Mohli bychom to dokázat, řekl Del Neri ke čtvrtému místu

30.04.2010, 21:31
Aktuality
Sampdoria Janov v minulém kole překvapivě zvítězila na Olympijském stadionu v Římě a tamnímu AS sebrala důležité tři body v boji o titul. Navázala tak na předchozí vítězství s AC Milán. Po těchto výhrách změnil trenér Luigi Del Neri předsezónní cíle a zaměřil se na kvalifikaci do Ligy mistrů.

"Dosáhli jsme důležitého cíle, když jsme si zajistili místo v evropských pohárech. Nyní máme další cíl, ten ale nebude snadný," řekl Del Neri pro Il Corriere dello Sport. "Do konce sezony necháme veškerou energii na hřišti a pak se uvidí," dodal k vytouženému čtvrtému místo v Serii A.

"Po vítězství s AC Milán jsem si uvědomil, že bychom to mohli dokázat. Zvládli jsme dva těžké duely s Janovem a AC Milán a udrželi si výhodné postavení v tabulce," uvedl dále trenér.

Sampdoria, která má na páté Palermo dvoubodový a šestý Juventus dokonce šestibodový náskok, bude o nadcházejícím víkendu hrát utkání s Livornem. To se s první ligou už pouze loučí. Od nové sezony bude hrát v Serii B.

Autor: Pavel Mašlaň / goal.com

Komentáře (17)

Přidat komentář
10

mohli

Reagovat
smazaný uživatel

Prajem vam to.

Reagovat
smazaný uživatel

ja tiež

Reagovat
smazaný uživatel

popravdě přeji 4místo Palermu, no uvidíme jak to dopadne

Reagovat
Pipo123

no ale druhú sezónu bude mať Doria problém získať posily Palermo má za to hráčov ktorý asi neodídu tak lahko

Reagovat
Alberto Aquilani

Ja si skôr myslím , že Sampdoria ten tím udrží , naopak Palermo bude predávať .

Reagovat
Pipo123

to je tažko povedať, Palermo a jeho prezident nepredávajú lacno, ale mne ide o to že v Palermu vlastnia 100% hráča, zdá sa mi že tam hostuje len Blasi ale Doria má na hostovaní Storariho, Gubertiho, Manniniho, Tissone a spoluvlstníctvo a ešte tam hostuje Zauri, Rossi som zvedavý či chytia niekoho, takého Hubertiho asi ne

Reagovat
Godwinson

Palermo

Reagovat
smazaný uživatel

byla by to haluz, ale to samé platí pro Palermo....uirčo se o to poperou tyhle dva týmy...těžko říct, které m,užstvo hraje lepší fotbal :) Překvapily oba kluby

Reagovat
mastakillah

Forza Palermo

Reagovat
smazaný uživatel

To čo predvádzajú druhú polovičku sezony,tak si LM určite zaslúžia.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak, tenhle souboj je opravdu pikantní, hlavně co oba týmy předvádí v posledních kolech. Doria porazí AS, Palermo AC. Kdyby se takhle hrálo ve všech ligách. Tomu chybí pouze vzájemný zápas v posledním kole :D

Reagovat
smazaný uživatel

DORIA, DEL NERI, STORARI, grande CASSANO

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

GRANDE PAZO

Reagovat
smazaný uživatel

AMORE MIA SAMPDORIA

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele