MOURINHO BRÁNÍ ESSIENA

06.02.2006, 22:28
Aktuality
Trenér londýnské Chelsea Jose Mourinho odmítá slova trenéra ghanské reprezentace, že zranění Michaela Essiena bylo fingované. Defenzivnímu záložníkovi znemožnily start na Africkém poháru poraněné vazy v kotníku.

Essien se zranil 5. ledna v zápase s West Hamem. Byla to velmi nemilá zpráva pro trenéra Ghany Ratomira Djukoviče, který s Essienem počítal jako s tahounem svého týmu na kontinentálním šampionátu.

Ghana skončila africké mistrovství už v základní skupině, a když hned poté Essien nastoupil za Chelsea proti Liverpoolu, vyslovil Djukovič domněnku, že zranění bylo fingované. Essien se navíc podle něj vůbec nemusí objevit na mistrovství světa, jelikož právě na africkém poháru chyběl.

"Michaelovo zranění bylo vážné, vždyť nám kvůli tomu chyběl měsíc. Jinak by na mistrovství jel. Je hrdý na svou zem, je to velký patriot," prohlásil kouč Chelsea José Mourinho. "Dujkovičovy výroky, že by Essien nemusel být nominován, nejsou fér."

V táboře soupeřů české reprezentace je zaděláno na nepříjemnosti. Svou největší hvězdu chtějí ghanští fanoušci v Německu vidět daleko raději než srbského trenéra, po kterém nyní chtějí rezignaci.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (34)

Přidat komentář
smazaný uživatel

To docela přehnal - IMHO by ho Mourinho radši poslal na MA, než ho nechal měsíc sedět doma a maximálně trénovat...

Reagovat
smazaný uživatel

By na žádné msitrovstvé světa neměl s takovou jet...

Reagovat
smazaný uživatel

Jako kdo?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak už název článku napovídá a jak by inteligentní pochopil...

Reagovat
smazaný uživatel

Aha. A tys ho samozřejmě vyšetřoval, že?

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí trošku přemýšlet, ale chápu, že pro někoho to může být docela problém, takže ti to ani nevyčítám.

Reagovat
smazaný uživatel

Ať už jsi ho vyšetřoval nebo ne (osobně se přikláním k první variantě), tak to bylo asi tak, že Essien se od Mourinha nechal překecat, aby nejezdil reprezentovat (africký unikát!) a raději hrál měsíc maroda. To je přece jasné! Já hlava dubová!

Reagovat
smazaný uživatel

No vidíš...chvilku to trvalo, ale došlo ti to. A proto by neměl jet na MS.

Reagovat
smazaný uživatel

vzpamatuj se doktore

Reagovat
HOST*yarda

Aneb, co z Madridu či Chelsea jest, peklem smrdí

Reagovat
Xavi

Za takové spekulace (ať už pravdivé nebo ne) může vděčit Mourinhovi! Kdyby se tohle stalo pod jakýmkoliv trenérem tak věřím tomu, že skoro nikdo nic neřekne. Jenže i malé dítě ví, že je Mourinho podrazácká krysa, která by pro výhru svého týmu prodala i vlastní matku, takže proto ty spekulace.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si sa asi zle vyspal, Xavi. Teraz trochu krivdíš Mourinhovi..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já s ním do puntíku souhlasím. Za ten rok a půl, co trénuje Chelsea, už udělal takovejch podrazů, že si o něm nic jinýho ani myslet nemůžu.

A nejvíc mě dojímá, jak si stěžoval po minulým kole PL na sudí , to bylo opravdu velmi humorný

Reagovat
smazaný uživatel

Chápem zrovna vás dvoch, pretože pohľad na nicky hovorí jasne, koho farby nosíte. Som zvedavý, či by ste naňho tak nadávali, aj keby vás nevyšupol z LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Mourinha i na CHelsea se nadávalo už dávno předtím...

Teda jen fanošuci, kteří mají rádi fair play, ale jak už je známo, tak NĚKTEŘÍ si na to nepotrpí...

Reagovat
smazaný uživatel

To vieš, nie sme všetci dokonalí...Fair-play je celkovo zaujímavá téma, napr. jeho dodržiavanie v diskusiách, že?

Reagovat
smazaný uživatel

No tak pozor. Murhovno je nepopulární nejen u fandů Barci. Co já vím a vyčetl jsem z diskusí fandů, tak na něj nadávají i fandové anglickejch mančftů. Je to krysa kanální

Reagovat
HOST*Michal

Reina dostal červenou v 80. minutě, ale už předtím Crespo vstřelil gól na 3:0, který rozhodčí chybně neuznal pro údajný ofsajd. Benitez i Mourinho si stěžovali, ale oba dva právem.

Uveď konkrétní podraz, který spáchal a jestli nějáký najdeš tak se zamysli jestli to není pouze drb nebo novinářská kachna.

Reagovat
ronaldinho_10

Mourinho je nepříjemný už od pohledu. Stačí si vzpomenout na jeho výroky po vyřazení z LM nebo na jeho pozdrav fanouškům soupeře, když Chelsea dala gól v FA cupu, či který to byl pohár. Teda ten gól nedal Chelsea, ale Liverpool si ho dal sám, nějak v 85.minutě. Mourinho potom vstal a zdravil kotel fandů Liverpoolu za sebou zdviženým prostředníčkem. To je normální? Nebo časté rozhodvory z hráči jiných anglických týmů. Každý ví, že v Anglii platí pravidlo, že musí dostat souhlas soupeře, ale jemu je to fuk. Nejdřív láká na "ruský dolary" hráče....

Reagovat
smazaný uživatel

To je a.) image - až budeš starší, tak si uvědomíš, že čím víc se o tobšě mluví, tím větší je tvá cena b.) je to chytré - píše se o něm a ne o jeho hráčích, takže maj klid c.) fascinuje mě to český "rudý" myšlení - no a co že má prachy z Ruska? Třeba ať si je vytahá ze zadku, co je komu po tom? I když je jeho styl řekněme trochu "odlišnej" a kecy, že podplácíme rozhodčího mě naštvaly, tak se Mourinhovi nedá upřít, že je to obrovsky schopnej člověk a ví, co a proč dělá. Ale úspěchy se závidí...

Reagovat
smazaný uživatel

a) souhlasím - špatná reklama taky reklama

b) no to je pěkná blbost - jak asi takovejm hráčům je, když ví, pro jakýho špinavce musejí makat; pomáháním kryse se krysou sám stáváš

c) rudý myšlení - proč proboha? Vždyť ronaldinho_10 jen napsal pravdu, že nejen, že má prachy, ale že ty prachy používá proti pravidlům a to tím, že jedná s hráči za zády jejich oddílů; a co je potom tohle tvoje myšlení - ať má prachy odkud chce, hlavně, že je má - to je nějaká nová forma kapitalismu, nebo co?

Reagovat
HOST*Andy

A jak se potom chová Eto'o? Samozřejmě slušně. I malé děti by se na něho mohly dívat, jako na večerníček!

Reagovat
smazaný uživatel

No ja si o nem taky nic dobreho nemyslim a to nefandim Barcelone. Fandim Manchesteru.

Reagovat
HOST*yarda

A proč neukecal třeba ještě Drogbu

Reagovat
HOST*Paulino

Mourinho je borec a rozumí své práci jednoznačně je to KING

Reagovat
ronaldinho_10

Možná jako trenér a stratég (i když se na to někdy nedá moc koukat, ale výsledky má - teda ono kdyby měl každý takový prachy na hráče, tak by to dokázal taky...), ale jako člověk je trochu na opačném konci. To asi uznají i fandové Chelsea, že?

Reagovat
HOST*Paulino

Každý trenér musí byt trochu despota. Vím o čem mluvím taky do toho trochu fušuji. Výsledky a pak image a o tom to je.A to dělám za pěkně děkuji.Je to prostě borec.Prachy nejsou vše jen se podívej na Spartu

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím jestli to je borec, ale svý práci jistě rozumí, je to jeden z nejkvalitnějších trenérů na světě, to musíte uznat...... btw. na žádnej podraz si nevzpomínám..

Reagovat
ronaldinho_10

Souhlasím trenér to je kvalitní, taktiku má promakanou. Ale jeho chování jako člověka je občas otřesný.....

Reagovat
Mr.Jindros

Není bez zajímavosti, že na Moourinha nadávají pouze fandové Barcy. Ostatní ho obhajují.

Reagovat
smazaný uživatel

No to je pořádný nesmysl, možná bys to věděl taky, kdybys neznal jen eurofotbal.com...

Mourinho je neoblíbený po celém světě, možná takový balík ze zapadákova co nevytáhne nos si myslí něco jiného, ale...

Reagovat
HOST*yarda

Tohle bylo zbytečné, protože internet má doma skoro každý, takže i balík ze zapadákova může mít přehled o světě, aniž do něj strčí nos. Navíc pokud jde o Eurofotbal, tak má Mr.Jindroš pravdu. Pokud chceš mlít něco o záchraně, tak si šetři prsty...

Reagovat
HOST*Andy

Jasně! všichni kteří jsou součásti té umělé Chelsea jsou žebráci! Ať už Mourinho nebo i obyčejný balík ze zapadákova. ¨

Kyslíku ty si podivín, víš o tom?!

Reagovat
HOST*LeBron

Na světe klub, který neuplácí, a ten , kdo tady fandí Manchesteru, ten uplácí malé holčičky v parku, že jím dá...

lízátko do huby za rohem

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele