MOHLI JSME BÝT LEPŠÍ, ŘÍKÁ RANIERI.

27.02.2004, 14:43
Aktuality
Výkon fotbalistů Chelsea ve středečním zápase Ligy Mistrů nenadchl manažera Ranieriho. Svůj tým hodnotí velmi mizerně. I když si myslí, že výsledek venku 1:0 je vynikající, přesto kritizuje své svěřence. Chelsea ani nedala gól! Musel si ho tam "šoupnout" Portugalec Meira. Jediný, s kým byl Ranieri spokojen, je Carlo Cudicini, ten podle něj podal kvalitní výkon a pomohl tak k výhře...

VfB Stuttgart prohrál, ale trenér Felix Magath neztrácí naději. "Chelsea je lepší venku než doma," řekl pro The Sun. Naděje Stuttgartu tedy podle Magatha stále žijí. "Není nic ztraceno, Chelsea by u nás nevyhrála, kdyby si nedal Meira vlastní branku," dodal.

Na druhé straně kouč Ranieri začal hodně kritizovat svůj tým. "Nehráli jsme dobře. S výsledkem jsem spokojený, ale s předvedenou hrou ne," říká Ranieri. Sám si také udělal známkování, které zveřejnil pro anglický server Tribalfootball. Nejlepší je 10, nejhorší 1. Nejvíce byl spokojený s brankářem Carlem Cudicinim. "Nemohl kopat do balónu, ale chytal výborně," hodnotí. "Carlo prokázal, že je opět fit." Cudicini dostal od Ranieriho známku 8,5.

Na pravé obraně nastoupil za Chelsea Glen Johnson. "Odvedl dobrou práci, jakou jsem od něj očekával," říká Ranieri. Dostal známku 7. Ve středu obrany nastoupil John Terry, který se také předvedl při svých defenzivních úkolech. "S Terrym jsem už delší čas vždy spokojen." Terry dostal 6. Vedle Terryho nastoupil William Gallas, který měl podle Ranieriho na víc. "Gallas sehrál svoje průměrné utkání, čekal jsem od něj víc. Skvěle bránil, to je pravda, ale měl na starosti podporovat i ofenzivu a v té selhal," po zaznamenává italský kouč. Gallas dostal 5,5. Na levé obraně hrál Wayne Bridge. "Celkem jsem s ním spokojen." Dostal 6.

Na pravé záloze hrál Jesper Gronkjaer. "Ode mě dostává 5, víc to nebudu raději komentovat." Ve středu hrál Lampard. "Ten jediný ze záložní řady mě nezklamal." Lampard si vysloužil 7. Vedle Lamparda hrál Makelélé. "Zklamal mě. Hrál dobře, ale nebylo to ono, jak ho znám, kritika ho nemine." Známka - 5,5. Nalevo nastoupil Geremi, který prý také zklamal. "Ze začátku jezdil naplno, ale pak přestal, škoda." Známka - 6.

V útoku nastoupil po dlouhé době Hernán Crespo. Moc se nepředvedl, ale Ranieri ho pochválil. "Nemůže hrát ještě naplno, ale náznaky tam byli. Podle mě bylo tohle utkání skvělé na jeho rozehrání." Známka - 6,5. Vedle argentinského fotbalisty nastoupil Eidur Gudjohnsen, který propadl na celé čáře. "Asi mě zklamal nejvíce." Známka - 4,5.

Náhradníci: 66. Damien Duff - 6, 73. Jimmy Floyd Hasselbaink - nehodnocen, 89. Joe Cole - nehodnocen.

zdroj: fotbalovenoviny.com

Autor: Pavel Janega

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele