Modrić požádal vedení Tottenhamu o přestup do Chelsea

16.07.2011, 13:59
Aktuality
Luka Modrić se naděje na odchod do Chelsea stále nevzdává. Nyní dokonce vedení Tottenhamu předal písemnou žádost o povolení přestupu k londýnskému rivalovi.

Chorvatský středopolař už několik dní plní stránky novin. Sám totiž po změně dresu nesmírně touží, trenér Harry Redknapp a předseda Spurs Daniel Levy ho však za žádnou cenu nechtějí pustit.

Nedávno dokonce odmítli i vylepšenou nabídku Blues v hodnotě 27 miliónů liber. To Modriće pochopitelně velmi zklamalo, a proto se rozhodl funkcionářům Tottenhamu napsat písemnou žádost.

Pětadvacetiletého záložníka mrzí především jednání Daniela Levyho, s nímž měl ústní dohodu z loňského léta. V případě možnosti přestupu k většímu klubu mu totiž předseda Kohoutů slíbil, že mu v odchodu nebude bránit a pokusí se najít nejlepší řešení pro všechny strany. To však odmítá nyní splnit.

Situace okolo Modriće však není jedinou špatnou zprávou, kterou se v současnosti musí na severu Londýna zaobírat. Minimálně na tři měsíce totiž Tottenham přišel o záložníka Sandra, jenž utrpěl na turnaji Copa América zranění menisku.

Ihned se tedy vrátil z Jižní Ameriky zpět do Anglie, kde během včerejšího večera prodělal operaci zraněného levého kolena. "Specialista upozornil, že Sandra bude čekat zhruba tříměsíční rekonvalescence, než se bude moci vrátit k tréninku," informovaly oficiální stránky Tottenhamu.

Autor: Tomáš Honajzer / skysports.com

Komentáře (509)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele