Monchi: Za Baccu jsme nedostali žádnou oficiální nabídku

27.06.2015, 18:57
Aktuality
Hodně dobrý obchod udělala před čtyřiadvaceti měsíci Sevilla, když z belgického Clubu Bruggy vykoupila Carlose Baccu. Kolumbijský kanonýr se rychle adaptoval na španělské prostředí, střílí důležité branky a vysloužil si pozornost ještě větších týmů. Co se týče možného transferu, zůstává ale zatím jen u spekulací...

Bacca se hodně rychle zabydlel v základní sestavě klubu, s nímž dvakrát vyhrál Evropskou ligu. Jeho jméno je spojováno se zájmem AS Řím, PSG nebo AC Milán a nápadníci si musejí připravit 35 milionů eur, což je suma nastavená ve výkupní doložce.

"Za Baccu jsme nedostali žádnou oficiální nabídku. Nejednáme o odchodu žádného důležitého hráče. Nejsem věštec, ale špičkových útočníků na trhu zase tak moc není. Bacca má průměr 24,5 gólu na sezonu, v první jich dal 21, ve druhé 28. Doufám, že nikdo nezaplatí jeho výkupní klauzuli. Je to riziko, které podstupujeme, ovšem nic udělat nemůžeme. Před deseti měsíci jsme mu dali nový kontrakt a věřím, že jak on, tak i jeho rodina jsou zde velmi šťastní. Ale nedovedu věštit budoucnost," prohlásil sportovní ředitel Monchi.

Bacca není jediným žádaným hráčem ze základní sestavy Sevilly. O pozornost si řekl rovněž polský záložník Grzegorz Krychowiak. Ten má podobně jako Bacca smlouvu ještě na tři sezony, výkupní klauzuli ve výši 30 milionů eur a situaci okolo něho monitorují Arsenal nebo Manchester United.

"Myslím si, že prezident a vice-prezident se vyjádřili dostatečně jasně, když řekli, že důležití hráči, což je případ i Krychowiaka, nebudou prodáni, pokud někdo nezaplatí výkupní klauzuli. Kluby, které mají zájem, nemusejí volat Seville, musí jenom zaplatit určenou sumu," nechal se dále slyšet Monchi.

Autor: Tomáš Pavlík / football365.com

Komentáře (82)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Z jeho pohledu je odchod do Itálie nebo Francie blbost. Měl by zůstat ve Španělsku, ideálně v Seville.

Reagovat
milan78

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vrabejka

Fabrizio Romano ‏@FabrizioRomano 18 min.před 18 minutami

Carlos #Bacca has agreement with #Milan. Now Milan will start talks with

#Sevilla. Possible deal. #transfers

Přestup do AC nedává žádný smys

Reagovat
smazaný uživatel

podle mě blbost

Reagovat
smazaný uživatel

A přestup do Liverpoolu dává smysl ? Brzy má 29 let a ještě by se musel přizpůsobovat na PL. To by byl podobnej provar jako Falcao. Zbytečně vyhozený prachy, raději si kupte toho Bentekeho.

Reagovat
vrabejka

Nemluvim o Liverpoolu. Nechapu hráče. jina liga, nehral by pohary. V Seville LM boj o TOP 4. v AC nemá ani jistotu že o typ ohary hrát budou.

Reagovat
Neuro
Reagovat
smazaný uživatel

Dobře tak tuhle sezonu by nehrál poháry, ale jestli za něj dá naše vedení ty peníze tak to znamená, že posilovat se bude a z dlouhodobého hlediska si polepší. Sevilly strop je 3.,4. místo v lize a výhra v EL, to už zažil. AC je trochu větší klub.

Reagovat
celeb

Chodte s tou historiou do muzea. Par dni dozadu tu iny expert presviecal vsetkych, ze hraci by si mali radsej vybrat everton nez sevillu, kedze je to vacsi klub s fantastickou historiou. Bacca ma 29, 3-4 sezony na vrchole, urcite da prednost poharom teraz ako v horizonte x rokov. Navyse skor sa snazi Inter vyhrabat z marazmu a preskocit ASR, Neapol, Lacio, Inter, ... v boji o 2 ostavajuce miestenky do LM... Najskor o 3 roky, pokial sa milano vyda spravnym smerom, bude mat stastie a konkurencia zavaha.

Reagovat
smazaný uživatel

Prvni vetu bych vytesal do záhlaví webu, spousta idiotu si to fady neuvedomuje. Diky celebe, obcas potesi potkat i na tak bizarnim miste jako je eurofotbal nekoho s mozkem.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Prachy prachy a opet prachy. To je jediny dnesni smysl vseho.

Reagovat
Phillipinho

Fanousci Sevilly se nemusi obavat, ze bude Bacca chybet, protoze maji ve vedeni Monchiho. Ten vytahne dalsiho hrace za par mega, kterej bude strilet. Navic 30 mega za 29-letyho hrace je pro ne slusnej deal.

Reagovat
smazaný uživatel

No jenze ted je to trochu jina situace..bacca je osvedcenej, sehranej a do systemu sedi jak nikdo...navic monchiho neznamej utocnik za par mega jak pises je do LM sebevražda a z 99% rovnající se neuspech. Proste pokud strelej Baccu (coz jjje dle poslednich zprav téměř hotova vec do AC) tak to jsou chamtivy idioti ktery poserou sezonu mozna dost dobře uz pred jejim začátkem...

Reagovat
smazaný uživatel

Pohoda, príde nejaký Thievy za Almerii alebo Jonathas z Elche a diera je zalepená 30 miliónov za neho je dosť dobrý deal.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne neni v tehlech chvilich si Sevilla musi hvezdy udrzet a ne byt dobrym ochodnikem

Reagovat
smazaný uživatel

hm, pán fanúšik barcelony

Thievy je z Espaňolu a Jonathas z Talianska

Reagovat
Phillipinho

Ano, mas asi pravdu, ze ted kdyz jste v LM, tak potrebujete osvedcenou kvalitu, protoze zkratka nemuzete riskovat. Ale ja se obavam, ze zase sahnete po utocnikovi, ktery nebude oplyvat zkusenostmi z LM. Nedavno jsem cetl, ze Monchi rekl, ze vic jako 10 mega za hrace urcite nedate. Jsem zvedav, co vymysli....

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.marca.com/2015/06/27/futbol/equipos/real_madrid/1435417326.html

Ak chce Benitez zacat hrat system 4-2-3-1 . Zo stredom Modric - Kroos tak to sme este vo vacsiej prdely nez som si myslel .

Ak by "volnu 10" hral Bale a CR na hrot Isco a James kridla berem . Ale ak Gareth pojde na lave kridlo tak Marcelo / Benitez si moze hladat novy klub

Reagovat
smazaný uživatel

Bale by hral desinu ? Veď to je predsa krídelný hráč. Desinu by hrala desina, čiže James podľa mňa.

Reagovat
smazaný uživatel

v Spurs hral 10 a tam bol najlepsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud na to Bacca kejvne tak je z pohledu byvalyho rybáře dobrej byznysmen ale z pohledu sportovce dement.

Reagovat
GEGE

tohle omezené uvažování mé nepřestává bavit...kvůli sezóně,kde bude hrát LM má jako odmítnout velkoklub jako je ACM?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
celeb

on bude hrat nejaku historicku ligu? Alebo svoje posledne 3-4 top sezony odovzda na oltar vyhrabavania AC zo sraciek a obetuje koli tomu LM?

Vy mate sancu si dobre priplatit, alebo lanarit hraca, ktory si uz svoje dokazal v LM.

Ano AC velkoklub s obrovskou historiou je, ale momentalne sa nachadza v totalnych srackach a hraci su si vedomi, ze ak chcu nieco s AC dosiahnut, tak min. 2-3 roky potrva, kym sa z tych sraciek vyhrabe.

Reagovat
GEGE

Asi nemá cenu psát nějaké argumenty na to hovno co si tady ze sebe vysral takže stačí jen...

Reagovat
smazaný uživatel

Bohuzel jediny co tu smrdi po hovnu ses ty, nechtěl jsem plytvat energii na dalsiho zaratyho srdcare ktery ma doma v pokoji salu ac z pamatneho utkani se Spartou a tim to konci...na obranu celeba ale trochu energie obetuji

Reagovat
GEGE

Tak aspoň,že tu máš podobně retardovaneho kámoše a máš s kým pokecat

Reagovat
CubONE

Reagovat
Tuxedo

Ten bude takisto drahy ako Chakson .

Reagovat
smazaný uživatel

Hm hotovo...kurva at uz zacnou neco delat a přestanou chrapat, 50 mega z prestupu a zadny výrazný posily, chce to spickovyho pravyho beka, stredaka a prvotridniho strelce, zadny riskantni přestupy ale overeny hrace klidne se zkušenostma z LM!

Reagovat
smazaný uživatel

nechápu angažování Dehliho, vážně ne

Reagovat
smazaný uživatel

Ja na to jsem docela zvedavej, na zaklad ho samozrejme netipuju ale zamysli se s nim na defendera

Reagovat
Phillipinho

Vzdyt Krohn je dobrej. Hrac, ktery nabehal nejvic kilometru ze vsech hracu v PD plus nejvice odebranych micu v PD. Muze zahrat ofenzivniho zaloznika i na double pivotu. Zadarmo je to super posila, 2 roky jeste odehraje na top urovni.

Reagovat
smazaný uživatel

Veď prišiel Krohn - Dehli a Kakuta, čo sú za tie peniaze super posily overené ligou. A prestupové okno len teraz začalo. Monchi ešte niekoho privedie a zase to bude fungovať. Si nejak moc v stresse

Reagovat
smazaný uživatel

Jo supr ale my hrajeme Ligu mistru, kde jsou nejlepsi z nejlepších...

jsem ve stresu protoze zas vidim co to vedeni predvadi, necha odejit pred LM uz v cervnu tri klicovy hráče a nebyt toho ze je reyes srdcar tak byl ctvrtej vzhledem k tomu jak se k nemu ty zidi zachovali

Reagovat
smazaný uživatel

proč jde do itálie a ještě k tomu hrát o střed tabulky? zaprodanec

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Pôjde do horšieho .... a to teda výrazne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
celeb

to, ze ma AC o nho (stale neoficialny) zaujem neznamena, ze by tam siel. Bol by dement, ma 1. krat sancu zahrat si LM. S AC si LM nezahra niekolko rokov.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ti to vubec nevyslo, Bacca jde do AC. Chybi jen zdrav. prohlidka...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
celeb

no nic, bud je fakt dement, alebo to spravil z lasky k pokladnici FC Sevilla.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle fakt nechápu. Sevilla si po dlouhé době zahraje LM a Bacca si jí mohl zahrát poprvé v životě a místo toho přestoupí do AC, kterej hraje střed tabulky a je bez pohárů

Reagovat
Milan.B

barcelona 2002-3 hrala kulove a ronaldinho tam siel, preco??

Reagovat
valloire

protože je vůl

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje stred tabulky? Pouzivej minuly cas,co bylo bylo, ted jsou pro AC nove cile. Juve taky hral stred v sezone 10/11 to ma znamenat ze uz by nikdy nemel kupovat dobry hrace? Navic AC patri uplne jinam nez kde je ted.Jen skoda ze to Silvio nechal zajit az tak daleko.Ted jsou tu decka jako ty ,ktery blejou jednu nesmyslnou vetu za druhou o tom jak je AC prumernej tym.

Reagovat
smazaný uživatel

Odchody: M´ Bia, Deulofeu, Cicinho (zřejmě), Arribas, Navarro, Vidal, Aspas a ted Bacca

Příchody: Kakuta, Dehli

Docela slušný zúžení týmu, jsem zvědavej kdo přijde

Reagovat
CubONE

A este odide Krycho ♥

Reagovat
Phillipinho

To si nemyslim. Zaprve nikdo neda 30 mega a zadruhe by ze sebe udelal naprostyhi hlupaka po jeho nekolika prohlasenich.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pravidelne hrávali len Mbia, Bacca a Vidal ... ostatní boli hráčmi do rotácie, tí sa budú dať nahradiť v pohode. Sevilla má teraz slušné peniaze a schopné vedenie, takže nepochybujem, že privedie solídne náhrady.

Reagovat
-Carles-

A to som si myslel, že zrovna Bacca nebude mať žiadny dôvod odchádzať, v Seville má všetko + by si zahral LM. Som zvedavý či sa objavia informácie o plate, pretože neverím že by odchádzal do AC kvôli futbalovým dôvodom.

Som zvedavý koho vytiahne Monchi, u neho sa proste nedá predpokladať, že trafí vedľa

Reagovat
smazaný uživatel

Rád bych v Evropě viděl Teófila Gutiérreze, tak snad by mohl přijít

Reagovat
-Carles-

Chcelo by to asi niekoho mladšieho, na druhej strane sa môže stať jednotkou na hrot Gameiro a potom získať niekoho skôr na backup.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pochybujem, ze zrovna on dovedie 30 rocneho hraca. Co navyse nikdy v Europe nehral... no akurat v Turecku myslim ze bol

Reagovat
CubONE

V Sky pisali 2,5 az 3M rocne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Carles-

Dávno tu už nebola žiadna informácia o Cristianovi, tak najnovšie sa stal terčom bulváru

http://www.cas.sk/clanok/321794/sokujuce-odhalenie-na-letnej-dovolenke-nasiel-si-cristiano-ronaldo-namiesto-iriny-chlapa.html

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, koukám, že cas.sk má jen měsíc zpoždění s tou fotkou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Vy jste fakt nemocní

Reagovat
Kenneth

Neprekvapuje me ze zrovna ty ctes cas.sk.

Reagovat
-Carles-

Nečítam, ale vďaka FB sa k takýmto článkom dostanem aj nepriamo

Reagovat
CHONG

Tak určitě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

vyborna trefa Este by som poupravil jeho ,,Dávno tu už nebola žiadna informácia o Cristianovi" na ,,Dávno som tu už nič nehovoril o Cristianovi"

Reagovat
-Carles-

Aká trefa?

Reagovat
celeb

“It’s not gay unless balls are touching”

Reagovat
CHONG

Vlastní zkušenost?

Reagovat
celeb

ani nie, na rozdiel od teba by som si z dvojice CR vs Irina urcite vybral rusku devacku.

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kaka14

Gallini to hadam dotiahne, teraz uz uzatvara obchody sam, na rozdiel od Martinesa... nechapem preco Martines ma hodnotu 35m a Bacca 30m, ked su rovnako stari a acca hraje zaklad za Columbiu na Cope..... pre nas len dobre

Reagovat
smazaný uživatel

---------------------Gameira----------------------------

----Reyes----------Iborra-----------Vidal--------------

-------------Banega------Mbia (Krychowiak)-----------

+ 30 mega je pro Sevillu prostě dobrý kauf....můžou posílit o nějakého talenta....

Sevilla není tým, co by dokázala bojovat o triumf v LM...EL bude i tak stále nadějný, určitě postup ze skupiny LM bych jim přál, záleží na losu

Reagovat
smazaný uživatel

Gameiro*

Reagovat
smazaný uživatel

Ses probudil ze zimniho spánku?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele