Morientes: Nejsem zde, abych jenom střídal

14.08.2009, 19:52
Aktuality
V útoku Marseille je velká konkurence a ta nedávno ještě vzrostla příchodem Fernanda Morientese. Zkušený španělský útočník za sebou již má první start v dresu OM, před týdnem ale v duelu na hřišti Grenoblu nastoupil jenom na poslední minutu. Sám upozorňuje, že v Marseille není kvůli tomu, aby dělal náhradníka...

"Nejsem zde, abych jenom střídal. Hodlám pomoci klubu pokaždé, když to bude potřeba. Pokud si budu myslet, že jsem ve formě, pak chci hrát. Pokud tomu bude naopak, tak si promluvím s trenérem a řeknu mu, že nejsem připraven," řekl Morientes v rozhovoru pro France Football.

"Pokud je zde někdo, kdo mě ještě nezná, tak by se měl podívat na mou kariéru. Svůj příběh jsem již napsal a jestli mám něco dokazovat, tak už jenom sám sobě," dodal Morientes.

Morientes strávil poslední sezony spíše jako náhradník - nejprve v Liverpoolu a v základní sestavě se často neobjevoval ani ve Valencii. V Marseille se znovu sešel s trenérem Didierem Deschampsem, s nímž již pracoval v AS Monaco, knížecí klub tehdy dotáhli až do finále Ligy mistrů.

"Kdyby mi šlo o peníze, tak jdu do jiného klubu, ale to by mě nemotivovalo. Když mi Didier zavolal, tak jsem nepochyboval a ihned přijal jeho nabídku, protože ten telefonát zvýšil mé naděje," nechal se dále slyšet Morientes.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
ManUnited

Sem na něj zvědavej

Reagovat
smazaný uživatel

Velký sympaťák Bohužel přes Villu se na hřiště dostával jen sporadicky a minimálně poslední rok se určitě hodně trápil. Každopádně díky za všechno Fernando

Reagovat
smazaný uživatel

Však on si Fernando zvykne na lavičku, v útoku je dost konkurentů konkurentů (Niang, Ben Arfa, Brandao, Wiltord) a Morientes už dávno není ve svých nejlepších letech.

Reagovat
daewa

Wiltord je ještě o dva roky starší, Ben Arfa hraje lépe na křídle a ohledně Brandaa se spekulovalo o odchodu, spíš ale zůstane. Pokud bude mít formu, tak si řekne o víc, než lavičku.

Reagovat
fabec1222

Wiltord na to uz nema a Ben Arfa je zaloha

Reagovat
fabec1222

stihl si to driv nez ja

Reagovat
smazaný uživatel

Schýza?

Reagovat
Arne

Reagovat
smazaný uživatel

Wiltord už v Marseille není

Reagovat
smazaný uživatel

taky si myslim, vždyť byl jen na půl ročnim hostování ne..

Reagovat
smazaný uživatel

Tezko se bude prosazovat ,mas pravdu,ale budu mu drzet palecky

Reagovat
smazaný uživatel

... jasna jednicka v utoku je pre mna Niang .. ten hrac by mal v pohode na lepsiu ligu ale kedze Marseille mam rad tak dufam ze tam zostane este dlho

Reagovat
smazaný uživatel

On je v Marseille?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele