Milikův agent zůstává v kontaktu s Neapolí, jednání o prodloužení označil za aktivní

21.04.2020, 13:54
Aktuality
Letošní sezona italské nejvyšší soutěže je na základě koronavirové krize pozastavena a až po skončení obav z šíření pandemie bude další budoucnost řešit Arkadiusz Milik. Polský útočník patří Neapoli a hodně se spekuluje o jeho odchodu, ve hře ovšem reálně zůstává i jeho setrvání pod Vesuvem...

Milik má smlouvu jen do června příštího roku, kontrakt mu zaručuje roční příjem 2,5 milionu eur a klub je ochoten tuto částku navýšit na čtyři miliony, fotbalista ovšem požaduje ještě o jeden milion více. Jednání o prodloužení spolupráce tak váznou a čím dál hlasitěji se mluví o přestupu, celou situaci monitorují Atlético Madrid, Juventus, Inter Milán, Schalke nebo Tottenham.

"Na základě všeho, co se v průběhu uplynulých dní a týdnů objevilo v médiích, bych rád objasnil, že se jedná pouze o spekulace, z nichž některé jsou dokonce neuctivé vůči Neapoli jako klubu. Jsem v pravidelném kontaktu se sportovním ředitelem Neapole a jednání o prodloužení kontraktu zůstávají aktivní," prozradil David Pantak.

"Na konci tohoto období, které je složité pro každého, se sejdeme a pokusíme se najít řešení. Až v ten moment zkusíme dospět k rozhodnutí, které bude dobré pro hráče i pro klub," dodal agent polského útočníka.

26letý Milik přišel do Neapole v létě 2016 z Ajaxu a po skvělém úvodu si opakovaně vážně poškodil kolenní vazy. V Serii A zatím nastřílel 36 gólů, vedení za něho v případě odchodu hodlá požadovat padesát milionů eur.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele