Mexes si stěžuje na Nedvěda

16.08.2007, 14:06
Aktuality
Nedávné přátelské utkání Juventusu s AS Řím (5:2) jistě přispěje k dramatičnosti ligových zápasů těchto dvou týmů. Obránce Giallorossi Philippe Mexes si hodně stěžoval na způsob hry českého záložníka Pavla Nedvěda a vzhledem k městské rivalitě si to navíc ještě více rozlil u fanoušků Lazia...

"Tělesné kontakty existují vždycky, ale on to přehnal. Obtěžoval mě, i když jsem reagoval špatně. V lize budu muset být hodně opatrný, abych se vyvaroval odvety," vyslal francouzský fotbalista k Nedvědovi varování pro duely Serie A.

AS Řím si v loňském ročníku zajistil postup do hlavní fáze Ligy mistrů, v hlavním městě Itálie se však o milionářskou soutěž přece jenom hrálo. Lazio doma ve vypjatém utkání přivítalo Dinamo Bukurešť a nakonec pouze remizovalo 1:1. Mexes na tento výsledek reagoval úsměvem a slovy, že by byl rád, kdyby Lazio vypadlo.

Giallorossi se v tuto chvíli soustředí na vlastní utkání. To první opravddu důležité přijde již o víkendu, kdy si to Římané rozdají v Miláně s tamním Interem o Italský superpohár. "Je lepší prohrát přáteláky, než opravdové zápasy. Do Milána pojedeme vyhrát," vyhlašuje Mexes jasný cíl.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
HOST*

stoper je skvělej ale ty keci

Reagovat
Slejdy

vole mlc a podiv se na sebe

Reagovat
HOST*hajcus

to mas pravdu, ale mentalne je to vypatlanec

Reagovat
Slejdy

ty drz taky pysk

Reagovat
HOST*Radek

je to pravda! Voooole

Reagovat
smazaný uživatel

kecy

Reagovat
HOST*

přilívá oleje do ohně...ale za dva roky dostane 2x vyšší plat od Lazia a všici fanoušci ho ukamenujou..

Reagovat
HOST*FEROAS

vacsia chujovina ta nenapadla?

Reagovat
HOST*

Tak zrovna od Lazia asi vetsi plat nedostane...

Reagovat
smazaný uživatel

AS Roma vs. SS Lazio...to je velká nenávist. Pěkný to bylo v dokumentu Každou zatracenou neděli, jak se na konci zeptali toho malýho kluka, aby řekl něco na závěr. A on jen: "smrt Laziu"

Reagovat
HOST*

Reagovat
smazaný uživatel

To byl super dokument. A ten prťavej klučík na konci tomu fakt nasadil korunu.

Reagovat
HOST*jiri - fcb

Ten klučík měl málem pravdu

Reagovat
HOST*pedro

koho může napadnout taková kravina strkat baroše do reprezentace natož do útoku???DDD

Reagovat
HOST*Radek

at ho nahradí Fenin a bude

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele