Montellu překvapilo oznámení Fiorentiny, v klubu ale zůstane

05.06.2015, 17:55
Aktuality
Vincenzo Montella má v plánu pokračovat na lavičce Fiorentiny. Někdejší útočník a stále ještě mladý trenér to oznámil v reakci na prohlášení italského klubu, který ho vyzval, aby sdělil své další plány...

"Klub čeká na to, jaká je situace trenéra Montelly. Věříme, že jakožto znamení respektu k tomuto dresu a fanouškům je nezbytně nutné co nejdříve definovat situaci, něco takového nemůžeme dále odkládat," stojí v prohlášení Violy.

Stále teprve 40letý Montella dříve působil v AS Řím a Catanii a do Florencie zamířil před třemi lety. Loni s klubem došel až do finále Italského poháru, letos si zase Viola zahrála semifinále Evropské ligy a v tabulce Serie A obsadila čtvrtou pozici.

"Oznámení klubu mě překvapilo, ale jsem trenérem Fiorentiny a jsem připraven i nadále a s nadšením vést první tým," reagoval Montella.

Montella má u Fialek smlouvu ještě na dva roky, podle některých zpráv pak není vyloučeno ani prodloužení kontraktu.

Autor: Tomáš Pavlík / football365.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Špatný trenér, který absolutně neumí pracovat s hráči.

Reagovat
Murtago

Tak hlavně že má výsledky

Reagovat
smazaný uživatel

jistě nic nevyhral,tak je špatny

Reagovat
Beči

Přesně tak, a proto je Fiorentina od jeho příchodu každoroční aspirant na poháry a předvádí v nich parádní fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

skôr nezvláda striedania, hlavne v EL sa mi to zdalo. Ináč Viola hrá pod ním výborný futbal, tiež majú však problém s dlhodobým udržaním výkonnosti, ale také hojdačka ako Neapol to zase nie sú.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ty vůbec nevíš, jak to vypadalo před jeho příchodem. Fiorentina hrála na 13. místě, tedka skončila 3x za sebou 4., což je dobrý výsledek, na to, že to není zrovna nejbohatší klub.

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
CubONE

Fininvest potvrdil predaj 47% AC za 470M panovi Bee, ktory neskor odkupi zvysok. Benvenuto!

Reagovat
uff

Konečne dobrá správa. Dúfajme že to bude štart k lepším začiatkom.

Reagovat
smazaný uživatel

jak už se psalo na FB

47% AC za €470m

70% Interu za €270m

Reagovat
Ragazzo d'oro
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele