Moratti vyloučil lednový odchod Adriana

20.11.2007, 13:48
Aktuality
Adriano dostane ještě jednu šanci prosadit se v kádru Interu Milán. Brazilský útočník v posledních dvou letech pouze paběrkuje a Nerazzurri ho nedávno poslali do jeho vlasti, prezident Massimo Moratti však o hráčově prodeji neuvažuje...

"Adriano v lednu zůstane v Interu. V tuto chvíli mohu vyloučit možnost jeho odchodu," ujistil všechny Moratti.

25letý Brazilec má psychické problémy a ztratil jak místo v národním týmu, tak i v Interu. Adriano se nedokázal prosadit v silné konkurenci, kterou tvoří Zlatan Ibrahimovič, Hernan Crespo, David Suazo a Julio Ricardo Cruz a trenér Roberto Mancini ho poslední dobou nenominoval k mistrovským zápasům.

Řešení současných problémů by Adriano měl nalézt v Brazílii, kam ho jeho zaměstnavatel poslal. O Adrianovi se často spekuluje v souvislosti s odchodem z Interu, dříve se mluvilo o Manchesteru City, teď zase média skloňují brazilské kluby Sao Paulo, Flamengo a Santos a německý Werder Brémy.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Měl by se dát konečně do kupy, už to trvá příliš dlouho, ještě má velkou šanci, ale pokud bude pořád takto stagnovat, zničí si úplně kariéru výjimečného hráče. Ale taky ho tak trochu chápu, bylo toho na něj v poslední době příliš....

Reagovat
smazaný uživatel

Přeju mu aby se prosadil,byla by škoda ztratit takovýho hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně aby nezískal tu trofej Zlatá popelnice

Reagovat
smazaný uživatel

skoro bych i řekl, že získá

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám že ho ankonec pustí s Intreu pryč,řekl ybch že by mu to prospělo

Reagovat
smazaný uživatel

Správně, vůbec bych ho neprodával, podle mě se dostane do své dřívější formy, což b bylo super, páč to byl fakt zabiják

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele