Montella pochválil Udinese, postup ale považuje za zasloužený

12.02.2014, 12:01
Aktuality
Letošní ročník Coppa Italia zná od včerejšího večera jméno prvního finalisty a tím se stala Fiorentina. Svěřenci trenéra Vincenza Montelly dokázali smazat jednobrankové manko z prvního zápasu v Udinese a stejného soupeře doma porazili 2:0. Ve finále si zahrají s lepším z dvojice Neapol - AS Řím...

"Byl to velmi náročný zápas a ještě před oslavou našeho výkonu musím složit kompliment Udinese za jeho úsilí v obou zápasech, měli jsme s nimi velké problémy. I přesto si myslím, že za těch 180 minut jsme byli o něco lepší a postoupili zaslouženě. Nyní si vše užijeme s fanoušky, vedením a celým městem. Doufáme, že pro celou Florencii to bude velký moment. Rosteme, i když máme nějaké fyzické problémy, jelikož hrajeme hodně zápasů. Dnes jsme viděli našeho týmového ducha a řekl bych, že více než technika nám k výhře pomohla touha a vůle," hodnotil trenér Violy Vincenzo Montella.

Fiorentina v Udinese před týdnem podlehla 1:2 a včera jí do role postupujícího týmu pasovala 14. minuta, v níž se prosadil Manuel Pasqual. Smutným hrdinou večera se následně stal Juan Cuadrado, v 61. minutě zvýšil na 2:0, v samém závěru ovšem inkasoval žlutou kartu, která znamená stop pro finále.

"Pro finále už bude k dispozici Mario Gómez, uzdravuje se a dnes byl na lavičce. V případě potřeby bychom ho možná na pět až deset minut na trávník poslali. V případě Cuadrada je to škoda, ale to je fotbal," řekl dále někdejší útočník AS Řím.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
Hafna

Bylo by to pro něj pikantní finále proti AS :)

Reagovat
stuff

snad nebude

Reagovat
mimi_united

monte od zotta

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska večer ještě postup Roma...

Reagovat
kubys

OT: Behramimu odcizili auto

Valon Behrami doléčil zranění prstu na noze a vrátil se do sestavy Neapole, tím ovšem jeho problémy nekončí. V tuto chvíli se nejedná o zdravotní patálie, zloději mu totiž odcizili jeho auto. Pro švýcarského záložníka se nejedná o první ukradenou věc během angažmá v italském klubu, už v prosinci roku 2012 mu byly ukradeny luxusní hodinky.

Do týdne ho má zpět, tipuju.

Reagovat
smazaný uživatel

ešte Neapol

Reagovat
mastakillah

Dneska to dáme. Pevně v to věřím

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele