Moreno znovu hraje, v tuto chvíli se soustředí jen na Espanyol

07.12.2014, 14:46
Aktuality
Důvody k radosti má po několika měsících Héctor Moreno. Mexický stoper nechyběl v mexickém týmu na letošním světovém šampionátu, ten pro něho ovšem skončil vážným zraněním a dlouhou pauzou. Obránce Espanyolu je nyní znovu fit a čelí i dotazům o možném odchodu z barcelonského klubu...

26letý fotbalista patřil na šampionátu v Brazílii k oporám mexického týmu, turnaj pro něho ovšem skončil o několik desítek minut dříve, než pro spoluhráče. V osmifinále s Nizozemskem utrpěl zranění nohy a podrobné vyšetření odhalilo zlomenou holeň, postupně se podrobil dvěma operacím a přišel o značnou část nové sezony.

V polovině listopadu se objevil v sestavě pro přátelský duel s Marseille a aktuálně za sebou má i soutěžní návrat, když nastoupil k pohárovému souboji na půdě Deportiva Alavés. Vedle zápasů se může těšit i na spekulace o další budoucnosti, zájem o něho byl už před MS a i nyní ho mají sledovat Tottenham, Inter Milán, Kazaň nebo Stuttgart.

"Sním o tom, že budu hrát proti těm nejlepším klubům v dresu týmu, který patří do jejich kategorie, a budu bojovat o tituly, ale pro tuto chvíli se soustředím na Espanyol. Tottenham? Je to čest, ovšem v současnosti to jsou jenom spekulace," řekl v rozhovoru pro deník AS.

Autor: Tomáš Pavlík / transfermarketweb.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

legenda

Reagovat
nani92

nieje Moreno ako Moreno

Reagovat
smazaný uživatel

Výborný stoper, divím se, že je ještě v Espanyolu. Takovým ManU by se někdo jeho typu dost hodil.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele