Mladoboleslavský trenér Weber čeká v Kazachstánu taktickou bitvu

30.07.2019, 21:54
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (27)

Přidat komentář
Stannis Baratheon

Tak snad lépe než vomastci z Plzně.

Reagovat
fantomas

Stejně se furt nemůžu ubránit dojmu, že za poslední dva tři roky zestárl tak o 10 let.

Reagovat
mayday

Taky jsem si říkal

Reagovat
Marv

Jednoznačně

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvědav. Doufám, ačkoliv moc Boleslavi nevěřím.

Reagovat
C-M@ster

Me jen bavi, jak stejna sorta lidi, co krici po zakazu Semenyaove, tak zaroven obecne je proti trans lidem a rika, ze kdyz mas penis, ses chlap a kdyz ne, ses zenska.

Najednou Semenyaova penis nema, ale rikaji ii chlap.

Ale jinak ty zavody s ni jsou dost fraska. Takze omezeni asi prijit muselo.

Reagovat
ratusek

Má zvýšenou hladinu hormonu a i podle lékařských testů má oba orgány.

Bohužel nemůže závodit se ženama, jednoduché. Divím se,,že nezačala s rasismem v tom vyjádření. To je taková poslední berlička vždy.

Nejvíc mě sere, že ty ostatní atletky neodmítly oficiálně startovat. Sice jsem četl někde nějaká vyjádření, ale oficiálně proti tomu žádná atletka nevystoupila.

Závody byly totální fraška. Závodnice závodily o další místa za babochlapama, udýchaný jak blázen, v cíli skoro mrtvé, ale ti babochlapové v klídečku sotva udýchaní na prvních místech.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako ale pak je otázka, jaký genetický zvýhodnění je v pohodě a jaký jim už vadí... Respektive třeba Michael Phelps má myslím taky nějakou šílenou genetickou výhodu kvůli který se mu neunavují svaly a nikdo mu plavat s ostatníma nezakazoval.

Reagovat
Han střelil první

A jak k tomu přijde Semenaya, která celý život dře, aby byla nejlepší? Ona vyrostla, žije a žila celý svůj život jako žena, není to žádná podvodnice a je dobře, že atletická společnost je dostatečně solidární, aby ji to nedávala sežrat. Není to spravedlivé a ten zákaz je bohužel na místě, ale nezávidím jí ani trochu. Když ti zakáží dělat sport, který miluješ kvůli něčemu, za co nemůžeš a nedokážeš to ovlivnit.

Reagovat
ratusek

Ji nic nezakazují, prostě musí brát hormony na snížení mužských hormonů a je to. Chápu, že je to nepřijemné. Ale prostě zákaz je v pořádku. Dyť ty závody s ní jsou totální fraška.

Reagovat
Han střelil první

Jo a ta diskuze na idnesu je na grc.

Reagovat
db18

měli by zavést ještě kategorii intersexuálů.

Reagovat
Losinho

Tak ještě Serena.

Reagovat
mayday

Jestli tohle Boleslav domrdá... tak už nevím.

Reagovat
Lawman

Přiznejme si to konečně, že vývoj v mnohých zemích, které byly v nedávné minulosti outsidermi, šel z ekonomických příčin dopředu, zatímco v Čechách jsme zaspali. Naše kluby technicky, rýchlostně a kombinančne nestačí už nejen na špičkové mančafty ale žel nad jejich síly jsou už mužstva výkonnostního středu.

Reagovat
ratusek

Slavia má jistotu skupiny,.s největší pravděpodobností LM, Plzeň dá skupinu EL.

Sparta se k nim přidá časem, otázka je kdy. V dohledné době budeme mít minimálně 2 učqstníky ve skupině EL a další 2 v předkolech. Které státy na urovni našeho koeficientu to mají? V Chorvatsku to táhne Záhřeb, v Rakousku Salzburg, který se tam dostal jen kvůli přímému postupu. Dánsko má Kodaň.

Je zázrak,,že pod sebou držíme Nizozemce, Řeky.

Reálně máme výkonnost na 15.místo koeficientu, to musíme držet. A když spadneme na 16, tak se nic neděje.

Takže nechápu pořád to naše shazování.

Jestli je Olympiacos tým výkonnostního středu, tak my jsme ve výkonnostím sklepě.

Uznávám, že individuálně a technicky jsme na tom hůře, ale ynahrazujeme to taktikou a týmovostí

Reagovat
Y.N.W.A

na jednu stranu souhlas, to shazování nechápu, posledních deset let bylo zejména díky Plzni a Spartě, (trochu Liberec a přidala se i Slavia) skvělých... jsme na začátku druhý desítky, spousta "bohatších lig je za náma"... před náma není žádná soutěžh orší než naše...

na druhou stranu nevím, kde bereš tu jistotu těch našich postupů letos, možná to bude jen Slavia v EL

Reagovat
ratusek

Tak může se stát, že bude bídný rok, to potká každý stát. Nicméně i tak budeme mívat 2 týmy pravidelně ve skupině, což bude stačit. Ostatní ai zahrají předkola, stejně na to nikdo jiný než Slavia a Plzeň/Sparta nemá.

Třeba Rakousko taky přijde o koeficient protože mu přes předkola neproleze nikdo a ve skupině EL budou mít Wolfsberger

Reagovat
smazaný uživatel

To udržanie či vylepšenie rankingu UEFA je zradná vec. Netvrdím, že slovenská liga má kvalitu, to vôbec nie. Trnava však v minulom ročníku v skupinovej fáze EL získala 7 bodov, keď v skupine porazila Anderlecht či Fenerbahce, v predkolách LM predtým vyradila bosniansky Mostar a Legiu Varšava, Trenčín v predkolách EL vyradil Podgoricu, Górnik Zabrze aj holandský Feyenoord, Slovan v predkolách vyradil moldavského a maltského zástupcu, Dunajská Streda v 1. predkole vyradila Dinamo Tbilisi, no potom vyhorela s Dinamom Minsk... Človek by povedal, že to bol na slovenské pomery úspešný ročník a bude to cítiť aj v rankingu, poskočili sme však len o dve priečky cez Lichtenštajnsko a Slovinsko

Reagovat
ratusek

Protože se to počítá za 5 let, jeden nadprůměrný rok to nezachrání, když máš hned ten další letošní zoufalý

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to áno... Slovensko po tejto pohárovej sezóne opäť spadne o pár priečok dole to začína byť jasné už teraz

Reagovat
Lawman

Velmi obdivuji tvůj opimismus. Jablonec skandalózně vypadl s mužstvem, kterému by průměrný tým dal v pohodĕ 2x trojku doma i venku. Plzeň vypadla nedůstojným spůsobem ve 2 zápasech bez vstřeleného gólu a je velmi odvážne z tvé strany tvrdit, že už je v EL když bude čelit elitnímu belgickému celku. Pozor! I Olympiakos byl dopředu hratelný soupeř a jak to dopadlo. Spartu považovat jako jistého účastníka skupiny EL je taky diskutabilní protože jeho bilance s Turky není příliš oslnivá. Boleslav skončí určitě na Rumunech a označit Slávii za účastníka LM je rovněž předčasné. Každopádně se ti připomdnu o 2 týdny kdy v osudí zůstane 1 český tým

Reagovat
ratusek

Já jsem psal výhledově. A že třeba bude slabší rok? To potká každý stát. Dlouhodobě bude mít na poháry Slavia a Plzeň/Sparta

Reagovat
smazaný uživatel

Boleslav, o který je mimochodem tenhle článek, Kazachy přehrála a podle mě předvedla hodně sympatickej výkon, ve kterým jim chybělo jen trošku štěstí. Klidně mohli vyhrát o 2-3 góly. Takže moc nechápu tuhle tvojí super analýzu českýho fotbalu zrovna tady. Navíc si vzpomeň jak si to Slávka ještě před pár měsícema rozdávala na férovku se Sevillou a Chelsea. Předvedla možná nejlepší výkony českýho týmu v evropských pohárech, kterýmu se můžou rovnat jen skoro 20 let starý úspěchy Sparty, ale naše kluby teď už technicky, rychlostně ani kombinačně nestačí zahraničním klubům výkonnostního středu? No tak dostala včera Plzeň nařezáno od Olympiakosu... Ukaž mi sezónu, kdy se významně dařilo několika našim klubům v Evropě? Nehledě na to, že cesta pro Plzeň ještě neskončila...Vlastně ještě žádnej českej tým z Evropy nevypadl, tak proč tyhle kecy?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele