MIDO OPĚT V REZERVNÍM TÝMU

03.03.2003, 21:29
Aktuality
Jako na houpačce si musí připadat egyptský reprezentant Ahmed Hossam "Mido" v Ajaxu Amsterdam. Před domácím utkáním Ligy Mistrů s Arsenalem se neobjevil na mítinku se sponzorem a byl přeřazen do B týmu. Pro zápas s Arsenalem se vrátil, nyní však už opět trénuje s náhradníky...

Ajax před duelem s Arsenalem oznámil, že se Mido omluvil trenérovi i spoluhráčům a technický ředitel Leo Beenhakker jej povolal zpět do hlavního týmu. Mido však po zápase popřel, že by se omluvil, a trenér Ronald Koeman jej opět poslal trénovat s rezervou, tentokrát až do konce sezóny.

"Nemám tušení, proč jsem byl opět poslán do béčka," kroutí hlavou 20-letý nejlepší střelec Ajaxu v této sezóně. V 16 zápasech se trefil osmkrát. "Prý to má něco společného s tím, že jsem nepřišel na setkání se sponzory. Ano, to je pravda, ale to podle mě není důvod pro vyřazení z týmu. A že jsem vynechával lekce holandštiny? Nesmysl, zeptejte se mého učitele," hájí se Mido.

Mido přiznal, že se v názorech na mnohé věci s Koemanem neshoduje, přesto je připraven s bývalým nizozemským reprezentantem pracovat. "Myslím, že se Koemanovi nelíbí, jak se v některých situacích chovám. Ale řekl, že je dost velký profesionál na to, aby mohl pracovat s někým, kdo není jeho přítelem. Já také můžu trénovat pod někým, kdo není můj přítel," dodal Mido.

Ať už se mezi Koamanem a Midem stalo cokoli, jisté je jedno – škodí to Ajaxu. Egyptský útočník je ve 20 letech velký talent a pokud bude hrát jen za rezervní tým, určitě tím svému vývoji nepomůže. S problematickými hráči se však pracuje velmi těžko, a tak je to zřejmě Mido, kdo by se měl nad sebou zamyslet, pokud chce v mladém a perspektivním týmu uspět.

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele