Mladý Francouz Harit se bude rozvíjet v barvách Schalke

10.07.2017, 20:54
Aktuality
Posilu s velkým potenciálem si zajistilo německé Schalke. To z Nantes po první sezoně v dospělém fotbale přetáhlo čerstvě dvacetiletého ofenzivního záložníka Amina Harita a zaplatí za něho přitom maximálně deset milionů eur...

Odstupné má být dle informací magazínu Kicker přesně nastaveno tak, že Schalke složí na stůl osm milionů a případné další dva doplatí na bonusech. Vítěz loňského Eura do 19 let do Gelsenkirchenu přichází s třiceti starty v Ligue 1 na kontě.

"Amine je technicky velice nadaným hráčem. Často přichází s řešením v ofenzivní fázi a v zápasech může udělat zásadní rozdíl. Jsem rád, že ho budu mít pod dohledem," uvedl na adresu talentovaného borce mladý kouč Schalke Domenico Tedesco.

Amine Harit, který se Schalke podepsal čtyřletý kontrakt, do Německa přichází s pověstí vynikajícího dribléra, který však prozatím nenabízí nejkvalitnější finální produkt. O tom svědčí pouhý jeden gól a jedna asistence z uplynulé sezony.

Autor: Tomáš Daníček / kicker.de

Komentáře (16)

Přidat komentář
Seydou Doumbia

Hned mě napadl Ben Arfa

Reagovat
smazaný uživatel

no jista podoba :-DDD

Reagovat
smazaný uživatel

Chystají se pomalu na odchod Goretzky a Meyera..

Reagovat
Pyroman

Za 10 mega pro Nantes obstojný prodej (pokud větší část z toho nejsou bonusy).

Reagovat
Kucka

"Schalke složí na stůl osm milionů a případné další dva doplatí na bonusech."

Reagovat
Pyroman

ups zvolil jsem klasickou tl;dr metodu

Reagovat
smazaný uživatel

Asi uz sa chystaju na odchod Goretzku do Bayernu

Reagovat
stas87

Dembele pre chudobnych

Reagovat
cetto

Však Harit je CM

Reagovat
Rudnevs

Snáď dajú ešte 5 mio. € za Oczipku, to by bola výborná posila. Tedescovi celkom verím, v Aue dokázal zo slabým tímom zázraky. V Schalke plánuje hrať na troch stopérov (špekulovalo sa, že jedným z nich bude Geis). Okrem príchodu Oczipky plánujú ešte vykúpiť Babu z Chelsea London. Tie vyhliadky nie su zlé, ale tá suma utratená na príchody hráčov je obrovská (43 mio. €).

Btw. Anthony Ujah by sa mohol vrátiť do Nemecka, vraj sa už dohodol s Hannoverom, ale Liaoning ho chce pustiť najskôr v zime.

Reagovat
kubys

Chelsea London...

Reagovat
smazaný uživatel

kubys...

Reagovat
kubys

Jako sorry, ale na sílu psát název klubu, který ani tak nezní, mi přijde úplně mimo mísu.

Reagovat
smazaný uživatel

aha

Reagovat
vladino10

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud toho Oczipku nevyfoukne někdo jinej z Anglie, třeba Everton Liverpool nebo Aston Villa Birmingham tak by to mohla být dobrá posila no.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele