Moratti: Ronaldo nikam nejde

20.08.2002, 21:52
Aktuality
Už dlouho se táhnou spekulace o tom, zda Brazilec Ronaldo, jedna z největších hvězd letošního světového šampionátu, opustí Inter Milán a upíše se slavnému Realu Madrid. Dohady rázně utnul prezident Interu Massimo Moratti.

Ronaldův agent Alexandre Martin v rozhovoru pro španělský list Marca mimo jiné uvedl, že "... je spousta možností, jak transfer uzavřít. Nakonec Ronaldo v Realu podepíše." Moratti, jehož trpělivost se stále méně oblíbeným agentem už zřejmě přetéká, dnes řekl: "Chcete vědět, jak to celé skončí? Ronaldo bude za Inter hrát ještě rok, ať chce nebo ne. Pak může jít, ať už vyhrajeme ligu nebo ne." Podle Morattiho nebude případný Ronaldův odchod pro Inter nijak bolestný. "Jsme zvyklí na to, že nemůže hrát, takže jeho odchod nebude žádné drama," poukázal prezident na fakt, že Ronaldo téměř dva roky nehrál kvůli zranění kolene. "Ale jsem si jist, že dokud zůstane, bude hrát jak nejlíp umí, přestože z toho nebude příliš nadšen," dodal Moratti.

Spekulace o přestupu se objevily asi před měsícem, kdy Ronaldo řekl, že chce z Interu odejít. Podle španělského tisku byl Real připraven zaplatit 50 miliónů Euro, Inter prý požadoval 45 miliónů hotově a navíc nějakou hráčskou kompenzaci.

Autor: Petr Starý

Komentáře (1)

Přidat komentář
Lubinterista

Forza Inter!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele