Mourinho: Evropská liga mi nic nového nedala, hráče nemotivuje

04.12.2020, 20:07
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (103)

Přidat komentář
smazaný uživatel

No asi mas Jose pravdu. EL je nuda soutez.

Reagovat
Čekám na brejk

Je to o úhlu pohledu, mě EL třeba baví. Ale asi chápu, že pro fanoušky i hráče týmu, který před tím pravidelně hrál LM to takové žůžo není.

Reagovat
cr7sux

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
veikko

Tak je to samozřejmě trochu vytržené z kontextu, protože Mourinho řekl, že hráči mají problém s motivací jen ve skupinové fázi. Na druhou stranu jestli mají v Tottenhamu problém s motivací, tak to možná vysvětluje těch zhruba 30 let bez pořádné trofeje.

Reagovat
smazaný uživatel

za posledni vetu

Reagovat
t0mmy33MCFC

Reagovat
smazaný uživatel

"Když jedeme do Antverp, do Razgradu, do Lince, kde trpíte kvůli počasí, prázdnému stadionu a nulové atmosféře, mám zkušenost, že někteří hráči mají pocit, že tady nemají co dělat,"

To je kkt, tak hlavně že v Londýně má narvaný stadion, skvělou atmosféru a počasí jak v Karibiku.

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rudnevs

Tak ale najmä do tých miest musia častokrát aj dlho cestovať a tie kluby pre nich proste nemajú prestíž. Akože vyjadril sa divne, obvzlášť keď momentálne kvôli covidu atmosféra na štadiónoch celkovo nehrozí, ale chápem, čo tým chcel povedať.

Reagovat
Talker

Vždyť co se týče cestování, tak kromě Bulharska má naprosto luxusní los - Antverpy jsou cca podobně daleko jako Manchester z Londýna, Linz je 2.5 hodiny letadlem?

Zas z toho nedělejme, že dostal skupinu ala Villareal - Turecko, Azerbaijan a Izrael. Dostal jednoduchou skupinu, kde jsou jasným favoritem, 2 ze 3 cest jsou fakt naprosto ideální.

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak Hlavně že Chelsea v Edenu byla jen o vlaječkách. Za to Bayern atmosféru ovládl. Je to kašpar.

Reagovat
herbage

jako Mourinho dává často hloupá prohlášení, ale na tomhle nic hloupého nevidím. Pochopitelně, že v Londýně nic z toho není, ale to přeci neznamená, že nemá pravdu. Oproti normálu sice jsou sice na tom všude dost podobně, tedy prázdné stadiony a na podzim horší počasí, ale o to více hráče pak motivují jiné faktory, jako blízkost rodiny, přátel, známé prostředí, prestiž zápasu, rivalita soupeřů, podpora fanoušků na dálku, vysoká sledovanost v TV, apod. Tohle třeba zápasy v PL bohatě splňují, ale zápasy EL ani omylem. I Guardiola tvrdil, že hráče už fotbal nebaví a má pravdu. Jako každý malý kluk sní o tom, že jednou nastoupí ve finále LM nebo MS na vyprodaném stadionu a vyhraje nějakou velkou trofej. Asi nikdo nesní o tom, že bude v roušce cestovat přes celou Evropu sem a tam, poznávat kouzlo hotelu v Razgradu, místní prázdný stadion, mizerné počasí a s pocitem, že musím předvést adekvátní výkon proti soupeři, který nikoho doma nezajímá a všichni se těší na londýnské derby, o kterém se bude ještě týdny psát a které bude rozebírané po celém světě

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud rozmazlené hvězdičky nebaví dělat vysněnou práci nebo spíše zábavu za obrovské prachy, tak je to chyba pouze jejich a nikoli zápasů, které hrají. Tvoje argumenty jsou směšné.

Reagovat
herbage

OMG Hm, stejná úroveň argumentů jako pod Guardiolou, kde lopaty všech zemí, co dělaj 12ky u soustruhu, maj jediný argument, že maj za to velký prachy, tak je to musí bavit. Na to je jednoduchá odpověď - NEMUSÍ Kdyby tohle neřekl Mourinho, ale řidič kamionu, tak se nad tím nikdo nepozastaví. Kdyby řidič kamionu řekl, že nevidí smysl v tom cestovat po Evropě v tomhle počasí a vozí zboží sem a tam a že ho to nebaví, tak se to dá pochopit. Sice lze argumentovat, že kdyby jezdil v Česku s náklaďákem a rozvážel třeba maso, tak jezdí taky ve stejném počasí, ale večer je doma s rodinou, zajde s kamarádem na pivo, nespí sám na nějakém hotelu. Argument, že si tu práci zvolil dobrovolně, je za ní dobře placen, a tedy nemá remcat může být validní, ale nemusí to vůbec nic měnit na tom, že ho to zkrátka nebaví

Reagovat
smazaný uživatel

Vyjádřil jsem se nepřesně. Ať je to klidně nebaví, to je jejich věc. Ale brečet jako hráč nebo dokonce trenér ve stylu "béééé, já chci hrát ve středu světa Londýně a místo toho musím jezdit do nějakých prdelí jako je Belgie nebo Rakousko" (provedl jsem syntézu tvých a Mourinhových argumentů), je ostudné a nemá to nic společného s tvou nekonečnou otravnou mantrou o rodině a přátelích (když 99% dneších fotbalistů stejně žije jenom na instagramu a twitteru) nebo o tom, že někoho týdny zajímá zápas Tottenham-Burnley.

Reagovat
herbage

on nebrečí, on je jen upřímný. Sezóna je dlouhá, program nabitý, riziko zranění klíčových hráčů vysoké a zápas nedůležitý. Program každého normálního trenéra je pro takové nevýznamné zápasy nezranit se, neplýtvat silami a pokud možno neutrpět ostudu. První dva body jsou ty nejdůležitější, zvlášť před důležitým zápasem, pro mnoho fanoušků zápasem roku. Mourinho hodně dbá na motivaci hráčů, ale sám před takovým zápasem cítí, že neví co hráčům říct, aby je nějak motivoval. Může na to přistoupit tvým stylem, že před zápasem hráče seřve, že jsou slečinky, že jestli je fotbal nebaví, ať jdou zametat chodníky a že proti Linci budou žrát trávu nebo jim řekne, vydejte ze sebe co nejlepší, ale hlavně šetřete síly a nezraňte se, což ti hráči stejně mají v hlavě tak jako tak. S tvým přístupem by Mourinho annglickou, italskou, španělskou a portugalskou ligu asi nevyhrál. A pak po zápase může říct, že zápas byl důležitý, hráči zahráli dobře a na pokraji svých možností nebo může říct, co si myslí. Za mě lepší, když je upřímný

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nejde přece vůbec o to, co Mourinho říká v kabině, to mě vůbec nezajímá. Jde o to, co říká veřejně a jak to působí. A navíc není nic jednoduššího, než nasadit základní sestavu z juniorů a béčka a nemusel by zbytečně brečet o nedostatečné motivaci hvězd.

Reagovat
herbage

ale vždyť to v tom rozhovoru jasně říká:

"Rozpor je pak v tom, že jsou tu hráči jako Son (Hung-min) a Pierre (Hojbjerg), kteří většinou nastupují v základní sestavě, a těm nezáleží na tom, kde a v jaké soutěži hrají. Jsou k dispozici týmu po celou dobu. Buďte si jistí, že v neděli proti Arsenalu budou všichni mí hráči na zápas natěšení jako oni," . Zároveň prozradil, že tentokrát bude týmu k dispozici i lídr Harry Kane.

"Mohl bych teď začít blafovat nebo předstírat, že má velké zdravotní potíže, kvůli kterým (v Linci) nehrál. Nemá žádné problémy, v neděli bude hrát," dodal kouč Tottenhamu.

Stačí si dát dohromady ten text a lze z toho jasně vyčíst, že má v týmu hráče, kterým je fuk, co za zápas hrají a vždy předvedou maximální výkon (Son a Hojbjerg), takže ti proti Linci hráli. A pak jsou hráči jako Kane, kterým se zkrátka nechtělo a radši byli doma s rodinou, tak je nechal doma.

Reagovat
smazaný uživatel

Když to byl tak nedůležitý, otravný nevím jaký ještě zápas, když je podle tebe tak extrémně důležité jej dle tvého popisu téměř odchodit, aby se nikdo nezranil nebo nezkřivil si vlásek na hlavě a následně do médií dlouze vyprávět o ničemné úrovni EL a belgických či rakouských stadionů - proč tedy byli v sestavě kromě Tangangy hráči, kteří pravidelně nastupují v základu? Program normálního trenéra je nezranit se? Tak trenéra, který dokáže naplánovat nezranění jsem ještě neviděl, bravo.

Reagovat
herbage

nezranění se je hlavně o hlavě, ne o výběru sestavy. Pokud hráč má v hlavě nastaveno, že chce hrát o víkendu proti Arsenalu, tak podle toho chodí do soubojů, rozvrhne síly do sprintů, hraje více pozičně, méně, pressuje, apod. Trenér zvolil sestavu s ohledem na více faktorů, do hlavy mu nevidím. Jak říkal, někteří hráči chtějí hrát furt, tak je nechal hrát, protože hrát chtěli. Někteří, jako Doherty, tak bylo třeba je rozehrát po zranění. Někteří nehrají pravidelně v základu, tak je chtěl rozehrát, apod.

Reagovat
Talker

Tak tam měl nasadit hráče, kteří nehrají v lize a mladíky, kteří motivaci mají. On místo toho tam hodil většinovou sestavu Ačka, jednoho mladíka a pár hráčů, kteří střídají.

Dostal jednoduchou skupinu, kde kromě Bulharů cestování není o moc horší, než v PL a kterou by měl vyhrát i s náhradníky.

Reagovat
stas87

No, zasa nerobme z naradnikov Tottenhamu nieco, co by malo LASKu dat 2x 3-0 a odohrat zapas v suchom triku. To mozno plati na tie Razgrady ci Liberce, ale LASK aj Royal nie su slabucke timy.

Reagovat
smazaný uživatel

"Pochopitelně, že v Londýně nic z toho není, ale to přeci neznamená, že nemá pravdu."

Této perly sem si všiml až teď. Ukázkový argumentačního klamu.

Reagovat
smazaný uživatel

A vůbec celý tvůj příklad s řidičem kamionu je další tupý argumentační faul. Zkus si o tom něco najít, když už se oháníš úrovní argumentů, ty hlavo. Řidič kamionu není veřejná osoba a není placená za to, aby se před novináři nechovala jako hovado a nebyla tím pádem terčem posměchu těch tvých "rodin, přátel, fanoušků" a nesnižovala tím pádem tu tvou svatou prestiž samotného fotbalu a osob, které jej reprezentují.

Reagovat
herbage

Mourinhovo vyjádření jsem v článku četl, dává mi to hlavu a patu a nemám s tím problém. Jestli to někoho pobouřilo, tak je to spíš jeho problém

Reagovat
smazaný uživatel

Házení skupiny osob na základě jediného znaku do "lopat u soustruhu", aniž by jsi měl jediný důkaz. Generalizace. Další falešný argument. Příště bych být tebou o úrovni argumentů raději pomlčel.

Reagovat
herbage

hm, to jsem přehnal. Znám lidi, co dělají/dělali u soustruhu a žádní blbci to nejsou. Dnes v době computerů to ani žádná cvičená opice dělat nemůže, naopak jsou to velcí profíci. Ten popis spíš sedí na nějakého člověka, který dělá podřadnou, prabídně placenou, opakující se činnost, která jej vnitřně ubíjí a pak píše argumenty jako, že fotbalisté jsou slečinky, nemaj právo si stěžovat, je nespravedlivé, že maj takové platy, zatímco zdravotní sestry a dělnící dřou bídu. Jsou to různé dva světy, které se nikdy neprotnou a nepochopí, leda v TV, kdy ten zamindrákovaný člověk pak stejně ty přeplacené fotbalisty sleduje a pak je na diskusích pomlouvá, pokud se nechovají dle jeho představ. Fotbalisté jsou to zkrátka lidé, jako všichni jiní a někdo zkrátka drží hubu a krok a věnuje se své práci a někdo řekne na plnou hubu, co si myslí, jako třeba Mourinho. Neřikám, že s ním často souhlasím, ale proti těm větám z článku a v daném kontextu proti tomu nemůžu říct ani ň

Reagovat
smazaný uživatel

Věř, že já opravdu nejsem diskutér z novinek nebo Parlamentních listů. Jednoduše mi připadá způsob jakým se vyjadřuje ohledně stále poměrně významné soutěže nedůstojný a trapný. a pokud na plnou hubu říká, že hráče tyto zápasy nezajímají, škodí i jim a vlastně dělá opak toho, čím se proslavil, přenáší na ně neviditelný tlak A pokud je jak říkáš opravdu upřímný ve smyslu, že mluví pravdu a hráči si stěžují na počasí, tak mají lidé plné právo si myslet, že jsou hráči Tottenhamu slečinky, když si ani za celý život na hřišti nezvyknou na to, že svoji práci vykonávají venku a nikoli v hale

Reagovat
herbage

tak není EL jako EL stejně jako není LM a LM. Něco jiného je předkolo LM, něco jiného základní skupina a něco jiného třeba finále. Slávie hrála loni po dlouhých letech LM a letos je pro ně EL taky zklamání, byť k zápasům přistupují maximálně zodpovědně a berou tu soutěž vážně. Ale pokud Mourinho vyhrál 2x LM a trénoval ty nejlepší kluby a hráče světa, tak ho nějaký zápas s Lincem vůbec nemůže brát a ta vyjádření chápu. Jako pohledem člověka, který nikdy profesionální fotbal nehrál, tak bych si nedovolil EL shazovat už z principu, ale z jeho pohledu je skupina EL 6 zápasů v nabitém programu navíc, které musí nějak důstojně odehrát, aby se postoupilo, ale i tak, aby se ušetřily síly. Zatím to Mourinho letos zvládá nadmíru dobře a ty kecy okolo už k tomu holt patří, ale to je prostě José - the Special One

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, že z jeho pohledu to tak může být, ale netuším, proč bych měl přebírat jeho úhel pohledu a obhajovat jej. Ale narážím i na to, že ani fanoušci Tottenhamu, který už sto let čeká na nějakou pořádnou trofej, určitě nechtějí slyšet, že hráči postrádají motivaci na tzv. nedůležité zápasy skupiny. Tím spíše, že stále nemají jisté první místo. To vyjádření prostě není z pozice trenéra v pořádku.

Ale původně jsem se vůbec nechtěl dostat do takové diskuze. Chtěl jsem jenom poukázat na jeho klasické plácání a vytočila mě tvá reakce, kde představuješ jakýsi vyfabulovaný pocit hráčů a trenéra a toto vyjádření obhajuješ hodně divnými argumenty o rouškách, rodině a finále LM. A ne, zápasy skupiny nejsou a nemůžou být "navíc", a to ani v uvozovkách, do té doby, dokud nebudou špičkové týmy okamžitě nasazovány do vyřazovacích soubojů.

Reagovat
Talker

Tak pro nikoho není tahle situace ideální. Na druhou stranu oni furt fungují a hrají kromě 3měsíční přestávky prakticky v pohodě - prakticky se jim jen posunula letní pauza na jarní a nehrají před diváky, ale na prázdném stadinu. Za to by měli být ohromně vděční, že jim to funguje, nemusí se bát o práci atd, kdežto všude jinde je brutální útlum.

Když to porovnáš s klasickými firmami, které mají povinný home office nebo dokonce s leteckým/cestovním průmyslem, restauracemi atd, kdy jsou na jednotkách či desítkách procent oproti předchozímu roku, tak je to pro ně naprosto luxusní situace.

Reagovat
herbage

ty to bereš ze svého pohledu, Mourinho a hráči zase ze svého. Každý na to pohlíží svojí optikou a hráče asi netrápí, že jsou zavřené obchody, ale trápí je, že ještě před půl rokem hráli před plnými stadiony a nyní hrajou před prázdnými tribunami. Pro některé hráče je to jako droga a hnacím motorem, takže chápu jejich rozčarování. Pochopitelně jsou i hráči, které to svazuje a jsou trémisté, ale přirozeným výběrem se mezi profíky dostali spíše hráči, kteří to mají u prdele, maj vše na párku a fanoušci v ochozech jim prostě chybí. Ono asi těžko to vysvětlí hráč, který ten pocit vyprodaného stadionu a extáze zažil někomu, kdo to viděl jen v TV

Reagovat
Harley111

Tvl škoda, že se tyhle týmy nemůžou sami rozhodnout jestli tuhle pro ně otravnou soutěž hrát. To jsem zvědavěj co bude ten kašpar Mourinho říkat až skončí v konferenční lize. Ať to slečinky teda příště přenechají třeba Burnley

Reagovat
kvasha16

Reagovat
mistr129

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Busby babes

Reagovat
dave100

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gunner14

Mourinho no se divím že ještě někoho překvapuje, že je úplně mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Kez by byl takhle mimo Arteta co?

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Kluivert9

Tak nemáš hrát s týmem takovou sr**ku a budete v LM.

Reagovat
noustres

V době, která ti vpálí do ksichtu xindla s píšťalkou kdykoliv je třeba udělat "správný" výsledek? Tady nejde o výkon už spousty let, to si přiznejme.

Reagovat
smazaný uživatel

EL je sračka. Vždycky trvá až do května než se to trochu debalkanizuje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Freedo

Deslovanizuje.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
mickey mouse

naopak, ty skupiny jsou nejzajímavější

Reagovat
Manik...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Kincl

Na LM nemáte tak hrajete EL

Reagovat
Talker

Kdyby jen byl někdo u týmu, kdo má na starosti motivaci hráčů a práci s jejich přístupem... Třeba trenér nebo někdo z jeho týmu?

Jinak kecy o počasí na pevnině a atmosféře při covidu jsou dalším velkým argumentem, no

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham by mel byt rad,ze tu soutez hraje .....

Ale Jose ma ty nejvyssi cile,takze ho chapu.

Reagovat
Zaschrona

Mayor of Liverpool, Joe Anderson, has been arrested in connection with alleged bribery and witness intimidation over building contracts in the city.

According to the Liverpool Echo, Anderson was one of five men apprehended by detectives as part of "an ongoing [police] investigation" at addresses in Liverpool, Ormskirk and Southport.

The 62-year-old is an Everton supporter and, in his capacity as mayor, a significant figure in the club's proposed move from Goodison Park to a new stadium set to be approved for construction at Bramley-Moore Dock.

Ok, tak tímhle způsobem nám projekt na nový stadion ještě nepadl.

Reagovat
vladis271

to je ten čuráčik čo chcel null and void.

Reagovat
bbbauch

Nebud na ownyho tak sprostej

Reagovat
Emqick

Mám dojem, že ten stejný pasr chtěl dát vyšetřit přestup Barkleyho do Chelsea, protože se mu to zdálo moc levný.

Reagovat
Skalda29

Vždyť ani fanoušci nechodí na stadiony no. Zrušit.... Tak klidně mohli odmítnout účast a přenechat to Slovanu

Reagovat
cink

Tottenham na titul, stát na EL

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Bakary3

Ale kdyz ji vyhral- přestože ji predtim shazoval - tak to prezentoval jako ohromnej uspech, ne?

Jen teď po ztrate si zas potrebuje udělat alibi.

Starej placal se nemeni.

Reagovat
smazaný uživatel

a kdyby ji zase vyhral tak rekne,ze je na EL expert a,ze ho tato soitez hodne bavi....

A navic rekne,ze udelal 1. trofej pro milovany Tottenham

Reagovat
smazaný uživatel

A propo si moc dobre pamatyuji na jeho slova [ kdyz byl u Chelsea] jak casto shazoval Slepice a vubec je nebral jako soupere. Pokud mluvil o souperi tak v Londyne je jen jeden a to Arsenal...zbytek je pro neho nezajimavy. A v pripade Tottenhamu jednou rekl,ze ten maly klub neni pro neho nicim zajimavy

A ejhle....za par let ho uz trenuje

Reagovat
smazaný uživatel

Každému chvíli trvá než dostane rozum, jiní zůstanu u Chelsea zaseknutí navždy

Reagovat
smazaný uživatel

jojo. Zrovna Mourek a Rozum ty me dycky pobavis .

A odpoved na druhou otazku = ...zaseknuti u Chelsea? To asi ne. Kdo? Vzdyt se to tam meni jak poncle.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je jina . Ja se zasekl 2001 tusim a uz to semnou jede...... po modre stezce

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je blbost, v roce 2001 Chelsea ještě neexistovala

Reagovat
smazaný uživatel

tyyyyyy Zm.de

Reagovat
Bakary3

Souhrnne k obema tvym komentum -

On je hroznej blabola.. pro me je uz jen takova smesna figurka zijici ze svy slavy.

Presto porad z nějakýho duvodu vede kvalitni kluby a to se sem tam neco i povede, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady si zase všichni přečetli jen nadpis. On mluví jen o základních skupinách. Dodává že vyřazovací fáze je něco jiného. To se ale změní a v základní skupině EL bude nově méně týmů. Teď jich bylo hrozně moc.

Reagovat
smazaný uživatel

tak jde o to,ze Mourenin jen " mluvi"...jednou tak a pak zas uplne opacne. Hlavne,aby se mu to vzdy hodilo do kramu. On si nikdy nevidel do .......

Reagovat
smazaný uživatel

Hej no ten Mourenin ktorý s Chelsea urobil veľkoklub trocha vďačnosti voči nemu...

Reagovat
h8_sfatto

ten Mourinho, který poslal dva velkokluby do spodní desítky ligy a teď se prvním týmem údajně nejlepší ligy sotva postupuje ze skupiny.. ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Harley111

Brekot Mourinha vždycky pobaví. Bé my nechceme hrát skupinu to je pod naší úroveň, bé my chceme hrát až od čtvrtfinále a nejlépe s někým z ostrovů, tvl fakt škoda že se nemůžou tyhle týmy rozhodnout jestli tu soutěž chtějí hrát. Byl bych radši třeba za Westham

Reagovat
smazaný uživatel

Lol, kdyz naposledy hrozilo, ze bude West Ham delat v Evrope ostudu, tak radsi bouchli s nejakyma farmarema uz v predkole. Ti by tam nadelali parady...

Reagovat
eder

Nevíš, Souček s Coufalem by se třeba rádi předvedli v Razgradu...

Reagovat
Agent z Melmacu

tvoj nudný futbal mi za posledné roky tiež nič nedal

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
eder

Pořád lepší Evropská liga, než zbytečný a trapný reprezentační fotbal - ten by měli zakázat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle by pravej fanoušek fotbalu nikdy nenapsal

Reagovat
eder

Právě, že napsal. Já mám rád fotbal jako takový, nikoliv pseudonacionalistické exhibice à la národní vlaječky na autech párkrát do roka... Doby, kdy se hrál nejlepší fotbal na reprezentační úrovni už dávno minuly - někdy na přelomu osmdesátých a devadesátých let.

Reagovat
Bruny

Repre fotbal je právě nejlepší. Ale to asi teď málokdo dokáže uznat, když naše repre není v topu, jako kdysi. Kdo zažil ta lepší období, tak mi určitě dá za pravdu, že jsme se těšili na každičký jeden zápas.

Reagovat
eder

Naše repre v časech Nedvěda, Poborského, Šmicera asi opravdu táhla a předváděla atraktivní fotbal. Ale já to myslel spíš obecně - logicky se nejlepší fotbal hraje v top klubech, kdy si trenér vybere kádr typologicky k obrazu svému - podle kvalit a schopností hráčů a pracuje s nimi každý den. A ne random uskupení, které se sejde párkrát do roka a spojuje je tak maximálně státní znak v pasu...

Reagovat
Bruny

Jo, tomu samozřejmě rozumím. :) Ale stejně si myslím, že by většina z nás dala přednost tomu, kdyby ČR vyhrála MS před výhrou oblíbeného klubu (např.) v LM. .. (především pokud se jedná o fandy týmů pro které ta LM není zas tak nedosažitelná, ale chápu, že třeba fanda Zbrojovky by za vítězství LM dal vše ).

Reagovat
h8_sfatto

kdyby měl 15 bodů, tak si taková prohlášení může dovolit, ale jelikož v nejslabší skupině je rád za druhé místo, tak opět ukázal jen hloupost

Reagovat
h8_sfatto

konečně víme, kdo je otcem Jiřího Ovčáčka ...

Reagovat
smazaný uživatel

To tady jako ještě není PL preview? Skandální ...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele