Mourinho: Ivanović je pro Chelsea jeden z nejlepších přestupů

10.02.2015, 09:59
Aktuality
Chelsea pod vedením Josého Mourinha kráčí za ligovým prvenstvím, na čemž má lví podíl obránce Branislav Ivanović. Srbský reprezentant je podle manažera CFC jedním z historicky nejlepších nákupů...

Ivanović přišel na Stamford Bridge před více než sedmi lety z Lokomotivu Moskva a prakticky okamžitě se zařadil do základní sestavy Blues. Kromě plnění defenzivních povinností pak univerzální obránce zvládá i výborně podpořit útok a navíc střílí velmi důležité branky.

Jednu takovou si Ivanović zapsal o víkendu, kdy pro Chelsea rozhodl důležité klání na hřišti Aston Villy, po kterém mají svěřenci Josého Mourinha na čele Premier League sedmibodový náskok na druhý Manchester City, jenž pro změnu tentokráte zaváhal s Hullem.

Při té příležitosti Mourinho vyzvedl kvality srbského obránce, který je podle jeho slov jedním z nejlepších nákupů londýnského mužstva za éru Romana Abramoviče. "Je to tak, myslím si, že je to pro Chelsea jeden z nejlepších přestupů," prohlásil Mourinho.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (368)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele