Monaco si pojistilo obránce Fabinha

09.09.2016, 17:22
Aktuality
Fabinho spojil i svoji další budoucnost s Monacem. To mělo brazilského reprezentanta pod smlouvou ještě na dva roky, obě strany se nyní dohodly na prodloužení spolupráce až do roku 2021...

Odchovanec Fluminense se na evropskou scénu vydal před čtyřmi lety, když zamířil do Rio Ave, za to však neodehrál ani jeden jediný zápas a stěhoval se do Realu Madrid.

Do prvního mužstva královského celku se však neprosadil a po návratu do Portugalska následoval pro změnu přesun do Monaca, kde Fabinho nejprve dvě sezóny hostoval.

Čtyřnásobný reprezentant Brazílie se postupně vypracoval mezi opory knížecího celku, během letní přestávky se spekulovalo o zájmu Manchesteru United, nakonec ale Fabinho prodloužil kontrakt s Monacem. "Jsem rád, že jsem mohl prodloužit smlouvu s Monacem, protože je to klub, kde jsem se dostal na nejvyšší úroveň," prohlásil Fabinho. "Fabinho udělal od svého příchodu velký pokrok a nyní patří mezi naše klíčové hráče," řekl místopředseda Vadim Vasiljev.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
teenz

Realista.

Reagovat
smazaný uživatel

meli ho vykoupit real kdyz unich bil...by jim vydelal

Reagovat
smazaný uživatel

vtedy snad v reale nikto netusil, ze ma az takyto potencial a mohol by sa takto presadit...je to skoda, miesto danila sme mohli mat jeho (s obrovskym nadhladom povedane)

Reagovat
smazaný uživatel

optimista

Reagovat
Steve Stifler

Dobrá zpráva

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele