Montpellier hledá trenéra, k záchraně ho už nepovede Pitau

07.02.2023, 19:01
Aktuality
Radost hráčů Montpellieru (© AFP)

Montpellier v nadcházejících měsících čeká boj o záchranu ve francouzské nejvyšší soutěži a do boje ho povede nový trenér. Na lavičce nepokračuje Romain Pitau, vedení ho kvůli špatným výsledkům suspendovalo a hledá náhradu...

Pitau se kormidla ujal v polovině prosince, tehdy nahradil Oliviera Dall’Oglia a radoval se jenom ze dvou ligových výher. Montpellier se začal propadat tabulkou a aktuálně je až na patnáctém místě, na pozice znamenající sestup má k dobru jen dva body.

Bez práce jsou čerstvě i Pascal Baills a Frédéric Mendy, oba do dnešního podvečera pracovali jako asistenti.

Autor: Tomáš Pavlík / getfootballnewsfrance.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
Seydou Doumbia

Je pořád řeč o Strasbourgu, ale tohle je taky solidní prokauč. S hráči jako Wahi, Khazri, Savanier, Mavididi, Nordin, Lecomte, Julien, Mouassa, Sakho by měli být ve středu tabulky místo Reims a mít tedy o 50% více bodů...tohle snad spadnout nemůže

Reagovat
Israha

Bez debat. Štrasburk se řeší víc, protože jim fandím a pravidelně přispívám, na rozdíl od Godwinsona , ale jinak podobný případ.

Reagovat
Seydou Doumbia

Nevíš co se děje s Montpellier, kde je problém? Upřímně jsem je viděl jen proti Lyonu, jinak vůbec v této sezoně U nich si vzpomenu jen na výhru 7:0 v Brestu, to pobavilo, jinak nic.

Reagovat
Ferax

Zrovna to v tom Brestu jsem viděl, to jim tam spadlo fakt všechno, do čeho kopli, jinak jsem na ně moc nekoukal, protože mě prostě a jednoduše nebaví...Celkově jsou ale při kvalitě kádru fakt brutálně za očekáváním. Od října vyhráli jen dva ligový zápasy, vypadli ostudně z poháru na začátku roku a opory Savanier, Khazri, Wahi, Mavididi prostě nenaplňují to roli, jakou by měli naplňovat. Jinak krom Savaniera tam do středu v podstatě nikdo není... jen mladej průměrák Chotard, řezník Ferri a Fayad s Leroyem, což jsou nezkušení mladíci, co chodí nejčastěji jen z lavičky. To je potom těžký no...Nicméně na záchranu tohle stačit musí i kdyby nechtěli.

Reagovat
Kucka

Souhlas, dřív jsem je docela sledoval, ale pod MdZ se na to už moc koukat nedalo a teď to je ještě horší, snad se zachrání.

Reagovat
Israha

Předloni a půlku loňské sezony to od nich byl tak extrémně YOLO fotbal, že mě to i bavilo . Ale předtím mě ta Der Zakarianova éra taky od sledování dost odrazovala.

Reagovat
Israha

Viděl jsem je dvakrát, shodou okolností proti oběma Olympiqueům . Takže nijak reprezentativní vzorek, ale tak nějak mi připadá, jak kdyby to sběranisko hráčů, co tam mají, bylo nějak nesourodé a neúčelně vedené. Jakože vymáčknou ze sebe kvalitní akci či souvislejší tlak, ale moc neví, co hrát...Dall'Oglio se tam zjevně vyčerpal a Pitau na to nemá.

Reagovat
Ferax

Tak teď čtu, že comeback hlásí Der Zakarian, tak to jsem teda zvědavej, jak to tam pozvedne (pokud teda vůbec). Hned na úvod ho čeká pikantní souboj s bývalým zaměstnavatelem právě z Bretaně

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele