Mikula prodloužil v Liberci. Nemám důvod nikam odcházet, vysvětlil

26.04., 21:32
Aktuality
Jan Mikula (© Slovan Liberec)

Jeden z kapitánů Jan Mikula bude za Liberec hrát i v další sezoně. Dvaatřicetiletý defenzivní univerzál prodloužil se severočeským prvoligovým klubem končící smlouvu a nově se mu upsal do léta příštího roku. Slovan o tom informoval na svých internetových stránkách.

Mikula je v Liberci jedním ze zástupců kapitána Michaela Rabušice, který v poslední době nenastupuje v základní sestavě. Defenzivní univerzál v předminulém kole odehrál 200. ligový zápas za Slovan. Předtím působil v Jihlavě a v pražské Slavii, v nejvyšší soutěži má na kontě 254 startů a osm branek.

"Nemám důvod nikam odcházet. Jak už jsem několikrát řekl, jsem v Liberci spokojený. Když bude držet zdraví a klub o mě bude mít pořád zájem, určitě si dovedu představit, že budu hrát ve Slovanu do konce kariéry," uvedl Mikula.

"Honza je jako jeden z kapitánů důležitým členem našeho kádru a jsme rádi, že u nás bude pokračovat i v příští sezoně. Našemu mladému týmu může hodně pomoci jak svými bohatými zkušenostmi, tak svým profesionálním přístupem a příkladnou bojovností," řekl sportovní ředitel Slovanu Theodor Gebre Selassie.

V Liberci bude pokračovat i ofenzivní univerzál Olaf Kok. Dvaadvacetiletý Nizozemec, který pod Ještědem působí od loňského léta a nejprve hrával za rezervu, prodloužil se Slovanem smlouvu do léta 2027. Za aktuálně sedmý tým nejvyšší soutěže si dosud připsal devět startů, gólově se zatím neprosadil.

Autor: ČTK

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele