Morelos do konce sezony nepomůže Rangers

05.04.2022, 20:44
Aktuality
Alfredo Morelos (© AFP)
Rangers FC zůstává ve hře na třech frontách, ke splnění cílů však manažeru Giovannimu van Bronckhorstovi nepomůže Alfredo Morelos. Kolumbijský útočník se zraněným stehenním svalem vynechá zbytek sezony...

Morelos si svalové zranění přivodil na nedávném reprezentačním srazu, podrobné vyšetření po návratu odhalilo nutnost operace a tím pádem několikaměsíční přestávku.

Rangers se bez nejlepšího střelce museli obejít již ve víkendovém derby s Celticem, na který po porážce 1:2 ztrácí z druhého místa šest bodů. Ještě citelnější může být absence Morelose ve čtvrtfinále Evropské ligy s Bragou. Kolumbijec si nezahraje ani semifinále domácího poháru proti Celticu.

Pětadvacetiletý útočník po příchodu z HJK Helsinky nastupuje za Rangers pátou sezonu a během té doby ve 224 soutěžních startech vstřelil 113 gólů a k tomu přidal 51 asistencí. Morelos se v sezoně 2018/19 stal nejlepším střelcem skotské ligy a loni pomohl k zisku titulu.

Autor: Jiří Vojík / abola.pt

Komentáře (3)

Přidat komentář
GrimeBaller98

Karma ty vyzrany prase.

Reagovat
h8_sfatto

Reagovat
mirdagwutang

namachrovaný dement. Nepřeju mu to ale doufám, že si během toho uvědomí, že je to k*k*t a začne být víc skromný. Se ve mě vaří krev když je záběr na jeho ksycht.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele