MONTELLA VÁHÁ, MOŽNÁ ZŮSTANE V ANGLII

08.03.2007, 19:37
Aktuality
Když před několika měsíci Vincenzo Montella odcházel na hostování do Fulhamu, všichni včetně hráče samotného měli za to, že se po půl roce vrátí zpět do AS Řím. Jenomže Montellovi se v Londýně zalíbilo a v tuto chvíli není vyloučeno prodloužení jeho anglické mise...

"Znám Fulham moc dobře a jsem obeznámen s velikostí tohoto klubu. Jsem tady, protože jsem chtěl získat zkušenosti s anglickým fotbalem. Fulham mě má rád a já mám rád Fulham a zatím se nevyskytlo nic, co by vyloučilo možné překvapení. Jsem tu opravdu spokojen," naznačil Montella možnost prodloužení hostování na Craven Cottage.

32letý útočník je dodnes jedním z nejdražších italských fotbalistů. Velké jméno si udělal během svého působení v Sampdorii Janov a v roce 1999 za něho AS Řím zaplatilo 25 milionů dolarů. Pro trenéra Fabia Capella byl Montella nepostradatelnou součástí týmu, hráčova situace se však změnila po nástupu Luciana Spallettiho. Holohlavý kouč vsadil na rozestavení 4-2-3-1 s jediným útočníkem Francescem Tottim a na zraněními pronásledovaného Montellu tak nezbylo místo. V zimě proto "Aeroplanino" sáhl po nabídce od Fulhamu.

"Nikdy nevíte, co přinese budoucnost. Mám smlouvu s Římě, kde jsem byl vždycky milován, do Fulhamu jsem odešel na hostování za dobrých podmínek," prohlásil dále Montella.

V italských médiích nedávno probleskly informace o možné výměně Vincenza Montelly do AC Milán. Protihodnotou měl být další zkušený útočník Filippo Inzaghi, tento transfer ale oba fotbalisté zavrhli.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
HOST*Tavo

Vrať se, Řím tě miluje.

Reagovat
Il Principino

Moje řeč, nezůstávej v Anglii, tam pořád prší je tam zima a Serie A je liga, kde je nejlepší atmosféra, tak si vem svoje nádobíčko a nasedej do letadla směr Řím.

Reagovat
smazaný uživatel

co by tam jako dělal? obsluhoval římského krále?

Reagovat
HOST*Tavo

Musel by se adoptovat na trochu jiný styl hry, na hrutu je Totti a už ho asi nikdo nevystrnadí. Kdyby ho Spalletti zkusil jako podhrota, nebo třeba křídlo místo Taddeie... nevim, jsou to jenom spekulace, každopádně by to ještě měl v Římě zkusit a poprat se o místo v základu.

Reagovat
smazaný uživatel

Montella by se měl vrátit...AS je lepší klub než ňákej Fulham

Reagovat
Il Principino

Ale jak už napsal Tavo, v Římě ho milují. A hrát jednou za AS Řím to je prostě pocta a k tomuto klubu hned vzniká pouto. A navíc Římané jsou strašně hrdí lidé.

Reagovat
smazaný uživatel

ale stejně myslim, že asi víc milujou Tottiho, to je teprv srdcař...

Reagovat
Il Principino

Tak to je jasný. Totti je Řím a Řím je Totti. Podle mě, je Malý princ v současné době, jeden z nejlepších fotbalistů vůbec, možná i nejlepší.

Reagovat
HOST*Ondras

Nejlepsi je Zdenek Grygera...holaaa

Reagovat
HOST*Tavo

Tak Totti je v Římě Bůh, toho s Montellou nemůžeš srovnávat.

Reagovat
HOST*

vidim ze tu vsichni padli na hlavu, nejlepsi atmosfera( to jo, pokazdy jsou radi kdyz je zaplnena ctvrtka stadionu), AS neni spatnej ale myslim ze zase takovy pouto hracu k nemu neroste( napr Cassano), a navic to byl vzdycky tym rozmazlencu

Reagovat
HOST*

jinak montella je skvelej hrac a ja bych se nedivil kdyby na craven cottage zustal

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele