Miller zpět do Rangers? Bursaspor chce vysoké odstupné

12.07.2011, 17:01
Aktuality
Kenny Miller v první polovině loňské sezony sázel v dresu Rangers jednu branku za druhou, v zimě pak skotského mistra opustil a zamířil do tureckého Bursasporu. Nyní by zkušený útočník mohl putovat po stejné trase zpět a znovu obléknout dres gasgowského celku, jeho vedení se ale musí připravit na to, že zaplatí vysoké odstupné...

Miller dal za první polovinu loňské sezony 21 ligových branek a i přes lednový odchod se stal nejlepším střelcem skotské Premier League. Jeho angažmá v Bursasporu není z nejpovedenějších a turecký klub se odchodu 31letého kanonýra nebrání.

"Pokud vše proběhne podle představ a podmínky budou v pořádku, tak proč ne? Ale Rangers budou muset zaplatit velké peníze a nabídnout hodně slušnou sumu. Pro tuto chvíli se bavím o jeho ceně. Uvidíme, co budou chtít udělat Rangers," řekl sportovní ředitel tureckého klubu Erkan Kamat.

Kamat se nedávno s Rangers snažil vyjednávat, důvodem ovšem nebyl přestup Millera. Bursaspor měl velký zájem o obránce Stevena Whittakera, který ale jeho volání nevyslyšel a podepsal novou smlouvu ve Skotsku.

"Chtěl jsem ho získat, ale Rangers pokaždé odmítli. Vlastně jsem se s nimi ani nedostal do kontaktu. Budu si muset připravit nějaký plán, více k tomu říct nemohu. Zítra se sejdu s Kennym, pak budeme mít jasnější představu," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (45)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Měl zůstat v Rangers nebo jít do Anglie.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry ale tomu se musim smát

Reagovat
REPLIKATOR

Já mu říkal ať tam neleze

Reagovat
smazaný uživatel

"Chtěl jsem ho získat, ale Rangers pokaždé odmítli. Vlastně jsem se s nimi ani nedostal do kontaktu. Budu si muset připravit nějaký plán."

Možná zkusí ukecat výměnu..

Reagovat
HonzaKoller

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ferguson6

Whittakera za Millera? Ani náhodou

Reagovat
smazaný uživatel

Zkusí..né že to klapne..

Reagovat
Ferguson6

prečo by vymieňali pravého obrancu, najlepšieho pravého obrancu Škótska, prípadne záložníka ze niekoho, kto sa na nich vysral a nepredĺžil napriek tomu že vedel, že príde nový vlastník... Ja by som ho k nám už ani nechcel.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale já mluvím o tom c možná zkusí ten Tureckej ředitel

Reagovat
Ferguson6

aha, ja že čo by mal skúsiť náš Ale pochybujem, že by to prijali, ked Steven podpísal novú zmluvu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To se dalo čekat

Reagovat
Tsigi

Ať zavolají do Tottenhamu ten má tenhle scénář zpětnýho nákupu zmáklej

Reagovat
Ferguson6

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

si pamatám ako vtedy nakupovali

Reagovat
smazaný uživatel

Vyborna pamet

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

toto je hlaska roka

Reagovat
kris_kros

vysvetli mi to niekto?

Reagovat
Kovi81

prodali napriklad jermaina defoea do portsmouthu a pak ho koupili zpatky... to same treba robbie keane, ktery sel do liverpoolu a pak zas zpatky

Reagovat
smazaný uživatel

ale toho predali za 20 milionov a naspat prisiel za 16

Reagovat
REPLIKATOR

ale jak je na tom teď

Reagovat
smazaný uživatel

ja nikdy nepochopím načo kúpili Chimbondu prišiel na koľko pol roka?

Reagovat
kris_kros

aha..dik

Reagovat
FC Porto FC

Nevím proč tam lezl bylo jasné že to tak dopadna. Rangers nemají peníze na to aby za něj dali 10 mega

Reagovat
Ferguson6

teoreticky máme, ale prečo by sme mali dávať 10 mega ze niekoho, kto nebol ochotný podpísať novú zmluvu napriek tomu že vedel, že bude nový majiteľ a stačilo by počkať. Srať na neho, radšej niekoho iného a lacnejšieho (alebo môže byť aj drahší, len nech je to fakt dobrý hráč )

Reagovat
nani92

OT: http://www.youtube.com/watch?v=YbxxBpPAoBg možno to tu už bolo, ale je to dobré

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Ti obránci jsou hrozní kokoti. Z půlky dávat malou domů, ještě takovou těžkou a na bránu

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně , neřekl bych , že to byla taková golmanova minela .. uplná zbytečnost z pohledu obránců .

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo nešli hráči súpera vyobjímať brankára? Nevďačníci

Reagovat
HonzaKoller

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Miller v Burse. Tragédia to nebola, ale očakávali asi viac, avšak pri tej mizernej ofenzívnej hre Bursasporu som sa nečudoval. Oni sa spoliehajú predovšetkým na kvalitnú obranu, smerom dopredu je to bieda.

Reagovat
Kongo

OT:Třináct fotbalistů z Eritrey využilo účast na regionálním turnaji v Tanzanii k emigraci. Tanzanské úřady oznámily, že hráči po vyřazení ze soutěže požádali v zemi o politický azyl. Zbytek týmu FC Red Sea na ně čekal na letišti před zpáteční cestou marně. Západoafrická Eritrea patří k vůbec nejchudším zemím světa a opakovaně se v souvislostí s ní objevují v médiích zprávy o porušování lidských práv. Už před dvěma lety celý národní fotbalový tým využil k emigraci turnaj v Keni.

Není Eritrea náhodou na východě u Somálska?

Reagovat
smazaný uživatel

Někde tam je. btw. Kde pořád berou nový fotbalisty, při každým výjezdu se jim nevrátí

Reagovat
Aldeano

Eritrea je stát rozkládající se v severovýchodní Africe na pobřeží Rudého moře. Pevninské hranice mají délku 1630 km, Eritrea sousedí na západě se Súdánem (605 km), Etiopií na jihu (912 km) a Džibutskem na jihovýchodě (113 km); náleží jí též Dahlacké souostroví v Rudém moři. Eritrea dosáhla nezávislosti v roce 1993 a patří tak k nejmladším státům světa.... Wiki

Reagovat
Krausio_Real_M

Severovýchodně no.

Reagovat
smazaný uživatel

Viac ako Millera, nepochopim prestup Krisa Boyda do Eskişehiru

Prezidenta maju jednou nohou v base a on podpise 3-rocny kontrakt.

Na druhej strane ma slubenych 40 000 libier tyzdenne, pisem zamerne slubenych lebo Turecko je znama krajina slubov ale casto aj nenaplnenych skutkov.

Ked si vezmeme ze nedavno predlzil McGregor v Rangers o 6 rokov a stal sa tak jednym z najlepsie platenych hracov co su momentalne na Ibrox s platom 26 000...

Obzvlast som prestupom Boyda do Turecka prekvapeny aj preto ze prave jeho dvojicka Miller narazil v Turecku na viacero problemov ktore necakal. Ina mentalita, iny styl hry, rodina si nezvykla na prostredie... A to siel do 2-milionovej Bursy a do klubu ktory sa stal rok predtym sokojuco majstrom Turecka. Boyd si vybral Eskisehir ktory sa viac mota v druhej lige nez v prvej.

Problem pripadneho navratu Millera bude stat na peniazoch. Hoci novy majitel Gers Whyte sluboval dukaty na posily, zda sa ze je to poriadny drzgros ktory si nestoji za slovom.

Vsetky posily ktore mal klub vyhliadnute mu spred nosa ukradli ini. Danns, Conway, Hemed, Jedinak...

2 miliony za skveleho (a mladeho) Goodwillieho sa mu vidi vela, nuz tak potom uz naozaj neviem o co mu vlastne ide. Turci stanovia cenu Millera tak na 2 miliony libier co Rangers nezaplati, kedze ho v januari predali len kvoli mizernym 400 000.

Osobne si myslim ze navrat Millera by bol pre Rangers velkym prinosom, je jedno preco odisiel (uz 2x), vzdy ked obliekol modry dres daval do toho vsetko. Spolu s Jelavicom a Naismithom by vytvorili skvely utocny trojzaprah.

Ak si mam nakoniec tipnut - Miller sa na Ibrox nevrati.

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl bych poprosit všechny fanoušky Chelsea o přidání, nejčerstvější novinky ze zahraničních webů, diskuze, tipovačky a hlavně přehled o Chelsea https://www.facebook.com/pages/Chelsea-FC-CZSK-Novinky/200621256650608

Reagovat
Radin

Bursa ho budou chtít střelit dřív,než sestoupí kvuli korupci ne :-)Tam je vše možný,pak by za něj měli prd..

Reagovat
smazaný uživatel

Kenny Miller nebo Kris Boyd - stále stejná písnička!!! Je to věčná škoda, odchodem do Turecka si fotbalově pohoršil (pochopím jen finační stimul) a návrat na Britské ostrovy může být velmi náročný. Prostě to byl absolutně promarněný půlrok. Škoda, že neměl trochu větší srdíčko, buď zůstat v ve skotské PL, nebo případně angažmá v anglických soutěžích. Ale to Turecko by krok zpátky ....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele