Montella zůstává trenérem Sevilly, vedení mu stále důvěřuje

25.04.2018, 14:52
Aktuality
Vincenzo Montella byl v zimě jmenován novým trenérem Sevilly a tím zůstane i pro nadcházející týdny. Španělskému klubu se pod vedením italského kormidelníka nedaří podle představ a fanoušci požadují jeho odvolání, jiného názoru jsou ovšem představitelé týmu...

Montella byl na podzim propuštěn z AC Milán a v Andalusii koncem prosince nahradil Tota Berizza. Tým se pod jeho vedením trápí v LaLize, kde v šestnácti utkáních uhrál pouhých devatenáct bodů. V tabulce to znamenalo propad na osmé místo a fanoušci museli strpět pětigólové příděly od Betisu, Eibaru a Atlética Madrid a nedávný debakl 0:4 ve Vigu.

Dobrý dojem naopak Sevilla dělala v pohárech. V Lize mistrů vyřadila Manchester United a zahrála si čtvrtfinále, v Copa del Rey zase dokráčela až do finále, v němž ovšem o víkendu podlehla 0:5 Barceloně.

"Když jsme se v neděli vrátili, sešli jsme se a tři hodiny nám říkal, že se cítí silný, nadšený, způsobilý a věří, že nás dostane do Evropské ligy. My mu důvěřujeme, jednalo se o jednomyslné rozhodnutí celého vedení," sdělil předseda Sevilly José Castro.

"Pro tuto chvíli zůstává do konce sezony, pak se rozhodneme dále. Je pravdou, že letošní sezona je plná vzestupů a pádů, také jsme ale odehráli o šestnáct nebo sedmnáct zápasů více než ostatní kluby, což se v lize projevuje. Pokud zde je něco, co můžete vidět, pak to jsou naše ambice a to, že jsme se snažili dojít až na konec ve všech soutěžích," dodává Castro.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (31)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No a s Berrizem by měli o 10 bodů více.

Reagovat
Phillipinho

Pod Berizzem hrali jeste vetsi sracku.

Reagovat
smazaný uživatel

Docela ale verim, ze takove body + by Berizzo udelal.

Reagovat
salaminoo

jedou na sestup

Reagovat
El-Pistolero-68

Absolutně na to nemá, nechápu, jak ho po vyhoření v AC mohla angažovat Sevilla.

Reagovat
smazaný uživatel

Berizza vykopnú a tohto tragéda si podržia

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě k tomu ho tuším vykopli za 2 prohry po sobě, kdy Sevilla byla 4 v lize a měla hustý postup z LM, vedení absolutně nezvládlo na co ten tým a na co ne, Berrizo a nimi měl slušně výsledky a určitě by se s ním do té El podívali, možná by ještě proháněli Valencii, teď budou rádi za umístění v první desítce. Pokud by Itálii převzal Ancelotti, tak by byl dobrý trenér pro Sevillu Mancini nebo Favre.

Reagovat
smazaný uživatel

Jistý*

Reagovat
ratusek

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je tragéd mezi trenérama. Kam dala Sevilla rozum...

Reagovat
ratusek

Reagovat
pepinho2

EF polibek smrti

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Montella musí mít nějaký zvláštní dar.Výsledky má poměrně zoufalý v ACM dokonce tragický.Fotbal nehraje žádnej k pokoukání v ACM dokonce k zblití.Střídat neumí,nekoučuje,jen sedí a furt si hladí svoje bohatý háro.Přesto ho všude chce vedení podržet co to jde a to i v momentě kdy by každej jinej dávno letěl.

Reagovat
CHONG

V AC měl na vaše poměry celkem standardní výsledky, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

*Současný poměry. Neřekl bych protože měl o něco lepší tým než Seedorf,Pippo,Miha.Výsledky měl stejný a ta obrovská ztráta kterou na podzim nabral šla v mnoha případech za ním.Furt lpěl na tříčlenný obraně i když každej viděl,že to neumíme,střídal jako dement a absolutně neuměl reagovat na vývoj hry.Gattuso(nemyslím si,že to je nějaký super trenér a budoucnost) to prostě po něm pozvedl a když měl teď pár zoufalejch výsledků tak si myslím,že pod ním je to lepší a kdyby Montella nevytvořil tu obrovskou ztrátu tak jsme ještě mohli o tu LM zabojovat.Myslím si,že naše poměry by mohli být trošku výš než jaký nastavil Montella,podle mého tak 4-5 flek.

Reagovat
twelwer

To bude podobna talianska skola ako Stramaccioni a mozno rovnaky agent Vsetko vedia okecat.

Reagovat
Black Jagir

Asi další klub, kde pracují Kotalíci

Reagovat
Mönchengladbach

Příšerné výsledky, akorát na Murýňa s United stačil v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

Neodvadi tam tak spatnou praci, jakou se snazi naznacit vysledky. Minimalne ma plus za to, ze vratil do hry Nzonziho a mimo to vubec stanovil Seville vyssi potencialni horizont vykonu nez Berizzo. Takticky je na tom ale mizerne.

Reagovat
Visca el barca

Hristo co ten Arthur? Vedení zase a opět zmatkuje a nedokáže se dohodnout?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Já tomu moc nevěřím, Arthur určitě dorazí, hraje fakt hodně slušně po tom zranění. Je to asi jenom o tom, jestli přijde podle dohody v lednu nebo se na Brazilce finančně zatlačí a bude už od léta. Aspoň doufám.

Reagovat
Visca el barca

A teď čtu, že máme zájem o Fabiána Ruize z Betisu, což také není špatná volba což?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Místo Gomese by byl super, ale jsou asi i lepší volby.

Reagovat
Visca el barca

Pokud Arthur, tak prosím léto. Spousta hráčů bude po MS a absoloval by celou přípravu. Nechci aby se zapracovával jako Coutinho s Dembouzem vlastně celé jaro až na následující rok

Reagovat
travis joe

And, he's gone.

Reagovat
stas87

Tak cau.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele