Mladíci Baier s Paluskou prodloužili s Plzní smlouvy do roku 2027

29.02., 15:47
Aktuality
Viktor Baier, Daniel Kolář a Jan Paluska (© FC Viktoria Plzeň)

Brankář Viktor Baier i stoper Jan Paluska podepsali s fotbalisty Plzně nové smlouvy. Oba talentovaní hráči prodloužili kontrakty do roku 2027. Viktoria o tom informovala na klubovém webu.

"Oba hráči mají obrovský potenciál a kvality, které prokázali tím, že si dokázali vybojovat pevné místo v našem kádru. Na podzim na sebe upozornili například i v základní skupině Evropské konferenční ligy, patří do reprezentačního výběru do 19 let. Navíc u obou vidíme obrovskou chuť na sobě neustále pracovat a posouvat se," uvedl sportovní ředitel klubu Daniel Kolář.

Devatenáctiletý Baier debutoval v brance Plzně loni v říjnu v utkání Konferenční ligy na hřišti Dinama Záhřeb, kde přispěl k výhře 1:0. "Jsem nadšený. Tím, že mohu nosit dres Viktorky, se mi plní velký sen a strašně si toho vážím. Každý den je pro mě obrovská zkušenost, snažím se neustále učit a zlepšovat," řekl Baier. V evropských pohárech odehrál ještě další dva zápasy, za sebou má i debut v první lize a domácím poháru.

Také osmnáctiletý Paluska si v aktuální sezoně zahrál za Plzeň v lize i evropských pohárech. "Když jsem byl v klubové akademii, přesně o tomhle jsem snil. Chtěl jsem jednou obléknout hlavní dres Viktorky a vyběhnout v něm před skvělé fanoušky. Vážím si toho a jsem za tuto šanci vděčný," prohlásil Paluska.

Autor: ČTK

Komentáře (9)

Přidat komentář
Infeld Prácheňský

Správně, jen tak dál

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
milan78

Proč z Baiera neudělali jedničku ?

Reagovat
Infeld Prácheňský

V době přípravy měl mononukleozu (nejsem jeho doktor, ale psalo se to), takže byl v prdeli. A Jedlička je zatim víc než ok, tzn nebyl důvod

Reagovat
8lampard8

Reagovat
$dolar$

Protoze je Jedlicka nejlepsi golman v lize.

Reagovat
Bakary3

Reagovat
Kucka

Teď zvýší cenu Jedličkovi, prodají a pak je to jeho.

Reagovat
Martin9719

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele