Monaco ohlásilo příchod křídelníka Chadliho

30.08.2018, 23:07
Aktuality
Nacer Chadli se stěhuje z West Bromwiche Albion do Monaca. Knížecí celek za belgického reprezentanta zaplatil 12 milionů eur, obě strany se dohodly na tříleté spolupráci...

Devětadvacetiletý křídelník na sebe poprvé upozornil ve Twente, se kterým během tříletého období dokázal vyhrát domácí pohár a Superpohár, načež odešel do Tottenhamu.

Také u Spurs prožil Chadli vydařené období, což platilo zejména pro druhou sezónu, ve které si na své konto připsal 11 přesných zásahů, uplynulé dva roky potom strávil ve WBA.

Během loňské sezóny však účastník nedávného mistrovství světa, kde s Belgií vybojoval bronzové medaile, vinou zdravotních potíží zasáhl jenom do pěti ligových duelů a také díky tomu možná birminghamský celek sestoupil. Chadli si však nyní zahraje o nejvyšší příčky ve Francii a také Ligu mistrů.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (20)

Přidat komentář
Stannis Baratheon

Jeho hra na MS se mi líbila

Reagovat
smazaný uživatel

Přesto že tam hrál spíš wingbeka než klasický křídlo tak byl super

Reagovat
Messiáš

Hrál výborně, bouchal jsem si na čelo, že se ho Tottenham zbavoval. Nevím, jaké to bylo v WBA, ale pro Monaco super posila a diky sestupu za pusu

Reagovat
Seydou Doumbia

Tak ve WBA hrál klasické křídlo nebo ofenzivního záložníka a na to prostě neměl. Takový hráč, který je v ofenzivě průměrný tak musí hrát wingbeka jinak to není žádná sláva. Ještě že nešel do Lyonu jak se spekulovalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas.

Reagovat
Langi

Hrozej paklub, ale ty prestupy fakt umi...

Reagovat
smazaný uživatel

Čadlý

Reagovat
FC Porto FC

Co ten Jorge který jde z Monaca k nám?

Reagovat
smazaný uživatel

Celkem talentovaný obránce, už má start za áčko Brazílie, pro vás dobrá posila, jeho smůla v Monacu byla, že Jemerson a Glik jsou lepší. Jemerson mi jinak přijde zatím hodně přehlíženy většími kluky a má na ně. Vedle VVD by to bylo Mega.

Reagovat
Jordi Alba

Větší kluci si ho jednou najdou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FC Porto FC

Je to levý obránce ale píšeš že se neprosadil přes stopery :D

Reagovat
Reggie

Zeptam se rovnou. Videl jsi ho nekdy hrat? Ja ctu, ze je to LB.

Reagovat
LeonardoUžoa

kvalita za smesne penize

Reagovat
tony223

většinou má hráč ve smlouvě, že klub musí akceptovat nějakou konkrétní částku (většinou malou), sestoupí-li do druhé ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Za ty prachy je to Mega posila. Za takový drobný po něm mohli jít i v Arsenalu a Chelsea.

Reagovat
Felitel

Nebo west ham a millwall vid, prober se. Tam by nikdy nesel.

Reagovat
smazaný uživatel

když si vezmu ty pálky za jaký přestupují větší nýmandi a pak ceny za který šli Carvalho Shaqiry nebo Chadli tak nějaký manažeři pěkně spaly

Reagovat
LeonardoUžoa

určitě je takovejch zašíváků více

Reagovat
smazaný uživatel

Takovejch peněz a za krmelec by nedali ani 5

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele