MILAN PACANDA DALŠÍ POSILOU SPARTY

15.07.2004, 09:27
Aktuality
Během posledních pěti dnů se Spartě podařilo získat čtyři nové posily. Po obránci Koubském a útočníkovi Medunovi, kteří oba přišli do pražského klubu na roční hostování, získala Sparta ješte Šimáka a včera v pozdních večerních hodinách i brněnský klenot, útočníka Milana Pacandu.

Sparta se v minulé sezóně často trápila s koncovkou, a tak schopného útočníka potřebovala jako sůl. Trenér Straka se už několikrát vyjádřil ve smyslu, že by Pacandu rád do svého týmu získal, ale ze začátku to vypadalo, že se transfer neuskuteční kvůli vysokým finančním požadavkům Brna, které si ho cenilo až na padesát milionů korun. "Několikrát jsem veřejně přiznal, že si Milana v kádru přeji. Jsem rád, že jednání nakonec dospěla do úspěšného konce. Je to další výrazná posila, která své kvality prokázala v domácí lize a jsem si jistý, že je brzy ukáže i fotbalové Evropě," řekl Straka.

Za kolik ale "Paci" do Sparty přestoupil, se už nedovíme. "Obě strany se dohodly, že informace o finančním vyrovnání se nebudou zveřejňovat. Brnu zaplatíme určitou částku, navíc ve smlouvě bude bonus za případný Pacandův další přestup," uvedl sportovní ředitel Sparty Miroslav Pelta.

Podle oficiálního vyjádření Sparty podepíše Pacanda čtyřletou smlouvu a hned odletí do Německa, kde se připravuje zbytek týmu. V závěru týdne by se pak tento šestadvacetiletý útočník měl předvést v přípravném zápase, který Sparta v Německu absolvuje. "V jedenáct hodin mám na Letné schůzku a po ní mě ještě čekají zdravotní testy. Už se moc těším. Sice tam nemám vysloveně nějakého kamaráda, ale všichni se známe z ligy," řekl Pacanda.

Autor: Jan Werner

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Sparta konečně koupila pořádného útočníka! Vždyť v posledních dvou sezónách byl nejlepší střelec Poborský...

Reagovat
HOST*Andy

Souhlasím s tím, že konečně přišel do Sparty pořádný útočník (střelec). Po loňském fiasku s Gluščevičem se snad blýská na lepší časy. Myslím si, že pro Pacandu nebude určitě Sparta poslední zastávkou. Na přestupu vydělá jak Pacanda tak Sparta a konec konců i Brno.

Reagovat
HOST*Antiprazak

To bude parta v kombinaci s Kováčem a Šimákem.Místo treninku budou lozit po hospodách:-)))))))

Reagovat
Mr.Jindros

pivni sparta prechlastaj slavisty jak nic

Reagovat
HOST*Taborak

Nevím jestli je to fáma, ale potom co z Brna odešli Došek, Zúbek a Pacanda teď v šatně 1. FC Brno visí cedule s nápisem POSLEDNÍ ZHASNE...

Reagovat
HOST*..................

Jsem fanoušek Brna a velkej ale potom co udělali,nevim nevim kou budu fandit,možná někomu v přeboru!!!!!!!!!!

Pacanda ,nejlepšího hráče prodají a ještě do Sparty,raději bych přivítal kdyby šel do Opavy.Nevím co chtěji hrát.když se rozsřílí tak to bude dobrý,tak trochu by ho mohl zastoupit Siegl ale tak z 50%.no nic FORCA BRNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Brno je na dně!!! Veterán Křivánek s druholigovým Trousilem a přeceňovaným Schusterem uprostřed obrany, na krajích totální bída (Máša? Houšť? - to jsou ligoví hráči?). Pravý kraj zálohy ujde - Musil alternuje s Balážem, levý je k smíchu (Černý?). Střed zálohy zaplaťpánbůh se Sigim, ale štít Živný?, tak to je na mě moc! V útoku bez motivace hrající Švanci s kolohnátem Kroupou, který je právem považován za největší brněnské kopyto posledních let. Jestli ještě někdo věří v záchranu, tak ho dorazí pantáta Jarůšek na lavičce, z něj jde opravdu strach. Co se Paciho týče, tak mu to opravdu přeju. S jeho odchodem jsme stejně počítali min. 5 let, spíš jsme si měli nechat Libora.

Reagovat
smazaný uživatel

no ted se zajimaji o Vlcka ten by castecne mohl vyplnit tu obrannou mezeru, ale porad to nebude stacit

Reagovat
smazaný uživatel

ale hlavne ze se koupil Vaclavik jakoby golmanu nebylo dost

Reagovat
HOST*.............

Doplnění-rozstřílí Švancara,

Reagovat
HOST*

jste v pytlu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele