyriesi situaciu zle. Lucas taktiez musi uz konecne ist.

Nanestastie, s ohladom na sirku kadra, zrejme obaja ostanu aj dalsi rok, kedze pustat hracov na rozhrani lavicky a zakladu asi nebudeme ....

Urcite niekto pride s tym, ze zase hateujem a podobne, ale skratka Glen je absolutny traged a otom uz odmietam viest nejake debaty, kto to nevidi, tak s nim ani nejaku debatu vies nema zmysel. Lucas, nevravim, ze dnes nas stal zapas, minimalne vsak z jeho roozhravky vznikla penaltova situacia a ak aj ma zapas, kedy nieo nepokazi, tak on tomu timu absolutne, ale absolutne nic neprinasa.

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevím jestli si toho někdo všimnul. Ale Glen by potřeboval hlavně zhubnout. Od tý doby co byl loni zraněnej, tak je šíleně pomalej a neobratnej. Proto je tak marnej.

Reagovat
smazaný uživatel

mě zase hodně pobavil ten borec co přišel ke konci místo flannagana tuším... 2 král pokazil strašně jednoduchou přihrávku a ten poslední roh nahrál přímo willianovi na nohu To se pak těžko hraje, když chceš vytvořit ještě větší tlak a do hry ti pak nezbývá než hodit takového borce..

Reagovat
fenixLFC

aspas...napsoledy hral ani enviem kedy a vidis preco

Reagovat
smazaný uživatel

neskutecnej pojebator Aspas, rozehra rohu v 94. napric vapnem po zemi presne na nohu Williana do brejku... Glen hruza, Suarez taky zadna hitparada...

Reagovat
fenixLFC

neviem ci u glena bolo horsie ked v zápasoch vzdy dostal prihravku, bezal, zastavil sa a bud to poslal spät alebo stratil alebo ta dnesna varianta ked si spravi jedneho/dvoch hracov a ide do dalsich 4

Reagovat
Minister

Hm, je mi ľúto Gerrarda.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak doufám, že to Liverpool posere a City už nezaváhají. I když ropáky moc v lásce nemám, svým fotbalem si titul zaslouží nejvíc

Chelsea za to, že fanoušky Liverpoolu aspoň trochu srazila na zem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
smazaný uživatel

nerekl bych ze srazila na zem jenom fanousky liverpoolu.behem jednoho tydne dala KO snad vsem fanouskum fotbalu

Reagovat
smazaný uživatel

, ale holt - UCEL SVETI PROSTREDKY....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Ještě to bude zajímavé, co myslíte, kdo ten titul nakonec urve?

Reagovat
SunFells

Atletico

Reagovat
CHONG

Věřím, že s Levante konečně ztratí a pak už je to ve hvězdách.

Reagovat
smazaný uživatel

jednoznačně Manchester City todle zaváhání Liverpoolu je nádherně nakopne los taky nemaj tak zlej venku Everton, kterej poslední dva zápasy zaváhal a tak už nehraje o LM a pak doma Aston Villu s West Hamem.. Navíc mají citizens kádr plnej zkušenejch hráčů, který těch titulů už kupu vyhráli narozdíl od Liverpoolu

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodne zapas na evertonu,pokud to city zvladne tak je rozhodnuto,pokud ztrati tak liverpool.

Reagovat
niflheim

Vtipné dneska

Reagovat
smazaný uživatel

tak sa nam to s tou Chelsea podarilo, ale uz stacilo, mam toho dost hm

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
niflheim

Reagovat
66pepo66

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Ta tečka za tím gif je fakt zlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Mi to de i bez ní.

Reagovat
Chazy

Reagovat
Swarley

ře wow, co máš za prohlížeč?

Reagovat
Swarley

*že

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Teda s ní, že jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ajo

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
papos182

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
wild

Reagovat
fff

Reagovat
CubONE

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nebuďme zklamaní, ještě není konec, City čekají 3 těžká utkání, LFC 2, stát se může cokoliv, rozhodně v to budu doufat, že se ještě karta obrátí..

A když to nevyjde, tak sice budeme trochu zklamaní, ale kdo to před sezonou čekal, že bude LFC takhle vysoko ?

Přes léto, rozhodně rozšířit kádr, a posílit ten střed zálohy..

K fotbalu Chelsea se ani nebudu vyjadřovat, je ale pravda, že takticky tu defenzivu maj nejpropracovanější, za to si zaslouží uznání

YNWA

Reagovat
fenixLFC

pekna myslienka, nebyt tam steve...

Reagovat
smazaný uživatel

presne, YNWA!

Reagovat
Svatej

Reagovat
Stiksxx

Kalas v základu?

To by mohl hrát i v LM ne?

Reagovat
SunFells

Ne, právě proto tam byl dnes.

Reagovat
nani92

Reagovat
kvasha16

Reagovat
tomasinho

Stejně to kurva urvem Toffees nám pomůžou, Hendo naběhne tak nahecovaný, že by uběhal celou jedenáctku Palace a Pardieua rozstřílíme tak či tak. Jen je potřeba někde zamknout Glena a zázračně uzdravit Sturridge.

Reagovat
smazaný uživatel

Hendo nebude až na Straky?

Reagovat
papos182

Jo.

Reagovat
tomasinho

Kurva no, mi už to přišlo dlouho a ony to byly jenom 2 zápasy

Reagovat
nani92

Tomasinho pls

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

webm formát

4chan tomu udělal skvělou reklamu, tím že to začal podporovat. Jen tak dál, snad to brzo uvrhne formát gif v zapomnění.

Reagovat
smazaný uživatel

Gerrard Po tomto zápase neplakal? You'll Never Win Anything

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mala byť reakcia

Reagovat
nani92

Reagovat
Arbiter

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fff

vyborne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
niflheim

Reagovat
vladis271

fakt si naserte

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

prajem skurvenej chelsea aby kazdy super hral na jej ihrisku system 10 hracov brani v 16ke

Reagovat
smazaný uživatel

a kdo bude hrát s míčem ?

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kvasha16

sak tak aj proti nam vacsina hra

Reagovat
Sandstorm

Tak City už si pro ten titul snad dojde a liverpoolská bublina splaskne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Já fakt nechápu, proč tým s neomezenými finančními rezervami jako Čukotka je schopný založit hru na obraně. Mají na víc. Vždyť historie si připomíná mimo vítězů mužstva, který hráli nádherný fotbal. Být hrdý na to, že vyhraju, ale znechutím 90% ostatních fanoušků, co je na tom fotbalového?

Reagovat
Sandstorm

Aha, takže proti týmu, který vstřelil v letošní sezoně nejvíce gólů v lize a doma vyhrává stylem, že po 30ti minutach to je 3:0, měla hrát Chelsea, navíc s oslabenou sestavou, otevřenou partii? Prostě tyhle zápasy už jsou hlavně o taktice.

Reagovat
technecium

Aha, pořád mám v hlavě mače Barcelony a Arsenalu před X lety v LM. Barcelona měla nejlepší útok na světě a stejně s ní Arsenal hrál vyrovnanou partii a krásný fotbal. A jsem si jistý, že fanoušci Arsenalu byli radši za tu remízu 2:2 doma, kdy hráli hrdě svůj fotbal, než kdyby betonovali a vyhráli 1:0. Hold dneska už fanoušci nemají hrdost a koukají jen na úspěchy

Reagovat
Sandstorm

Jak kteří fanoušci...

Reagovat
technecium

Okey, ale jinak jsi uznal, že mám pravdu a že Chelsea a její fanoušci jsou prospěcháři. Diky

Reagovat
Godwinson

Kteri fanousci nejsou:(

Reagovat
technecium

Já například

Reagovat
Godwinson

No, samozrejme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jenže v Chelsea se prostě na budoucnost nehledí, tam žijí přítomností...

Reagovat
Sandstorm

Kupují vesměs mladý hráče. Na budoucnost tam hledí, ale je pravda, že momentální úspěch tam pro ně znamená nejvíc. A to hlavně kvůli Abramovičovi.

Reagovat
avicii

ich historia nezaujima

Reagovat
smazaný uživatel

po neziskani titulu si hraci liverpool mozu trieskat hlavy o stenu a hovorit si: dojebali sme si to sami lebo sme v zapase s Bckom chelsea kluckovali a solovali ako hovada

Reagovat
Swarley

přiznání

Reagovat
vanGomm

FC Liverpool má sice stále nejvíc bodů,ale už mu ani ty dvě výhry ve 37.a 38.kole nemusí stačit.Je odkázán na pomoc od jiných.Liverpool na titul čeká dlouhých 24 let.Takou šanci na titul jako měl a letos samozřejmě stále ještě má se ale hned tak nemusí opakovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

liverpool si povedal: kedy ak nie teraz? a rozhodol sa. NIKDY

Reagovat
smazaný uživatel

Poyet: Best decision I've seen from the referee in my life. Klobouček před Dowdem Rozhodnutí, který by Vám robot neudělal

Reagovat
Godwinson

Ted je to holt na Evertonu, snad zaberou. Titul pro City by bylo tezke zklamani.

Reagovat
Whitemedia

Everton pomáhá Liverpoolu k titulu.. no z toho bych se teda asi posral

Reagovat
Sandstorm

Asi tak. Everton raději obětuje LM, pokud to bude znamenat, že Liverpool nebude mít titul.

Reagovat
J0EL

Pekna naivita.

Reagovat
fff

Tak taky Distin to tusim aj otvorene priznal, nie ?

Reagovat
smazaný uživatel

nie, na twitteri potvrdil, že boli jeho slová poprekrúcané

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Oni predpokladam budou pomahat sami sobe v nadeji na lm.

Reagovat
fff

Treba dufat, ze sa hecnu, najme po poslednom nie moc podarenom zapase.

Minimalne na remizu s MC urcite maju, celkovo sa im proti MC doma celkom dari, ak ma pamatm neklame.

Reagovat
fff

Teraz naposledy EFC nic moc vykon, tak snad sa v dalsom zapase hecnu. Treba dufat. Neviem si predstavit, ze MC s vidinou titulu v rukach strati doma s AV alebo s WHU. Aj ked samozrejme stat sa moze cokolvek, remizu so Sunderlandom doma tiez urcite nikto necakal.

Reagovat
Kenneth

Torres jak to priposrane nahral. Ten uz se vic nechtel ztrapnit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Kenneth

Co? Ukazal ze ztratil vsechny koule. I kdyby to nedal, tak Liverpool nema sanci to zvratit.

Reagovat
Chazy

myšlenka dne ale

Reagovat
fff

Co tu riesis, 99 percent hracov by v tej situacii nahravalo, jednoznacna situacia. Na co vobec riskovat.

Reagovat
Kenneth

Starej Torres by normalne zakoncoval.

Reagovat
Chazy

Starej Torres měl hromadu áček a hru i tvořil, nevím, co by udělal, ale nesouhlasím s tebou, že by v týhle situaci sobčil.

Reagovat
Kenneth

A já se vsadím že by normálně šel sám. Touhle akcí se jen ukázalo že ztratil veškeré sebevědomí.

Reagovat
Chazy

To je fakt přitažený za vlasy, takhle se ta situace prostě má řešit, 2v1 bys neměl zakončovat sám, to je spíš ukázka toho, že ještě nezapomněl úplný základy fotbalu a není vypatlanej.

Reagovat
Kenneth

Ti nejlepší hráči taky musí být trochu sobci. Tady už by šlo jen o úpravdu výsledku,nebylo to za stavu remízy.

Reagovat
Chazy

Kdyby někdo šel 2v1 s hráčem po boku, žádným obráncem kolem a šel to zakončit sám, tak je prostě kokot. Nevěřím tomu, že byl Torres někdy takle sebevědomej hráč, nikdy tak nehrál.

Reagovat
Kenneth

No, někdy se podívej na hráče Realu a speciálně na Ronalda a uvidíš že to jde.

Reagovat
Chazy

Neříkám nikde, že to nejde, jen si nemyslím, že by byl Torres někdy takovej sobec, aby to takhle řešil a nemyslím si, že zrovna tohle ukazuje, že si nevěří. No a mluvit o ztrapnění, já nevím, to ses pomát.

Reagovat
Kenneth

Torres měl v Liverpoolu golový akce kdy mohl dávat protihráčovi před prázdnou a stejně zakončil a dal gol.

Reagovat
Chazy

V situaci, kdy šli přes polovinu hřiště dva sami na bránu, věděli o sobě, nebyl tam obránce, nebylo tam žádný riziko, že z toho gól nebude a i přesto nenahrál? Nevěřím, neexistuje.

Reagovat
Kenneth

To nevím, zato tam měl situace kdy šel xkrát sám na golmana a v pohodě proměnil. Prostě mi přišlo že to radši nahrál, než aby to zase posral a byl za blbce.

Reagovat
Chazy

Tuhle situaci prostě máš řešit takle, on to udělá dobře a ty v tom hledáš ztrapnění apod. Můžeš mít pravdu, ale fakt mi to přijde přitažený za vlasy. Kdyby to bylo v situaci, kdy tam jsou obránci, v rychlosti, on se snažil vší silou najít řešení, jak nezakončit a zkusí nějakou přihrávku, centr, i když by moh sám ideálně zakončit, OK, taky bych to tak viděl. Ale když jsou dva hráči v učebnicový situaci, která se má nějak řešit a on ji tak řeší, nevidím to tam.

Reagovat
smazaný uživatel

akože Torres je fakt tragéd od prestupu, ale dnes spravil to najlepšie, čo mohol, tak neviem, čo za kennethoviny tu zas riešiš.

Reagovat
Godwinson

Kez bys touhle schopnosti disponoval ty.

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
T44v3tt1

Perlil si tady ve čtvrtek při Benfica - Juve a teď si to ještě posunul dál..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Jej a ten Mourinho jak slavil tend druhy gol bych se nedivi, kdyby ho někdo napadl

Reagovat
Wat

Mourinho je fakt frajer.

Reagovat
smazaný uživatel

U18

Reagovat
smazaný uživatel

jo a florbal

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpoolček To nie. Nevadí, ide sa ďalej, na Chelsea sa nevyhráva a je jedno za akých okolností, s tým sa muselo rátať, to dáme.

Reagovat
J0EL

Dame? Neskutocne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Ako tiez to prajem Liverpoolu, ale toto uz trosku prehanas.

Reagovat
smazaný uživatel

prečo to brať tak vážne? S Liverpoolom sa v žiadnom prípade nestotožňujem, len sú proste moji favoriti v boji o titul a chcem, aby vyhrali. Jediný klub, s ktorým sa stotožňujem a ešte veľmi dlho budem, je Arsenal.

Reagovat
smazaný uživatel

jak na Chelsea? se hralo v Liverpoolu!

Reagovat
smazaný uživatel

heh, vlastne... nevadí, aj tak.

Reagovat
smazaný uživatel

aj tak? Chelsea né v plné síle, navíc stačil bod, NAVíC tak smolným golem!

Reagovat
smazaný uživatel

pred 3 týždňami, alebo predtým, než sa vedel los LM, tak nikto nerátal s tým, že LFC porazí Chelsea alebo že by to bola nejaká veľká tragédia, ak by s ňou prehral.

Reagovat
smazaný uživatel

před třemi týdny nevím... ale ted hrálo vše do karet Liverpoolu..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Liverpoolček, Sunderlandík.. prober se.

Reagovat
smazaný uživatel

uz by bolo na case

Reagovat
vladis271

aby si moc nezmodral zo záveru ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

v poslednej dobe je u mňa toto časté, som zaľúbený, ako som v živote nebol a prenáša sa to aj do môjho prejavu a správania.

Reagovat
Swarley

pocity

Reagovat
J0EL

Staroba, nostalgia?

Reagovat
fff

To vyznelo, akoby pocity vekm odchadzali

Reagovat
J0EL

Reagovat
Swarley

láska mě brzdila v rozletu

Reagovat
Chazy

Založte někdo ty přiznání eurofotbalu kurva už!

Ale jinak nic proti, přeju ti to viď a neposer to.

Reagovat
Swarley

stejně to posere

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

ale jako taky ti přeju, aby ne

Reagovat
fff

Laska v 18 rokoch sa na 99 percent skor ci neskor posere.

Reagovat
smazaný uživatel

to dievča poznám od svojich 4 rokov a od asi 15 sme výborní kamaráti... Ja netvrdím, že s ňou budem do konca života, ale poznáme sa veľmi dobre a milujem ju ako nikoho.

Reagovat
Chazy

Hej, snad ani nebudeš, to by prostě byla pohroma. Já sem jako rád, že mi to s těma prvníma láskama nevyšlo, o kolik by člověk přišel pak.

Reagovat
Swarley

to je taky pravda, ale pak to poznání, že ta první byla stejně ta pravá...

Reagovat
Lacko_Boh

chod do riti

Reagovat
fenixLFC

davat sa dokopy s kamaratkou

Reagovat
smazaný uživatel

ty hlupák

Reagovat
fenixLFC

preco mi nadavas? proste viem ze je to najvacsi extrem co existuje-bud to dopadne totalne dobre alebo totalne na houby..nielenze prides o babu ale aj o vybornu kamaratku....

Reagovat
Chazy

Já nevím, třeba u mě jsou všechny lepší přátelství s holkama dost nabitý něčím nekamarádským, co se projeví většinou pořádně jen v opilosti, jinak se to nějak kontroluje, ale prostě to tam je. Vždycky se to nakonec něčím posere, vůbec nevěřím na fungující přátelství s holkou, pokud je hezká. Nakonec si jeden uvědomí, že vlastně je to tak skvělý, protože.. a už to jede, tak jako tak by se to posralo.

Reagovat
fenixLFC

tak s tym suhlasim skoro do bodky

Reagovat
smazaný uživatel

Povedali sme si, že aj keby to nevyšlo, tak kamarátmi zostaneme a rovnako dobrými. To, samozrejme, pravdepodobne nebude pravda a keby to nevyšlo, tak už nikdy tak dobrí kamaráti nebudeme, ale som ochotný ísť do toho aj s týmto riskom. A ja napr. dobre vychádzam so všetkými svojimi bývalými a to som s nimi nikdy nebol taký "dobrý kamarát" a tak dlho, ako som v tomto prípade. Ona so mnou bola počas oboch mojich 2 vážnych vzťahov a verím, že so mnou bude aj, keď/ak sa nám to rozpadne.

Reagovat
fenixLFC

to mas moje uznanie ze si to ochotny risknut ale je rozdiel dobry vztah a vyborna kamaratka..o take sa nema prichadzat

Reagovat
papos182

Jasne, ale uz to navzdy bude jine.

Reagovat
smazaný uživatel

viac ako mna? choj do pitchi

Reagovat
smazaný uživatel

to vieš, že pôjdem.

Reagovat
smazaný uživatel

do it

Reagovat
Chazy

A co vím, tak v 19, 21 a 22 to není o nic lepší.

Reagovat
Swarley

však já ho jenom hecuju, klidně to může vyjít...mám dokonce kamaráda, co je se svou slečnou od prváku střední školy a teď jim je 25, takže zase proč by ne...je to ojedinělé, ale děje se to

Reagovat
Chazy

LOL, ty se přátelíš s dnešní mládeží i jinde než tady?

Reagovat
fff

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Swarley

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fff

Ved jasne, len ako vravis Ty v podstate aj ja, je to ojedinele, cize statisticky sa to urcite sor ci neskor pokasle

Reagovat
Chazy

A smysl tohodle názoru pro tu diskuzi?

Reagovat
fff

Akoby zmysel bol nejakou podmienkou pripevkov na ef

Reagovat
Chazy

Jen mu závidíš

Reagovat
fff

Vzdy, vsade a kazdemu

Reagovat
Chazy

Hezký, to zní jako projekt

Reagovat
Swarley

nevím, nepočítal jsem to

Reagovat
Chazy

Hej, ale ať to neuspěchá.

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Ale prehrat titul o skore, co nam realne hrozi, akoze brrrrr to by bolo ake strasne krute .

V podstate by nam to fakt prehrala obrana, tie kraje su fakt kriticke u nas do dalsej sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

historie se nesmí opakovat, takhle City sebralo titul předloni United

Reagovat
fff

Akoze ak to City vyhra, tak nemoze podla mna nikto povedat nic. Utok maju druhy najlepsi a obranu maju solidnu. Podla mna v lige najvyrovnanejsi tim. Ale skratka nastvalo by to no ...

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, ale to je jak přát Reálu, taky hrajou hezký fotbal, maji vyrovnaný tým... a co? Taky ty pálky co davají za hráče jsou šílené. Liverpool to letos hraje uplně od začátku na hraně svých možnosti, už to, že udrželi Suareze atd... to je prostě hrozná škoda, City to přát prostě nemužu, už jen z duvodu kolik je v tom týmu anglických hraču.. jak posilí vítěz PL Anglii na MS? je to hnus.

Reagovat
smazaný uživatel

Dáme Newcastlu osmičku

Reagovat
fff

jj aj nad tym som uz premyslal. Si predstav tu situaciu, 7-0 a my posielame na posledny roh do sestnastky brankara

Reagovat
pa3ce

A Aspasa namiesto neho do brány radšej Ale bola by to pecka, taký záver by asi prekonal aj toho Aguera spred dvoch rokov

Reagovat
fff

A este som chcel (sorry, ze tu spamujem a furt pisem nove prispevky, len vzdy ma napadne dodatocne, co som chcel povedat)

"na šestnáctku nezaparkoval jeden, nýbrž rovnou dva autobusy". Liverpoolskému manažerovi se navíc nelíbily nekalé praktiky londýnských soků. "Každý mohl vidět, že to (zdržovat) byl jejich plán od první minuty. Týmy pracovaly úplně odlišně. My jsme se snažili vyhrát sportovně," ulevil si Rodgers, jehož tým prohrál 0:2.

Dufam, ze taketo reci si do buducna BR odpusti. Chelsea oslabena a aj tak v zapase v podstate lepsia.

Reagovat
smazaný uživatel

oslabení sme boli aj my. nehral henderson, enrique a sturridge do zápasu nastúpil bez tréningu v týždni..keď si do toho pripočítaš to kto má aké možnosti na lavičke, tak sme do toho zápasu určite nešli v lepšej pozícií čo sa týka možnosti pri výbere hráčov

Reagovat
fff

Enriqueho moc do uvahy neberiem, samozrejme chybal, ale uz chyba tolko, ze v tomto zapase som to ani nebral do uvahy. Hendo ano chybal strasne, Danny nastupil, no takmer k nicomu sa nedostal.

Ale podstat je, ze im chybal Cech, Terry, nehral od zaciatku Cahill, Luiz, Etoo, ich najlepsi hrac Hazard. Urcite boli oslabeni viac nez my.

Reagovat
Kenneth

Vždyt má pravdu.

Reagovat
fff

Sranda, ked hral odzadu Real proti Bayernu, dal go, mal dve dalsie sance, Bayern v podstate iba drzanie lopty a polosance, cely EF sa tu zhodol, ze Real vyhral zasluzene. Ked je cca (plus minus, ano viem, ze to nie je identicke, ale podobne) takto hra Chelsea, teda s vybornou obranou, takticky vynikajuco a LFC malo drzanie lopty ale do sanci sa moc nedostaval, tak sa hovori o autobuse.

Chelsea navyse oproti Realu mala to zdrzovanie, ano bolo to celkom trapne miestami, ale ako som pisal vyssie, boli vyrazne oslabeni a hrali to, na co mali aktualne moznosti. Ano tiez ma to pocas zapasu sralo, ale zas ten hate na Chelsea sa prehana podla mna.

Reagovat
Kenneth

A jak tomu jako chceš říkat? Už od 50. sekundy hry zdržovali, bránili v 9 lidech vápno a jedinou šanci jim připravil Gerrard. Srovnání s Bayernem je úplně mimo, protože co chceš hrát proti tomu stylu jinýho?

Reagovat
fff

Ved vravim, ze to prirovnanie ma trhliny. Ale tie zakladne kontury su podobne (v pripade Bayernu suhlasim, co ine proti nim hrat, v pripade Chelsea ale plati cca to iste, co ine, navyse s tymi absenciami, mali proti nam hrat?)

Rozdiel je v tom, ze ked je hate proti Chelsea, je ten styl zly, ked je hate proti Pepkovemu Bayernu, tak je ten styl vlastne super.

Reagovat
Kenneth

Kdyby Mourinho zalezl proti Bayernu, tak ho nikdo tak neřeší. Ale pokud zaleze proti týmům jako Liverpool a Atletico, tak je prostě k smíchu.

Reagovat
fff

Evidentne si LFC a anglicku ligu tento rok moc nesledoval, kedze LFC ma najlepsi utok v lige, tak hrat proti nam otvorenu partiu, navyse s tymi absenciami, ktore Chelsea mala, tka podla mna to bola tiez situacia, ze nic ine sa hrat nedalo. Rozhodne to nie je k smiechu.

Prisiel k nam tak Arsenal, Everton, Tottenham a dostali nalozene, prislo tak k nam City a za prvych 40 minut prehravali 2-0 a mohli dostat o dva tri goly viac. Prisla Chelsea a vyhrala dva nula a my sme nemali ani nejake vylozene sance v podstate.

Reagovat
Kenneth

Sledoval sem Liverpool nejvíc ze všech týmů v Anglii. Liverpoolský útok sice budí respekt, ale zase ne takový aby to tam přijel odbetonovat na vápno.Takhle to zase zprasil, svůj výsledek si udělal a tady je zase za krále.

Reagovat
puji

Jste se nam smali ... Tak vam to moc radi vratime. Snad to City dotahnou

Reagovat
fff

Komu vam?

Reagovat
TopinB

Hele, ty si snad jediný normální LFC fan tady na EF

Reagovat
avicii

inak bol by zaujimavy paradox keby City daju znova titul o skore pricom tam lievaju miliony ropnych prachov

Reagovat
pa3ce

Presne no, ja keby som fanúšikom City tak sa z takého titulu ani neteším a išiel by som radšej znovu fandiť Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

Radsej sa nevyjadruj!!!! Co to melies????

Reagovat
kvasha16

Reagovat
puji

Co to je za picovina proboha ? Neni snad jedno jak ziskas titul ?

Reagovat
smazaný uživatel

asi to myslí tak, že vyhravají titul s odřenýma ušima i když maji největší možnosti...

Reagovat
smazaný uživatel

A to nějak snižuje ten titul? Tohle je prostě jen kopání frustrovaného děcka.

Reagovat
smazaný uživatel

je pfa awards...neexistuje asi stream, vsak?

Reagovat
CubONE

Cech-Coleman,Cahill,Kompany,Shaw-Hazard,Toure,Lallana,Gerrard-Sturrigde,Suarez

Reagovat
tomasinho

Kompany docela ústřel teda.

Reagovat
smazaný uživatel

Cech

Reagovat
kvasha16

Reagovat
WienArsch

OT: Je tu někdo s fanoušků LFC, kdo by šel v Praze někam koukat na poslední kolo?

Reagovat
smazaný uživatel

z fanoušků nevim, ale Chazy to tady furt nahání, tak kontaktuj jeho asi

Reagovat
Chazy

Chazy by to rád pojal více elitářsky.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

nehanbi sa.

Reagovat
Chazy

Spíš de o jistotu, aby to dorazilo hm

Reagovat
Swarley

možná vladis, ale rozhodně si od něj neber žádný eura

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
wild

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Reagovat
papos182

Reagovat
Pospovič

Reagovat
minoLFC

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

Reagovat
hefy

Reagovat
WienArsch

díky, zkusím to a dám si pozor

Reagovat
Svatej
Reagovat
smazaný uživatel

traged

Reagovat
fff

sak tam tusim ani nebol ziadny nas hrac okolo Williana, neuveritelne

Reagovat
smazaný uživatel

bol

Reagovat
fff

Cisto podla toho videa, tka v momente, kedy to Willian preberal, tak 5 metrov okolo neho som hadma nevidel nic cervene.

Reagovat
smazaný uživatel

Za Willianem byl někdo v červeným tuším, ale taky si to nepamatuju přesně už.

Reagovat
blade115

Reagovat
Maresma

We really like him

Reagovat
kvasha16

Reagovat
CubONE

Inac vcerajsie MOTD najdem kde?

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodne ako City zahra na Evertone!!! Ak to daju tak to si uz asi nepustia!!!! Liverpool uz velmi lietal v oblakoch!!!!

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Swarley

Rooney slips = he scores

Gerrard slips = flop

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
CubONE

Reagovat
Swarley
Reagovat
smazaný uživatel

chudák, to si nezaslúži

Reagovat
smazaný uživatel

jenže ono ten pád za to stejně nemohl, Steve špatně zpracoval, podjel mu balon pod kopačkou, to upadnutí už byl jen zpusobeno, že se lekl utočníka, když chtěl na jeho sprint rychle reagovat. Ale zas kdyby nespadl, tak by na něj možna skluzem dosáhl, ta červená by za to stála

Reagovat
smazaný uživatel

The PFA Team Of The Year: Cech, Coleman, Cahill, Kompany, Shaw; Lallana, Gerrard, Toure, Hazard; Sturridge, Suarez.

Reagovat
blade115

Kompany

Reagovat
blade115

a Čech

Reagovat
smazaný uživatel

PFA no, tam je to vždycky míň objektivní. Čech tam taky asi nemá co dělat

Reagovat
blade115

Z brankářů je to těžký, tam mě vyloženě neuchvátil ani jeden. Čech ale určitě ne. V obraně bych vyhodil Kompanyho za Terryho a možná Shawa za Azpiho, tam je to asi nastejno, ale přeci jen si ho tam musim prosadit. A zbytek je v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Promiň, myslel jsem Kompanyho za Škrtela a Shawa za Cissokha.

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Za Flana, kdy už. Cissokho ani není náš.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hahahahahahahhahahahahahahha, som si cvrkol

Reagovat
blade115

Fuj.

Reagovat
smazaný uživatel

Aby som sa len nesmial. Škrtel za Kompanyho určite, Shaw si to miesto určite zaslúžil

Reagovat
blade115

Terry má za sebou lepší sezónu než Škrtel, navíc je součástí mnohem lepší obrany a nejlepší stoperské dvojice v PL. Se Shawem problém nemám, tam je to o osobních preferencích, protože Azpi byl stejně tak famózní jak on.

Reagovat
smazaný uživatel

to je o individuálnom výbere z rôznych tímov a stats mal Škrtel lepšie ako Terry

Reagovat
blade115

Nj, jenže stats ti třeba Terryho největší přínos pro tým nevyjádří.

Reagovat
smazaný uživatel

jaj tak

Reagovat
Chazy

Si čet svoje názory?

Reagovat
smazaný uživatel

ty ma neštvi, lebo si ťa dám do ignore a to nechceš fakt

Reagovat
smazaný uživatel

to snáď ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

ano?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Tak to je Chazy v pěkný prdeli teda, to ti povím

Reagovat
smazaný uživatel

netušíš vôbec

Reagovat
vladis271

Reagovat
T44v3tt1

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
kvasha16

ten Kompany ako vazne hej?

Reagovat
Whitemedia

Co tam dělá Čech nezaslouženě..

Reagovat
kvasha16

to myslis vazne, ci to je len ironia alebo znova narazka na nieco co mi uslo?

Reagovat
Whitemedia

Nooo, myslel jsem to vážně, protože mě zrovna Čech v téhle sezoně v PL dost vytáčel.. ale pak jsem přemýšlel, kdo by to mohl získat místo něj a nikdo mě nenapadl

Reagovat
kvasha16

ako pise blade nizsie, vylozene neziaril nikto, takze to dostal golman s najmenej obdrzanymi golmi

Reagovat
Wat

Minimálně de Gea by měl bejt tuhle sezónu před nim.

Reagovat
smazaný uživatel

Místo Čecha bych dal někoho, kdo před sebou měl tragickou obranu a přesto mnohokrát tým podržel. Takže Lloris, případně De Gea.

Reagovat
blade115

Já bych to spíš viděl na někoho z těch slabších týmů, třeba Manonne Sunderland mnohokrát držel nad vodou. Proti nám asi 14 zákroků na příklad. Ale nevím no, vyloženě nezářil asi nikdo.

Reagovat
kiwwi

ked uz niekto zo slabsich timov, tak jednoznacne Marshall

Reagovat
blade115

Nevím, Cardiff jsem viděl snad jen v zápase s námi.

Reagovat
kiwwi

Lloris so svojimi vybehmi by tam nemal co hladat viac nez Cech

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

mnohokrát ovšem těmi výběhy zachránil gól

Reagovat
Wat

... popř. skopnul protihráče.

Reagovat
smazaný uživatel

proč ne, když to udělá elegantně a bez karet?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16
Reagovat
Mimalu

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Svatej

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

To je stejně sranda, jak Scouseři předloni oslavovali Agüerův gól a titul MCFC o skóre, a teď o ten titul můžou přijít se stejným soupeřem stejným způsobem

Reagovat
ďuriLFC

normálne krče v bruchu mam z tej srandy do pici...ale nie no,bol som to vonku prebehať a začianm odznov veriť.Karamelky musia.

Reagovat
smazaný uživatel

vyhráme to

Reagovat
smazaný uživatel

PL má očividně smysl pro ironii.

Reagovat
smazaný uživatel

No to není stejným způsobem. To co bylo tenkrát se jen tak už nestane. To bylo prostě šílený.

Reagovat
smazaný uživatel

ak by to tak aj dopadlo pre vas teraz, ten pocit, aky sme zazili my nikdy nezazijete, to bolo nieco priserne, otrasne

Reagovat
smazaný uživatel

lebo si gloryhunter

Reagovat
smazaný uživatel

tvoja mama je

Reagovat
smazaný uživatel

smrdíš

Reagovat
vladis271

nj, vyhrávať jeden titul za druhým s tým, že vám to medzičasom zobral váš mestský rival. Nechceš kapesník?

Reagovat
smazaný uživatel

Je vidět že vůbec nevíš jaký je to pocit vyhrát PL. Jinak bys něco takového nikdy nemohl napsat.

Reagovat
vladis271

neviem no.

Reagovat
smazaný uživatel

no ak by sme vtedy vyhrali titul, tak je to najkrajsi titul akeho som sa dozil....je fakt, ze odvtedy som Kunov gol nevidel, inak by som kapesnik fakt potreboval

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím. Ten titul byl ztracený už tuším čtyři kola před koncem. Bylo dost času se s tím smířit, a aji když to vypadalo že to nakonec vyjde, tak když to nevyšlo, tak to bylo takové "k posrání, ale prohráli sme si to sami a jinde"

Reagovat
smazaný uživatel

no prave, ten pocit, ze uz som od toho nic necakal a zrazu nam stacilo uz iba pockat nadstaveny cas a boli by sme majstri a potom sa stalo toto? nikdy viac uz by som to nechcel zazit, odkedy som mufan som horsie pocity fakt nemal nikdy

Reagovat
smazaný uživatel

Ale můžem to tak vyhrát my. Když porazíme NUFC golem v 90+4 8:0.

Reagovat
smazaný uživatel

stejným způsobem = o skóre

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně jako je sranda jako že to pojebe zrovna Gerrard a proti kubu, za který by hrál ještě možná dneska kdyby mu v době krize nezdvojnásobili gáži. A ještě tam druhej poločas střílí z každý pozice jak největší zoufalec aby se stal zase hrdinou a naprosto tím dojebával útoky svého týmu. Holt Boží mlýny melou

Reagovat
kiwwi

to bude fakt "vtipna" situacia, ze o tyzden budu v tom istom zapase priat o zivot mufani Man City a scouseri Evertonu

Reagovat
smazaný uživatel

to bude teprve bomba

Reagovat
blade115

Ví se už, jestli bude hrát nejdřív Liverpool s Palace, nebo právě Everton se City?

Reagovat
smazaný uživatel

lfc hrá s cp v pondelok

Reagovat
blade115

Ty vole, už di fakt do hajzlu, já se NORMÁLNĚ ZEPTÁM a ty do odpovědi i tak musíš narvat nějakýho posranýho vykulenýho smajlíka... Nechceš si mě dát třeba do ingore? ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

bože

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Cítím tu určitý napětí.

Reagovat
Lacko_Boh

Emoce

Reagovat
smazaný uživatel

ide do tuhého

Reagovat
Svatej

Reagovat
TopinB

Reagovat
kvasha16

Reagovat
tomasinho

Poslední týdny nějak nezvládáš.

Reagovat
Erdovec

dneska tu nezvládám jen já

Reagovat
Chazy

Ale hodně hustě

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Sebekritika

Reagovat
blade115

Však si zkus mít ho furt v zádech s nějakými retardovanymi reakcemi...

Reagovat
smazaný uživatel

ty si fakt decurko

Reagovat
papos182

Tupelo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Ribery22 2.0 :-*

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

V sobotu večer City, v neděli od 5 Chelsea a v pondělí večer LFC..

Reagovat
blade115

Ok, dík. Ale jak mam pak vědět, komu fandit ...

Reagovat
vitasrp

Mě to taky sere, no..

Reagovat
blade115

Ale tak ... My jsme stejně schopný ztratit poslední kolo s Cardiffem, takže se nás titul asi tak či tak netýká. Hlavně aby byla LM.

Reagovat
smazaný uživatel

LM uz mate doma po dnesku.

Reagovat
blade115

To vůbec ... Ale do případného finále by to bylo zajímavé s Bayernem, s Guardiolou na lavičce by mohli narazit ještě dvakrát tolik co Atleti nebo Liverpool.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo takhle, ja myslel, ze uz po dnesku mate ucast v LM diky vysledku v PL jistou.

Finale Chelsea vs Bayern by bylo vazne zajimave, cejtim v tom urcitou prestiz a zajimave duely.

Reagovat
blade115

No, zajímavé by to bylo pro nás, fans CFC, ostatní by asi znova tekli vzteky.

Reagovat
smazaný uživatel

I kdyz tu LM preju Bayernu, ja bych to hrozne chtel videt, rozhodne mnohem radeji, nez ve finale madridsky derby.

Reagovat
blade115

Madridský derby by byla hrůza...

Reagovat
Kenneth

Zato 10 hracu ve vapne Chelsea a 10 000 prihravek Bayernu by bylo uzasny.

Reagovat
blade115

blade115 27.04.2014 21:51

No, zajímavé by to bylo pro nás, fans CFC, ostatní by asi znova tekli vzteky.

Reagovat
smazaný uživatel

oni míří úplně na jiné mety, takové věci jako kvalifikace do LM na příští sezónu, to jsou starosti pro běžné smrtelníky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a když už by měla být Chelsea ve finále, tak raději s Realem, Bayernu už bylo za poslední 2 roky dost, je to neotřelý duel, Real bude mít jistě větší motivaci než Bayern...

Reagovat
blade115

Hm, proti Realu bych nám ale nevěřil vůbec ...

Reagovat
Erdovec

to by vypadalo zajimavě, Mourek by nasadil dnešní styl, Real to co hrál proti Bayernu a to by bylo pošušňáníčko

Reagovat
kvasha16

proti nam by Real ani pici nehral to co proti Bayernu

Reagovat
smazaný uživatel

skoro idealni rozlosovani, zvlast jestli s nama City zavaha, na kazdeho bude ohromnej tlak

Reagovat
fff

Snad ten tlak vytvorite

Reagovat
smazaný uživatel

Ja doufam, ze zejtra tlak vytvori rupnutim Arsenal i na nas. Tak jako tak sice budem hrat na vyhru, ale aspon pak odpadnou spekulace, ze bychom to mohli vypustit.

Reagovat
pa3ce

Neviem no, ja som si tou zajtrajšou výhrou proti súčasnému Newcastlu skoro úplne istý. To už skôr stratíme s WBA alebo vonku s Norwichom

Reagovat
smazaný uživatel

Prave se mi to pro vas tvari tak moc jiste, ze by to mohlo dopadnout i nejakym strasnym prekvapenim. Nadeje umira posledni. Ale tim, ze to tady uz po nekolikaty zminuju, mi to pripada porad jako cim dal tim vetsi utopie, aby jste zavahali dvakrat do konce ligy, to je trochu sci-fi uz ted.

Reagovat
pa3ce

Tak isto sa snáď tvária iba fanúšikovia, hráči to hádam zoberú profesionálne Ale tak inak chápem tvoj postoj, škoda, že vám tú LM momentálne už priať nemôžem

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je uplne jasny. Ta LM bude zaslouzene vase, jste schopni zvladat zapasy proti slabsim lip jak my.

Reagovat
Erdovec

jestli je oberete a my to dotáhnem, tak na tu flašku musíme spolu

Reagovat
smazaný uživatel

To nezni jako spatnej plan.

Reagovat
Erdovec

i když jestli to vyhrajem a já to nervově přežiju, tak asi nebude jen jedna

Reagovat
smazaný uživatel

To si dokazu predstavit, pokud se nekdy dockam nejaky trofeje, budu to mit podobny.

Reagovat
I am Mancunian

liverpool ajtak nevyhra proti cp

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli budou mět ještě motivaci. Pulis asi bude chtět předskočit Stoke a Newcastle, ale hráči to taky můžou odehrát na nižší výkon.

Reagovat
fff

Ako hralo CP vlastne dnes, sledoval to niekto? Ja som iba vysledok pozrel po zapase.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nějak bezkrevně. Neodchodili to, ale nebylo tam nadšení. City je taky k ničemu moc nepouštěli, hráli hodně zkušeně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Allianz_Arena

Chelsea dost slušná bilance s týmy ze špičky (City, Liverpool a Arsenal). Z 18 možných bodů, uhráli 16 a dostali v těch 6 zápasech jen 2 goly...

Reagovat
pa3ce

Wenger jediný Mourka obral o body. Pure class

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a moyes?

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

ten trénuje City alebo Liverpool?

Reagovat
pa3ce

Chvíľu majú jeho sochu pred štadiónom a už si nárokujú jeho úspechy..

Reagovat
fenixLFC

preto sme dneska prehrali! ten chlap nosi smolu kam pride

Reagovat
Kenneth

Chelsea dost slušná bilance s týmy ze špičky

Reagovat
SunFells

ze špičky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M0rb1D4S

Wenger ve své kariéře ještě nikdy nevyhrál zápas proti Mourinhovi. Pure class

Reagovat
smazaný uživatel

a nevypadá to nijak nadějně pro něj

Reagovat
smazaný uživatel

Víte kdo bude mít titul v PL?

Reagovat
smazaný uživatel

nejakej hrac finisuje s vysokou, jo?

Reagovat
nani92

len nech to nebude Rooney

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea to pěkně zamotala. Ale moc nevěřím, že City už neztratí. Vím čeho jsou schopni - prohra doma s Chelsea, dvojchyba s Liverpoolem za stavu 2:2 kdy byl soupeř v útlumu a poztrácené body s tragickým Sunderlandem. Na Evertonu to bude těžké.

Reagovat
smazaný uživatel

no tak zrovna sunderland mi tragický nepřipadá.jasně, takové týmy se doma porážet musí, ale to že zaskočili i chelsea o něčem vypovídá

Reagovat
smazaný uživatel

Jménama možná ne, ale výkonama ano. Kdekdo si je natře na chleba a City s nima z 6 možných bodů získalo 1!!! To je neomluvitelný.

Reagovat
Erdovec
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

v 1:30 ta cervena velka vlajka tam dole, ako so sudruhmi za komunizmu na 1. maja

Reagovat
smazaný uživatel

Frank de Boer překonal trenérské legendy

Ajax si dnes zajistil už čtvrtý titul v řadě a všechna prvenství má na svědomí kouč Frank de Boer, který tím překonal legendy Rinuse Michelse a Louise van Gaala a stal se nejúspěšnějším koučem v historii klubu. "Jeho vliv je mimořádný. Přirovnal bych to trochu k Siru Alexi Fergusonovi," pochválil trenéra sportovní ředitel Ajaxu Marc Overmars.

Nastal čas jít o krok dál, pojď.

Reagovat
smazaný uživatel

Počkej hele, někdo tady nedávno vykládal, že na to, jakej má tým, od svýho nástupu ligu dostatečně neválcuje a že není nic moc.

Reagovat
Lacko_Boh

podla mna v holandsku nikto titul nechce

Reagovat
smazaný uživatel

No to je nesmysl, každou chvíli jim odchází nejlepší hráči za pár šupů, taky za ty roky už nemůžou mít velkou motivaci o ten titul bojovat, přesto vyhrávají.

Reagovat
Erdovec

jinak když začal anfield zpívat po gole na 0:2 YNWA, chtělo se mi mlátit do stěny a brečet zároveň

Reagovat
cristiano.K.

Fenerbahçe si dnes zajistilo mistrovský titul, který je vůbec prvním v kariéře pro Dirka Kuijta. "Je to skutečně výjimečný moment v mém životě. Je to velké vítězství nejen pro mě, ale pro celý klub. Po tom všem, čím jsme si prošli, zažíváme skutečně zvláštní pocity," uvedl třiatřicetiletý nizozemský útočník.

zrovna v den, kdy mi si zkomplikujeme

Reagovat
I am Mancunian

mi

Reagovat
Chazy

Reagovat
cristiano.K.

v půl jedný ráno, klasika

Reagovat
kvasha16
Reagovat
Chazy

Takhle se mi ten ukazatel skóre líbí, pěkně přehledný, člověk hned ví, o co jde.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
CubONE

Reagovat
SunFells

Reagovat
vodka

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
CubONE

Mate link na sobotne aj nedelne MOTD, prosim?

Reagovat
kvasha16
Reagovat
CubONE

Reagovat
cristiano.K.

1600. pro titul LFC!

Reagovat
kvasha16

Reagovat
avicii

Reagovat
monty25

Od čtvrtka mám porouchaný komp, takže jsem včerejší zápas Liverpool - Chelsea neměl kde sledovat. Nejdřív mě to strašně štvalo, ale vzhledem k tomu výsledku mě to nakonec tolik nemrzí... Jediným pozitivem na tom je, že jsem si nevsadil (což jsem původně chtěl).

Je to obrovská škoda, protože teď už to Reds nemají ve svých rukou. City mají lepší skóre a pokud všechny zbývající zápasy vyhrajou, tak asi budou slavit titul... Liverpoolu nezbývá nic jiného, než v posledních dvou zápasech uhrát 6 bodů a doufat, že Citizens někde zaváhají.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy naposledy nejaky trener prezil v PL 6 proher v rade?

Reagovat
smazaný uživatel

V sezone 05-06 to u nas Moyes prezil.

Reagovat
smazaný uživatel

Buď rád, aspoň poletí.

Reagovat
smazaný uživatel

...ale s Cardiffem by prohrát nemusel

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jsem regulerne ve fazi, ze je mi to uplne fuk. Hraci absolutne netusi, co maji hrat.. Ben Arfa pry byl vyrazen z kadru, zbytek s nim zrejme drzi za jeden provaz. Hnus. Horsi jak v sestupove sezone , fakt ze jo

Reagovat
smazaný uživatel

Mně je to taky fuk, já už nás ani nesleduju, šlo mi primárně o sestup Cardiffu Ty dva zápasy už to vydržíme a pak z toho je jediný východisko no...

Reagovat
smazaný uživatel

ufff, az tak to je?..toto by bolo idealne pre Moyesa, nech to tam napravi

Reagovat
smazaný uživatel

vsak to uz nejde... hrozna hra, hrozny pristup, hrozny trener

Reagovat
Counter

Počkej až jich bude osm

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

6 - Newcastle United have lost six top-flight games in a row for the first time since January 1987. Diminished.

Reagovat
smazaný uživatel

Co rozhoduje o Zlate rukavici pri stejnem poctu vychytanych nul ?

Reagovat
smazaný uživatel

Menší počet odehraných zápasů

Reagovat
smazaný uživatel

Dik, takze Wojtovi chybi jedna nula..

Reagovat
Counter

Wow, T R O F E J !

Reagovat
smazaný uživatel

EL bude taky hezka soutez, staci bod. Aspon je vetsi sance, ze EFC prijede k nam.

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle have now failed to score in 13 out of their past 18 matches. Something badly wrong.

Pěkný....

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

poldi ma fakt strasne divny positioning, cely druhy polcas postaval v strede zalohy..a arteta bol dnes zase skvely btw

Reagovat
smazaný uživatel

Toho si všímám skoro každý zápas, že nebrousí lajnu, ale hrozně se stahuje doprostřed k Artetovi a spol. Nevím jestli to jsou pokyny Wengera, nebo co, ale z tama gol asi nedá

Reagovat
Counter

No a stejně si zas vyslechneš (přečteš), jak na něj někteří nadávají...

Reagovat
j_mrazik

Chce si zahrát, stejně jako Cazorla. Prostě jde do prostředka, protože krajní beci zásadně po lajně nehrajou, i když často ta možnost je. Radši to hodí Artetovi nebo stoperům, kteří to zase otáčejí.

Reagovat
SunFells

Mu je u té lajny smutno

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle ma stastie fakt, ze na jesen nazbieral dost bodov, inak by boli teraz dost v riti

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

myslenka na noc, tak co

Reagovat
Swarley

ale no tak

Reagovat
Swarley

Reagovat
Swarley

to jsou mi teda výsledky takhle v pondělí, Arsenal porazil Newcastle, no to snad není ani možný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Wat

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

som zvedavy na co sa vyhovoris ty

Reagovat
smazaný uživatel

skóre Newcastlu za posledních 6 zápasů je 1:17

vážně už je nejvyšší čas hnát Alana pryč s bičem v rukou a rychle vzít Moyesa, dokud je volný

Reagovat
smazaný uživatel

RDM bude taky volnej, navíc mu skonči smlouva s Čukotkou

Reagovat
smazaný uživatel

taky možnost

Reagovat
kvasha16

takze preto cakate s vyhadzovom Pardewa... skoda, mohli ste nam nieco prisypat do kasicky

Reagovat
smazaný uživatel

To máš zase nějaký popletený, vy sypete do kasičky Robertovi, proto si zatím nemusel hledat nový angažmá.

Reagovat
kvasha16

a keby ste ho najali skor nemusime ho platit my... aj ked uznavam, dost blbo som to napisal skor tam malo byt "usetrite nam nejake peniaze" ale co uz, stava sa takto vecer

Reagovat
smazaný uživatel

Castle tak odevzdaný výkon, že jsem nevěřil, že sleduju Premier league

Reagovat
j_mrazik

Nevím jak vy, ale já se u toho fotbalu nudil. Je to takový nijaký. Všichni to chtěli po tom vystřídání do nohy a zase minimum náběhů. Özil se mi dneska líbil, Ramsey ok, ale bývávalo to lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oddy

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, uz jen 21 zapasu a je po sezone...

Reagovat
fantomas

Duncan Alexander ‏@oilysailor 2m

The problem with men is they don't understand the offside rule: https://twitter.com/search?q=how%20ozil%20offside&src=typd

Dneska fakt jede a co sem tak koukal, i na tuhle diskuzi by to šlo krásně aplikovat.

Reagovat
oddy

Reagovat
Counter

Je normální, aby fans kritizovali svůj tým po easywinu 3:0?

Reagovat
kvasha16

nie, na jedneho prisla takto vecer nostalgia a kazdy druhy gunner sa na to chytil

Reagovat
smazaný uživatel

tak oni kritizují spíš proto, že jsou rozladění z průběhu celé sezony, než že by to byl dneska špatný výkon

Reagovat
Counter

Jenže ta sezona je v zásadě úspěšná Jediná frustrující věc je, že se nepovedlo přivést hrota a bojovat o titul, ovšem za aktuálních podmínek z toho letos nešlo vyšťavit víc.

Reagovat
Amos

Dnes tady je poklidná diskuze, tak jsem si zavzpomínal, nevim co máš proti.. Jinak na Artetu nenadávám, jak jsi nahoře narážel, ale mít na DM jeho nebo Songa....

Reagovat
Counter

... tak jednoznačně Artetu.

A piš si co chceš, stejně tak tak to můžu dělat i já s podobnými dotazy.

Reagovat
Amos

Reagovat
Mada

Reagovat
Chazy

Uwe Rosler - “Now is the time to fight through mental pain barriers to accomplish our aims, and I have a very good group of players who are capable of doing so.”

ajaj

Reagovat
Chazy

Sme cunte přece při facupu spekulovali, jestli je tam nebije, tak tady to máš

Reagovat
Counter

já to vnímám tak, že fyzická bolest nezabrala, tak se teď Uwe zaměří i na tu psychickou...

Reagovat
Chazy

Hmm, nemyslí tím právě, aby šli přes práh bolesti?

Reagovat
Counter

536 - Luis Suarez hasn't scored in his last eight hours & 56 minutes of PL football vs Chelsea, Man City & Arsenal combined.

Nejlepší útočník planety

Reagovat
j_mrazik

Hmm, tak musíme hledat jinde. S těmahle zápasama nám nepomůže a ostatní zvládáme.

Reagovat
fff

Presne to som pisal po zapase, ze proti tim top timom je to z jeho strany velmi, velmi slabe ... .

Reagovat
tomasinho

Asistencí v nich má ale dost.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

já věděl,že na to jednou přijdeš

Reagovat
Counter

Myslet si něco takového je zaslepenost nejhrubšího zrna.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
kiwwi

Martin Skrtel has scored more EPL goals against Arsenal, Chelsea & Man City this season (4) than Luis Suarez & Steven Gerrard combined (0).

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

mal byt v zostave roka, skoda

Reagovat
Swarley

a to byl prý Cris ve velkých zápasech nulovej...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

haha Suarez si dal banan

Reagovat
fantomas

http://www.espnfc.com/blog/_/name/thematch/id/2745?cc=5739

Už i Michael Cox (bod 3), kdo další?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool are interested in £25m rated Southampton midfielder, Adam Lallana. (Times).

to iste pise uz aj henry winter z telegraphu..skurvene velka cena za takú ani náhodou

Reagovat
fff

za take peniaze snad nepride

Reagovat
smazaný uživatel

už se těším, jak budete v létě kupovat kvalitu za pakatel...

Reagovat
smazaný uživatel

jako by to v dnesni dobe uz fakt nebylo jedno, zvlast tymum vasi velikosti

Reagovat
SunFells

V dnešní době celkem v klidu.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
SunFells

Občas ty hráče musíš i sledovat při hře, scouti Liverpoolu to hádám tak dělaj ...a tam máš ten rozdíl mezi nimi a tebou, tedy i důvod proč by za něj Liverpool moh nabídnout i za 25.

20 by bylo optimálnějších, ale za tu částku upřímně Saints takhle vlivného hráče nemaj moc šanci sehnat.

Reagovat
smazaný uživatel

jojo, naša transfer komisia sledovala aj iaga aspasa aj alberta pozorne..vidím, že trafili priamo do čierneho

Reagovat
SunFells

Protože to je úplně to samé ty mysliteli.

Reagovat
smazaný uživatel

prosím ťa hľad si radšej svojho arsenalu, ako keby ste nemali veľa vlastných problémov

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je po argumentační stránce tvoje nejlepší vlákno ever. A že bylo co překonávat!

Reagovat
fantomas

Vykřičník!

Reagovat
Minister

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
SunFells

Reagovat
Wat

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
cristiano.K.

Dušo

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
fff

Ak im tam uz mame poslat 25m, tak radsej za Shawa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Roberto Martínez will target winning the title with Everton next season after claiming the emergence of rivals Liverpool as potential champions has served as an inspiration. (Daily Express)

Reagovat
fantomas

Screeny, někde..?

Reagovat
smazaný uživatel

zejtra, ted jsem zas na spatnym pristroji

Reagovat
fantomas

Jo, ok.

Reagovat
fantomas

Tak počkej hodinu, zahrajem s miky.

Reagovat
miky10

Ano?

Reagovat
kvasha16
Reagovat
smazaný uživatel

OLEEEE Girouuuud Mesuuuuut

Reagovat
smazaný uživatel

někdo kdo hrajete bracket challenge na nhl.com -> našel jsem tam ef ligu, prozradite mi nekdo heslo ke vstupu?

Reagovat
miky10

Promiň, to je uzavřená fantaskupina.

Reagovat
smazaný uživatel

O´kej

Reagovat
kiwwi

Edwin

Reagovat
smazaný uživatel

Taková hec sázka. City rupnou a remizujou. Do konce jenom bodík.

Reagovat
smazaný uživatel

ty nám "tragédům" nějak přeješ

Reagovat
smazaný uživatel

Masopust29.04.2014 07:58

karva už ty reakce...

Reagovat
Arbiter

jak jich může být tak hodně

Reagovat
cristiano.K.

hm, dneska by Uwe Uwe Uwe mohl prohrát při luxusním kursu a asi to za ten risk stojí. Proč vůbec nehraje Ibe? Čtyři zápasy nehrál v základu a 4x prohráli

Reagovat
smazaný uživatel

Pretože ich kapitan ma nejaky problem s hráčmi čo sú an hosťovaní. Povedal, že ho strašne sklamali a že sú tam len kvoli tomu aby hrali zápasy, nedávajú do toho 100%

Reagovat
cristiano.K.

takže ted díky kapitanovi spadnou, to je fér

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle se musí zkusit.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
papos182

Wow, Zigic porad zakopany v Birminghamu...

Reagovat
cristiano.K.

Žigic-Macheda

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Ariana Grande

https://pbs.twimg.com/media/BmXSAaeCEAIRnOh.jpg

Kto by to bol povedal, že z tej "victorious" partie bude práve ona najúspešnejšia. Ale je sexy a hlas má skvelý takže jej to prajem.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool a Atlético musejí získat titul, na truc všem vyhozeným miliardám ostatních klubů

Reagovat
smazaný uživatel

Protože miliardy vyhozené Liverpoolem a Atléticem jsou v nejlepším pořádku.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.theevertonforum.co.uk/martinez-believes-everton-can-win-the-league-next-season/

Ja si nemuzu pomoct, ale nedokazu si predstavit, jak Martinezova zena s nim muze vydrzet. Kdyz si clovek predstavi, ze si ta zenska doma vecer sedne a vsechno co slysi, je zpev z kuchyne, vuni paelly a do toho reci o tom, jak fenomenalni ryze, vzrusujici zelenina a jak uzasne krevety budou k veceri a ze uz se Bob tesi, az si vecer v pracovne zkoukne svych typickych vecernich 8-10 zapasu a pak u vecere oznami, ze v lete se jede na dovolenou do Brazilie - idealni spojeni fotbal, historie a more - a neco podobneho kazdej den...

Reagovat
Arbiter

třeba je stejně nadšená do fotbalu jako on

Reagovat
smazaný uživatel

To zrovna neni, pry jejich vztah zachranila druha TV v obyvaku.

Reagovat
Arbiter

hehe

Reagovat
kiwwi

aspon vidis co je to za taraja

Reagovat
Arbiter

to vůbec

Reagovat
smazaný uživatel

To fakt nevidim.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kiwwi

Wilmots is quoted by Sports Wereld as saying that Januzaj will be part of the Belgium squad of 30 players who will join together on May 13th, and will get his chance to impress the manager in training sessions and friendly matches ahead of the World Cup. Should he do so, then he's off to Brazil

ukam im to tam synu, jak sa hra futbal

Reagovat
Swarley

tak v tom případě jede

Reagovat
Arbiter

to tam spíš pojede Thorgan než Adnan...

Reagovat
j_mrazik

Maximálně aby nosil bráchovi tašky.

Reagovat
Arbiter

tak určitě Ty asi ani netušíš, jak si vlastně Thorgan vede, že?

Reagovat
j_mrazik

Hraje v Belgii, vcelku to tam asi jde podle těch gólů a co?

Reagovat
Arbiter

no že je ten tvůj koment trochu mimo, Thorgan táhne svůj tým za titulem, byl vyhlášen nejlepším hráčem belgické ligy... Je toho dost oproti Adnanovi a spíš tam pojede on než Januzaj...

Reagovat
smazaný uživatel

az tak? a co uz sa rata s tym, ze dostane sancu u vas na dalsiu sezonu?

Reagovat
kvasha16

to si nemyslim, este je mlady, musi pravidelne hrat, to u nas nehrozi zatial, skor hostovacka tam kde je, alebo mozno v nejakom vacsom kube

Reagovat
Arbiter

co to má společného s tímto vláknem?

Reagovat
smazaný uživatel

co si sa rano nevysral? normalne sa pytam, ci sa planuje dat mu sanca

Reagovat
kiwwi

v Chelsea sa planuje dat sanca kazdemu z mladeze kto na to ma...problem je, ze na to este nikdy nikto nemal

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Arbiter

vypadalo to jako jízlivá otázka, kterých je tu dennodenně plno, tak se nemůžeš divit Omlouvám se. Každopádně nevěřím, že v příští sezóně bude v prvním týmu.

Reagovat
papos182

A McEachran bude pristi sezonu v prvnim tymu?

Reagovat
kvasha16

pochybujem, zranenia ho dost zabrzdili a ani zdaleka nerastie tak ako sa cakalo

Reagovat
kvasha16

este je moznost ze mu nesedi hrat s tymi kopacmi v druhej lige, bo naposledy v priprave s lepsimi hracmi nevyzeral zle ked tak nad tym teraz rozmyslam

Reagovat
smazaný uživatel

zato adnan by zrejme nosil vodu

Reagovat
kiwwi

a mozno pojdu obaja

Reagovat
smazaný uživatel

absolutne si to nezaslúži

Reagovat
cristiano.K.

takovej Theo svého času

Reagovat
Swarley

obdobně se řeší i Griezmann nebo už se rozhodlo?

Reagovat
smazaný uživatel

Absolutne neriešim Griezmanna...Januzaj nemá čo na WC robiť. Je príliš mladý a neskúsený (a nie je ani v nejakej velkej forme). Má ešte dostatok času na reprezentaciu...

To isté by som povedal o Sterlingovi. Ale z jeho momentálnou formou ho Hodgson musí zobrať.

Reagovat
Swarley

neřešíš Griezmanna, ale řešíš Sterlinga já tím chtěl naznačit, že to zase není úplně něco neobvyklého...

Reagovat
smazaný uživatel

o to je to krajsie a bude len dobre, ked pojde

Reagovat
Miguel19

Top four vs top four

1. Chelsea 16 pts

2. City 7 pts

3. Liverpool 6pts

4 Arsenal 5pts

Reagovat
Arbiter

holt se ukazuje stará známá pravda, že liga se nevyhrává díky zápasům proti rivalům, ale díky zápasům proti slabším soupeřům...

Reagovat
Swarley

pokud je "stará známá pravda" jednoduchá matematika, tak samozřejmě že ano

Reagovat
Arbiter

Reagovat
fajdax

V létě zapracujem na překonávání betonu a příští rok už nás nikdo nezastaví za cestou k treble.

Reagovat
cristiano.K.

známka toho,že s těmi nejlepšími můžeme mít problémy. City jsme navíc porazili se štěstím. Na druhou stranu na city a CFC jsme byli trošku zařízlí....

Reagovat
nani92

nič prekvapivé s hrou Chelsea..proti každému súperovi s podobnou silou to zabetonuje a 3 body má v kapse..

Reagovat
Arbiter

což jsme udělali jen jednou z těch osmi zápasů

Reagovat
cristiano.K.

zase nepřeháněj

Reagovat
Arbiter

sry, jednou z šesti

Reagovat
Miguel19

No dvakrát...a na Arsenalu to taky nebyla žádná hitparáda.

Reagovat
Arbiter

nebyla to hitparáda, ale nebyli jsme takto zalezlí, držení balónu bylo vyrovnanější. Hrálo se převážně ve středu hřiště...

Reagovat
kvasha16

ale beton to nebol

Reagovat
r.mrazik

tak prvni zapas na MU jste nenastoupili s utocnikem...

Reagovat
Arbiter

vy v té tabulce ani nejste

Reagovat
nani92

lebo sme hrali na začiatku ligy, vtedy si Mou myslel,že sme konkurencia

Reagovat
kvasha16

no ved vy a teraz s Live, tie dva zapasy... a proti vam to tiez nebol ktovieaky beton

Reagovat
blade115

Za prvé to není zápas s Top týmem letošní sezóny a za B jsme s útočníkem nenasotupili už hezky dlouho ...

Reagovat
Arbiter

kde máš za A a za druhé?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fff

To tusim aj SAF raz povedal, ze titul vyhravaju zapasy proti papierovo slabsim timom.

Ale zas toto asi nikoho u Mourinha neprekvapi.

Ono je pravda, ze im chyba utocnik, ale aj tak si nemyslim, ze buducu sezonu sa proti slabsim nejako extra polepsia, stale s nimi budu mat podla mna problem celkom.

Reagovat
kvasha16

utocnik pomoze, ale stale to bude pre nas problem si myslim, jeden hrac nezmeni hru celeho timu

Reagovat
vitasrp

No hele, když vezmu ty statistiky.

Zápasy s EFC venku, Swansea venku, WHU doma a Sunderlandem doma.

Střel celkem - 110

Branky - 2

S tím ti prostě TOP hrotovej útočník musí pomoct..

Reagovat
kvasha16

110 striel? ... a pisem ze pomoze, ale neviem ci by sme s takym Costom prerazili val WHU napriklad, to bol jeden z tych blbec zapasov co ti to tam nepadne ani pici

Reagovat
vitasrp

To číslo zničilo i mě, když jsem si to jen tak ze srandy spočítal..

Jistě, jeden zápas se třeba objeví, nicméně je rozdíl ztratit 2 a 8 bodů, že jo..

Třeba demba proti Sunderlandu netrefil prázdnou kasu, Ramires tam z malýho vápna ten hlavou nedoklepnul, to jsou šílený věci..

Reagovat
cristiano.K.

Po odchodu Pardeuxe by mohl Hatem zůstat né?

Reagovat
smazaný uživatel

Ma rok do konce smlouvy, moc realne bych to nevidel.

Reagovat
cristiano.K.

tak ho přetáhněte, lepší než ten španěl

Reagovat
smazaný uživatel

To ne, Gery ma mnohem, mnohem vetsi potencial. A nez Ben Arfu, to radeji hrace typu Tadic z Twente.

Reagovat
vodka

Tadič má byt lepší, nebo horší Chadli?

Reagovat
kiwwi

no kebyze horsi, tak to zaplatpanboh za takeho hraca

Reagovat
smazaný uživatel

Urcite lepsi. Tadic je takovy pomalejsi Hazard s lepsim centrem. Uzasnej hrac.

Reagovat
smazaný uživatel

A zároveň docela vylízanej hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Proc?

Reagovat
smazaný uživatel

mnohem, mnohem vetsi..

Reagovat
smazaný uživatel

Ono uz letos: Deulofeu - 853 min, 3 goly, 4 asistence; Ben Arfa - 1312 min, 3 goly, 5 asistenci... 20 vs 27 let... Je jen otazka casu, kdy se Deulofeu dostane do pozice hrace, ktery za Barcu bude hrat velky porce minut, o tom se Ben Arfovi muze jen zdat.

Reagovat
smazaný uživatel

tak teraz sa mu o tom moze zdat samozrejme, ale myslim, ze Hatem mal neskutocny potencial, ktory nenaplnil...u vas by mohol mat tie statistiky kludne ovela lepsie, sak Newcastle je v rozklade

Reagovat
smazaný uživatel

On je taky docela důležitej faktor třeba to, když máš v hlavě nasráno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
papos182

A jak to pomuze Evertonu, az bude Deulofeu hrat za Barcu velke porce minut?

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Real Madrid by v létě mohl předvést další megalomanský transfer. Podle britského listu Sun hodlá Bílý balet zaplatit 85 milionů eur za uruguayského kanonýra Luíse Suáreze z Liverpoolu.

a... uz to zacina

Reagovat
kiwwi

prosim prosim nech je to pravda

Reagovat
Swarley

nečekaně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

písať JFT96 a teraz kopírovať sračky zo Sunu. Zaschrona ty si borec

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jen kopiruju expresku, nic vic. Myslenka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Toto bude zas dlhe leto.

Osobne si za aktualnej situacie neviem predstavit, ze by naozaj siel. Ale ak by mal, tak co najskor.

Reagovat
Swarley

zase si představ ten přestupák, když by bylo najednou k dispozici přes 100 mega na přestupy...

Reagovat
kiwwi

s tymto by mali na prestupy 125+ mega, keby sa zbavili este 2-3 nepotrebnych hracov, tak by mohli mat cca 150 mega, s tymto sa uz da vyskladat celkom slusny kader

Reagovat
smazaný uživatel

lenze suarez nepojde

Reagovat
papos182

150 mega zni pekne. Ale nesmis zapominat, ze by posily jezdil vyjednavat Ayre na Fowlerovi.

Reagovat
Swarley

to už je věc, nad kterou se fakt dá uvažovat...ta důležitost a jedinečnost hráče je jasná, těžko se takových hráčů zbavovat, ale někdy to může být jedno z řešení...pořád se mluví o nedostatečné šířce kádru a já s tím jednoznačně souhlasím...nechci znít jako zhrzená milenka, ale fakt jsem neskutečně zvědavej, jak si s tím příští sezónu Liverpool poradí, protože pokud se jim nevydaří letní přestupák, tak to smrdí velkým průserem...rozhodně záleží na tom, jak se k tomu postaví jejich majitelé a kolik jim doopravdy na to léto dají, vůbec bych se nedivil i větším částkám, protože dle všeho ty prachy mají a bude to jen o ochotě, kolik do toho vrazí nebo spíš o kolik z nich bude schopnej Rodgers vytáhnout...

nevim, na příští rok to budou mít strašně složité, udržet ty pozice, k tomu LM, už každý s něma bude počítat a bude čekat od nich výsledky...jakože když si člověk nastíní ten nejhorší scénář, když by příští rok vypadli z TOP 4, následně by odešel Suaréz už jen za takových 40 mega...je to malování čertů na zeď, ale je potřeba zvážit i tyhle možnosti

Reagovat
fff

Samozrejme, moznosti su rozne. Ak sa chceme opat dostat na tie vyssie pozicie, tak nasledujuca sezona bude zrejme este dolezitejsia nez tato, kedy sme sa do tej LM opat dostali.

Bud to bude pruser, alebo bude pokracovat progres, ktory mame uz rok a pol nespochybnitelny. Treba dufat, v nasom pripade v pokracovanie, v pripade osttanych zrejme v pravy opak

Reagovat
smazaný uživatel

genialne, ze sa vobec dokazete na taketo temy bavit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

řekne ten, co sem hodí OT s Ivetou Bartošovou

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

keď sa tu rieši Ukrajina, tak....

Reagovat
kiwwi

...sa mozu riesit aj potencialne prestupy v LFC

Reagovat
fff

Ty si fakt sasek dakedy s niektorymi poznamkami Tvojimi . Ja s Tebou velakrat suhlasim a cca rovnako velakrat by som po Tebe hodil mysku aj s pocitacom .

Reagovat
smazaný uživatel

mne prišlo bezpredmetne sa baviť o predaji suáreza, ktorý jednoducho neodíde.

Reagovat
fff

Sak kludne, ale na co zas tie Tvoje poznamky, ak to je bezpredmetne podla Teba tak sa nevyjadruj . My si tu teoreticky podebatujeme, sak sme na diskusnom fore predsalen

Reagovat
Swarley

však já ti to neberu, ale je to víc mimo, než tyhle nevinné spekulace

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Carrick

Přesně, příští sezónu zase nepochybně budete bojovat o titul, jasné jak facka. My volové.

Reagovat
fff

Ako jasne, bola by to sranda (a strach zaroven, ze by sme to predrbali) mat take financne moznosti. Osobne si stale myslim, ze by sme ho pustat nemali, lebo taku kvalitu nezozenieme.

Bude to dlhe leto tak ci tak, bud sledovat ci pojde a ak pojde, tak sledovat, co s tym urobime

Reagovat
smazaný uživatel

Podle me LFC samotneho Suareze urcite nepusti za zadnou cenu. Dokud Suarez nezada o prestup, tak myslim, ze muzete byt v klidu. Pak by me zajimalo, kdyz by o ten prestup zazadal, jestli by tam mela byt snaha ho zase v klubu drzet navzdory tomu, ze chce jit pryc nebo by jste se s temi cca 100 miliony spokojili.

Reagovat
Swarley

já to samozřejmě chápu, on dokud nezačně sám mluvit o přestupu, tak se budete snažit ho udržet...ale ta cena už moc vyšší nikdy prostě nebude, to je podobné jako s Ronaldem...on by se klidně tehdy mohl prodat i za více peněz, ale v tu chvíli už si sám o ten přestup říkal a už jsme byli v horší pozici, kdy jsi tak nějak nucenej prodávat...jakože i tak jsme se na tom napakovali, ale tak nějakej ten milionek se tam tímhle způsobem taky provařil...

ale uvidíte, třeba vám za chvíli začne taky lézt krkem, stejně jako nám Cris

Reagovat
papos182

Ronaldo tehdy prodat za vic penez? To si nemyslim. V te dobe (2009) ta jeho cena byla nepredstavitelne velka.

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham

Reagovat
smazaný uživatel

Ti to udělali dobře, jenom to celý posrali tím, že vyhodili manažera, kterej si ty hráče přivedl s nějakou vizí.

Reagovat
smazaný uživatel

No práveže podľa mňa nie, keď sa na to pozriem spätne, tak Soldada, Lamelu (aj keď je môj obľúbenec z AS Rím) by som do tímu nechcel, Lamela sa ešte môže presadiť, tak uvidíme... Vyhodili nádejného Caulkera, kt. si mali nechať. Chadli je na môj vkus zbytočný - toho by som tiež nechcel do LFC... Zobrali Hotbyho(viem, že ešte cez zimu) a zobrali aj Eriksena, na čo je v tíme teda ja Gylfi? Podľa mňa priveľa priemerných, ľahko nadpriemerných hráčov, kt. ten klub neposunú... Síce nestáli veľa, ale keď si to spočítaš, vyjdú dosť peňazí tí hráči...

Reagovat
smazaný uživatel

Já neříkám, že koupili správný konkrétní hráče, ale to je věc, kterou prostě můžeš hodně ovlivnit tím, že máš dobrej scouting, kvalitního manažera a sportovního ředitele atd... Caulkera do toho teď nebudeme plést, chtěl sem se bavit čistě o reinvestici peněz za Garetha a k tomu se postavili správně. Já souhlasím s tím, co tu psal nedávno Chazy, že je lepší mít ty peníze rozložený do víc hráčů než mít jednu superhvězdu, protože tím snižuješ riziko. Prostě kdyby vám někdo nabídl dejme tomu 90 mega za Suareze, tak já bych to na vašem místě akceptoval, i když chápu všechny protiargumenty a nemusíš mi je znovu psát. Vím, že vy jako fanoušci ho nebudete chtít prodat asi za žádných okolností

Ale Spurs to udělali správně, koupili spoustu hráčů s velkým potenciálem a nemyslím si, že už nám ukázali všechno. Vždycky je tu samozřejmě riziko, že se nechytí každá posila, proto je lepší mít širší kádr a postupně se zbavit těch, kteří přebývají z dřívějška nebo těch nových, co se neprosadili.

Nechci tím říct, že Spurs koupili správný hráče, ani nejsem zrovna Boasův fanoušek a je mi hodně nesympatickej, ale když už mu dali možnost tvořit kádr podle sebe, tak ho rozhodně neměli vyhazovat při prvním náznaku neúspěchu, to je podle mě daleko větší problém než to, že se Soldado nebo Lamela ZATÍM neprosadili.

Reagovat
smazaný uživatel

"že máš dobrej scouting, kvalitního manažera a sportovního ředitele atd.." a to zatiaľ nemáme, čo ukazujú naše nákupy,ktoré sú hop alebo trop... teda máme a to je len tréner - Brendan Rodgers, ale on sám hráčov nevyberá, má na to komisiu a transakcie vybavuje Ayre.

+ stále nie sme klub, kt. má v očiach kvalitných hráčov nejaké veľké meno, áno, budeme hrať LM, ale neboli sme v nej 5 sezón a sú kluby, kt. sú väčšie lákadlá pre hráčov ako LFC, napr. Borussia... Čiže by sme nemuseli nalákať tých, o kt. by sme mali najväčší záujem a ísť do riskantných náhrad(plán B) by nebolo rozumné.. Pozri sa, mevyšiel nám Willian, Costa či Mchitarjan a plán B boli slabí hráč - Aspas a Alberto, síce stáli pomerne málo ale dokopy to dáva zhruba 14 mega, čo nie je málo, aj náš vlastník sa vyjadril, že nikdy nebudeme zbesilo nakupovať ako City, Chelsea či Real... Musíme si na hráčov zarobiť.. klub. Mali by sme investovať rozumne a uvážlivo...

"reinvestici peněz za Garetha a k tomu se postavili správně. " to si práveže nemyslím a Soldado, Lamela a Chadli sú už tri veľké a drahé položky... Veď uvidíme, či sa tí hráči apsoň individuálne ukážu a presadia, keď im tímová hra nového manažéra nemusí sedieť...

"le Spurs to udělali správně, koupili spoustu hráčů s velkým potenciálem a nemyslím si, že už nám ukázali všechno." ako som napísal, nemyslím si to.. aspoň nie som o tom presvedčený, nehovorím, že sa im investície nevrátia, ale tí hráči sa mi zatiaľ vôbec nepáčia až na výnimky ako Paulinho a Eriksen, kt. sa tiež ešte naplno nepresadili a Capouého až tak nepotrebovali a bol dlho zranený - ťažko hodnotiť... v Chirichesovi tkvie veľký potenciál podľa mňa...

Spurs hlavne neposíilnili post, kt. ich najviac tlačil a to je útočník, dieru aspoň čiastočne po Baleovi tiež nevyriešili, kedže jeho náhrada - post za post - Lamela je zatiaľ viac ako tragický... Chadli je podľa mňa hráč, kt. ich nikde neposunie a vôbec sa mi jeho herný štýl nepáči...

"

Nechci tím říct, že Spurs koupili správný hráče, ani nejsem zrovna Boasův fanoušek a je mi hodně nesympatickej, ale když už mu dali možnost tvořit kádr podle sebe, tak ho rozhodně neměli vyhazovat při prvním náznaku neúspěchu, to je podle mě daleko větší problém než to, že se Soldado nebo Lamela ZATÍM neprosadili." súhlas

Reagovat
smazaný uživatel

to je ovšem dvousečná zbraň, když o tobě každý ví, že máš prachy, tak prostě nenakoupíš výhodně

Reagovat
Swarley

tak nesmíš nakupovat Carrolly

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme, neda se necekat, ze pokud by se ten prestup mel nekdy uskutecnit, tak jeste pred tim Real pocka, nez si LFC nakoupi svoje posily.

Reagovat
smazaný uživatel

diky za Wizards vysvetlenie

Reagovat
smazaný uživatel

To není nějaká výhra, přišli by o hráče, který je táhne a nemuseli by ho ani za ty prachy nahradit. Jestli chcou zůstat nahoře, tak ho musí udržet.

Reagovat
smazaný uživatel

85 mega

Reagovat
fff

bubble style (aj ked mas navyse nejake to pismeno tam), chces to rozviest ?

Reagovat
smazaný uživatel

je to moc, podobně přepálená částka jako za Balea, jen s tím rozdílem, že Bale je o nějaký ten rok mladší s nejlepšími léty před sebou a Suárez na vrcholu kariéry

Reagovat
fff

Sak je to aj o kusok menej, nez za kolko siel Bale .

Ale aj prave s ohladom na to, za aku sumu siel Bale, podobne s ocenenim naj hraca sezony, je skratka ta suma uplne v pohode.

Reagovat
smazaný uživatel

prijal by si to, keby si o tom mal rozhodnut?

Reagovat
fff

Keby to bolo cisto na mne, tak nie. Ma v sebe este 3-4 uplne top sezony podla mna, s ohladom na to, kam sa chceme dostat opat, tak takehoto hraca by sme pustat podla mna nemali. Najma ked tento rok snad budu peniaze z tej LM, takze posilnit potrebne veci mozme snad aj bez jeho predaja.

Reagovat
smazaný uživatel

ta suma není v pohodě, stejně jako nebyla ta Baleova

Reagovat
fff

To je otazka cien ako takych vseobecne.

V pohode nebola Baleova, Ronaldova, pripadna Suarezova, tie ciastky su skratka nenormalne a blaznive.

Ale situacia na trhu je aka je, nemusiem s tym suhlasit, ale vzhladom na tieto skutocnosti je ta suma v poriadku za takeho hraca.

Reagovat
Lacko_Boh

Ronaldova bola

Reagovat
fenixLFC

to urcite

Reagovat
kiwwi

nebola...Fergie povedal, ze mal pytat 150 mega a Perez by to zaplatil

Reagovat
smazaný uživatel

to teda není je to přestřelné jak prase

Reagovat
fff

Ako som pisal vyssie, ceny ako take su prestrelene poslednu dobu.

S ohladom na ten stav, aky aktualne na trhu je, je skratka ta cena odpovedajuca. Ze nesuhlasim ani ja s aktualnym stavom je vec druha samozrejme.

Reagovat
smazaný uživatel

po minulom lete sa uz neda divit nicomu

Reagovat
M0rb1D4S

Tohle už by ale mohl někdo zarazit. Real si v klidu půjčí desítky milionů, vrazí je do jednoho hráče, potom má dluhy větší než celá ČR a nikdo to neřeší. A stejně pak nejsou schopni ani vyhrát trofej.

Reagovat
kiwwi

hlavne oni si sami proti sebe vytvorili "precedens" - kazdy im chce predavat hraca za 100 mega

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

jj, protože my hráče neprodáváme a nic nevyděláváme

Reagovat
fff

Ehm nevyhrali nejaku tu trofej cca dva tyzden dozadu ?

Reagovat
Miguel19

Když to vyhrála Barcelona, tak to podle nich trofej nebyla...tak nevim.

Reagovat
smazaný uživatel

ale ale to se dá klidně obránit i naopak. Minulou sezónu Real vyhrál jen superpohár, většina fanoušků Barcelony se smála, že to není trofej. Najednou jsou v té pozici oni a najednou to je trofej.

Reagovat
smazaný uživatel

a to jsou takové úsměvné kokotiny, nevím ani proč řešíme takové sračky

Reagovat
Miguel19

Jojo, to máš pravdu

Reagovat
kvasha16

to uz je taka klasika fanusikov

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Brendan Rodgers has admitted that Liverpool securing Champions League football for next season was paramount to keeping Luis Suarez at the club.

“That was key to it. That’s what he was missing,” Rodgers is quoted by Sky Sports as saying.

“A player of Luis Suarez’s ability has to be playing at this level.

“His loyalty in staying at Liverpool, to continue to fight for the club to get us there, is remarkable really. Hopefully he gets the rewards for that with those big European nights next season.

“I’ve convinced players to stay and enjoy the style of football, which they do, but they also want to be competing in the best competitions.”

Reagovat
smazaný uživatel

ono to tu bubú aj tak riešiť, takže....

Reagovat
kiwwi

bububu

Reagovat
papos182

Tupelo

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Minister

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

BBC: Under FFP, losses are limited to £37m (45m euros) over the past two years. City posted combined losses of almost £149m for the past two seasons - £97m in 2012 and £51.6m in 2013.

A oni dostanou nejakou trapnou pokutu nebo nejaky mensi omezeni pri prestupech. K smichu.

Reagovat
fff

Mohli by im odratat body ... if you know what I mean

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nie, neviem

Reagovat
fff

Ty sa zas ucis, ze si poslednu dobu taky zly na mna ?

Reagovat
smazaný uživatel

coo, to nebolo v zlom ale ano, ucim sa

Reagovat
fff

Ok v pohodicke, som to myslel zo srandy . Studuj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kiwwi

v piatok maju byt zverejnene tresty, ale vyzera to na frasku zo strany UEFA...urobili bububu Barcelone, City aj PSG a nakoniec dostanu napomenutie...asi sa z toho poseru

Reagovat
Arbiter

co s tím má Barça společného?

Reagovat
kiwwi

vlastne ich riesila FIFA...no tak to si mozu podat ruky

Reagovat
Arbiter

FIFA neměla ale jinou možnost než pozastavit trest, jelikož se Barça odvolala. Stejně tomu bude i v případě, že se potrestají ty dva další tebou zmíněné kluby.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Iveta Bartošová spáchala samovraždu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

"Fun" Fact: Štatisticky, každých 42 sekúnd sa niekto pokusí o samovraždu....

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
nani92

Sorry, ale pre ňu je to najlepšie riešenie..to čo jej robili bolo neúnosné a namiesto toho aby jej pomohli ju ešte viac ničili a dorážali..úprimne som aj prekvapený že to vydržala až doteraz no..teraz sa už bdue mať lepšie,snád

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Nespoileruj, Nova z toho v prvních dnech bude dělat vraždu.

Reagovat
niflheim

O kom teď budeme číst?

Reagovat
fff

Hned ma napadol tento clanok.

http://ekonomika.sme.sk/c/6875794/sef-bulvaru-ano-bartosovu-naozaj-zabijeme.html

Celkom humus, co sa okolo nej robila poslendu dobu.

Reagovat
smazaný uživatel

on je tak strašný kretén až to možné není

Reagovat
Arbiter

však ona si za to pronásledování bulvárem může do značné míry sama, když se sama nabízela k prodeji...

Reagovat
fff

Samozrejme, nic nie je ciernobiele.

Ale prave Bartosova je priklad, kedy sa uz prekrocili akekolvek hranice to strany bulvaru. Na druhu stranu, bulvar reaguje na dopyt a to je obraz spolocnosti ako takej. Tusim aj v samotnom rozhovore spominal, ze im Bartosova rapidne vplyvala na predaj.

Je to taky uzavrety kruh.

Reagovat
Arbiter

co jsem s ním četl pár rozhovorů, tak to v bulváru vypadá tak, že ty hvězdy se nechají nějak zviditelnit a na oplátku poskytnou nějakou pikantnost, nějakou jedovatou slinu. Chceš něco, zaplať. Jasně, že z toho bulvár profituje, lidi to bohužel zajímá. Ale profitují na tom i lidé, o kterých se píše. Holt to nezvládla. Na druhou stranu když si zajistila on-line přenos z její cesty z Itálie domu, něco to stát muselo.

Reagovat
fff

Te online prenos, to neviem o co sa jedna pravdupovediac. Tak naslepo predpokladam, ze o tom case na tom nebol tak zle ako teraz ku koncu, nie? Mozno sa mylim.

Ono uz ide o to, ze zrejme to aj ona robila v minulosti, ze sama daco poskytla a tak. Otazne je uz to, ze ked je v takom stave v akom ona poslednu dobu bola, kde uz ak sa nemylim mala realne psychicke a zdravotne problemy, by nemala byt uz ta hranica, kedy si bulvar da stopku.

Reagovat
smazaný uživatel

cool rozhovor. Na nič sa nehrá. Získal si moje sympatie

Reagovat
smazaný uživatel

To nemyslis vazne

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si regulérny kokôtik Lolino

Reagovat
smazaný uživatel

že to hovoríš práve ty teda

Reagovat
fff

To inak tiez ocenujem, ze vie presne co robi, rovno to povie a za nic sa neskryva. Sice je to pre mna nejak ludsky odpad, ale zas ak by to aj nerobil on, vzdy by sa nasiel niekto iny, kto by to robil miesto neho. Ludia si to skratka ziadaju.

Reagovat
smazaný uživatel

A keby ritualne vrazdil male dievcatka a nasledne znasilnoval a potom sa k tomu hrdo priznal, tiez by to bolo ok? To, ze o tom este takto otvorene hovori, robi z neho este vacsiu zumpu.

Reagovat
smazaný uživatel

ak by to bolo legálne, platili mu za to obrovské peniaze a ľudia by si to žiadali tak áno. Nemôžeš porovnávať bulvár k vraždeniu Ak by ste ho nečítali tak by neexistoval. Existuje pretože je poptávka a ľudia to kupujú.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta jedna hodina ekonomie ti nspravila dobre. Zakon poptavky mozes pouzit v ekonomii, tam samozrejme plati. Nemozes vsak abstrahovat od zvysku sveta. Pre medziludske vztah (dufam) su tie sracky uplne irelevantne. Aj po prvych hodinach dejepisu musi byt detom na prvom stupni ZS jasne, ze nie vzdy vsetko po com je poptavka je spravne.

Reagovat
smazaný uživatel

pozri kým to čo robia bude legálne tak bude platiť poptávka...Kým toľudia budú kupovať tak to nezmizne a možeš sa aj na hlavu postaviť a nezmeníš to....

Reagovat
smazaný uživatel

To nepopieram. Ale neviem aka zhovadilost by sa mi musela stat, aby som s tym suhlasil.

Reagovat
fff

Wow, az taketo prekrutenie mojej pointy som fakt necakal.

Porovnavat priznanie vrazdy k tomuto.

P.S. ak by si cital pozorne, sma som napisal, z je pre mna ludsky odpad.

Reagovat
smazaný uživatel

Prehnane to samozrejme je, ale schvalne. Islo len o to poukazat na tu logiku.

Reagovat
fff

Porovnavat neporovnatelne ale neposluzi, na poukazanie na logiku. Tie dve situacie su diametralne odlisne.

Priznanie vrazdy, teda trestneho cinu a priznanie svojh postoja, hoc moralne mozno odsudenia hodneho. Uplne mimo prirovanie si dal.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, ale stale nevidim dovod, preco by som mal niekoho za to velebit. Za to ze sa priznava, ze je to najvacsi zumpa.

Reagovat
fff

To nie je velebenie. Skratka som skonstatoval, ze to, ze to aspon neobkecava, nevymysla vyhovorky a pod. je fajn. Je to zmrd, vie to o sebe a aj to povie. Uzavrete. Mna viac irituju ludia, ktori su uplni hajzli, no tvaria sa a snazia sa o sebe vytvarat obraz, ze to tak vobec nie je.

Reagovat
smazaný uživatel

Plus odporucam teraz najnovsi dokument Delnici bulvaru od Vita Klusaka. Dokument asi priemerny, ale na vytvorenie obrazu o tom prasati staci.

Reagovat
vodka

tak si pak přečti nějaký jiný, nebo se podívej na hydepark s ním. je to docela mamrd, který si o sobě myslí, kdovíjak neni chytrý a snaží se působit nad věcí, přitom si často protiřečí, plácá hovadiny. Prostě se stylizuje do role, která mu až tak moc dobře nejde, nebo aspoň o ní nevypadá vnitřně přesvědčený.

Reagovat
vodka

>mě

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

v živote som o nom nepočul, bulvár nečítam. Ale v tom rozhovore sa yvjadruje fajn, nič neskrýva, vie že je po to mdopyt a ak by to nerobil on tak by sa našiel niekto iný. Ak ide o peniaze tak všetko ostatné ide stranou...

Reagovat
vodka

já taky ne, maximálně rozkliknu něco na seznamu. Ale s novotným teď vyšla série článků právě díky dokumentu "dělníci bulváru" a hydepark sleduju pravidelně, takže když tam byl, tak sem to nevypl. a kolik protimluvů dokázal za těch 45 minut dát, to je fakt umění.

Reagovat
smazaný uživatel

Kriste to je logika

Reagovat
smazaný uživatel

On očividně chytrý je. Problém je v tom, že se rozhodl že musí zahodit morálku, a tak si kolem sebe vytvořit štít. Nejenže to lidi nevidíjou jako bůh víc co, a navíc to vypadá že si to sám jenom nalhává. Upřímně ale nevidím proč nenávidět jenom ho, když v tom bulváru jsou všichni lautr stejní, akorát on o tom mluví.

Reagovat
smazaný uživatel

tak v hyde parku naopak působil jako kretén ten moderátor, každý jiný by ho rozbil argumenty a tenhle tam ze sebe udělal jen většího blbce než Novotný

Reagovat
vodka

Klepetko je sice takový pakoš naprosto nevhodný pro ten typ pořadu, ale kdo neni debil s pamětí kratší než 3 minuty, tak si názor na novotného udělal docela jasný.

Reagovat
fantomas

Heh, tohle je přesnej opak někoho, kdo si na nic nehrá. Přesnej opak.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavními viníky nejsou samotní bulvární novináři, ale naopak lidé jako ti co byli v dokumentu Dělníci bulváru natočeni na té demonstraci na začátku. Lidi kteří si myslí, že na takové informace mají nějaké právo, to jsou ty největší špíny na světě, kteří mají krev Bartošové na svých rukách.

Reagovat
smazaný uživatel

fakt?

Reagovat
Arbiter

jep

Reagovat
smazaný uživatel

chuda zena, dohnali ju k tomu vsetci ti smradi okolo nej

Reagovat
Arbiter

kdo ví, jak moc je chudák...

Reagovat
smazaný uživatel

bol to chory clovek, ktory sa potreboval liecit...ja som ju raz videl na nejakej stanici, neviem ako sa vola, moderoval to Cabadaj zo Snezenek a tam ludia volali a nakladali na nu, ona nevedela povedat suvisle ani dve vety, potrebovala sa liecit, miesto toho ju dohnali az k samovrazde, skor sa divim, ze neskocila pod vlak uz daavno

Reagovat
smazaný uživatel

ide o to, ze mnoho ludi, ktori si nepreziju depresie (tie skutocne, nie dnove zmeny nalady) to dusevne zdravie podcenuju a nedokazu sa v zit do situacie toho, co to preziva...je to strasne, cloveka to uplne pohlti, rozrasta to potom do dalsich negativ ako su alkohol, drogy, atd..+ ten tlak z medii..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fff

Ona bola naozaj psychicky chora, ak nie tak ma opravte. Prave tu uz by aj ten bulvar ma mat iste hranice.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

mal by mat, ale niektori ludia su proste kurvy, takze tak skoro tie hranice mat nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ano, už to pre novu potvrdil jej manžel..

Reagovat
iamek

Hodne smutny konec ...

Reagovat
vodka

nejhorší rok ale vážně, koho o kurva zajímá? akorát bulvár zase bude mít žně.

Reagovat
cristiano.K.

jsem se lekl,že ten nejhorší rok nikdo nezmíní

Reagovat
smazaný uživatel

v jeden tyzden Tito aj Bartosova a to sme este len v aprili, tento rok bude krutas jak svina

Reagovat
papos182

Takze nejhorsi tyden.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
papos182

Hospodarska pohroma pro Pepika Rychtare. Ztratil svou dojnou kravu.

Reagovat
smazaný uživatel

Bulvár zapláče. Ale taky jsem to jako Nani čekal mnohem dřív u ní.

Reagovat
fantomas

Reagovat
fantomas

Co teď bude vodpad Novotnej dělat?

Reagovat
kvasha16

najst si novu obet nebude problem

Reagovat
niflheim

Taky celkem vrchol sobeckosti - skočit pod vlak.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

mali by sa drzat pravidiel...nikoho tym neobmedzovat (skok pod vlak), nerobit bordel (vystrelit si hlavu na stenu alebo skocit z okna na ulicu) a pribuzni by s tym nemali mat starosti (utopenie - patranie atp.)

Reagovat
niflheim

Oběšení je celkem taky na trauma pro toho, kdo ho najde.

Reagovat
papos182

Navic tim skokem z okna na ulici muzes nekomu ublizit, ze na nej spadnes.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ako by sa mali zabit?

Reagovat
j_mrazik

V obleku/šatech si lehnout do rakve, udusit se a hlavně nepoškrábat rakev zevnitř. Asi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

něco jako skok mostu nad rozestavěnou dálnicí v dobře utaženém a hodně hrubém pytli na odpadky?

Reagovat
Swarley

* z

Reagovat
vodka

Reagovat
Error

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

co ja viem, clovek co spacha samovrazdu po sebe zanechava najblizsich tym traumatizovanych do konca zivota, toto je proti tomu nic

Reagovat
smazaný uživatel

*a napriek tomu to spravi pretoze nevidi ine riesenie

Reagovat
smazaný uživatel

Češi jsou fakt smějící se bestie

Reagovat
smazaný uživatel

fuuha to ste teda, neskutoční fuuu...ty beštia jedna smejúca...

Reagovat
smazaný uživatel

Když neznáš kontext, tak prosím nepiš.

Reagovat
smazaný uživatel

zhorime v pekle sice, ale ..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

já už bych tu ivetu nerozmazával...

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi slusnej blazen...

Reagovat
j_mrazik

Přes to nejede vlak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
CubONE

Reagovat
Infi

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
SunFells

Reagovat
C0br

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka
Reagovat
fantomas

Taky dobrá rekonstrukce: http://tinyurl.com/nrhk4dq

Reagovat
smazaný uživatel

1888. pre Karlie Kloss

Reagovat
iamek

Herecka . Snad nebude chytat v kostymu batmana

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

jinak to klidně může být jako zástěrka...

Reagovat
smazaný uživatel

Simeone teraz prekope celu taktiku a ked potom uvidi v branke Schwarzera, tak bude nahraty

Reagovat
Arbiter

Ty si myslíš, že tam není absolutně žádný rozdíl?

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslim si, ze Simeone bude pri priprave na zapas riesit to, ci chyta Cech, alebo Schwarzer

Reagovat
smazaný uživatel

No vzhladom ku rozdielnej kvalite oboch, co sa tyka centrovanych lopt, by som sa ani necudoval.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Arbiter

no nevím, být manažér, snažil bych se připravit je na to, jak který hráč reaguje, tj. včetně gólmanů. A myslím si, že je Simeone dobrý manažér a něco takového řešit bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Reagovat
papos182

Podle me tam Mourinho posle Hilaria v dresu Schwarzera a s prilbou Cecha.

Reagovat
smazaný uživatel

ach vy cesi, ste smejuce sa bestie

Reagovat
papos182

To je romantika.

Reagovat
Mada

Reagovat
Miguel19

Trénovali i Terry, Hazard a Eto´o ..

Reagovat
smazaný uživatel

same zasterky, vy svine

Reagovat
Miguel19

Nám fandíš, tak nedělej..

Reagovat
smazaný uživatel

*my svine

Reagovat
blade115

Reagovat
kvasha16

Reagovat
papos182

Injurygames.

Reagovat
blade115

Kdo by to před několika lety (vlastně ještě loni) řekl, že Petrův návrat bude až čtvrtou nejradostnější zprávou ... Hlavně že je v pohodě Terry, ten prostě hrát musí.

Reagovat
smazaný uživatel

preco, autobus s jednym defektom stale stoji

Reagovat
blade115

Ale bez řidiče je k ničemu.

Reagovat
blade115

Teda krom toho, že zvládne porazit Liverpool, no.

Reagovat
Arbiter

předloni či loni jsme za něj neměli kvalitní náhradu...

Reagovat
blade115

No právě.

Reagovat
Arbiter

je to posun vpřed, přesto je to příjemná a pozitivní zpráva

Reagovat
blade115

Tak já to nemyslel ani nijak negativně, ale právě díky Markovi je teď Petrův návrat oproti návratu Edena, Terryho nebo i toho Eto'a ne tak podstatný.

Reagovat
cristiano.K.

pche prej 85 za Suáreze, tomu se Henry jen zasměje

Reagovat
smazaný uživatel

Vymenil by som ho za Ronalda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

jedině s Garethem

Reagovat
niflheim

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

2000. pre to, aby mi zajtra do skoly nemeskal vlak

Reagovat
smazaný uživatel

2010. pre to, aby si ho zmeškal

Reagovat
smazaný uživatel

zapocet zajtra, prestan

Reagovat
smazaný uživatel

good luck

Reagovat
Arbiter

tak to je otázka života a smrti, že jo...

Reagovat
smazaný uživatel

ked mi zmeska vlak, tak bude

Reagovat
CubONE

Reagovat
niflheim

snad ti pod něj někdo neskočí

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

2000. pro Ivetu

Reagovat
Honza Matoušek
Reagovat
Honza Matoušek

Neeee Já jsem tak pomalej kluk.

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Arbiter

myslíš si, že vyhraje ve Slavíkovi "Skokana roku"?

Reagovat
Tomoro

nepochybne.. letos bych prorazit nechtel, kdyz za to ani nedostanu cenu..

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Uwe Uwe určitě neprohraje

Reagovat
cristiano.K.

s kursem 3,5 musí celej Uwe Uwe Uwe prohrát

Reagovat
kiwwi

tak Holandska FA potvrdila, ze United vyjednavaju s LVG...problemom je vraj to, ze LVG chce 5 ludi svojho vlastneho personalu a United chcu personal taky, aky je tam teraz...uz zasa vymyslame chujoviny a robime to presne naopak...Moyesovi sme dovolili privies si vsetkych tych niemandov a LVG nechceme dovolit top odbornikov

ked to zasa poserieme...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Medzi tymi top odbornikmi je aj Kluivert?

Reagovat
kiwwi

Kluivert by mal byt asistent...skor sa tam rozprava o trenerskom time

Reagovat
smazaný uživatel

moyesa by mali kazdopadne zobrat spat..treningove metody su velmi dolezite a v tom bol mr moyes majster sveta

Reagovat
kiwwi

kazdopadne aj Kluivert je proste ina liga co do mentality...vsade kde hral sa hral utocny futbal a vyhravali sa tituly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

A jak uměl v NUFC pobavit schopností popřít všechno, co předváděl v Barce

Reagovat
smazaný uživatel

No ani v tej Barce to obrovska hitparada nebola.

Reagovat
Chazy

Tam podle mě hrával solidně, ale nejsem zrovna relevantní v jeho hodnocení.

Reagovat
kiwwi

viem ze aj hrubas naraza na posobenie v NUFC, ale to uz boli take angazma...samozrejme v jeho kariere je smerodajny Ajax a Barca

Reagovat
smazaný uživatel

Ja osobne som ho nikdy nemal rad, prisiel mi ako strasny drevak. Ale tak to je subjektivne. Ako trener teda netusim, ako na tom je, vlastne to asi nikto. Ale myslim si, ze to by uz radsej mohol ostat niekto z 92-ky. Celkom sa cudujem, ze sa neskusi ten Giggs.

Reagovat
kiwwi

ale Giggs asistentom bude urcite, ved o to nam ide, aby sa pod LVG zaucil

Reagovat
smazaný uživatel

Zaucil sa pod Sirom. Pod LVG sa nicomu lepsiemu nepriuci. Mozno iba hulvatsku a idiotizmu.

Reagovat
kiwwi

asi nema zmysel s tebou komunikovat, ale este raz to skusim...pod SAFom bol Giggs hrac, pod LVG by sa zaucal manazerskej praci se vsim vsudy

a verim ze co sa tyka treneriny sa lepsiemu priucit moze

Reagovat
cristiano.K.

one man shoe

Reagovat
Chazy

Už sis vsadil zmrde?

Reagovat
smazaný uživatel

za tu nadávku

Reagovat
Chazy

Nemůže se z ní vzpamatovat hm

Reagovat
cristiano.K.

přemýšlím jestli za litr nebo 1500

Reagovat
cristiano.K.

......kryplíku

Reagovat
smazaný uživatel

a divíš se snad bývalým hráčům, co "zachraňují" klub, že nebudou chtít pryč, když už se tam nacpali? každý chce smlouvu

Reagovat
kiwwi

a co to ma spolocne s byvalymi hracmi, ti prevzali klub docasne do konca sezony

Reagovat
smazaný uživatel

a asi tam nebudou chtít zůstat

Reagovat
Chazy

Dyť to může bejt stejná tragédie

Reagovat
kiwwi

tak tomu by som nedal ani 5%...pozri sa co dokazal LVG a aky futbal hra

Reagovat
Chazy

Ale nebyl si ochotnej věřit ani tomu, že by Moyes moh vyletět po roce a měl si ho za větší jistotu jak Mourinha. Prostě se poučili z toho, kdy novej manažer získá celkovou nadvládu nad tím klubem.

Reagovat
kiwwi

pozri, ja som Moyesovi veril, ale od zaciatku som nesuhlasil s tym, ze si tam priviedol svojich ludi a odisli top treneri, ktori posobili pod Fergiem...ide mi cisto o to, ze na tie 2-3 roky nech nevymyslame ziadne blbosti a narveme to vsetko do kvality a skusenosti

Reagovat
Chazy

Jo, ale nebylo by ideální, aby i on tam měl nějaký původní členy realizačního týmu MU, aby se třeba vrátil Rene a prostě tam bylo nějaký propojení s tím, jak to MU fungovalo úspěšně a na co by taky mělo navazovat?

Reagovat
kiwwi

a co ja viem ake maju vztahy LVG a Rene a pod.? Netusim, len nechcem aby sa to cele spackalo kvoli takejto blbosti, pretoze LVG je jednoducho uspesny trener a manazer, ktory nam moze pomoct okamzite!

Reagovat
smazaný uživatel

Otázka je jestli tam ti původní budou chtět zpátky. Ty Moeysovy panáčky jsme doufám polili dehtem a vyváleli v peří.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi pro Van Gaala?

Reagovat
kiwwi

rozhodne...ked nie je dostupny Guardiola, Klopp alebo Simeone a je v plane to, aby Giggsy raz prevzal klub, ale musi sa pod niekym zaucit, tak lepsia moznost jednoducho nie je

Reagovat
smazaný uživatel

Tím dost možná vyoutuješ Rooneyho, nějak si nedokážu představit, že ti dva by se měli nějak dohodnout.. Jinak to dává smysl, on umí vytvořit tým a naučit výborný návyky.

Reagovat
cristiano.K.

dohodnou se na přestup k jinému týmu

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna Rooney je hráč který žere trávu běžně. S ním by problém neměl. Takového Machedu by ale sežral zaživa.

Reagovat
Chazy

Rooney je debil, co si myslí, že je víc než klub.

Reagovat
kiwwi

bla bla bla

Reagovat
Chazy

Ok, Rooney je přemýšlivý mládenec, co si je vědom svoji hodnoty a jen chce to, co mu právem náleží, k čemuž se snaží dospět v gentlemanském stylu.

Reagovat
kiwwi

z extremu do extremu

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

To už je moc tyvole

Reagovat
Chazy

Hm, ale nevím, jestli mi spíš neškodí, že se mnou souhlasí zrovna hater takovejch učebnicovejch sympaťáků jako Djokovic nebo Mourinho.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsem Djokerův hater a hádám, že to s tím stejně nijak nesouvisí

Reagovat
Chazy

Asociace jasná

Reagovat
kiwwi

Nesnaz sa vyvolat dojem ze o Rooneym hovorim ako o sympatakovi a ze nie je debil...

Reagovat
Chazy

Měla to bejt jen cílená provokace hrubase

Reagovat
smazaný uživatel

Nic moc ti povím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Més que un club? Na to je Van Gaal zvyknuty.

Reagovat
smazaný uživatel

To je klidně možné. Ale na hřišti se to neprojevuje.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, když je frustrovaný tak buď dře ještě víc, a nebo z toho prasí. A jak to souvisí s tím, že Chazy říká že si myslí že je víc než klub?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to souvisí hlavně s tím, že je to ukázkovej prototyp debila no, já bych ho na vašem místě nenáviděl za to, jak se ke klubu chová. Na hřišti se to občas projevuje taky, stačí si toho trošku všímat, jak se chová k některejm spoluhráčům

Reagovat
Chazy

A neměl si celkem rád Bartona? Já jen, že na to člověk kouká trochu jinak, když tomu klubu fandí, viz. já a Keane/Ivanovic.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, Bartona jsem se zastával, samozřejmě proto, že hrál za NUFC, choval se slušně a předváděl kvalitní výkony, s přístupem taky problém nebyl, takže jsem ho neodsuzoval automaticky za to, že zmlátil někdy před tím Daba a podobně. Ale nikdy bych netvrdil, že není povahou zmrd, a už vůbec bych mu neodpustil, kdyby dělal to, co Rooney

Reagovat
Chazy

Podle mě teda Barton byl i pro NUFC daleko škodlivější hráč jak Rooney pro MUFC.

Reagovat
kvasha16

dost inak

Reagovat
smazaný uživatel

To se řešilo už tolikrát. Prostě je těžké nenávidět hráče který by na hřišťu vypustil duši, a to aji když se při prodlužování smlouvy chová jako mix prodejné děvky a pětiletého rozmazleného fakana. Věř mi, asi všichni fanoušci to tady zkoušeli, ale málokomu se to povedlo.

Reagovat
Swarley

tohle je prostě nezapomenutelnej moment

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

nemyslim si, ze Rooney by mal mat s LVG nejake preblemy...a neverim, ze existuje na svete trener, ktory by nepotreboval Rooneyho

Reagovat
smazaný uživatel

LVG ho nacpe do středu zálohy kvůli dynamice, uvidíš.. To se Rooneymu nebude líbit, i když by to United celkově nejspíš prospělo.

Reagovat
kiwwi

tak to by som mu este zatlieskal, pretoze presne tam by som ho napchal aj ja

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já taky, ale na Rooneyho to nejspíš chce trochu diplomacie.. Ne Van Gaala

Reagovat
blade115

Právěže bude jedině dobře, když mu konečně někdo ukáže, že má většího kokota a že on je ten, kdo bude rozhodovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechce. Na něho tuším fakt funguje akorát autorita.

Reagovat
Swarley

no to nevím, protože kdyby SAF ještě o rok pokračoval, tak Rooney u nás není...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je . On by si odpustil to svoje prohlášení, páč by mu bylo jasné že s ním ještě rok bude muset vydržet. A pak by ho zvládl, jako vždycky.

Reagovat
Swarley

tak možné je všechno, ale ta poslední sezóna tomu moc nenasvědčovala...ono to vypadalo, že už se měli navzájem definitivně dost a že to moc dál nepůjde...Rooney na to kašlal, nepodával zdaleka takové výkony, jako tuhle sezónu (co se týče odhodlání)...a SAF už se s ním nemazlil, stavěl ho kde chtěl a dával mu to svým způsobem dost sežrat...já si myslím, že by Rooney v létě neprodloužil a odešel by...takhle mu Moyes nabídl být zase hvězdou, hráčem, na kterém to bude stát, dostal pořádný prachy a proto na to kývl...pochybuju, že se SAFem na lavičce by se něco z toho stalo, tam už mezi něma ten pohár trpělivosti přetekl...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to jo. Ale to zase může být tím, že se Fergie rozhodl skončit a s Fergiem zacházel stylem Carpe diem. Což byla trochu podpásovka vůči jeho nástupci, ale Moyes si s tím poradil relativně v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

* s Rooneym zacházel

Reagovat
vodka

vztahy mezi něma byly na konci zoufalé. Od kritiky fergieho na jeho fyzičku po Rooneyho tréninkový workrate a totální ztrátu fyzičky. Šak loni byl pomalješí než Smalling při otáčení se kolem vlastní osy...

Reagovat
smazaný uživatel

SAF byl největší autorita, která vůbec může ve světě fotbalu být.. no a stejně s ním soupeřil.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže prohrál třikrát ze tří pokusů. Oba s Ronaldem donutil aby spolu začali zase vycházet po té jejich hádce tuším na ME v Portugalsku, prodloužil s Rooneym smlouvu, a donutil ho aby hrál na Persieho, kterého koupil aniž by Rooneymu nabídl místo hroťáka, které vždycky chtěl.

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo myslím na MS v Německu.. Nevím, jestli se tomu dá říkat výhra, koukni na jeho plat a jeho postavení vůči spoluhráčům.

Reagovat
smazaný uživatel

Co se nechal Evra slyšet, tak ho kabina bere jako hráče který si ty peníze zaslouží. Jiné zprávy nejsou. To se fakt řešilo mockrát. Já sem ho chtěl prodat už napoprvé. Když sme to neudělali, a dali mu možnost brát takové prachy, tak už je v principu jedno jestli bere 150 000, a nebo 250 000. Dokud se tohle chování nestane pravidle, a to nestalo, jak SAF ukázal třeba na Pogbovi, a klub to zároveň utáhne, tak to není problém. Snad už je to poslední smlouva kterou od nás dostal.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo nevíme jak to bude fungovat.. Tady máme akorát jistotu, že jdou k sobě dvě hodně horké hlavy. Teď jde o to si vsadit, jestli se jeden podřídí druhýmu.. od Rooneyho moc nečekám, u Van Gaala je to utopie. Pořád si myslím, že Van Gaal je podobnej risk jako Giggs.

Reagovat
smazaný uživatel

LVG je úplně jiný risk než Giggs. Jeden nemá zkušenosti, ale má autoritu, vítěznou mentalitu,zná klub, a měl by za sebou realizační tým který by mohl navázat tam kde loni přestal. Ten druhý je extra zkušený, úspěšný, má autoritu, nezná klub, ligu ani prostředí, ale umí pracovat koncepčně a vytvářet úspěšné týmy. Mně to vychází tak, že ideální kombinace by byla LVG plus Giggs jako jeho asistent. Plus se tam pokusit nacpat co nejvíc lidí ze starého Fergieho realizačního týmu. A pak doufat že na to Giggs za dva, tři roky bude mět.

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle to vypadá, když vynecháš psychologické hledisko.. Van Gaal je hovado, to je u něj stejně hlavní jako jeho erudovanost. Spolupráce s ním je obtížná, přitom jedině na spolupráci může tak obrovský klub jako je United, fungovat.

Reagovat
vodka

na druhou stranu, spousta kopaček právě za těma velkýma egama jde bez problémů. U Rooneyho to ale smrdí problémama jednoznačně, Van Gaal mu řekne, že hraje jak pytel brambor a MU to stojí 300 k/w, hodí mu nějakou pokutu a Rooney zase přejde na ublíženecký mód.

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc já u Van Gaala fakt věřím, že se s nim vůbec nebude mazat a rovnou ho hodí do středu hřiště.. no a Rooney se šprajcne. Klidně bych na to vsadil.

Reagovat
smazaný uživatel

Cynicky řečeno, proč ne? Má smlouvu ještě na dlouho. Hrát bude chtět. Tak buď bude hrát CM, nebo ho prodáme někde do Juventusu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jsem psal, já taky vidím střed jako jeho místo.. Jenže víme jak to tam má rád a jak kvůli tomu se SAFem bojoval.. Pak přijde Gaal a rovnou mu ustřihne koule. Fakt bych řekl, že se šprajcne.. a střední záložník je možná nejdůležitější post vůbec.. To klidně může pak stát sezonu.

Reagovat
vodka

protože na to na středu bude srát a trpět bude clý tým a budeme vyhazovat 300 k oknem?

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád je tady ta varianta ho prodat. Času na pořešení toho všeho by mělo být dost.

Reagovat
kiwwi

prave tomu by mala predist jeho nova zmluva...bude dostavat 240 tisic, ale kvoli slabym vykonom by prisiel o sponzorske zmluvy atd.

Reagovat
Kenneth

Tak to potom bude brat teda almuznu no.

Reagovat
smazaný uživatel

nemali by sme ho chciet?

Reagovat
kiwwi

"Jinak to dává smysl, on umí vytvořit tým a naučit výborný návyky."

Reagovat
smazaný uživatel

Má to svý pro i proti, ale já bych chtěl Gigsyho..

Reagovat
kiwwi

To v idealnom svete asi kazdy len neviem ci si mozme prave teraz taky risk dovolit

Reagovat
minoLFC

K IB : smutné, snáď to bude mať nejaký negatívny dopad na bulvár, nuly čo ho píšu a aj čítajú

k Suarezovi: toto leto ho ešte udržíme, síce by sme zaň dostali balík ale neviem či by sme ho nahradili

Reagovat
smazaný uživatel

Koscielny:

2011/12 St. Totteringham's Day Golden goal scorer

2012/13 St. Totteringham's Day Golden goal scorer

2013/14 St. Totteringham's Day Golden goal scorer

Reagovat
Jardin

btw až teprve včera jsem zaznamenal, že nějaký takový "svátek" existuje.

Reagovat
smazaný uživatel

o vianoiach vies?

Reagovat
Chazy

vianoie

Reagovat
smazaný uživatel

super sviatok, akurat ze vela ludi si to pletie s vianocami

Reagovat
kvasha16

no vidis, ja napriklad taky sviatok nepoznam

Reagovat
smazaný uživatel

je to dost undeground no

Reagovat
kvasha16

to je jasna vec, som to skusal googlit a nikde nic, ani ň...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

sa nesmej a hod sem nejake info, o vianociach uz kazdy vie ale moznost rozsirit si obzory a priucit sa nieco o vianoiach sa nenaskytne kazdy den

Reagovat
smazaný uživatel

To prej slaví v kcoourkvoě

Reagovat
fantomas

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Jardin

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Alan Curbishley says there is no doubt we would be still at the top had we not lost Walcott Ozil and Ramsey through injuries, our 3 most important players.

Brought an unbelievable shake of the head from Owen. "They don't look like a top 4 side."

Reagovat
smazaný uživatel

Nerekl bych "no doubt", ale boj o titul by se vas myslim urcite tykal. S Aaronem v sestave uplne jinej mancaft...

Reagovat
smazaný uživatel

ale ide skor o toho owena, on nas uplne nenavidi

Reagovat
smazaný uživatel

Nejen vas.

Reagovat
smazaný uživatel

owen

Reagovat
kvasha16

s krlesom by si mali co povedat

Reagovat
smazaný uživatel

bffky

Reagovat
SunFells

Reagovat
fantomas

Mamlásek

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele