MONAKO VYŘADILO REAL

07.04.2004, 01:15
Aktuality
Real Madrid vypadl ve čtvrtfinále Ligy Mistrů s Monakem. Podlehl svému soupeři o dvě branky a díky menšímu počtu vstřelených gólů na hřišti soupeře je vyřazen. O branky se Monaka se postarali dvakrát Giuly a jednou Morientes, který je ve Francii na hostování právě z Realu Madrid.

Na obrázku se ze svého gólu proti Realu raduje hráč, který v něm šest let působil - Fernando Morientes.

Realu chyběl oproti obvyklé sestavě jen suspendovaný Beckham a místo něho nastoupil na defenzivním štítu Borja. Ve středu obrany hráli opět Helguera s Meíjou a právě střed defenzivy, který měla na starosti právě tato trojice, byl děravý jak ementál. Před blížícím se EUREM je varující zejména současná forma španělského reprezentanta Helguery.

Domácí nastoupili na hrotu s Morientesem, za ním operoval jako stažený útočník Pršo, střed zálohy při absenci Zikose s Bernardim obsadili kapitán Giuly s Plašilem, kraje zálohy Rothen s Cissém, obrana hrála ve složení Evra, Ibarra, Rodriguez, Givet, v brance stál Roma. Skvělý výkon podala zejména trojice Rothen, Giuly, Morientes a výrazně se zasloužila o senzační postup do semifinále, kde Monako narazí na Chelsea.

Real si přivezl z domácího utkání výhru 4:2, a tak od začátku nikam nespěchal, kombinoval a spíše čekal na chybu Monaka, které se podle očekávání vrhlo do útoku, ve snaze smazat dvougólové manko. Po pravé straně vběhl do pokutového území hostí Ludovic Giuly, ale sudí jeho souboj s Roberto Carlosem a následný pád posoudil, asi správně, jako čistý. V první šanci Realu byl Raul, ale hlavičkoval nad. Zidane vypíchl míč rozehrávajícím domácím obráncům, ale jeho technický oblouček stihl Roma vyrazit. Střela agilního Giulyho byla nejprve zblokována, dorážka šla vedle. Z trestného kopu střílel tvrdě Morientes, ale Casillas jeho ránu vyrazil na roh.

Po půlhodině hry se Real ujal vedení. Ronaldo posílal přihrávku do středu, Guti ji chytře pustil Raúlovi, a ten zcela osamocen překonal bezmocného Romu technickou střelou z hranice vápna. Ještě do poločasu však Monako vyrovnalo. Evrův centr hlavičkoval Morientes zpětně ke Giulymu, a ten napálil míč přesně k tyči Casillasovi branky. Míč lehce tečoval bránící Roberto Carlos.

Vyrovnávající gól domácí hráče navnadil do druhého poločasu. A v něm už po třech minutách se skóre opět měnilo. Po Evrově centru vyhrál hlavičkový souboj s Meíjou Morientes a přesně umístil míč za Casillasova záda. V tu chvíli chyběl Monaku k postupu jediný gól. Domácím narostla křídla, Plašilova střela však šla příliš nad. Figo zakroutil z trestného kopu míč přes zeď, Roma jeho pokus ale vyrazil. Po více než hodině hry se domácí dočkali i třetího a postupového gólu. Míč putoval po ose Rothen, Cissé, Ibarra až ke Giulymu, který využil nedůrazného bránění Helguery a efektní patičkou usměrnil míč za záda překvapeného Casillase.

Real Madrid zapnul na plné obrátky, po centru Roberto Carlos však nebyl pro těsný ofsajd uznán gól Raúlovi. Na druhé straně trefil po rohovém kopu Rothena střídající Nonda koníčkem jen tyč. U ní stál Roberto Carlos, ale na vyhlavičkování míče směřujícího k tyči byl krátký. Po chybě v rozehrávce gólmana Romy zakončoval po Zidaneho přihrávce nepřesně Solari. Další střídající hráč domácích Adebayor trefil v další šanci spojnici tyče a břevna. Nastavovalo se celkem pět minut, do poslední šance Realu se po Zidaneho centru dostal Raúl, ale z těžké pozice střílel jen vedle.

Vítěz Ligy Mistrů z let 1998, 2000 a 2002 Real Madrid se tedy v letošním ročníku loučí se soutěží stejně jako v ročníku 2001 už ve čtvrtfinále. Monako postupuje do semifinále, kde se utká s Chelsea.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (165)

Přidat komentář
HOST*007

Dobré překvapení, čekal sem postup Realu, ale jak je vidět ve fotbale je fakt možné všechno.Nakonec bude mít Plašil titul z ligy mistrů dřív jak Nedvěd.

Reagovat
smazaný uživatel

Překvápko to je, ale abych pravdu řekl držel jsem palce Monaku! Real už mě začínal pěkně sr..!!! Ještě aby to posrali v lize a Valencia bude mít titul! Aspoň v to pevně věřím!!!

Reagovat
HOST*Honza

presne tak, zruste real

Reagovat
smazaný uživatel

No, jen aby Vas hosi v Monacu nevypekli kluci z Porta... Myslim,ze pokud predvedou stejny vykon jako dosud, je o vitezi vice nez jasno...

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*

Tak to vypadá na finále LM Chelsea - AC ... Myslím že proti Chelsea už takový úspěch Monako nezopakuje:)

Reagovat
PJ

Musí to zopakovat, přece nemůžou Abramovičovo prachy hrát finále LM... A ve finále Monako přejede i Milán

Reagovat
smazaný uživatel

No, jen aby Vas hosi v Monacu nevypekli kluci z Porta... Myslim,ze pokud predvedou stejny vykon jako dosud, je o vitezi vice nez jasno...

Reagovat
HOST*Dynamo

Tak teď už by měl Real shánět někoho do obrany...v Lize mistrl dostával hodně golů a ty dva co dostal doma od Monaka rozhodli...

Reagovat
HOST*Andy

Máš pravdu. Ať prodaj Ronalda, nechaj si Morientese a koupí obránce.

Reagovat
HOST*Joan

Viva el Monaco. Podcenili ste to. Takhle namyšlený jsem žádnej tým v lize mistrů neviděl. Dobře vám tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Plně s tebou souhlasím a doufám, že AC to nepodcení.

Ať žije Sigma Forza Milán

Reagovat
HOST*Honza

GRANDE MILAN!!!!!!!!! ZRUSTE REAL MADRID

Reagovat
HOST*Miguel

AC vypadne s Portem a bude klid. Ac hraje dobre posledni 2 sezony, pred tim hrali velky kulovy, kdezto real si stabilne drzi formu jak v lize tak v lize mistru.

Reagovat
HOST*Honza

stabilne si drzi formu a k cemu jim to je? z poharu jsou ven, z LM taky a ligu vedou o bod hlavne, ze maji formu - stabilni.... i ten Juve, jak je vyradil, to byla nadhera!!! GRANDE MILAN

Reagovat
HOST*Miguel

Ac v poharu vypadlo buhvi s kym a v lize taky vahaji 2 rremizi se slabejma pekna prace. V LM uvidime kam se dostanou.

Reagovat
HOST*Honza

ty tomu asi fakt hodne rozumis ac vypadlo s Laziem... a v lize vahaji? to je asi vtip, protoze maji titul v kapse... LM taky vyhrajou GRANDE MILAN

Reagovat
HOST*yarda

Hm, ty rozumbrado, a dneska proti Deporu to bylo co??? Tvůj Grande Milan je v grande prdeli!!!

Reagovat
HOST*Honza

To to teda je to je snad nejvetsi prekvapeni historie LM

Reagovat
HOST*Miguel

Hlavne ze maji LM v kapse

Reagovat
HOST*Miguel

S tim titulem bych se tak neukvapoval, jestli budou hrat jako vcera tak z toho bude 3.misto

Reagovat
HOST*Honza

mas pravdu, zaslouzili by si to uz jen za ten vcerejsi vykon

Reagovat
HOST*

Tak tak, běhali na hřišti jako když ten zápas je jen formalita

Reagovat
HOST*TonyB

Myslím, že real začne brzo sklízet plody své "koncepční" práce. Je super z průměrného fotbalisty jako je Becks vydělat milióny hlavně kvůli rýžojedům, kteří se z něho mohou p..., ale uhrát něco na evropské scéně to už 2 roky nejde. A nebýt pár sporných penalt La liga tak už nevedou ani tu!! Jen tak dál done Perézi!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec tomu nerozumíš. Perez z Realu udělal nejslavnější klub světa, kterým za Sanze nebyl ani náhodou. A teď nás za to všichni nenávidí, protože sbíráme nejvíce trofejí.

Reagovat
HOST*Honza

Perez z neho udelal obchod, nic vic... vsak oni se zacnou pomalu vytracet a vse se vrati pred rok 98 GRANDE MILAN

Reagovat
HOST*Pája

Jsi čurá..! Ten co fandí takovím pič..! Tak asi musí být ču..! Nic si s toho nďělej a jdi plakat k mamince nebo ti rozbiju držko ty madristo.

Reagovat
HOST*yarda

Hm, komu fandíš ty, kanále? Uznáš někdy jiný názor než ten svůj? Anebo si jeden z těch dementů, kteří dovedou na ostatní jenom plivat??? Hádal bych to druhé.

Reagovat
HOST*TonyB

Pokud nebudeš oblektivní ty šašku tak di do pr...!!!! Tvoji obektivitu zaručuje už tvoje jméno(nick). Miluju takový fanoušky jako jseš ty. Jak dlouho se zajímáš o fotbal ty deb..! Prej nejlepší klub na světě sory že mají Bekse, stárnoucího Zidana a tlustýho Ronalda to je dělá nej. Vyděl jsi někdy zápasi La ligi. Já jí sleduju již více než 10. 2 roky jsem měl obchodní partnery ve Esp. Tak di do pr..! Ty ču..!

Reagovat
HOST*Honza

Zkur... Madrid

Reagovat
HOST*Honza

drsne ale vystizne, smrt madridu

Reagovat
HOST*yarda

Hm, tak bych prosil trochu ROZUMNÉ vysvětlení, proč že je tedy Real na prvním místě. A ušetři si ty kecy o úplatcích, protekci a podobně. A řeči o tom, že jsi měl obchodní partnery ve Španělsku, z tebe ještě odborníka na La Ligu nedělají. A navíc i Hotentot by to možná napsal líp.

Reagovat
HOST*Honza

kde je na 1. miste? v lize? ano o bod zebricek klubu vede cely rok AC vyjma jednoho mesice, kdy to prepustil realu

Reagovat
HOST*yarda

Ano a před pár měsíci vedl o mnohem víc bodů. Já se ale na tohle neptal.

Reagovat
HOST*Honza

ptal ses proc je Real prvni, ze chces rozumne vysvetleni, ne, asi spatne vidim

Reagovat
HOST*yarda

?

Reagovat
HOST*TonyB

Sorry byl jsem nasranej na rádoby fanoušky, ale je pravda že Real je jeden z nej klubů planety jen mě štve, jak se z něho mohou všichni po..!

Reagovat
PJ

Ne, tebe štve to, že je nejlepší, přiznej si to... Btw zmínil si tlustýho Ronalda - proč je teda nejlepšim střelcem ligy???

Reagovat
PJ

Jo opravdu inteligentní názor. Ono z Realu nedělá nej klub to, že má hvězdy, ale to že v posledních letech vyhrává nejvíc titulů. A to bys moh vědět, když se o fotbal zajímáš tak dlouho. Tak nevim kdo je tu šašek...

Reagovat
exmafie

Vy když se tady slezete tak jste jak báby na trhu a takový kecy jako zrušte Real nebo Beckham je průměrnej hráč jsou směšný....Real to prostě nezvládl,čemuž se ani nelze divit,myslím že na jeho hráče je vyvíjenej daleko větší tlak než na Monako a hrát pořád nahoře nezvládnou ani ti nejlepší hráči (viz Sparta u nás v lize nebo Arsenal-30 zápasů v lize neprohrál a pak ho dva smolný zápasy zastaví v LM i ve FA cupu)......

Reagovat
HOST*

To je fakt, ale ta jejich prestupova politika je fakt hrozna a kdyz si trener mysli, ze staci branit s dvema hracema, tak to dopadne takle.

Reagovat
HOST*Rio Ferdinand

Arsenal do toho neplet, to ve Fa Cupu bylo zaslouzeny a v LM taky(ne ze bych to Chelsea pral)

Reagovat
exmafie

Ve FA cupu to bylo zasloužený????No pardon,ale asi jsi ten zápas neviděl,jinak bys nenapsal takovej blábol...

Reagovat
HOST*Honza

vis cim to je? maji tam asi 4 hvezdy, ale tech 7 zbyvajich hracu v te 11ce, to je hruza... takovy Mechia, Borja, Guti, Bravo by sedeli v Ancone Navic nemaji ani jednoho poradneho obrance GRANDE MILAN

Reagovat
HOST*yarda

Hm, mluvíš mi z duše. Navíc, jak jsem už párkrát říkal, Real doplácí na to, že Queiroz točí pořád stejné hráče

Reagovat
Mr.Jindros

merenguesi, kdepa ses brachu ?

Reagovat
smazaný uživatel

To sem teda necekal ale ste tady naprosti kokoti co tady buzerujete REAL jak rikal exmafie je na ne vytvaren obrovsky tlak a rozhodne se na ten fotbal da alespon divat a ne jak na AC Milan s filípkem(kterej porad stoji v ofsajdu) a ukrajincem v utoku...A pokud de o prestupovou politiku realu tak je vynikajici Ronaldo s Beckhamem se sami uz 2x zaplatili takze mlcte kdyz tomu nerozumite...

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím co máš proti ukrajincům seš asi rasista. No a k AC, jím jde hlavně o fotbal a né o pení ze za reklamní panáky(Beckham, Ronaldo...). Všichni se radujem z vyřazení Realu a doufáme, že si takovou formu udrží co nejdéle a otevře se prostor taky pro jiné týmy. Ať žije Sigma Forza Milán

Reagovat
HOST*yarda

Hm, myslím, že to žádná rasistická poznámka nebyla. Nehledě na to, že Ševčenko a Ukrajinci jsou bílí, tak to by musel být Nawri Asiat, Indián nebo Afričan, ne? A s Inzaghim má mimochodem pravdu, ještě bych k tomu dodal že Pippo trpí chronickou ztrátou rovnováhy, pokud se nachází v pokutovém území a jeho okolí (odtamtud se aspoň po faulu snaží do vápna skočit)

Reagovat
PJ

Reagovat
HOST*Honza

Na Real je tlak a treba na AC neni? s tim se musi kazdy vyrovnat a zvlast ty jejich hvezdy jak kazdy rika Mame obrovskou radost, ze ty neschopne zvirata vypadly!!!! Kazdy jen real real a nevyradi Monaco. Vcera jsem si uvedomil, ze Real ma to muzstvo uplne na hovno. Nemaji ho absolutne vyrovnane a neni tam ani jeden dobry defenzivni hrac. AC ma perfektne vyvazene muzstvo! GRANDE MILANO!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Na AC je také tlak, ale jak dlouho hrají tak dobře? Sotva pár měsíců. A co těch 5 ubohých let předtím? Real vyhrává každoročně ty nejdůležitější trofeje, a to vás tady všechny sere.

Reagovat
HOST*Honza

tak na to ti napisu jen jedno - A co Real dokazal za poslednich 25 let - dejme tomu od 70-95??? hovno... milan, juventus a inter posbirali vsechno Real ma 9 titulu v LM (pmez), ale z toho sest v 50. a 60. letech p.s. A Milan nehral posledni slave Realu nic, ale pred tim 30 roku byl mozna stabilne nejlepsi klub a navic ted obhaji LM

Reagovat
HOST*yarda

Hm, letos vyhraje kulový hovno! Díky Depore!

Reagovat
smazaný uživatel

Naprostý souhlas, uvědomte si to všichni.

Ať žije Sigma Forza Milán

Reagovat
HOST*yarda

Hm, v tom případě dneska do La Coruni přijelo jedenáct dvojníků "rossoneri" a skuteční hráči si někde ožírali. Nebo se spíš ožrali už před zápasem, jinak by tak blbě nezahráli... A nejvíc asi chlastal Nesta.

Reagovat
HOST*Honza

Nesta sehral snad nejhorsi zapas zivota... to byla katastrofa ta obrana, Kaka´ se nepotkal s balonem, nevim co to melo byt, bylo to cele nejake divne... Doufam, ze Berlusconi udela poradek

Reagovat
HOST*yarda

Jestli má Berlusconi stejný pořádek v AC jako v Itálii, tak potěš pánbu!

Reagovat
HOST*Honza

snad vis, kdo to je Berlusconi, ne ten ma poradek vsude

Reagovat
HOST*yarda

No právě...

Reagovat
HOST*Honza

A co jako, ze se zaplatili... Stejne LM nevyhraji FORZA AC MILANO

Reagovat
smazaný uživatel

jezisi vsak oni uz ted nikoho do utoku nepotrebujou a jestli koupi zase do utoku tak pak budu rikat ze sou to kokoti ale oni koupi NESTU a FERDINANDA a vytres jak leco...

Reagovat
HOST*Honza

Nestu koupi - toho nejlepsi obrance sveta? je ti dobre? ten je neprodejny a neplet si AC s nejakym manchesterem... AC ho koupil za obrovske penize, penez maji jako zelez a budou ho davat do Realu probud se konecne

Reagovat
PJ

Máš snad něco proti Manchesteru???

Reagovat
HOST*Honza

No to je dobra politika nakupovat Beckhamy na obranou cinnost A vyhazovat Makaleleho Byt Realem, koupil bych do utoku Nisterlooye a pristi rok skonci jak letos i kdyz se jim zaplati sam FORZA MILAN... 1. misto na zebricku klubu a naskok bude jeste zvysovat

Reagovat
HOST*yarda

Hm, s tím Makelelem souhlasím, ale pravdu má i exmafie. Po AC před dvěma lety neštěkl ani pes, kdyžto Real za posledních pět let nechyběl v první osmičce ani jednou. A pokud jde o styl, tak jsem při loňském finále LM chvílema i usínal! Bohužel se fotbal hraje na účel, a ne na krásu, a to Milán umí. Ale fanoušci AC mi začínají pomalu připadat jako Barceloňáci, když se daří, tak hlavu v oblacích...atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Velice zajímavý dvojzápas..

Reagovat
HOST*Bobo

Bezesporu fotbalová kvalita na straně realu je! Je fakt, že jim tam chybí kvalitní defenzivní hráč, hlavně co se týče zálohy. Real hraje dobře, když ma balon pod kontrolou! Ale to je furt real a AC. Všichni tady dělaj, jak kdyby snad hral jenom real. Monako by nikdy nemohlo postoupit, kdyby se tam nehrál kvalitni fotbal. Francouzská liga možna neni tak prestižní, ale kvalitní bezesporu je! Staci se podivat na čtvrfinále a zjistíte, že francie tam má dvojí zastoupeni, kdežto takova italie jen AC. Nebylo tomu vloni jinak! Forza, ale FOTBAL ne nějakej AC Milán! Tim nesnižuju jeho kvality ani formu!

Reagovat
smazaný uživatel

Máš naprostou pravdu, Francouzi dali jasně najevo, že se s nima musí počítat a já jejich kvality nehodlám snižovat a uznávám i jiné týmy např.: JUVE , INTER, ASR , LAZIO, VALENCIA, LA CORUNA, BARCELONA, ARSENAL, MANCHESTER, CHEALSEA.....(SIGMA), já jen mám obrovskou radost, že ti arogantní chlapci vypadli. Vzpomeňme si jak výhravali v roce 1998, 2000, 2002, tak ze sebe dělali to co nejsou a nikdy nebudou a v médiích neslišels o žádném jiném týmu, jako kdyby existaval jenom ten zmrskej Real, no prostě proto je tak nesnáším a proto mám takovou radost.

Ať žije Sigma Forza Milán

Reagovat
smazaný uživatel

Nikoho nezajámá,že máš radost ale REAL je REAL i když vypadli a to na tom ne mení.To se stává.I AC. co produkovali před 2-3-4-5 rokem a tet Barca-poslední 4 roky NIC!!! A REAL před 2-3-4-5 letem vdycky neco vyhrali a neni toi náhoda. REAL je nej vetší,nej lepší,nj hezší jenom vy to nechcete uznat.Nazdar!!! Önfejü kárörvendök!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

A proč by měli být arogantní? Protože jsou dloudobě nejlepší? Mám pocit, že tzv. "nestranní" fanoušci začínají Real házet do stejného pytle jako Spartu, a to je chyba.

Reagovat
HOST*Honza

porad real porad nej a v Monacu 3:1 a dve tyce Monaco bylo nejslabsim z postupujicich ze skupin spolu s Moskvou Grande Milan se tesi na 7 vitezstvi v LM

Reagovat
PJ

A kde je teď, ten tvuj grande milan? Už napsal yarda - je v prdeli. Fakt mi přijde, že všichni tady Real nesnášíte jen proto, že v posledních letech JE nejlepší. Jo a podotýkam, že NEjsem fanoušek Realu...

Reagovat
HOST*yarda

Hm, tak Monaco dalo ze všech účastníků nejvíc gólů a to taky o něčem svědčí. A AC si holt musí na 7.vítězství trochu déle počkat. My jsme aspoň dali v Monacu gól, vy jste se na Deporu nezmohli ani na to. Jsem zvědav, kolik z vás vyleze na server v nejbližší době a jaké budou ty vaše výmluvy.

Reagovat
HOST*Honza

vymluvy? sportovne smekam pred La Corunou, ikdyz nerad podle me je jedine vysvetleni, podceneni, absolutni nekoncentrace a laxni pristup, pak uz se nechytli...

Reagovat
smazaný uživatel

Výmluvy žádné nejsou a ani nemohou být, prostě jsme to totálně posrali asi jako vy.

Ať žije Sigma Forza Milán

Reagovat
HOST*yarda

Asi jako my??? Vy jste to posrali ještě daleko hůř

Reagovat
HOST*Honza

My jsme vypadli s La Corunou a vy s druhym nejhorsim postupujicim ze zakladnich skupin s Monacem

Reagovat
HOST*Miguel

Druhym nejhorsim. Byly tam horsi(Sparta, Moskva, Lyon, a myslim i VFB) tak se uklidni. A navic porazilo La corunu 8:3 tak to by dalo milanu 15:1

Reagovat
HOST*Honza

tak treti, zapomnel jsem na tu sparticku vyjebanou

Reagovat
smazaný uživatel

1) hráčům očividně chybí motivace a Queiroz není takový psycholog, aby z nich dostal víc 2) podcenění soupeře. Morientesův gól na Bernabeu a branka do šatny v Monacu, to by se stávat nemělo 3) chybí lavička. Yarda by chtěl více rotovat se sestavou, ale to dost dobře nejde. Na úrovni je jen Solari. Od Juanfrana, Núňeze a Portilla se moc čekat nedá. 4) Pereze mají všichni fanoušci rádi a vděčí mu za fantastické čtyři roky, ale teď už dva defenzivní hráči prostě musí přijít. Místo dřívějších stálic Hierra a Makeleleho hráli Mejía s Borjou, a to není důstojné Realu Madrid 5) Helguera nehraje dobře. Když byl lídrem obrany Hierro, tak nebyl pod takovým tlakem a to mu vyhovovalo. 6) Co s Raúlem? Dlouhodobě je nejhorším ofenzivním hráčem v základu, možná bych ho prodal.

Reagovat
Potty

Naprosto s tebou souhlasím. Bránit ve 2+1 hráčích prostě nejde. Ale do útoku by to taky někoho chtělo (na vyrovnání mezi základem a střídačkou), v žádném případě však hvězdu. Ale s Raúlem bych to tak moc nepřeháněl. Sice má hroznou sezonu, ale to bude možná tím, že více hraje spíš záložníka než útok.

Reagovat
smazaný uživatel

Helguerovi by pořádnej parták prospěl, Raul by byl v útoku taky lepší

Reagovat
HOST*yarda

Hm, souhlas. R.Carlosi, co znamená ty poslední dvě slova, maďarštinu moc neovládám...

Reagovat
HOST*yarda

Ad3) Je ale při té obrovské zápasové zátěži nějaké jiné řešení než riskovat a posílat na hřiště odchovance? Mám pocit, že se únava projevuje na základu už teď.

Ad4) Samuel? Emerson? (možná už trochu starý)

Ad6) Při střelecké formě Ronalda není divu, ale Raulovi bych ještě šanci dal

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co je??? Kde je ta vača obrana???Co se deje kluci???

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No tak vy velky frajri z Milána !!!Nestačilo vám 3 gólový náskok???Nemuseli ste podcenit Depora ale tá vaša velká huba tak tet dostali pořádni lekce.3góly dostat v 1polčase vaš suprovy Milán vaša dokonalá defenzíva ,obrana...........ccccc

Reagovat
exmafie

Kampak se podělo GRANDE MILANO nebo FORZA MILAN.....Takhle arogantní klub jako GRANDE MILANO jsem dlouho neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

JA TO VEDEL VY buzeranti to je ten vas AC nejak to podcenili kokutci toto je na me moc ale me to neprekvapuje ale myslim ze MILANISTI jako je sigmomilanista pekne setreli chacha to je AC bacha na nej ti maj perfektne vyvazenej tym hehe dobrej ster REAL to aspon tak nepodcenil de videt ze AC se porad maji co ucit a od tohoto okamziku zacinam mit rad i LA CORUNU !!!!!!!!!!!!!P.S. Tva matka sigma forza milan lamere..............

Reagovat
HOST*Honza

jo, nebylo to prekvapeni, vsichni jste to vedeli, hruza... 4 goly v LM nedostal milan 30 roku, proste shoda okolnosti...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo Honzo, mě to taky strašně štve, kašli na madristy a jím podobný existence oni jsou závistivci a když nepostoupil jejich " Los Galaktikos " tak nechtěj, aby se dařilo největší konkurenci - Milánu, ale určitě i ty uznáš, že s takovým výkonem, nasazením.. to prostě nejde a chtělo by to trochu skromnosti jak do řad hráčů, kteří už se viděli zvedat pohár tak do řad nás věrných fandů Milánského AC.

Ať žije Sigma Forza Milán

Reagovat
exmafie

No nevím kdo komu co přeje,to jak dopad Milán mám úplně na salámu a myslím,že vy jste byli ti kteří tady štěstím pěli ódy na Monaco jak vyřadilo ten zlej a nespravedlivej Real a jak se po této události svět změnil k lepšímu,moulo!!!!!!

Reagovat
HOST*yarda

Pěkně, pěkně

Reagovat
HOST*Honza

To nemate na salamu, protoze to je to nejvetsi stesti (bohuzel pro nas), co vas mohlo potkat

Reagovat
HOST*Honza

nerozplakej(te) se, ze je real v pici Zidane pujde do duchodu, Figo je neschopny, toho vyhodi, Becham je hovado a real i BUDE v pici

Reagovat
HOST*yarda

Vskutku inteligentní příspěvek... Aby jsi se z tý pí..někdy vůbec vyhrabal, evidentně ji občas používáš na myšlení. No tak Zidane odejde, tak přijdou jiní, Figo, pokud jsi si nevšiml je na jaře jedním z hlavních tahounů a na Beckhamovu kopací techniku taky jen tak nikdo nemá. Takže si dej studenou sprchu, protože jsi normální zaslepenec, který umí jen nadávat.

Reagovat
HOST*Honza

Figo je tahoun, tak proc se chcou zbavovat do portugalske ligy A Beckhama nabidli taky k prodeji Holt Victorie neni v Madride spokojena a navic ted musi ten podpantoflak uklidnovat jejich vztah A prijde dalsi? Kde by na to vsechno vzali?

Reagovat
HOST*yarda

Hm, být Beckem tak kopnu Victorii do prdele, že se zastaví, až za La Manchem. To s Figem jsi vyčetl kde, v Blesku???

Reagovat
HOST*Honza

jo, s tim Figem jsi me dobre pobavil, ze je tahoun. vidim jak hraje tento rok a to mi staci takze jestli je on tahoun, tak to dokazuje na cem los kokotos jsou

Reagovat
smazaný uživatel

myslim ze koreni typu Honza a sigmomilanista se tady hodne dlouho neukazou....

Reagovat
HOST*yarda

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ukážou. Je pravda, že Milán udělal ostudu, ale to neznamená, že my Milanista mu nebudeme nadále fandit.

Ať žije Sigma Forza Milán

Reagovat
Mr.Jindros

ty ses uplne hloupej

Reagovat
antimadrista

Směju se vám všem

Reagovat
HOST*yarda

My od začátku sezóny zase všichni tobě.

Reagovat
HOST*Miguel

Reagovat
exmafie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mr.Jindros

Reagovat
PJ

Nojo, ty si nám tu eště chyběl...

Reagovat
smazaný uživatel

Honzicek a sigmomilanista si asi hodne rozumi vy ste hodne velxi lameri a porad se neserte do REALu kterej je lepsi jak AC a to vas pekne sere!!!!!!!!!!!!!!!!! A nad toüto vetou se muzu pouze zasmat :"My jsme vypadli s La Corunou a vy s druhym nejhorsim postupujicim ze zakladnich skupin s Monacem"-autor honza ty ses korenu dobrej vul La CORUNA dostala od Monaka 8:3 tak jakej pak 2 nejslabsi postupujici tym ty kokote asi tomu moc nerozumis....Monako kdyz vyradilo Real bylo sice neuveritelne ale predesle vysledky tomu nasvedcovali takze bejt tebou se tady k tomu uz nevyjadruju pze de videt ze se o fotbal zajimas velice kratce.....

Reagovat
HOST*Honza

Tak se podivej na sestavu Monaca ty dementku... Doma to zasrane Ajaccio neporazili Ale doma dali Realu 3:1 a dve TYCE To ma asi takovou vahu, jak mi tady pises nesmyslne o vysledcich 8:3 A vis, co je na tom ta nejvetsi perlicka? Ze Monaco melo spadnou pred sezonou do druhe ligy kvuli krachu Ale na Real to zaslouzene stacilo AC Milan vypadl s dalekou lepsi La Corunou ty neobjektivni hovado Navic doma sehralo AC nadherny zapas, mohlo to skoncit daleko vic, kdyby tam nemavali ty nesmyslne offsidy!!! kdezto real doma dal jeden nahodny po dorazce, Figo nadvakrat penaltu..... a to znova zduraznuju, ze La Coruna je lepsi nez Monaco... Takze s tim duchdcovskym realem pomlcte

Reagovat
HOST*yarda

Hm, kdyby byly v prdeli ryby, mohli by se zrušit rybníky. A dávat do souvislosti výkon mužstva s jeho finanční situací může jenom mentál, stejně jako si stěžovat na rozhodčí, protože s tím udělá prd. A zrovna někdo kdo fandí AC, jehož obrana pamatuje ještě Masaryka, by měl radši držet hubu a nemlít něco o důchodcích. A ty dva další góly Realu byly co? Jeden z protekce a druhý si tam asi Monaco dalo samo, ne??? Tvoje argumenty jsou k smíchu.

Reagovat
HOST*Honza

vidis, na vic se nezmuzes

Reagovat
HOST*yarda

Hm, tuhle poznámku až tak docela nechápu. Když už jsme ale v tom pošťuchování, tak španělsky se píše MIERDA a ne merda

Reagovat
HOST*Honza

jenze to je italsky ty blboune

Reagovat
HOST*yarda

Hm, to máš recht, ale španělsky sis to mohl najít taky, když jde o Madrid.

Reagovat
HOST*Honza

ja jsem si nic nehledal, ja to vim

Reagovat
PJ

Reagovat
HOST*Miguel

Nevim kdo neporazi doma Chievo a pak venku Modenu Ofsajdum se nemuzes divit kdyz maji Inzagiho, kterej je v nich jako doma

AC by melo zacit kupovat berle pro obrance za 2 roky je budou potrebovat

Reagovat
HOST*Honza

Ale do vcerejska byli 4 mesice bez prohry

Reagovat
HOST*yarda

...což je jim teď platné jako zuby v prdeli

Reagovat
smazaný uživatel

kurwa korenu ty je stiras jak prase.... a co se tyce tebe honziku tak pomlc tvoje argumenty stoji za hodne velky howno ty lamere Monako sice mozna nema vyrovnany vysledky ale to neznamena ze sou to chudaci a doprdele jak muzes do toho zatahovat dluhy ty ses asi fakt vul nekdy mne pripada ze premejslis prdelou ale ne ty ses normalni clovek ty tomu akorat truchu nerozumis....

Reagovat
HOST*Honza

ano, nerozumim tomu, monaco je nejlepsi mansaft sveta

Reagovat
HOST*Miguel

Tos rekl ty

Reagovat
exmafie

Ne,nejlepší je Real!!!!!

Reagovat
HOST*Honza

bohuzel ale neni , kdyz si s nema nedokazali poradi, vypadli v poharu a budou mit co delat v lize I odbornici rikali, ze AC mel do toho zkratu nejvetsi formu, ale to vy nikdy nepriznate. Proto taky vede zebricek klubu vy tupouni

Reagovat
Webmaster

Moc pěkná diskuse, tak se mi to líbí. Jen je škoda, že někteří z vás zřejmě nedokážou napsat příspěvek, aniž by v něm padl vulgární výraz na adresu někoho jiného nebo na adresu některého klubu. Zkuste to slušně, bez sprostých nadávek, jo?

Reagovat
exmafie

Hmmm,aspoň je vidět rivalita mezi fanoušky nejlepšího klubu (Real) a zbytkem světa.....Jinak v Iráku unesli nějaký Japonce a Korejce,prý se k tomu přihlásila teroristická skupina známá pod názvem Real Madrid.... A ještě gratulace do Zlína...

Reagovat
PJ

Čim to je, že od příznivců Realu sem tu nikde neviděl žádnou nadávku na jinej klub - třeba jako "pos... Milán", "zk... Milán" atd? Za to u těch, který Realu nefandí, je to naprosto běžný. To si dovedu vysvětlit jedině tak, že závidí Realu úspěchy a timhle si pomůžou...

Reagovat
HOST*Honza

A jake uspechy porad? Me pripada, ze nejste nermalni. Ano vyhrali za poslednich 7 let 3x LM! beru. ale pred tim nebylo o nich 30 let ani slyset staci se podivat na jednotlive viteze LM a uvidis, kdo vladl...

Reagovat
exmafie

Nemůžu si pomoct,ale diskutovat s tebou je jako chcát proti větru....Kdo vládl fotbalu před třiceti lety mám opravdu na háku,v té době jsem nebyl na světě,takže frázi "kde byl Real před třiceti lety" si odpusť,protože je mi to jedno,já řeším to kde je Real teď....Ale pokud seš nějakej historik a statistik,tak určitě víš kdo vyhrál prvních pět ročníků LM,tak kde byl Milán????

Reagovat
HOST*Miguel

30 let nebylo o nich ani slyset? tak to asi ne. od 60-80 let ti tady napisu trochu te statistiky. LM 62,64,81 finalisti 66-vitez

UEFA- 85,86 Vitez. AC Milan LM 63,69 Vitez. Tituly v lize snad psat nemusim. Tak se uklidni bylo to uplne naopak AC mel fazonu az v 1. polovine 90.let Honziku

Reagovat
HOST*Honza

tak ty ses fakt hotovej co je naopak - nic. ja jsem rikal, ze real vyhral za poslednich 7 let 3x LM a pred tim mel uspechy za dob Puskasze nekdy v 60. letech.... v techto 2 obdobi ziskal temer vsechny tituly v LM (PMEZ), tak co to tu pindas za hlouposti. behem techto obdobi, vladli svetu AC, Juve a Inter... Minulej rok to vyhral AC, tento rok to real taky nebude.... uvidis, ze real nebude tak suvereni jako v dobe tech poslednich tri titulu v LM. jinak se podivejte kolikrat vyhrala Barcelona, Valencia nebo La Coruna LM - dohromady tak mozna 4x takze FORZA MILAN

Reagovat
HOST*Miguel

Tak jedinej hotovej ses tady ty. Myslym ze 70.letech kralovaly evrope AJAX, BAYERN a LIVERPOOL. V 80.letech zase LIVERPOOL (3x ve finale, 2x vyhral), JUVENTUS a BAYERN. V 1.polovine 90.let vladly italsky tymy (zejmena AC a JUVE), pak spanele (REAL, VALENCIE), tak me rekni kde pred 30.lety vladl INTER a AC.

Reagovat
HOST*Honza

tak Inter vyhral v roce 64 a 65 Ligu mistru staci!!! neni ti zima? AC 63 a 69 uz me to nebavi se tu s vama hadat a nevim proc tu pises o valencii, protoze mimo realu nikdo nic z la ligy v Evrope nedokazal, tak se uz vzpamatujte uz me to nebavi

Reagovat
HOST*Miguel

Nevim co ty tady pises roky 60-70 kdyz napsals ze 98-30 je 68 tak se vzpamatuj

Reagovat
HOST*Honza

napsals "tak me rekni kde pred 30.lety vladl INTER " ja ti na to odpovedel, bylo to pozdeji nez 56-60 a uz me to nebavi furt dokola ty vase nesmyslne reci

Reagovat
HOST*Miguel

A ty si napsal : "ty snad neumis pocitat... 98-30 let je 68... " tak ti pisu ze v 70.80.90. letech INTER nikde nevladl. Tot vse

Reagovat
HOST*Honza

jo a ted se jeste divam, ty snad neumis pocitat... 98-30 let je 68... vitezove LM naposled 66, tak si myslim, ze mam pravdu a ze ty vase prispevky jsou na hlavu postavene s nejakyma finalistama bez nekam... posbirali to vsechno od roku 56-60 a to ze vyhrali UEFU, to je toho UEFU vyhral snad kazdy no proste 50. a zac. 60 let pak dlouho nic po rok 98 napiste mi tu, ze to neni pravda MERDA MADRID

Reagovat
HOST*Miguel

Ano UEFU vyhral skoro kazdy az na AC

Reagovat
HOST*Honza

a ted jsem si to zjistil, mimo real vyhrala jednou LM Barcelona takze s tou spanelskou ligou pomlcte

Reagovat
PJ

Ty si fakt jak malej Jarda (sorry Yardo :-)). Nesnaž se mi namluvit, že ZA POSLEDNÍCH PÁR LET neni Real nejlepší. A i když to DLOUHODOBĚ tak jednoznačně pro Real nevyznímá, tak nemůžeš překousnout, že v těch posledních letech prostě AC nejlepší neni. Já ti neberu, že AC měl období, kdy byl nejlepší. To je pravda, uznávam to. Ale teď to neni a to tě štve a proto tu tak nadáváš na Real...

Reagovat
HOST*Honza

uznam ze ted v tomto poslednim obdobi real byl uspesnejsi, vsak to je pravda

Reagovat
smazaný uživatel

uklidni se lolere ted sem se tady malem pochcal smichy jak napsal exmafie ze bavit se s tebou je jak CHCAT PROTI VETRU no to je hlod z toho budu mit dost ece tyden....a ted k tobe ty LOLKU co sem porad hazes tu tvoji vyjeblou historii...mne to pripada jako by si fandil AC jen kvuli tomu ze byli za tvyho pradetka nejlepsi to mne je fakt nekde kde byl REAL za my matky lolere me zajima jakej hraje REAL fotbal ted a na ten se da rozhodne lip koukat nez na ten tvuj AC kterej dava porad goly s filipkem v ofsajdu tak se uklidni jo... P.S.tady je hadka mezi REALEM A AC tak tady do toho netahej barcelonu valencii juve a inter ty hnupku na omilu....

Reagovat
Mr.Jindros

existuji i blby fanousci realu.... ale je jich urcite min nez tech co realu zavidi

Reagovat
Mr.Jindros

tim jsem chcel naznacit ze prispevek NAwriho je toho dukazem

Reagovat
smazaný uživatel

co ti myslis?Ted te nechapu...

Reagovat
Mr.Jindros

ok, napisu ti to polopate........

ses blbej jak klika od dveri !!!!!!

webmaster odpusti

Reagovat
smazaný uživatel

ece neco.... nawri odpusti......

Reagovat
HOST*Honza

nemuzu si pomoct, ale ty ses fakt debil... to je vec nazoru, kdo hraje jaky fotbal... tak se uz uklidni. porad tady vnucujes nejaky zasrany real. jdi s nim uz nekam, bude rad, kdyz vyhraje ligu a pristi rok ani to ne....

Reagovat
smazaný uživatel

oukej jasne to je pravda to je vec nazoru komu se libi jakej fotbal f tom se asi shodnem a ty sem porad neser tu tvoji historii....

Reagovat
PJ

Tak proč nám tu pořád vnucuješ ten svuj zasr... Milán? Mě Milán nijak nevadí, jen používam tvuj slovník... Někdo má rád Real, někdo Milán. To je přece normální. Ale nevšim sem si, že by tu nějakej fanda Realu sprostě nadával na AC...

Reagovat
smazaný uživatel

hele ale myslim ze takovej stos prispevku ste tady ece nemeli ne???

Reagovat
Webmaster

Mno to sme teda neměli, tohle je síla. Asi by Real a ACM měli z pohárů vypadávat častěji...

Reagovat
exmafie

Reagovat
HOST*Honza

Reagovat
smazaný uživatel

AC jo to mas pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

--------------------------dobrej pokec---------------------

P.S.FUCK AC.....

Reagovat
HOST*Honza

GRANDE OSASUNA!!!!!!!!!!!!!! Ten Real to jsou ale shiti :-))))))))) oni fakt ani tu ligu nevyhrajou!!!!!!!!!§ GRANDE MILANO

Reagovat
HOST*Honza

p.s. FUCK madridek :-))) GRANDE AC!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

je mou povinosti zde tenhle pokec uzavrit

P.S. AC

Reagovat
HOST*

Reagovat
smazaný uživatel

tak jsem se sem po dlouhe dobre vratil si trochu pocist je to fakt sila

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele