MONAKO HLEDÁ NOVÉHO TRENÉRA

05.06.2007, 12:21
Aktuality
Čeští reprezentanti Jan Koller a Jaroslav Plašil jsou v Monaku bez trenéra. V této funkci skončil Laurent Banide, který tak na horké židli nevydržel ani jeden celý rok...

"AS Monaco se rozhodlo pro jeho propuštění z postu trenéra prvního týmu," sdělil knížecí klub v oficiálním prohlášení.

Monako ani letos nedokázalo naplnit velká očekávání a v tabulce Ligue 1 nakonec skončilo až deváté. Velkou zásluhu na tom měl tragický start do soutěže, klub se chvíli dokonce potácel na dně, což stálo místo trenéra Laszla Boloniho. Místo něho se kormidla v říjnu loňského roku ujal Banide.

Banide se nedávno nechal slyšet, že by v Monaku rád prodloužil smlouvu. Minulý týden se proto sešel s klubovým prezidentem Michelem Pastorem, místo nové smlouvy ho však čekalo oznámení, že z klubu bude propuštěn jeho asistent Henri Stambouli.

Banideho by na lavičce Monaka mohl nahradit Ricardo. Brazilský kouč v současné době působí v Bordeaux, kde však nesplnil cíl umístit se mezi nejlepšími třemi a klub tak zřejmě nebude stát v cestě ukončení spolupráce.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
HOST*

...a ivan ma job

Reagovat
HOST*Bender

Myslim, že ne. V Sint-Etiene nakonec zas tak moc nezazářil a Monako má vysoký ambice...

Reagovat
plechi

v S-E měl problémy s vedením a asistentem...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele