Mladoboleslavský záložník Opiela přestoupil do Senice

07.07.2013, 22:42
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (99)

Přidat komentář
Robbie

to je Slovenský nebo Český klub ?

Reagovat
smazaný uživatel

Záhorácký

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lokomotiv

to je iba levarskeho podnikatelsky zamer nic viac. uz aby boli co najskor tam kde patria to jest regionalne sutaze.

Reagovat
Diego2

Tak lepsi Senica v lize nez Dunajska Streda a pod

Reagovat
Lokomotiv

dunajska aj ked ich moc nemusim historicky patri do ligy.nech sa pekne vratia stari ligisti a tieto pseudokluby{myslim historicky} nech sa pakuju.

Reagovat
Diego2

Ja jsem rad ze tu ted na Zahori mame 1. ligu i kdyz ta liga je strasna ale mam plno kamosu co je Senica pozbirala po vesnicich z dorosteneckych ci zackych soutezi a ma je v akademii a neskutecne jim to dava. Senicu ber jako lihen talentu ze Zahori a ne jako pseudoklub. Levarsky ma vizi ze klub bude jednou moct hrat jen z odchovancu a z hracu akademie. A to muze byt dobre i pro repre.

Reagovat
smazaný uživatel

V prvom rade by museli tie historické kluby mať prachy na tú ligu, z histórie hráčov nezaplatíš

Reagovat
adalbertus

Reagovat
suldik

ale prd, v Senici to robia sympaticky, bodaj by bolo viac takých stabilizovaných klubov

Reagovat
smazaný uživatel

jeden z mala klubov na Slovensku, ktory naozaj robi futbal, urobili stadion, je financne stabilizovany, buduju dobre muzstvo..a ty radsej ich poslat prec a chces historicke muzstva

Reagovat
Lokomotiv

niekto im to berie ze robia futbal dobre? ale nikto na nich nieje zvedavy.ved to je ta slovenska k.k.tnost.v zahranici si vazia tradiciu ale u nas skoda reci.

Reagovat
smazaný uživatel

ved ja si vazim tradiciu, casto chodim aj na zapas Loky Kosice a rad by som ich videl aj v prvej lige, ale preco by mi mala Senica vadit? maju peniaze a robia futbal na urovni, ja na nich rozhodne zvedavy som a v lige mi vobec nevadia..

Reagovat
Lokomotiv

a ktory zapas prezivas resp. ta zaujima viac viac loky-vss alebo vss-senica?

Reagovat
smazaný uživatel

vss-loky logicky, je to derby, som kosican..ale v lige je Senica a nie je tam na ukor tradicnych klubov

Reagovat
Diego2

Reagovat
Lokomotiv

som z BA a ver tomu ze aj mna by viac zaujimalo loky-vss a aj fandu tt,bb a dalsich to je to o com hovorim.otazka znie dokedy to bude levarskeho bavit uz zensky volejbal v senici polozil na kolena.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano v zahraničí si vážia tradíciu a preto teraz skrachovalo CSKA Sofia, hrozí to CZ Belehradu alebo Hajduku alebo skrachoval Rangers. Pochop, že kde nie su peniaze nie je futbal.

Reagovat
Lokomotiv

raz si hore raz si dole taky je zivot ale ver tomu ze vsetky tie kluby co menujes sa vratia kam patria to jest budu bojovat o majstra ale kto zachrani senicu ked to polozi levarsky ? tradicia=silne fanusikovske zazemie=sponzory=financie.

Reagovat
smazaný uživatel

Podla tvojej definície mi teda vychádza, že taká Zbrojovka alebo Vítkovice alebo VSS by mali mať plné štadióny a topiť sa v peniazoch.

Evidentne nechceš chápať, že momentálne sú kluby ako SE alebo MY alebo ZM na tom lepšie než kluby ako DS, Inter, Loko prípadne Považská. Argument typu kde bude SE keď nebude Levársky je bezpredmetný. To isté sa dá povedať na Kmotríka, Poora, Antošíka.....

Reagovat
Lokomotiv

samozrejme ta rovnica je napisana extremne zhruba ale toto proste plati.preto pisem slovenska k.k.tnost a neucta k tradicii.ked uz spominas slovan ten prezil vacsich "podnikatelov" ako kmotrik a stale je tu skus hadat preco asi? zeby tradicia a silny fanusikovsky zaujem.btw kmotrik si kupil slovan hlavne pre jeho fanusikov ked bolo derby v petrzke tak sam hovoril ze takych fanusikov raz bude mat.

Reagovat
smazaný uživatel

S tou neúctou k tradícii sa zhodneme.

No pamätám éru Dubeňa a Ondruša a vtedy to Slovan skoro neprežil, našťastie pre nich sa objavil srdciar Černák a ten ich vytiahol späť.

Neviem čo Ti mám ďalej napísať lebo obaja si hovoríme to svoje. Príde mi to však ako závisť, voziť sa po kluboch z menších miest za to, že sa im darí a sú schopnejší než tie tradičné kluby z väčších miest, ktoré nie sú schopné zafinancovať si svoj klub, prípadne nájsť mecenáša.

Reagovat
Lokomotiv

jasne ok ja si len proste myslim ze robit z 1. ligy "dedinsku" sutaz proste nema vyznam.ludia vzdy budu zvedavy na tradicne kluby a je jedno v kolkatej lige budu hrat.zober si priklad keby napr. spadol slovan k interu do 4. ligy kde bude viac ludi na zapase inter- slovan alebo senica vs.ja neviem moravce alebo niekto iny z ligy.financie tu nehraju rolu.

Reagovat
Diego2

Takze ty by si chtel radsi:

Tradicni ligu , kde by se hralo na rozpadlych stadionech ,liga by nemela uz vubec zadnou kvalitu protoze kazdy fotbal je jak se pise o penezich a nejsou penize tak nejsou ani dobri hraci.

Nebo ligu jak je ted, dva nove pekne stadionky, a kluby ktere se snazi vychovavat kvalitni mladez. Ale ja vim jsou to dediny,protoze ta tvoje Bratislava je svetove velkomesto.

BTW mrkni se na to kolik lidi chodi na Slovan , to silne fanusikovske zazemie

Reagovat
Lokomotiv

nie chcem co najsilnejsi inter, co najsilnejsi slovan, co najsilnejsie vss,loky.bystricu,zilinu atd. proste muzstva co do ligy historicky patria.to co som pisal o 4. lige bol iba priklad ze ludi si nekupis stadionom,ani 1. ligou.narazku na bratislavu neberem ja osobne proti mestu senica nic nemam.a to z navstevnostou slovana snad nemyslis vazne neviem komu fandis ale ked bude tvoj milovany klub hrat na stadione mestskeho rivala tak kolko ludi cakas ze tam bude chodit.

Reagovat
Diego2

Pokud ten klub milujou jak tu popisujes tak jim ma byt jedno kde hrajou ne?

Jako taky si myslim ze je smutne ze treba Inter v lize neni. Ze neni v lize zadne BA derby.

Ale proti Senici by jsem nic nemel , to by jsem byl radsi aby byl Inter v lize misto treba ZM.

A otazka co potom az to prestane Levarskeho bavit , to se lze zeptat na daleko vetsi tymy jak je Senica. Ale Levarsky jak pisu si nejvic vsima mladeze, chodi na jejich zapasy snad vic nez na A a nejvic ho zajima aby klub vyprodukoval slusne hrace. Ci kvuli obchodu nebo kvuli cemu to uz je jeho vec,ale je to proste dobre i pro reprezentaci.

Reagovat
smazaný uživatel

A ja by som chcel ferrari

Reagovat
smazaný uživatel

Ludí si nekúpiš štadiónom? Sranda, že slovanisti odvtedy čo hrajú na Pasienkoch kričia, že chcú nové Tehelné pole + ostatný furt kričia jak je potreba nové štadióny na Slovensku.

"Tradičná" liga je utópia. To nie je nikde vo svete. Všade hrajú najvyššie ligy tímy, ktoré na to majú.

Reagovat
Duff_se

nechcem vám tu skákať do toho, ale tvrdiť že Inter je zaujímavejší pre ludí viac než Senica neni pravda. Veď pozri si tabulku návštevnosti za všetky ročníky a uvidíš že Inter bol vždy na chvoste. Od sezony 2000/2001 až do kým nevypadol 06/07 vždy posledný. Dokonca ked bol majster bol posledný v tabulke návštevnosti. Takže čakat že keby je v lige Inter a nie Senica, žeby bola liga atraktívnejšia alebo chodilo viac ludí alebo niečo podobné je podla mna blbosť.

A k tej Senici: hrala napríklad 17 rokov v kuse I.SNFL, potom niekolko rokov 2. ligu - takže považovat ju za nejakú dedinu ktorá patrí do nejakej 4. ligy, tiež nieje namieste. Keby to naozaj chceme brat nejako historicky, tak potom by patrila do 2. ligy ale nižšie určite nie. Kto si nepamata tak aspon trošičku nech si naštuduje historiu slovenských klubov

Reagovat
Lokomotiv

Holger:slovanisti by kludne chodili aj na rozpadajuce sa tehelne pole radsej ako na ultramoderne pasienky.

duff:ked napises a napis aj b ja pisem vseobecne pre ludi napis celkove vysledky navstev doma/vonku nie iba domace navstevy interu doma a zistis ze posledny urcite nebude a ani predposledny.ked bol inter v 2. lige VSADE ked hral vonku boli nadpriemerne navstevy napada ma napr. prievidza cez 4500 divakov a to tam chodilo na domace zapasy okolo 1500 ludi v priemere.ked uz sem davas historiu a navstevy interu skus si tipnut na ktory klub prislo najviac divakov na domace stretnutie v historii slovenska.bol to sice pem ale aj tak skus to.

Reagovat
Duff_se

s tou prievidzou máš pravdu v tom, že na Inter tam prišlo 4 600, ale priemer mala Prievidza 3000 čiže nie 1500 ako píšeš.....Tabulku doma/vonku ti nedám. Takú ti nájsť neviem, ak máš dobrý link tak daj....možno na Inter prišlo najviac ludí v historii SVK, to sa priznám že tiež neviem, ale to je dávna pradávna minulosť....Ja len proste nemám rád ak nás niekto považuje za nejaký dedinský klub, ktorý hrával doteraz stále nejakú horskú ligu....A napríklad ked si zoberieš tak na zápas Senica-Myjava prišlo teraz 4400 divákov. Na momentálnu návštevnosť v našej pivnej lige to je docela v pohode. Takže ja takéto mužstvá ako SE, MY určite považujem za oživenie ligy. Budujeme štadiony za svoje! ihriská, nafukovačky, celková infraštruktúra okolo štadionov. Mládež Senice 3-krát prvý. všetky mládeže do 4. miesta vo svojich tabulkách. Mnoho klubov môže závidieť a ty nás posielaš niekam do 4. ligy

Reagovat
Lokomotiv

ok sekol som sa s tym priemerom prievidze berem spat ale nemeni to nic na tom ze ked prisiel inter [tradicny klub] navstevy isli hore.ano bol to inter resp. CH Bratislava 60 000 oficialne a neoficialne okolo 75 000.este raz ja proti senici nic nemam to dedinsky som dal do uvodzoviek ale ok tak mensich klubov nazvyme to ako chces.proste zapasy senice nikdy nebudu mat cveng zapasov nebudu mat navstevy ani zaujem ludi tak ako derby inter slovan atd. to je vsetko co chcem povedat.

Reagovat
smazaný uživatel

pre teba nebude nikdy zaujímavé derby Senica - Myjava pre druhých zasa Inter - Slovan

Reagovat
smazaný uživatel

stale by malo pre ligu väcsi naboj derby Inter-Slovan, to snad ani nemozes porovnavat s Myjava-Senica

Reagovat
smazaný uživatel

Pre nás lokálnych to má význam. Ak by som si mal vybrať či ísť na Slovan alebo MY, rozhodne idem na MY.

Reagovat
Duff_se

pri momentálnej situácii a podmienkach na Pasienkoch by zápas SE-MY mal v Senici určite lepšiu atmosféru, náboj, a viac divákov než derby Slovan-Inter na Pasienkoch. O tom som presvedčený aj ked je to smutné....Samozrejme z historického hladiska to nejdem porovnávať...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sestava Boleslavi (dle mě):

Diviš (Miller)

Bořil (Kysela), Johana (Rolko), Kúdela (Ševínský) , Rosa (Fabián)

Jarolím (Kúdela) , Ščuk (Zahustel)

Mareš (Štohanzl), Štajner (Magera), Štěpán (Sivrič)

Chramosta (Sloboda) ....Do útoku je ten team dosti silný. Pokud by ještě víc posílili v obraně a možná i ve středu zálohy tak můžou pomýšlet na boj o titul

Reagovat
db18

Štípek?

Reagovat
smazaný uživatel

ajo, na toho jsem uplně zapomněl

Reagovat
jv

Kúdela určitě nebude na stoperu, když je tam ještě Smejkal.

Reagovat
smazaný uživatel

Až na to,že Rolko je v Hradci Sestava podle tréninků a přípravných utkání,co jsem vypozoroval: Miller (Diviš) - Kysela (Rosa) - Johana - Smejkal (Ševinský) - Fabián (Bořil)- Ščuk (Kúdela) - Jarolím (Sivrič) - Štohanzl (Mareš)- Štajner (Sloboda)- Zahustel (Štěpán) - Chramosta (Klobása/Magera/Nešpor)

Reagovat
smazaný uživatel

A Štípek místo Štohanzla jsem zapomněl

Reagovat
smazaný uživatel

Kúdela bude určitě hrát

Reagovat
salami

proč myslíš?

Reagovat
PavlíčeQ

O titul Boleslav určitě hrát nebude vždycky posílej dobře, ale hrajou hovno.. Jestli jim to výjde tak 5. místo

Reagovat
smazaný uživatel

Martin Raška se dost možná rozloučí s Trnavou, 36letý český brankář je na zkoušce v druholigových slovenských Michalovcích. ..dokedy budu robit v Michalovciach tieto picoviny?

Reagovat
ACSMan

Opiela v Boleslavi pěkně zestárl

Reagovat
JozkokozleJ

Ten uz vyzera ako Otiepka.

Reagovat
Kenneth

Jak kdo?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo by nezestarnul po 5 letech ?

Reagovat
junglist

ale šikovnej hráč, měl sem ho rád ...takovej benayoun no, řeknou o něm že je šikovnej ale nikam se moc nehodí...takovej neprůbojnej

Reagovat
FCSL

Bekim Balaj odchází na hostování do Jagellonie Bialystok

Reagovat
lajka30

Nyní bude působit v polské nejvyšší soutěži, konkrétně v celku Jagellonia Bialystok, kam odchází na roční hostování s OPCÍ .

Reagovat
Darren Fletcher

niekedy sa o nom hovorilo ako o nasom supertalente. chybicka se vloudila

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sosi

To samé Hloušek. Neví někdo, jak na tom je? Kromě toho, že je v Norimberku, nevím nic...

Reagovat
Puskas

z útoku hop kdosi stáhla na beka a od té doby šel dolů

Reagovat
smazaný uživatel

Nesel dolu kvuli tomu. Dolu sel kvuli zraneni.

Reagovat
Puskas

vzadu byl poloviční, zranil se až pak

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz si ho nesledoval, tak alespon nelzi. Vzadu byl stejne dobrej jako vepredu a dozadu se presunul hlavne proto, ze mu to vepredu neslo. Velkych zraneni mel vic, po tom prvnim se presunul dozadu, lonskou sezonu promarodil celou..

Reagovat
Puskas

dobře, nebudu lhát, příště se zeptám Tebe, Ty máš nasledované úplně všechny, jako jediný v této zemi

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, myslim, ze mam v cesky lize vetsi prehled nez ty.

Reagovat
Puskas

to jistě, to Ti řekne každý

Reagovat
smazaný uživatel

Jej, ty ses jeden z tech co potrebujes schvaleni od ostatnich? Ok, tak to chapu.

Reagovat
Puskas

ne, stačí mi Tvé ujištění

Reagovat
smazaný uživatel

Ve svem veku bys uz slovo "sebereflexe" mel znat, kamarade.

Reagovat
Puskas

dívej .- proti Tobě jsou tu znalci všichni, dokonce i já, jsi tu všem ro smích, toť námět pro Tvou sebereflexi

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz to rikas, tak to bude pravda. Tohle tvoje ztrapneni ohledne Hlouska teda budu brat akorat jako vyjimku potvrzujici pravidlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
salami

poloviční byl už po prvnim zranění ve Slavii, nepředpokládám, že by mu to, že si dal přetrženej zkříženej vaz znova na tý samý noze nějak výrazně pomohlo, podle mě už je odepsanej, ztratil rychlost a dravost, což byly jediný jeho přednosti, fotbalově je to podprůměrnej hráč

Reagovat
božský John

Dolů šel diky dvoum faktorum. Jednak je skleněnej-imrvere zraněnej a druhak na beku je platnej asi jako Jablonskej. Dopředu fantastickej, dozadu marnej. Prostě na křidle je stokrat lepší.

Reagovat
Puskas

Reagovat
smazaný uživatel

Na beku v Nemecku hral dobre, to by me zajimalo, kolikrat si ho tam videl hrat?

Reagovat
božský John

Hlouška, jakožto jabloneckýho odchovance, sleduju poměrně dost a o jeho kariéru se zajímám, protože to je snad jedinej náš odchovanec, co se v poslední době nějak prosadil. Takže ano, vídám ho poměrně často, když zrovna hraje a nepochybně o něm vim víc jak Ty, Andre.

NA křídle je daleko lepší, než na beku. Myslim, že srovnání s Jablonskym (ne herně, oba jsou jiní, ale pozičně), kdy oba jsou hráči, co se postupně stáhli zepředu až na post beka, kde jim to evidentně nesedí a táhne dopředu, je poměrně přesný.

Reagovat
smazaný uživatel

Rajtoral na beku ti prijde taky spatnej? Potom by te chapal.

Reagovat
božský John

Rajtoral je dozadu o dost lepší, než Hloušek.

Tady není nic k chápání. Prostě to tak je. Adam má beztak kariéru v kopru. Jedině, že byse vrátil k nám a snažil se o restart. Potřebuje najít místo v týmu, kde vyniknou jeho pošramocený přednosti a kde to zná. On není tak psychicky silnej, v zahraničí se s touhle bohužel už asi neprosadí. V současný době ne.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

odchovanec

Reagovat
Han střelil první

Deset fíků na podzim a šup do Anglie.

Reagovat
db18

dá tak 4

Reagovat
frankiefcb

tak snad bude útok snů Bary - Svěrki

Reagovat
Greny

No když Bary vydrží i na jaro tak jo, pokuíd zůstane tak nevěřím tomu že Svěrkoš nastoupí na podzim

Reagovat
frankiefcb

na podzim už nastoupí. Takové 10 kolo.

Reagovat
db18

Reagovat
adalbertus

no aspon že tak

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně si ho budu pamatovat, jak dal gól v Liberci ještě za Zlín, pak si nasadil klaunský nos a Hoftych se mohl zbláznit

Reagovat
Darren Fletcher

inak do senice aj martin zeman zo sparty, kvalita?

Reagovat
Puskas

V baru je prý prvotřídní.

Reagovat
Darren Fletcher

tak to vacsina "futbalistov" v nasich koncinach

Reagovat
Puskas

on si tím ale zkazil talent

Reagovat
smazaný uživatel

Bol som teraz na prípraváku s Libercom a ten chalan to má furt v sebe, vedel potiahnuť aj nahrať aj nejaké klučky pekné spravil, ale keď to nemá v hlave usporiadané.... Skôr som zvedavý na Opielu, referencie sú zatial rozporuplné.

Reagovat
czech_mira

obrovský talent, jednal o přestupu do Realu Madrid, ale promrhal talent tím, že nemakal, stouplo mu to do hlavy a chlastal

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečně odporný klub..je to skládka nebo fotbalový tým?..

Reagovat
bruchy

no...nezbývá než doufat že Senica bude minimálně stejně silná jak vloni

Reagovat
suldik

100 pre Senicu v lige

Reagovat
Duff_se

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele