Moje budoucnost je v AS Řím, prohlásil Pérez

21.04.2020, 17:54
Aktuality
Carles Pérez v lednu vyměnil Barcelonu za AS Řím, kde si zvykl a neplánuje tak návrat do Španělska. Talentovaný křídelník chce být úspěšný ve svém novém působišti...

Rodák z Granollers se přes dorostenecká mužstva a rezervu prokousal do prvního týmu Barcelony, kde na podzim střídavě nastupoval, posléze se však přesunul do AS Řím.

Nadějnému hráči se katalánský celek zprvu nechtělo opouštět, nakonec si však na Apeninském poloostrově zvykl. "Bylo těžké opustit Barcelonu," přiznal s odstupem Pérez. "Nyní jsem ale hráčem AS Řím a moje budoucnost je tady," doplnil bez váhání.

"Sice mluvíme o dvou skvělých týmech Barceloně a AS Řím, ale nepředstírám, že pro mě bylo těžké přijmout tuhle změnu. Nyní jsem ale šťastný," vysvětlil Pérez. "Doufám, že brzo začneme znovu hrát, dostaneme se na čtvrté místo a postoupíme v Evropské lize," přeje si.

"Nepředpokládám, že bych se vrátil zpátky do Španělska, pokud by se nejednalo o Sevillu. Líbí se mi město a AS Řím je skvělý tým," pochvaluje si Pérez. "Zdejší fanoušci jsou neuvěřitelní. Jsem rád, že jsem tady," uvedl.

Autor: Jiří Vojík / football-italia.net

Komentáře (4)

Přidat komentář
HugoBoss27

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele