Mladý útočník Orsolini se minimálně dva roky bude učit v Atalantě

15.07.2017, 08:24
Aktuality
Dvacetiletý útočník Riccardo Orsolini se za poslední rok vážně nezastavil. Nejprve zářil v dresu Ascoli, takže si letos v lednu vysloužil přestup do Juventusu, aby byl znovu zapůjčen druholigovému týmu. A nyní se stěhuje rovnou na dvouleté hostování do Atalanty, která ho může i odkoupit...

S onou opcí na odkup to ovšem není tak jednoduché, neboť si i sám turínský klub ponechává zadní vrátka otevřená a za přednastavenou sumu si případně Orsoliniho kdykoliv bude moci stáhnout zpátky.

Dvacetiletý forvard v lednu Juventus vyšel na šest milionů eur a celkem šestnáctému Ascoli v rámci Serie B přispěl sedmi góly. V červnu se mu pak hodně povedlo mistrovství světa do 20 let, kde si na cestě do semifinále vystřílel zlatou kopačku.

Po vydařeném turnaji se psalo o mladíkově setrvání v kádru Staré dámy, ale i o možnosti jeho dočasného přesunu do Sampdorie výměnou za Patrika Schicka. Nakonec padly obě varianty a radují se v Bergamu.

Autor: Tomáš Daníček / football-italia.net

Komentáře (83)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Není to tak trošku průměráček? Ty statistiky v druhé lize na útočníka nic moc a když se o něm píše, že září..

Reagovat
smazaný uživatel

Útočník je široký pojem. On hrává na křídle

Reagovat
smazaný uživatel

na MS devatenáctek byl úžasnej, ale je to primárně křídlo

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se vyhraje

Reagovat
10

ideální prostředí a trenér

Reagovat
cresposuper

Podla GdS chceme za Perisica Martiala...

Reagovat
bobis21

nevidím jediný důvod proč by měli takovou výměnu MU dělat (já teda nevidím ani důvod proč kupovat Perisice)

Reagovat
smazaný uživatel

Já zas doufám že se Perišiče brzo zbavíme dokud za něho MU nabízí tolik peněz protože víc jak 30 mega bych za něj nedal ani omylem...ale je to dáno trhem a těma nesmyslnýma částkama za pruměráky....

Reagovat
smazaný uživatel

podle mě to značí že si stáhnem Caldaru za Lea

Reagovat
smazaný uživatel

nic proti, ale ten by nehral zaklad ani ve Sparte

Reagovat
Lech

Roma left-back Luca Pellegrini will be out for several months after tearing the anterior cruciate ligament in his knee.

Zas dalsi riman, je mozny ze to je tim povrchem v Trigorii jak se tu posledne zminovalo? By me zajimalo, jestli si nekdo treba poklada otazku co je potreba upravit a proc to zaslo tak daleko, ze je to uz snad osmej hrac za 2 roky

Reagovat
Gimme

Vypadalo to dost nešťastně...dostal takový "tělíčko" ve sprintu a tím, že je to tintítko, tak to neustál a při došlápnutí si to urval. Každopádně jeto fakt k nasrání...

Reagovat
brenk

aspoň nejaké dobré správy

Reagovat
smazaný uživatel

Idealni prostredi, verim mu.Za dva roky te snad budem cekat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Znamená to že Schick má už smůlu?

Reagovat
brenk

čo to má spoločné so Schickom?

Reagovat
Milan.B

Reagovat
smazaný uživatel

Omlouvám se, popletl jsem si to, myslel jsem že přestoupil do Juventusu a ne ven

Reagovat
smazaný uživatel

Na MS U20 hrál výrobrně

Reagovat
Pipo123

Agent Di Gennara potvrdil ze jeho hrac je blizko podpisu v Laziu, takze namiesto Bigliu dotiahneme Lucasa a zadarmo nejakeho hraca co celu karieru kopal Seriu B...

Reagovat
Ragazzo d'oro

Lotito si to vodí

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
snuff24

Perisic dnes nenastoupí kvůli údajné bolesti zubů, líbí se mi, že Spall o něj až tak moc stojí

Reagovat
lnterista

Prave ze stoji ne?

Reagovat
snuff24

však ano, stojí právě proto mu ten přestup důrazně rozmlouvá

Reagovat
Rip

Peče se jeho přestup do ManU za Martiala+ 20 mega

Reagovat
10

která strana bude platit těch 20m?

Reagovat
cresposuper

Dnes som cital, ze United, ale len za Martiala zaplatili tusim 60, takze to je kravina

Reagovat
Panděvova ofina

Naprostá hloupost...

Reagovat
Nuno čomes

Aha zuby

Reagovat
Pinturicchio

http://www.football-italia.net/105799/bonucci-salutes-juve-not-allegri

Jsem rád, že zvítězil zdravý rozum a odešel Bonucci a ne Allegri. Kvitoval jsem odchod namistrovaného Pogby, kvituju odchod namistrovaného Bonucciho. Dám krk na to, že bez Bonucciho budeme silnější, stejně jako jsme byli silnější, když odešel Pogba. Teď už v kádru nevidím hráče, který by se měl do Allegriho srát.

Reagovat
Fridgiee

Pokud to je opravdu tak, že vztahy byly napjaté s celou kabinou (vyjma Buffona) tak to možná přecejen nebyl tak špatný odchod.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Ak sa pre neho prejeb...ala liga majstrov, a čo sa dialo v šatni cez polčas, tak u mňa klesne úplne na dno. Cez tak dôležitý zápas začne vyskakovať, tak dobre že zmizol, každý sa dá nahradiť. Keby bolo na mne tak ho predám do zahraničia, alebo ho nechám na lavičke plakať, aj keď chcel zostať v Taliansku, už pre to jeho správanie, by som sa mu obrátil chrbtom. Buď by išiel mimo Talianska, alebo zostaň si na tribúne, juve už mu spravilo dosť ústupkov predtým čo robil.

Reagovat
Pinturicchio

Přesně, jak řekl Moggi - “I’d have told him: ‘I will sell you abroad, otherwise you can stay here and not be a pain in the…’

Nepřestaneš dělat problémy? Tribuna a klidně až do konce smlouvy. Já ty prodeje schvaluju, ale Beppe prostě musí být tvrdší.

Reagovat
stuff

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
smazaný uživatel

My jsme za Bonucciho rádi, zvedne nám kvalitu a Romagnoli vedle něho nesmírně povyroste. Je to hotovej obránce a s ním jsme vám vzali dost a sami sebe posilnili. Pro ligu jenom dobře, že bude zase o něco více vyrovnaná. Já měl Bonucciho a Chielliniho za nejlepší stoperskou dvojíci a ted se vám to rozpadlo navíc Barzagli 36 let. No narovinu žádny Benatia vam nenahradí Bonucciho.

Reagovat
10

Benatia možná ne, ale Rugani ano

Reagovat
Pinturicchio

Oslabil nás odchod Vidala? Téveze? Pirla? Pogby? Ne, neoslabil, neoslabí nás ani odchod Bonucciho. Juventus udělal Bonucciho, ne naopak. V kabině bude konečně klid, když je pryč, on i Alves. A nepřekvapí mě, když bude Bonucci dělat stejné výmrdy i u vás, AC zdaleka nemá tolik lídrů v kádru jako Juve, takže ho ani nebude mít kdo srovnat.

Benatia je kvalitní stoper, Bonucciho ale nahradí Rugani, navíc asi přijde nějaká posila.

Reagovat
smazaný uživatel

samozřejmě že kluby to teměř nepoznají, ale kdyby jste Vidala měli třeba by jste právě získali ligu mistrů. Je jednodušší nahradit záložníka než obránce takže sám se nechám překvapit jak to Juve zvládne. Každej nadává na Bonucciho jak rozmrdal kabinu, ale vždy to je oboustranné, svůj díl viny určitě má i Allegri. Rugani odehrál 15 zápasů a určite bude potřebovat čas se trošku sehrát jestli má být pevnou součástí jedenáctky. Já jsem přesvědčen, že tak pevnou obranu jak jste měli v minulé sezone mit nebudete a titul tak jasný nebude.

Reagovat
Pinturicchio

Třeba, kdyby.

Chiellini a Barza spolu hrají už kolik let, na Ruganiho a Rugani na ně už je taky zvyklý.

To není nadávání, ale konstatování, Bonucci kabinu rozmrdával. Jak jsem psal dole, jediný, kdo se s Bonuccim na sociálních sítích rozloučil, byl Gigi ... takže to vypadá, že se všem akorát ulevilo, když už je ten namyšlený trouba pryč.

Reagovat
smazaný uživatel

nedokážu si představit, že jeden hráč se může rozhádat se všemi hráči a jen Gigi se s ním rozloučil. Spíš to je smutné za to co pro Juve odvedl. Ikdyby to byl jakýkolik vocas tak nějaké rozloučení si zasloužil.

Reagovat
Fridgiee

Dostal dárek na rozloučenou že nemusí přestupovat mimo Itálie, což chtěl.

Reagovat
Pettirosso

Jestli chceme aby ho Rugani nahradil, tak zadnou posilu privafet nesmime.

Reagovat
Pinturicchio

Bylo by to lepší. Ale stejně si myslím, že bude hrát Chiellini - Benatia.

Reagovat
Pettirosso

Ja bohuzel taky.

Reagovat
CubONE

Bonucci hlavne pochopil, ze vacsiu sancu na vitazstvo v LM ma u nas.

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Fridgiee

Pravda že s 4 místama mají šanci už i Milány

Reagovat
FuckT

Neocakaval by som istotu kvalitnej hry alebo vacsej konkurencieschopnosti na zaklade nakupov hracov. United tiez nakupili, ale az tak extremne zas nepresvedcili ani hrou, a ani vysledkami. Uvidime ako to s nimi bude vyzerat tuto sezonu, a aj s vami. Ak sa zvysi celkova kvalita ligy, budem len rad, ale Juve taketo problemy riesit dokaze a Neapol je rozbehnuty este z minulej sezony, aj ked ani to nie je zarucenie uspechu. Obrancu zhanat je vzdy zlozite, takze som zvedavy, ako to Juve vyriesia. Kazdopadne AC tento rok urcite bude hrat o prve styri miesta, o tom nejak nepochybujem. Tento rok bude uz mat SA 4 miesta do LM, alebo to pride az neskor?

Reagovat
smazaný uživatel

Manechester kupoval hráče bez jakékolik koncepce mi přišlo. AC řeší posty systematicky a navíc bere hráče z konkurence. Je jasný, že se budou muset sehrát a nemyslim si že budou válcovat soupeře, ale nějaký základ tam bude. Juve je asi jasné na Scudetto a Neapol nevim jak je to možné, ale prostě to umí a goly dávají. AS oslabilo tak snad 3 - 4 místo bude fajn,

Reagovat
FuckT

U vas hlavne verim trenerovi, myslim si, ze Montella z tej kvality rozhodne nieco vytrieska uz tuto sezonu, AC bude urcite o niecom inom ako tu sezonu minulu. Kazdopadne ak sa vam tam nic v klube nerozpadne, tak konecne to s vami vyzera tak, ako sa na AC patri, aj ked skoda toho, akym sposobom sa to musi riesit, viz. investicie zahranicnych investorov.

Reagovat
DelPiero137

Stale neviem co si o tom mysliet ale prevlada vo mne hnev. Ak je pravda ze koli Leovi sme podarli nedostojny druhy polcas vo Finale LM, tak by ho mali vynasat z Turina ukrizovaneho!

O to viac ma serie ako za nim Juve a fanusikovia stali pri vsetkych jeho problemoch a on ani v 30 rokoch! si to nedokaze zrovnat v hlave a odvdacit sa klubu, nerobit problemy a snazit sa byt uzitocny. Jasne, nechceme v timu problemoveho hraca ale stacilo keby sa Leo unormalnil, ocividne chyba je na jeho strane.

Bez neho mozeme byt silnejsi ale mam strach z Benatii. Pravdou je ze aj Max ma za usami a trva mu priliz dlho zareagovat.

Nasrat, nedoprajem Leovi uspech. Conte a hlavne Barzagli s Gigim z neho spravili spickoveho stopera a jeho vdaka je posrane finale LM a odchod pod cenu AC. Kludne nech naviaze na vykony spred 2011. V tom mu palce budem drzat.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
stuff

Pre mna ale stale najvacsi problem cena, a to nie je Leova vina.

Reagovat
Pipo123

Vraj v pondelok príde na zdravotnú Lucas a Di Gennaro, mercato by tak mohlo byť u konca, možno príde ešte Pasalič na hosťovanie a útočník, ďalšie nákupy by prišli len v prípade predaja ďalších hráčov. Zostava by mohla vyzerať takto nejak

Strakosha (Marchetti) - Bastos , De Vrij (Hoedt), Wallace (Radu) - Anderson (Basta, Marusič) - Parolo (Di Gennaro), Lucas (Murgia), Milinkovič (Alberto), Lulič (Lukaku) - Keita (Lombardi), Immobile (Djordjevič)

Ako bol by som rád keby príde ešte niekto do útoku, ale Lapa ide do Janova, Falcinelliho Šašoulo nechce pustiť, spoliehať sa Djordjeviča by asi nebola výhra...

Reagovat
smazaný uživatel

Hrabě Orsolini!

Reagovat
brenk
Reagovat
Dejwa

Konečně chápu proč Juventus nenastoupil do druhé půle

Reagovat
Pinturicchio

Takže nás tihle dva kokoti dost možná stáli treble.

Reagovat
cresposuper

Ale no...pozri, ake vykony podali v tych klucovych zapasoch vyradovacej fazy LM alebo vo finale Coppy.

Reagovat
Pinturicchio

Což nás dotáhlo jen do finále, nemáš trofej = nemáš nic.

Reagovat
cresposuper

No ano, ale na tom finale mali fakt velky podiel. A Coppu rozhodli oni dvaja

Reagovat
Pinturicchio

To nepopírám, ale jak píšu, bez trofeje jsou ty výkony k ničemu a do hajzlu je spláchli tuplovaně tou šarádou o přestávce, kterou rozhodili celý tým.

Reagovat
cresposuper

OK

Reagovat
Dejwa

Síla no jestli je to pravda..

Reagovat
Pinturicchio

Těší a doslova mě hřeje jejich odchod, čím dál víc.

Reagovat
lucius6

Dani Alves bude asi neuvěřitelnej idiot, jsem rád, že nakonec neskončil v City.

Reagovat
Pipo123

Chcel len tancovať v kabíne na muziku teraz snad v každej kabíne na svete hraje Despacito, já byť futbalista tak si pustím niečo tvrdšie nech ma to vyhecuje

Reagovat
Inter Eterno Amore

nejakú Gojiru najlepšie

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
lucius6

Já si představuju, jak jdou o poločase finále LM do kabiny a on tam zapne rádio naplno a začne šíleně tancovat jako opice, to nemyslím rasisticky. Prostě si to představit nedokážu, je to tak absurdní myšlenka, že by se hodila spíš do nějaké komedie, ale podle posledních vyjádření se zdá, že se to fakt stalo.

Reagovat
DelPiero137

Ono by to nevadilo keby mal sluchatka a robil to tak aby nerozptyloval ostatnych. Mozno Dani potrebuje hudbu na sustredenie/vyhecovanie. Iny zasa potrebuje klud. Preto by sa mali vsetci respektovat jak Dani tak Leo.

Reagovat
10

z těch všech příběhů, o kterých se psalo, se dá složit dost absurdní mozaika, která asi bohužel nebude moc daleko od pravdy a jen svědčí o tom, jaký to jsou neuvěřitelný kokoti...

Reagovat
Pinturicchio

Hodně o Bonuccim vypovídá i to, že se s ním rozloučil jediný Gigi.

Reagovat
Firkraag

Odkaz uz nefunguje, o co jde?

Reagovat
CubONE

Je to falosna sprava, ten novinar vraj ani neexistuje.

Reagovat
cresposuper

To je riadna saga

Reagovat
CubONE

Tak uz je to potvrdene aj priamo Mandzukicom, vymysel.

Reagovat
DelPiero137

Dnes uz pomaly vsetko vymysel. Nezijemev Matrixe nahodou?

Reagovat
Fridgiee

“As soon as we got into the locker room, everyone had treated this like a normal game with just three points up for grabs, or at least that’s how it seemed. So we expected Dani Alves to do his usual routine of putting on the Radio Party Groove music in the locker room while we were getting changed.

“This time, though, he didn’t stop there. He went over the top, playing Samba Do Janeiro at full volume as if he wanted to break our eardrums and then started dancing like there was no tomorrow.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele