Mohlo to klidně skončit 8:8, vzpomíná Heinz na památnou bitvu s Nizozemci

25.06.2021, 14:59
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (11)

Přidat komentář
Posledni Kovboj

"To se tenkrát hrály ještě útočné fotbaly. "

Reagovat
mistr129

Já bych všechny ty obranné fotbaly zakázala

Reagovat
REPLIKATOR

Heinz pls

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko,na to tam ani tolik šancí nebylo

Reagovat
Chazy

A tak má pravdu, dřív se fotbal hrál jinak. Takovej Jol by už v Anglii prostě neuspěl ani náhodou, pokud by naprosto nezměnil způsob, jakým ten tým vedl.

Zároveň je asi v pohodě, když říká, že pro něj to současný pojetí není atraktivní a prostě ho víc bavilo to starý. Pravda je, že ten požitek je naprosto jinej. V dnešní době je vnímanej jako ofenzivní kouč Guardiola, ale on je v principu defenzivní kouč, má to založený na presingu, na rychlým získání míče a nad snahou neztratit kontrolu. To je vlastně defenzivní koncept hry, jde víc o to nedostat gól než ho vstřelit, i když to vede k tomu, že spoustu nastřílí.

Já osobně ale teda jsem rád, že se nad tím fotbalem v dnešní době víc přemejšlí, že je do toho zapojená nějaká analýza, že to není jen nahoru a dolů a "hrajte jako posledně, prostě jak to umíte"

https://www.reddit.com/r/funny/comments/1uyukh/pure_tactical_genius/

Reagovat
Atlético de Madrid

Me dnesni fotbal bavi vic, protoze je o dost chytrejsi a napaditejsi. Aktualni top tymy jsou uz ve stavu vicemene totalniho fotbalu, ve kterem muzou hrat bez utocnika, bez klasickeho DM nebo s wingbekem na stoperu. Hraci jsou mnohem vic univerzalni a uz to neni ciste o individualni kvalite jejich nejvetsi hvezdy. Prijde mi to zajimavejsi nez behat nahoru dolu do derave obrany.

Reagovat
kilobyte

Já bych řekl, že fotbal byl před 20 lety více defenzivní.

Reagovat
Chazy

Je fakt, že já to beru hlavně ve srovnání s PL, která byla v těch letech strašně retardovaná

Reagovat
kattos

Zase to ale není tak že před 20 lety Bruckner řekl "čím víc golů máme, tím víc bodů máme."

Reagovat
smazaný uživatel

před 17 lety toto letí to mě bylo 11... a pořád si ty zápasy pamatuju , v dnešním naroďáku mi hlavně chybí génius typu Poborského, Rosického...

Reagovat
smazaný uživatel

Král, Kalas, Krmenčík...to je málo?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele